Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αφού το κατεβάσω τι κάνω μετά; Πώς να βάλω χρήματα στην κάρτα;@Άκη ξέρω θα στα κάνω τσουρέκια αλλά κάνε λίγο υπομονή, θα σε μνημονεύω τα βράδια στην προσευχή μου
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

εγω την εβαλα,αλλα δε καταλαβα πως περναμε τα χρηματα.μεσω ebanking κ πληρωμη καρτας ξενης τραπεζας...μηπως δε κοιταω στο σωστο μερος?εννοειται οτι δε βγαζει τη revolut.. :p
Vamos Aris

Αφού το κατεβάσω τι κάνω μετά; Πώς να βάλω χρήματα στην κάρτα;@Άκη ξέρω θα στα κάνω τσουρέκια αλλά κάνε λίγο υπομονή, θα σε μνημονεύω τα βράδια στην προσευχή μου

xaaxaxaxa λοιπον κατεβασε την εφαρμογη και μετα θα πας top up μετα θα αλλαξεις πανω που λεει top up by card και θα βαλεις top up via transfer . θα σου εμφανισει τα στοιχεια που θα στειλεις τα λεφτα μεσω ebanking κα τελος.... απλα μην ξεχνατε οταν στελνετε το εμβασμα να γραψετε και το reference που σας λεει για να ξερουν ποιοι ειστε

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγω την εβαλα,αλλα δε καταλαβα πως περναμε τα χρηματα.μεσω ebanking κ πληρωμη καρτας ξενης τραπεζας...μηπως δε κοιταω στο σωστο μερος?εννοειται οτι δε βγαζει τη revolut.. :p

δε θα πας πληρωμη θα πας μεταφορα χρηματων σε τραπεζα εξωτερικου... και τα εξοδα εμβασματος να τα μοιραστετιτε για να σε χρεωσει το 1 ευρω...

για να δουμε,ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ολα καλα μαλλον!ελπιζω να φανει αυριο ..παω να το δηλωσω στο paypal τωρα..ευχαριστουμε!

Vamos Aris

για να δουμε,ευχαριστω!

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ολα καλα μαλλον!ελπιζω να φανει αυριο ..παω να το δηλωσω στο paypal τωρα..ευχαριστουμε!

τα λεφτα θα φανουν λογικα την Πεμπτη τωρα.... λογικα δε θα μπορεσεις αυτην τη στιγμη να το δηλωσεις στο paypal γιατι δεν εχεις χρηματα μεσα και δε θα μπορεσει να κανει τις χρεωσεις..... δε θα στο δεχτει... καντο την Πεμπτη που θα μπουν τα λεφτα.....

τα λεφτα θα φανουν λογικα την Πεμπτη τωρα.... λογικα δε θα μπορεσεις αυτην τη στιγμη να το δηλωσεις στο paypal γιατι δεν εχεις χρηματα μεσα και δε θα μπορεσει να κανει τις χρεωσεις..... δε θα στο δεχτει... καντο την Πεμπτη που θα μπουν τα λεφτα.....

λογικα ναι γιατι θα θελει να τραβηξει και λεφτα.απο που επιλεγουμε να κανει τη μετατροπη η καρτα μας?

Vamos Aris

λογικα ναι γιατι θα θελει να τραβηξει και λεφτα.απο που επιλεγουμε να κανει τη μετατροπη η καρτα μας?

οταν πας να πληρωσεις ενα προιον στην τελευταια σελιδα αφου εχεις βαλει και τους κωδικους γραφει conversion options το πατας και το αλλαζεις...

αλλιως μεσα απο paypal πας profile-my money-My preapproved payments update-set available funding sources-στην καρτα του revolut πατας conversion options-επιλεγεις Bill me in the currency listed on the seller's invoice και πατας apply

οταν πας να πληρωσεις ενα προιον στην τελευταια σελιδα αφου εχεις βαλει και τους κωδικους γραφει conversion options το πατας και το αλλαζεις...

αλλιως μεσα απο paypal πας profile-my money-My preapproved payments update-set available funding sources-στην καρτα του revolut πατας conversion options-επιλεγεις Bill me in the currency listed on the seller's invoice και πατας apply

σωραιος φιλαρακι...:happy:

Vamos Aris

xaaxaxaxa λοιπον κατεβασε την εφαρμογη και μετα θα πας top up μετα θα αλλαξεις πανω που λεει top up by card και θα βαλεις top up via transfer . θα σου εμφανισει τα στοιχεια που θα στειλεις τα λεφτα μεσω ebanking κα τελος.... απλα μην ξεχνατε οταν στελνετε το εμβασμα να γραψετε και το reference που σας λεει για να ξερουν ποιοι ειστε

δε θα πας πληρωμη θα πας μεταφορα χρηματων σε τραπεζα εξωτερικου... και τα εξοδα εμβασματος να τα μοιραστετιτε για να σε χρεωσει το 1 ευρω...

Άμα πάω στην τράπεζα, δεν μπορώ να τους βάλω τα λεφτά;

Αν στείλεις έμβασμα από τράπεζα θα σου χρεώσει τεράστια προμήθεια. Φαντάσου για έμβασμα μεταξύ ελληνικών τραπεζών έχει προμήθεια τύπου 12-15 ευρώ. Για έμβασμα προς εξωτερικό υποθέτω θα είναι ακόμα περισσότερη η προμήθεια. Γι' αυτο εμβάσματα πάντα μέσω ebanking που έχει μικρές προμήθειες 1-2 ευρώ.

Αν στείλεις έμβασμα από τράπεζα θα σου χρεώσει τεράστια προμήθεια. Φαντάσου για έμβασμα μεταξύ ελληνικών τραπεζών έχει προμήθεια τύπου 12-15 ευρώ. Για έμβασμα προς εξωτερικό υποθέτω θα είναι ακόμα περισσότερη η προμήθεια. Γι' αυτο εμβάσματα πάντα μέσω ebanking που έχει μικρές προμήθειες 1-2 ευρώ.

Δεν έχω δοκιμάσει να στείλω από e banking ποτέ,

προχτες εκανα 30 περιπου μικροσυναλλαγες με paypal (amex)+ebay ολες περασαν επιτυχως!

off topic : το ιδιο κ 2 αγορες σε amazon.co.uk παλι με την amex

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

προχτες εκανα 30 περιπου μικροσυναλλαγες με paypal (amex)+ebay ολες περασαν επιτυχως!

off topic : το ιδιο κ 2 αγορες σε amazon.co.uk παλι με την amex

αλλο παλι κ τουτο?

Vamos Aris

Μετά από πολύ καιρό -και έχοντας κατά νου τα capital controls που είχαν προκύψει το τελευταίο διάστημα- δοκίμασα να κάνω μια αγορά από κορεάτικο site αρχικά με PREPAID CARD VISA από τράπεζα Πειραιώς που έχω καταχωρημένη μέσο PAYPAL και μετά με χρεωστική κάρτα VISA από ALPHA BANK.Και τις δύο φορές έφαγα πανηγυρικό άκυρο βγάζοντας το παρακάτω μήνυμα στην σελίδα του Paypal:

"We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx. This happened because it has been denied by the card issuer".

Υπάρχει ακόμα ζήτημα με τα capital controls στις ηλεκτρονικές αγορές και περιορισμούς στις συναλλαγές από τις τράπεζες με χρηματικά όρια;Είχα την εντύπωση ότι είχε χαλαρώσει η κατάσταση...Και οι δύο κάρτες είχαν το απαιτούμενο ποσό για την αγορά και στο παρελθόν τις έχω χρησιμοποιήσει για αγορές στο e-bay...amazon...ali express...

Edited by UNEXPECTEDGR

Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016// Samsung Galaxy Note 4 {Exynos// Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB}

Φιλικά, Ανδρέας

Mobile History.jpg

Όσον αφορά το revolt, αν κάνουμε uninstall την εφαρμογή ή αλλάξουμε τηλέφωνο και μετά τη ξαναβάλουμε, πως περνάμε πάλι τα στοιχεία μας αφού δεν υπάρχει κάποιο username ; με τον αριθμό του τηλεφώνου μας;

ερώτηση....

στην παρακάτω φόρμα της Eurobank στο Ονοματεπώνυμο δικαιούχου το δικό μου βάζω ? και το reference που το σημειώνω ?

http://i89.photobucket.com/albums/k214/paiktaras/1_zpsqds4a66s.jpg' alt='1_zpsqds4a66s.jpg'>

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Και εγώ προσπάθησα με χρεωστικη Πειραιώς αγορά από geekbuyng με paypal και δεν με άφησε. Μου αρέσει όμως ότι όντως είπαν ότι χαλάρωσαν, ότι μπήκε όριο 500 ευρώ και στο εμφανίζει κιόλας στο Web banking η τράπεζα Πειραιώς και πάλι τα ίδια αποτέλεσμα 0.

ερώτηση....

στην παρακάτω φόρμα της Eurobank στο Ονοματεπώνυμο δικαιούχου το δικό μου βάζω ? και το reference που το σημειώνω ?

Παιδιά τα νευρα μου έχουν σπάσει!!!

Έκανα όλη τη μανούρα με το paypal για να μπορέσω να αγοράσω απο ebay.. Δημιούργησα ένα νέο λογαριασμό paypal όπου έστειλα μέσω του κανονικού μου από πιστωτική το ποσό των 180ε που ήθελα για να αγοράσω 2 tv boxes. O δεύτερος τώρα (χωρίς να έχω δηλώσει ούτε κάρτα ούτε τραπεζικό λογαριασμό) έχει balance το ποσό που κοστίζει η αγορά. Όμως μόλις πάω στο ebay να κάνω chekout με paypal με βάζει να μπω μέσα και όταν μπαίνω μου λέει να συμπληρώσω τα στοιχεία της πιστωτικής για να γίνει η αγορά. Μα Θέλω να χρησιμοποιήσω το διαθέσιμο balance....OXI πιστωτική που δεν περνάει ούτως ή άλλως!!! HELPPPPPPPPP

Απο Εθνική για Πειραιώς 9.000€ προμήθεια 27€

κατι παρομοιο δεν ειανι και η viva wallet card που διαφημιζεται συνεχεια αυτες τις μερες? Αραγε αυτη συνδεεται στο paypal και τη βλεπει σαν τις αλλες καρτες αυτου του τυπου η σαν Ελληνικη και παλι και τη κοβει ?
[85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...