Administrators athanaso77 Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 12, 2015 (edited) Blackview BV5000 http://www.guphotos.com/images/P/U/P1290B-EU/P1290B-EU-32-853e.jpg Βασικά χαρακτηριστικά: Dimensions: 78.1 x 150.7 x 13.3 mm Weight: 229 g SoC: MediaTek MT6735P CPU: ARM Cortex-A53, 1000 MHz, Cores: 4 GPU: ARM Mali-T720 MP2, 400 MHz, Cores: 2 RAM: 2 GB, 533 MHz Storage: 16 GB Memory cards: microSD, microSDHC, microSDXC Display: 5 in, IPS, 720 x 1280 pixels, 24 bit Battery: 4780 mAh, Li-Ion OS: Android 5.1 Lollipop Camera: 3264 x 2448 pixels, 1280 x 720 pixels, 30 fps SIM card: Mini-SIM, Micro-SIM Wi-Fi: b, g, n, Wi-Fi Hotspot USB: 2.0, Micro USB Bluetooth: 4.0 Positioning: GPS, A-GPS Χρήσιμα: Διαδικασία ROOT για το Blackview BV5000 Edited January 13, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) http://www.vickmall.com/original-blackview-bv5000-4g-lte-waterproof-smartphone-mtk6735-5-hd-quad-core-android-5-1-2gb-ram-16gb-rom-1-0ghz-8-0mp-4780mah.html Τουμπανακι και σκληροτραχηλο....και τα blackview μεχρι τωρα πανε καλα...πως σας φαινεται για καποιον που θελει κινητο που να αντεχει αλλα και σχετικες επιδοσεις? Edited October 12, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 το καλοβλεπω για τον γιο μου,αν και δεν τη ξερω σαν εταιρια φαινεται καλο σε καποια βιντεο ενα τεστ αντοχης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Εχει η κορη μου το blackview breeze 4 μηνες τωρα απροβληματιστο...και γενικα αν δεις τα νηματα των blackview ειναι οκ μεχρι τωρα..εγω παντως την εριξα την παρραγγελια στο vickmall σε χρωμα παραλλαγης!!! Edited October 12, 2015 by aelarav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLI Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 αντε με το καλο να ερθει, να μας κανεις ενα review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ευχαριστω!!εννοειτε πως θα γινει review οταν ερθει με το καλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkon Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 το εχω παραγγειλει και εγω, απο banggood. λεει οτι θα ειναι διαθεσιμο απο 18 του μηνα. θα παρακολουθω το νημα, και οταν παραλαβω θα σας πω και τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Το κινητο το εχω εδω και τρεις ημερες ηρθε απο minideal οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες αρκετα γρηγορο καλη και καθαρη οθονη παρα πολυ μεγαλη διαρκεια μπαταριας στιβαρη κατασκευη αν και ειναι λιγο βαρυ το εχω φορτωσει περιπου στα 10gb εφαρμογες χαρτες μουσικη βιντεο και ολα μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkon Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 παρελαβα κι εγω, ολα δειχνουν μια χαρα. βαρυ, ειναι, αλλα με τετοια μπαταρια ειναι προβλεπομενο. η αδιαβροχοποιηση του, μοιαζει πολυ καλυτερη απο αλλα που ειχα στο παρελθον, μενει να δουμε και αν πραγματι μπορει να δουλεψει με βρεγμενα χερια/γαντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η συσκευή είναι όντως πολύ καλή για αυτά που προσφέρει, δουλεύει άψογα και δεν κολλάει πουθενά μιας και δεν έχει καμία περιττή εφαρμογή (ούτε το γνωστό σωρό της google). Αυτονομία τέρας αλλά είναι ότι είναι πραγματικά πολύ βαρύ και δεν ξέρω κατά πόσο συνηθίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vosporosclub Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Η συσκευή είναι όντως πολύ καλή για αυτά που προσφέρει, δουλεύει άψογα και δεν κολλάει πουθενά μιας και δεν έχει καμία περιττή εφαρμογή (ούτε το γνωστό σωρό της google). Αυτονομία τέρας αλλά είναι ότι είναι πραγματικά πολύ βαρύ και δεν ξέρω κατά πόσο συνηθίζεται. Καλησπέρα σε όλους και όλες. Εγώ πάντως ψήθηκα με το κινητό (ενα αρνητικό λέτε όλοι το βάρος, αλλά θα το συνηθίσω) και έριξα μια παραγγελία στο γνωστό vickmall. Εχει καλη τιμη στα 118 ευρω, σουπερ θα έλεγα. Η σελινα μου ειπε οτι η τιμη ειναι για λίγο, μεχρι να ξεστοκάρουν και ότι μονο 2 εμεναν πριν καμια ωρα που εκανα την παραγγελία μου . ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν ειχε το πορτοκαλί χρώμα, δυστυχώς. Ειχε μονο μαυρο αλλα οκ συμβιβαστηκα. Οταν ερθει θα προσπαθησω να κανω και εγω ένα review, οπως βλέπω οτι κάνουν και αλλοι χρήστες εδώ μέσα. Δεν γινεται ρουτ μου ειπε το Vickmall αλλά αυτό δεν με πειράζει. Εχει google play απο την μάνα του, οπότε απλά ζητησα να μου το τεστάρουν και να το στείλουν. Ελπίζω σε κανά 20ημερο να είναι εδώ. Καλώς με βρήκατε. :) Υ.Γ : Σας διαβάζω πάρα πολύ καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkon Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 ενα αρνητικο, ειναι πως δεν του ταιριαζουν ολα τα usb καλωδια. χρειαζεται καπως πιο μακρυ βυσματακι για να κουμπωσει, αφου υπαρχει η θωρακιση. απο 5 που εχω εδω γυρω, μονο το 1 ταιριαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouras Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παράγειλα κι εγώ ένα από minideal. Στα reviews αναφέρει χρήστης από Ελλάδα που έχει το κινητό "I would like to inform you that the phone blackview BV5000 its not waterproof at all. It got wet and filled with water and its not working." Θα δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 το παρελαβα ολα οκ το κινητο οντως πολυ βαρυ αλλα η μπαταρια τερας(εχει καλωδιο otg για να δινεις ρευμα σε αλλο κινητο)..το μηχανημα παει σφαιρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης με εξαιρεση το κουμπι power που παιζει..χωρος ελευθερος 12.5gb ενοποιημενος καμερες αρκετα καλες οθονη 720 πολυ καλη..τωρα αν ειναι ip67 και γενικα αν αντεχει ας το δοκιμασει ο φιλος που θα το παρει...φαινεται παντως καλα μονωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eakritas_1968 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 το εχω το κινητο καμια δεκαρια μερες φενετε οντως πολυ στιβαρη κατασκευη αν και καπως βαρυ η μπαταρια του πολυ δυνατη με μεγαλη αντοχη και σε συνδιασμο με τον μη ενεργοβορο επεξεργαστη του βασταει ανετα απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις φορτηση λιωνοντας το ομως στο ενδιαμεσο (ταινιες, μουσικη,παιχνιδια,ιντερνετ,κλπ) αρκετα γρηγορο αν και το συγκρινω με το παλιο μου οχταπυτηνο ο μικρος γιος το τεσταρησε στα χτυπηματα και οκ αντεξε τωρα για το νερο δεν ξερω παντως εγω το πηρα για να αντεχει στην βροχη και αν πεσει κανενα ποτηρι νερο στο τραπεζι δεν προκειτε να τραβηξω φοτο κατω απο το νερο παντως με το που ηρθε και μολις συνδεθηκε εκανε αυτοματα εγκατασταση νεου λογισμικου του εχω περασει πανω απο 300 εφαρμογες (χαρτες,λεξικα,μουσικη,ταινιες,παιχνιδια) και δεν μασαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Αν έχει εντοπίσει κάποιος τη συγκεκριμένη συσκευή σε προσφορά σε κάνα από τα γνωστά αξιόπιστα site, θα ήμουν ευγνώμων αν ειδοποιήσει στο παρόν νήμα, μιας και ενδιαφέρομαι για αγορά. Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leon33 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Γεια σας και απο εμένα, απόκτησα το τηλεφωνά κι εδω και δυο εβδομάδες ,μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος ,μπαταριά τούμπανο ,λιγο βαρύ βέβαια αλλα αναμενόμενο . Ξέρει κανείς τι δείκτη sar εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkon Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 δοκιμαστηκε και στη θαλασσα, δουλευεται κανονικα βρεγμενο και με βρεγμενα χερια. μενει να δοκιμαστει και με γαντια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Κάποια ψιλο-lag που εμφανίζονται στις εντολές κύλισης στην οθόνη στα βίντεο που είδα, είναι ιδέα μου ή όντως υπάρχουν; Τώρα πια με τις υψηλές αποκρίσεις που έχουν οι περισσότερες συσκευές, καλομάθαμε... Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Όχι μια χαρά είναι ακόμα και με τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GVangos Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Οκ, ευχαριστώ για το feedback! Παράθεση Sent from my Ericsson 198. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostako Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 δοκιμαστηκε και στη θαλασσα, δουλευεται κανονικα βρεγμενο και με βρεγμενα χερια. μενει να δοκιμαστει και με γαντια. Καλημέρα, Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό, δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Οταν λες δοκιμάστηκε και στη θάλασσα, τι ακριβώς εννοείς; Ποιές άλλες δοκιμές έκανες; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkon Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Καλημέρα, Επειδή με ενδιαφέρει το κινητό, δώσε σε παρακαλώ περισσότερες πληροφορίες. Οταν λες δοκιμάστηκε και στη θάλασσα, τι ακριβώς εννοείς; Ποιές άλλες δοκιμές έκανες; Ευχαριστώ δεν εκανα τιποτα ιδιεταιρες δοκιμες, απλα το ειχα στην κονσολα της βαρκας ενω ψαρευα. ειχε κολοκαιρο, και βραχηκε αρκετα, αλλα δουλευε οπως πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Κάτοχος και εγώ από σήμερα. Μέχρι στιγμής τα μόνα αρνητικά η ποιότητα των κουμπιών power και έντασης ήχου (είναι πολύ χαλαρά) και η ποιότητα του ηχείου. Κατά τα άλλα εξαιρετικά γρήγορο και απίστευτη μπαταρία. Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickeyGP Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα στην παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν έχει αυθεντικό Google Play το έχω παραγγείλει από το GearBest Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts