EPYLOXIAS Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πριν λιγο, έκανα update Την εφαρμογή της Revolut Και έβγαλε ένα μήνυμα στο top up ότι μπορείς ΜΟΝΟ από τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα σου να την φορτώσεις. Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και πιο μετά (με μικρά γράμματα) στο top up όταν επιλέξουμε φόρτωση μέσω τράπεζας. Θυμάται κανείς αν το έβγαζε και πριν το update; Γιατί αν είναι έτσι, και δεν μπορώ να βάλω λεφτά από άλλο λογαριασμό (Οχι δικό μου) τότε έχουμε θέμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πριν λιγο, έκανα update Την εφαρμογή της Revolut Και έβγαλε ένα μήνυμα στο top up ότι μπορείς ΜΟΝΟ από τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα σου να την φορτώσεις. Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και πιο μετά (με μικρά γράμματα) στο top up όταν επιλέξουμε φόρτωση μέσω τράπεζας. Θυμάται κανείς αν το έβγαζε και πριν το update; Γιατί αν είναι έτσι, και δεν μπορώ να βάλω λεφτά από άλλο λογαριασμό (Οχι δικό μου) τότε έχουμε θέμα. Όχι δεν το έβγαζε, καινούργιο φρούτο αυτό.... Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Προφανώς γίνεται για λόγους ασφαλείας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πριν λίγο παρήγγειλα ενα τηλέφωνο 130 $ απο Κίνα, με paypal από την κάρτα μου την revolut. Για να μην έχω περίπτωση να κάνει την μετατροπή το paypal απο € σε $ και πληρώσω προμήθεια έκανα μερικά δευτερόλεπτα πριν την πληρωμή μετατροπή όλων των ευρω μου σε δολλάρια, έκανα την αγορά και αμέσως μετά τα ξαναέκανα ευρω.Γιατί δεν βάζεις να κάνει τη μετατροπή η τραπεζα για να μην μπαίνεις σε διαδικασίες με μετατροπές κλπ πριν από κάθε αγορά? Άσε που με τις μετατροπές θα έχασες κάποια χρήματα λόγω ισοτιμίας αγοράς/πώλησης συναλλάγματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Φακ... Άμα δεν μπορούμε να βάλουμε από άλλο λογαριασμό λεφτά τότες τζάμπα Ο κόπος... https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/24/9f4a19b43a6df328facf7ed52e8a53c1.jpg Edited November 24, 2015 by EPYLOXIAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδια το Paypal ανοιξε κανονικα ή ακομα τπτ και πρεπει να κανεις τα κολπα παλι για να αγορασεις;Αν οχι βγηκε τπτ καμια ημερομηνια για το ποτε ανοιγει κανονικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 παιδια το Paypal ανοιξε κανονικα ή ακομα τπτ και πρεπει να κανεις τα κολπα παλι για να αγορασεις;Αν οχι βγηκε τπτ καμια ημερομηνια για το ποτε ανοιγει κανονικα; 03/01/2016 πες μου και εσυ 5+1 νούμερα για να παίξω τζόκερ το Paypal δεν είναι ούτε ανοιχτό ούτε κλειστό , σε άλλες αγορές λειτουργεί σε άλλες όχι (για απευθείας χρήση της κάρτας εννοώ , χωρίς κόλπα) δεν υπάρχει ημερομηνία , ξες εσύ πότε θα βγουν νέα μέτρα για τα cc ; ε μάλλον ούτε εμείς οπότε δεν μπορεί να σε απαντήσει κανένας κάνεις τα "κόλπα" ή αγοράζεις με revolut Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polo1400 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Φακ... Άμα δεν μπορούμε να βάλουμε από άλλο λογαριασμό λεφτά τότες τζάμπα Ο κόπος... https://images.tapatalk-cdn.com/15/11/24/9f4a19b43a6df328facf7ed52e8a53c1.jpg Κατέβασε από εδώ την 1.5.2 που είναι η παλιά έκδοση https://m.apkpure.com/revolut-foreign-exchange/com.revolut.revolut Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Εγώ είχα κάνει μεταφορά τη Κυριακή. Τώρα μίλησα μαζί τους και είπε ότι αυτή τη βδομάδα θα γίνουν οι μεταφορές. Μετα μόνο στο ίδιο όνομα . Δε νομίζω ότι παίζει ρόλο η έκδοση της εφαρμογής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EPYLOXIAS Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Τώρα πάει. Ακυρωσα και έκλεισα τον λογαριασμό. Εξυπηρετικοτατοι και άμεσοι πάντως στο support της εφαρμογής. Αυτό τους το αναγνωρίζω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα ! Μολις συνδεσα την prepaid Skrill στο Paypal ... Αυτο που παρατηρω ειναι οτι στις συναλλαγες στο Skrill δεν εμφανιστηκε η συναλλαγη που χρεωνει αυτο το 1-2 euro για να γινει confirm η καρτα αυτη στο paypal, ενω στο υπολοιπο μου στο Skrill φαινεται οτι εχει αφαιρεθει 2,46 ευρω... Ξερει κανεις εαν κανει καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα να εμφανιστει ? Ωστε να δω και τον κωδικο για να γινει confirm η καρτα στο paypal... :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Καλησπερα ! Μολις συνδεσα την prepaid Skrill στο Paypal ... Αυτο που παρατηρω ειναι οτι στις συναλλαγες στο Skrill δεν εμφανιστηκε η συναλλαγη που χρεωνει αυτο το 1-2 euro για να γινει confirm η καρτα αυτη στο paypal, ενω στο υπολοιπο μου στο Skrill φαινεται οτι εχει αφαιρεθει 2,46 ευρω... Ξερει κανεις εαν κανει καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα να εμφανιστει ? Ωστε να δω και τον κωδικο για να γινει confirm η καρτα στο paypal... Πρεπει να γινει εκκαθάριση της συναλλαγής απο την skrill όπως και με της τράπεζες.Θα εμφανιστεί ο κωδικός σε 2-3 μέρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πριν λιγο, έκανα update Την εφαρμογή της Revolut Και έβγαλε ένα μήνυμα στο top up ότι μπορείς ΜΟΝΟ από τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα σου να την φορτώσεις. Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και πιο μετά (με μικρά γράμματα) στο top up όταν επιλέξουμε φόρτωση μέσω τράπεζας. Θυμάται κανείς αν το έβγαζε και πριν το update; Γιατί αν είναι έτσι, και δεν μπορώ να βάλω λεφτά από άλλο λογαριασμό (Οχι δικό μου) τότε έχουμε θέμα. Το ιδιο ισχυει και στην Skrill Σημερα το ειδα . προφανως ειναι εναρμόνιση με την ελληνική νομοθεσία Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πριν λιγο, έκανα update Την εφαρμογή της Revolut Και έβγαλε ένα μήνυμα στο top up ότι μπορείς ΜΟΝΟ από τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα σου να την φορτώσεις. Το ίδιο μήνυμα φαίνεται και πιο μετά (με μικρά γράμματα) στο top up όταν επιλέξουμε φόρτωση μέσω τράπεζας. Θυμάται κανείς αν το έβγαζε και πριν το update; Γιατί αν είναι έτσι, και δεν μπορώ να βάλω λεφτά από άλλο λογαριασμό (Οχι δικό μου) τότε έχουμε θέμα. τους ειχα ρωτησει πριν 15 μερες αν μπορω να κανω top up στην καρτα μου απο λογαριασμο τριτου, στην αρχη μου ειπαν οχι, μετα μου ειπαν ναι και επιβεβαιωσαν το ναι, εστειλα απο τριτο με το δικο μου reference και μπηκαν τα χρηματα σ εμενα, πλεον ομως δεν γινεται, δεν φταιει η revolut ειναι θεμα ελληνικης νομοθεσιας και φυσικα των capital control που μας εχουν επιβληθει, σε ολες τις "ανεπτυγμενες" χωρες του κοσμου μπορει οποιος θελει να στειλει χρηματα οπου θελει και σε οποιον θελει, το που και πως και γιατι τα στελνει ειναι θεμα φορολογικο...... και στην ελλαδα μας κυνηγανε σαν να ειμαστε εγκληματιες. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δοκίμασα σήμερα αυτό τον τρόπο για να βάλω χρήματα στο balance του paypal: http://www.eidikeuomenoi.gr/2015/10/i-sosti-methodos-gia-ta-capital-controls/ Δουλεψε μια χαρά και στα 20 ευρώ μεταφορά τράβηξε 21.03 είναι μέσα και η προμήθεια δηλαδή. Έπειτα έκανα μια αγορά 5.85dollars και υποχρεωτικά έκανε την μετατροπή το PayPal οπότε έφαγε και από εκεί ακόμα 25 λεπτά. Αν κάποιος δεν θέλει να μπλεχτει με revolut είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε αγορές από εξωτερικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Δοκίμασα σήμερα αυτό τον τρόπο για να βάλω χρήματα στο balance του paypal: http://www.eidikeuomenoi.gr/2015/10/i-sosti-methodos-gia-ta-capital-controls/ Δουλεψε μια χαρά και στα 20 ευρώ μεταφορά τράβηξε 21.03 είναι μέσα και η προμήθεια δηλαδή. Έπειτα έκανα μια αγορά 5.85dollars και υποχρεωτικά έκανε την μετατροπή το PayPal οπότε έφαγε και από εκεί ακόμα 25 λεπτά. Αν κάποιος δεν θέλει να μπλεχτει με revolut είναι ο μόνος τρόπος για να κάνουμε αγορές από εξωτερικό. o γνωστός τρόπος ΄΄send money΄΄ με την προμήθεια 3,4%+0,35 € ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 o γνωστός τρόπος ΄΄send money΄΄ με την προμήθεια 3,4%+0,35 € Και προ capital control δεν νομίζω να γινόταν να βαλεις χρήματα στο PayPal χωρίς προμήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Και προ capital control δεν νομίζω να γινόταν να βαλεις χρήματα στο PayPal χωρίς προμήθεια. μπορούσες και μπορείς ακόμα, συζητήθηκε και χτες ο τρόπος στο γενικό νήμα του paypal ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 μπορούσες και μπορείς ακόμα, συζητήθηκε και χτες ο τρόπος στο γενικό νήμα του paypal Κάποιο link γιατί είμαι από tapatalk και δεν το βρίσκω. Αν είναι πιο εύκολος τρόπος από τον παραπάνω ακόμη καλύτερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Κάποιο link γιατί είμαι από tapatalk και δεν το βρίσκω. Αν είναι πιο εύκολος τρόπος από τον παραπάνω ακόμη καλύτερα. ποστ 6951 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6407193#post6407193 ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το ιδιο ισχυει και στην Skrill Σημερα το ειδα . προφανως ειναι εναρμόνιση με την ελληνική νομοθεσία Μάλλον εναρμόνιση με τα διεθνή μέτρα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μάλλον εναρμόνιση με τα διεθνή μέτρα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας... Ισως, αν ισχυει για ολους Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Ισως, αν ισχυει για ολους Στο FAQ γράφει: You can deposit money to your Revolut account only from a bank account registered in your name. Transfers from third parties, including but not limited to companies, friends & family, will be returned to the sender's account after deducting processing fees. Δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Μόλις με πήραν τηλέφωνο από paypal και πρόσθεσαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό μου. Πλέον εμβασμα κατευθείαν και skrill για αγορές από Ευρώπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Καλημέρα. Έστειλα έμβασμα στην revolut κυριακή από το winbank της πειραιώς. Σαν κίνηση στην πειραιώς δεν φαίνεται αλλά το έστειλα σίγουρα. Γιατι; Φαίνεται μολις διεκπαιρεωθεί; PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts