john2004 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δεν μου το ανοίγει ρε φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Δεν μου το ανοίγει ρε φίλε... δες το τώρα και πες μου Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Εντάξει.κανονικα κατεβαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 παιδια, καλησπερα. το κατεβασα κι εγω φιλε το παραπανω αρχειο, αλλα ακομα και με αυτο, μου βγαζει το ιδιο error (cannot read from sd file or the file is corrupt, καπως ετσι). εχω το c172 με ρομ P1a42_S288_160721_ROW, και ο ελεγχος περιοχης με τον αντιστοιχο κωδικο, μου εβγαζε ως περιοχη "not set". επισης το QFIL δε λεει να δει το κινητο σε οποια port και να δοκιμαζω (usb θυρα διαφορων υπολογιστων, με το καλωδιο που ηρθε το κινητο), ενω στις usb devices το βλεπει ο υπολογιστης. κανεις ρε παιδια να βοηθησει? θα ηθελα να κανω επιτυχως κι εγω το κολπακι με αλλαγη περιοχης. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μην βιάζεσαι να πειράξεις φίλε κάτι για το οποιο δεν ήμαστε σίγουροι ότι δουλεύει.Μόνο ένας είπε ότι κλειδώνει μέσα στο σπίτι που πριν δεν έκανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Μην βιάζεσαι να πειράξεις φίλε κάτι για το οποιο δεν ήμαστε σίγουροι ότι δουλεύει.Μόνο ένας είπε ότι κλειδώνει μέσα στο σπίτι που πριν δεν έκανε.. μαλλον θα σε ακουσω φιλε, ετσι κι αλλιως δυο καρτες σιμ vodafone εχω και δε βλεπω ν αλλαζω συντομα εταιρεια... αλλωστε, και να ηθελα, δεν βγαζω ακρη για να ξαναπερναγα ρομ. δοκιμασα κι επαναφορα εργ.ρυθμισεων χθες, αλλα και παλι δεν... Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 (edited) Παρέλαβα σήμερα και έχω προς το παρόν 2 μεγάλα ζητήματα που με απασχολούν: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗΣ Έχει δική του εφαρμογή για record και είναι πολύ καλή Για την εφαρμογη ηχογραφησης δεν ξερω να σου πω αλλα θα σου πω οτι η μαμισια ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Χωρίς παρεξήγηση αλλά το ότι καλύτερο πως το κρίνετε? Μόλις την είδα και έπαθα πλάκα. Δεν κάνει τίποτα. Έχει μόνο μια επιλογή για ενεργοποίηση και ένα φίλτρο για το ποιες κλήσεις να ηχογραφεί. Έχετε δει τι δυνατότητες έχουν οι αντίστοιχες εφαρμογές από το google play? Με αυτήν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, ούτε να βρεις εύκολα ένα αρχείο, ούτε να κάνεις sync σε cloud ούτε να παραμετροποιήσεις όπως θες το τι να ηχογραφεί και με τι ποιότητα. Χάλι μαύρο γενικά. ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ 2/16 Gb EKDOSH Σε μένα δεν δουλεύει ούτε αυτή ούτε και καμία άλλη από το play. Δοκίμασες μόνο αν ανοίγει ή και αν ηχογραφεί? Γιατί όταν ρώτησα εννοούσα αν ηχογραφεί, το ότι θα άνοιγει είναι προφανές. Επειδή δεν την παλεύω με την stock εφαρμογή ηχογράφησης, αλλά δεν δουλεύει και καμία άλλη απ το play, μπορεί να φανταστεί κανείς τον λόγο ώστε να βρω τρόπο να δουλέψουν? ROOT ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΗΣ ROM Ή CUSTOM RECOVERY 1.Αν κατεβάσεις τη ROM που δίνω μερικά ποστ πιο πίσω και τη φλασάρεις με τη διασικασία που γράφει στη σελίδα 19 (ποστ 275)σου δίνει την δυνατότητα να είναι root ,απλά στο βήμα 13 θα χρησιμοποιήσεις το "rawprogram0_aboot+twpr" που θα βρεις μέσα στη ROM και όχι το rawprogram0 Έχω ευρωπαική έκδοση, το πήρα απ το public και έχει ήδη μέσα την 288. Πως μπορώ να περάσω απλά το twrp ώστε να το εγκαταστήσω μετά την su? Edited December 27, 2016 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Έχω ευρωπαική έκδοση, το πήρα απ το public και έχει ήδη μέσα την 288. Πως μπορώ να περάσω απλά το twrp ώστε να το εγκαταστήσω μετά την su? http://forum.xda-developers.com/vibe-p1/development/qpst-flashing-vibeui-3-1-s272-rom-t3386650 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 http://forum.xda-developers.com/vibe-p1/development/qpst-flashing-vibeui-3-1-s272-rom-t3386650 Αυτά διάβαζα εξαρχής αλλά δεν ηταν για την περιπτωση μου. Τελικα ξαναακαλυψα τον τροχο, σελ 12 του ίδιου thread. Τελικά η εφαρμογη recording που σε ειχα ρωτήσει, σε σενα ηχογραφει ή απλά ανοίγει; Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Αυτά διάβαζα εξαρχής αλλά δεν ηταν για την περιπτωση μου. Τελικα ξαναακαλυψα τον τροχο, σελ 12 του ίδιου thread.η Τελικά η εφαρμογη recording που σε ειχα ρωτήσει, σε σενα ηχογραφει ή απλά ανοίγει; Φίλε την κατέβασα την άνοιξα είδα ότι ανοίγει και σου είπα ότι είναι εντάξει. Δεν ηχογράφησα αλλά θα την ξανακατεβάσω αύριο να δω και θα σου πω Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Φίλε την κατέβασα την άνοιξα είδα ότι ανοίγει και σου είπα ότι είναι εντάξει. Δεν ηχογράφησα αλλά θα την ξανακατεβάσω αύριο να δω και θα σου πω Δεν θα ηχογραφει. Νομίζω πως φταίει η αναβαθμιση σε marshmallow. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 (edited) [quote=Thou_Bou;7022952 επισης το QFIL δε λεει να δει το κινητο σε οποια port και να δοκιμαζω (usb θυρα διαφορων υπολογιστων, με το καλωδιο που ηρθε το κινητο), ενω στις usb devices το βλεπει ο υπολογιστης. Qualcomm_USBDriver βρες το στο google δεν το έχω να στο ανεβάσω. Υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3762794&d=1464264821 Edited December 28, 2016 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν θα ηχογραφει. Νομίζω πως φταίει η αναβαθμιση σε marshmallow. Δεν φταίει η αναβαθμιση σε marshmallow.Αν πάς στην εφαρμογή στο Play store θα δεις ότι γράφει " - If another recording app is in use, operation will fail. Please stop or delete other recording apps." Αν λοιπόν κάνεις root το τηλέφωνο και αφαιρέσεις την stock εφαρμογή από μέσα θα σου δουλέψει Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Εγω τη δοκιμασα και ηχογραφει Δεν πολυ επαιξα τις επιλογες αλλα μετα στο play δεν ακουγεται τοσο δυνατα ο ηχος http://oi64.tinypic.com/ntl6u.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Δεν φταίει η αναβαθμιση σε marshmallow.Αν πάς στην εφαρμογή στο Play store θα δεις ότι γράφει " - If another recording app is in use, operation will fail. Please stop or delete other recording apps." Αν λοιπόν κάνεις root το τηλέφωνο και αφαιρέσεις την stock εφαρμογή από μέσα θα σου δουλέψει Αυτό που λες ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Φταίει η αναβάθμιση. Δες εδω: Android 6 has issues with call recording, this is mainly due to permission change on the audio source required to make call recording. VOICE_CALL audio source is the real call recording audio source that outputs incoming+outgoing audio to call recording apps. Traditionally accessing VOICE_CALL source only required RECORD_AUDIO permission, unfortunately Android 6 seem to have changed this and access to VOICE_CALL audio now requires CAPTURE_AUDIO_OUTPUT which only available system apps that come with your phone. Η μλκια είναι πως δεν μπορώ να αρκεστώ στην stock εφαρμογή γιατί είναι τελείως άχρηστη. Αν θελήσεις να βρεις ένα αρχείο δεν θα το βρεις πότέ. Δεν τα αποθηκεύει με τίτλο την επαφή ή τον αριθμό αλλά με ημερομηνία. Αυτό είναι ένα απ τα πολλά βασικά που της λείπουν και την καθιστούν μη λειτουργική οπότε και πρέπει να βρω τρόπο να δουλέψει καμία άλλη. Εγω τη δοκιμασα και ηχογραφει Δεν πολυ επαιξα τις επιλογες αλλα μετα στο play δεν ακουγεται τοσο δυνατα ο ηχος Ναι και σε μένα δείχνει να ηχογραφεί, αλλά αν βάλεις να το ακούσεις θα ακούγεσαι μόνο εσύ και ο άλλος ακούγεται σχεδόν καθόλου και παραμορφωμένος. Είναι ακριβώς η ίδια περιγραφή με το link που δημοσίευσα παραπάνω και περιγράφει το πρόβλημα ως πρόβλημα της marshmallow. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Qualcomm_USBDriver βρες το στο google δεν το έχω να στο ανεβάσω. Υπάρχει εδώ http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3762794&d=1464264821 φιλε να'σαι καλα, περασα τους drivers που εδωσες κι επελεξα τελικα TR (Turkey?). το μονο που δεν καταφερα ειναι να ειναι και root, επιλεγοντας στο καταλληλο αρχειο το ...boot+twrp αλλά δεν πετυχε η αναβαθμιση με αυτον τον τροπο. εκανα κ ελεγχο με root check,και δεν ειμαι ακομα root. αλλα νομιζω δεν ειναι κι απολυτως απαραιτητο στο android 6.0. προς το παρον, μικρο προβλημα αυτο για εμενα. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σε εμένα η ηχογράφηση τηλέφωνου με στοκ δουλεύει μια χαρά Αυτό που λες ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα. Φταίει η αναβάθμιση. Δες εδω: Η μλκια είναι πως δεν μπορώ να αρκεστώ στην stock εφαρμογή γιατί είναι τελείως άχρηστη. Αν θελήσεις να βρεις ένα αρχείο δεν θα το βρεις πότέ. Δεν τα αποθηκεύει με τίτλο την επαφή ή τον αριθμό αλλά με ημερομηνία. Αυτό είναι ένα απ τα πολλά βασικά που της λείπουν και την καθιστούν μη λειτουργική οπότε και πρέπει να βρω τρόπο να δουλέψει καμία άλλη. Ναι και σε μένα δείχνει να , αλλά αν βάλεις να το ακούσεις θα ακούγεσαι μόνο εσύ και ο άλλος ακούγεται σχεδόν καθόλου και παραμορφωμένος. Είναι ακριβώς η ίδια περιγραφή με το link που δημοσίευσα παραπάνω και περιγράφει το πρόβλημα ως πρόβλημα της marshmallow. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Σε εμένα η ηχογράφηση τηλέφωνου με στοκ δουλεύει μια χαρά Ναι, αυτό είναι γνωστό, το ερώτημα είναι πως να δουλέψουν και οι άλλες εφαρμογές ηχογράφησης γιατί η στοκ δεν έχει επαρκή χαρακτηριστικά για να είναι λειτουργική. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalogran1 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 δημιουργεί ένα φάκελο με το όνομα και το αριθμό του καλούντος και μέσα στο φάκελο την ώρα ημερομηνία της ηχογράφησις τι άλλο να κάνει Ναι, αυτό είναι γνωστό, το ερώτημα είναι πως να δουλέψουν και οι άλλες εφαρμογές ηχογράφησης γιατί η στοκ δεν έχει επαρκή χαρακτηριστικά για να είναι λειτουργική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 δημιουργεί ένα φάκελο με το όνομα και το αριθμό του καλούντος και μέσα στο φάκελο την ώρα ημερομηνία της ηχογράφησις τι άλλο να κάνει Σε μένα τα βάζει όλα στον ίδιο φάκελο, εκτός κι αν δεν το δοκίμασα σωστα. Θα το ξαναδώ. Τώρα το τι άλλο μπορεί να κάνει, αν δεις τι δυνατότητες έχουν οι 3rd party εφαρμογές θα καταλάβεις. Από την εύκολη αναζήτηση και αναπαραγωγή από το ίδιο το πρόγραμμα, μέχρι συγχρονισμό με cloud. Πάντως μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα τελικά μια εφαρμογή που να δουλεύει. Και ένα διαφορετικό ζήτημα: Το titanium δουλεύει κανονικά σε σας? Πήγα να κάνω τώρα restore και δεν επαναφέρει τίποτα. Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά, Έξτρα θέματα εκτός από τα περίπου 9 προεγκατεστημένα,μπορούμε να βρούμε; Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Υπάρχει τρόπος να γυρίσω το τηλ στην μορφή που ήταν πριν από το δοκιμή με το φλασαρισμα για την 80αρα μπάντα?Να μην έχω δηλαδή τις προσθετες εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Υπάρχει τρόπος να γυρίσω το τηλ στην μορφή που ήταν πριν από το δοκιμή με το φλασαρισμα για την 80αρα μπάντα?Να μην έχω δηλαδή τις προσθετες εφαρμογές? Φλασαρε τη ROM s288 που δίνω 3-4 σελίδες πίσω Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john2004 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Φλασαρε τη ROM s288 που δίνω 3-4 σελίδες πίσω Έλεγα να αποφύγω να φλασαρω απ την αρχή την ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 παιδια, απλόν τρόπο ροοτ εχουμε? πιστευετε ειναι απαραιτητο/χρήσιμο ? εχω παρατηρησει κι ενα bug, δε ξερω αν το εχει διαπιστωσει κι αλλος: με δυο καρτες σιμ ιδιας εταιρειας εντος του, (vodafone), εμφανιζει τον ιδιο αριθμο κλησης και στις δυο καρτες (τον αριθμο της "βασικης" καρτας σιμ). Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts