Jump to content

Lenovo Vibe P1 Pro

Romanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

είμαι ένα βήμα πριν την αγορά από Ελλάδα

της έκδοσης 3/32 με NFC & band 20.

Πριν την αγορά, έχουν προκύψει πολλές απορίες και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε.

1.ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ:

Βλέπω στο σκρουτζ πως υπάρχει σε αρκετά καταστήματα με φθηνότερο αυτό την στιγμή το you.gr, αλλά επειδή δεν θέλω χρυσό θα το πάρω από το αμέσως επόμενο φθηνότερο κατάστημα που το έχει σε σκρούρο χρώμα.

Πρόκειται για την έκδοση που θέλω? Δηλαδή την 3/32 με NFC & band 20.

2. ROM:

a. Τί έκδοση rom θα έχει για αγορά από Ελλάδα?

b. Θα είναι πλήρης και χωρίς bugs?

c. Τί κυκλοφορεί γενικότερα από custom roms αυτή την στιγμή? Υπάρχει κάποιο link όπου θα τις βρω συγκεντρωμένες?

d. Αξίζει ο πειραματισμός με customs ή η official είναι επαρκής?

e. Έχει ota update?

3. ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ:

a. Πόσο εύκολα γίνεται root?

b. Παίρνει xposed?

c. Με το recovery τί παίζει? Μπαίνει εύκολα custom αν το θελήσω?

d. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum γι αυτά ή θα πρέπει να τα ψάχνω από δω κι από κει?

4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ:

Θέλω πολύ χώρο για εφαρμογές και θα προτιμούσα να μην αναγκαστώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd για βέλτιστη απόδοση. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω:

a. Πόσο ακριβώς διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές θα έχω στην εσωτερική μόνο μνήμη στην έκδοση 32GB?

b. Τί ακριβώς είναι αυτή η ενοποίηση χώρου που διαβάσω συνέχεια? Δείχνει εικονικά εννιαίο τον εσωτερικό χώρο και της sd ώστε να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς την χρήση αναγκαστικά εφαρμογών σαν την link2sd? Αν είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ρίχνει την απόδοση και θα φθείρει την sd.

5. CALL RECORDING:

• Για μένα το call recording είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό και λόγος να επιλέξω ή να πετάξω μια συσκευή.
  • Έχω αγορασμένη την εφαρμογή auto call recording και την χρησιμοποιώ για χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη καποιας stock εφαρμογής, θέλω να ξέρω αν δουλεύει η συγκεκριμένη.
  • Πριν λίγο καιρό αγόρα ένα xiaomi όπου δεν δούλευε αυτή η εφαρμογή και το πούλησα γι αυτόν τον λόγο.

Μπορεί κάποιος να μου κάνει την τεράστια χάρη και να την δοκιμάσει και να μου πει αν δουλεύει κανονικά?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ ξέρω ότι ρωτάω πολλά μαζεμένα και ίσως είναι κουραστικό αλλά είναι στα πλαίσια της έρευνας αγοράς πριν την τελική μου απόφαση και οι απαντήσεις θα βοηθήσουν κι άλλο κόσμο.

1.Αν κατεβάσεις τη ROM που δίνω μερικά ποστ πιο πίσω και τη φλασάρεις με τη διασικασία που γράφει στη σελίδα 19 (ποστ 275)σου δίνει την δυνατότητα να είναι root ,απλά στο βήμα 13 θα χρησιμοποιήσεις το "rawprogram0_aboot+twpr" που θα βρεις μέσα στη ROM και όχι το rawprogram0

2.Δύσκολα θα βρεις κάποιο να έχει κατεβάσει την εφαρμογή που θες για εγγραφή ακριβώς επειδή η δική του δουλευει άψογα

Αφού υπάρχει αυτή η δυσκολία στο να μου δωθούν οι απαντήσεις που χρειάζομαι για να παραγγείλω το κινητό,

με όλη την καλή διάθεση δίνω 5 ευρώ μέσω paypal,

σε όποιον κάνει τον κόπο να με βοηθήσει απαντώντας στα συγκεκριμένα ερωτήμα που ρωτάω.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν την αγορά, έχουν προκύψει πολλές απορίες και θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε.

1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ:

Βλέπω στο σκρουτζ πως υπάρχει σε αρκετά καταστήματα με φθηνότερο αυτό την στιγμή το you.gr, αλλά επειδή δεν θέλω χρυσό θα το πάρω από το αμέσως επόμενο φθηνότερο κατάστημα που το έχει σε σκρούρο χρώμα.

2. ROM:

a. Τί έκδοση rom θα έχει για αγορά από Ελλάδα?

b. Θα είναι πλήρης και χωρίς bugs?

c. Τί κυκλοφορεί γενικότερα από custom roms αυτή την στιγμή? Υπάρχει κάποιο link όπου θα τις βρω συγκεντρωμένες?

d. Αξίζει ο πειραματισμός με customs ή η official είναι επαρκής?

e. Έχει ota update?

3. ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ:

a. Πόσο εύκολα γίνεται root?

b. Παίρνει xposed?

c. Με το recovery τί παίζει? Μπαίνει εύκολα custom αν το θελήσω?

d. Υπάρχει κάποιος οδηγός στο forum γι αυτά ή θα πρέπει να τα ψάχνω από δω κι από κει?

4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ:

Θέλω πολύ χώρο για εφαρμογές και θα προτιμούσα να μην αναγκαστώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd για βέλτιστη απόδοση. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω:

a. Πόσο ακριβώς διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές θα έχω στην εσωτερική μόνο μνήμη στην έκδοση 32GB?

b. Τί ακριβώς είναι αυτή η ενοποίηση χώρου που διαβάσω συνέχεια? Δείχνει εικονικά εννιαίο τον εσωτερικό χώρο και της sd ώστε να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς την χρήση αναγκαστικά εφαρμογών σαν την link2sd? Αν είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ρίχνει την απόδοση και θα φθείρει την sd.

5. CALL RECORDING:

• Για μένα το call recording είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό και λόγος να επιλέξω ή να πετάξω μια συσκευή.
  • Έχω αγορασμένη την εφαρμογή auto call recording και την χρησιμοποιώ για χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει η ύπαρξη καποιας stock εφαρμογής, θέλω να ξέρω αν δουλεύει η συγκεκριμένη.
  • Πριν λίγο καιρό αγόρα ένα xiaomi όπου δεν δούλευε αυτή η εφαρμογή και το πούλησα γι αυτόν τον λόγο.

Μπορεί κάποιος να μου κάνει την τεράστια χάρη και να την δοκιμάσει και να μου πει αν δουλεύει κανονικά?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Οκ ξέρω ότι ρωτάω πολλά μαζεμένα και ίσως είναι κουραστικό αλλά είναι στα πλαίσια της έρευνας αγοράς πριν την τελική μου απόφαση και οι απαντήσεις θα βοηθήσουν κι άλλο κόσμο.

Mε τυχαια σειρά.ρομ θα φορα την s288. Το μοντελο a42. Επισης θα παιρνει οτα αναβαθμισεις.

Χωρο για εγαρμογες περι τα 22 γκιγκα εφοσον βίντεο φώτο μουσικη τα περνας στην καρτα μνημης.

Για την εφαρμογη ηχογραφησης δεν ξερω να σου πω αλλα θα σου πω οτι η μαμισια ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.

Ρουτ δεν ειναι απαραιτητο αλλα γουστα ειναι αυτα.Η οφισιαλ ειναι υπεραρκετη σαν ρομ και μπαγκς δεν εχει,Εγω δεν εχω ανακαλυψει κατι .Ειναι απο τα καλυτερα κινεζικα και οσο αφορα την μπαταρια ΔΕΝ παιζεται.

Edited by komias2
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Καλησπέρα παιδιά,

1. ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΓΟΡΑΣ:

2. ROM:

a. Τί έκδοση rom θα έχει για αγορά από Ελλάδα? S288

b. Θα είναι πλήρης και χωρίς bugs? NAI

c. Τί κυκλοφορεί γενικότερα από custom roms αυτή την στιγμή? Υπάρχει κάποιο link όπου θα τις βρω συγκεντρωμένες?http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=703249

d. Αξίζει ο πειραματισμός με customs ή η official είναι επαρκής? ΟΧΙ

e. Έχει ota update? ΝΑΙ

3. ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ:

a. Πόσο εύκολα γίνεται root?ΔΕΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ

b. Παίρνει xposed? ΝΑΙ

c. Με το recovery τί παίζει? Μπαίνει εύκολα custom αν το θελήσω?ΝΑΙ

4. ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ:

a. Πόσο ακριβώς διαθέσιμο χώρο για εφαρμογές θα έχω στην εσωτερική μόνο μνήμη στην έκδοση 32GB?ΕΧΩ ΤΗ 16 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ

b. Τί ακριβώς είναι αυτή η ενοποίηση χώρου που διαβάσω συνέχεια? Δείχνει εικονικά εννιαίο τον εσωτερικό χώρο και της sd ώστε να μεταφέρεις εφαρμογές χωρίς την χρήση αναγκαστικά εφαρμογών σαν την link2sd? Αν είναι αυτό, δεν με ενδιαφέρει γιατί θα ρίχνει την απόδοση και θα φθείρει την sd.ΣΤΟ ΑΝΔΡΟΙΔ 6.0 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ Ή ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ

5. CALL RECORDING:

Μπορεί κάποιος να μου κάνει την τεράστια χάρη και να την δοκιμάσει και να μου πει αν δουλεύει κανονικά?ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ 2/16 Gb EKDOSH

Αναλυτικα απαντάω δίπλα σε κάθε ερώτηση σου

Μανώλης

Error..... Edited by komias2
διπλο ποστ κατα λαθος.
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αναλυση σηματος με εφαρμογη απο τις παραπανω στο κεντρο της Αθηνας (Ακαδημιας) μετα τη "διαδικασια"...

15731119_10154538870534230_1489773293_n.jpg

Δεν το βρίσκω με τίποτα σε γκρι.

Το χρυσό είναι πολύ gay ή παλεύεται?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Τελικά το βρήκα εδώ.

Αυτό δεν είναι αυτό που θέλω?

Έκανα και εγώ την αλλαγή στήν χώρα χωρίς να κατεβάσω κάποιο αρχείο, έβαλα μόνο τους κωδικούς που γράφουν τα παιδιά πιό πάνω. Το κινητό φορά την τελευταία rom όπως ήρθε από το vickmall.

Υ. Γ μου έβγαλε και εμένα κάποιες εφαρμογές που έσβησα και μετά από επανεκκίνηση μου τις ξαναέβγαλε.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεία.

Παιδιά....

Η ενεργοποίηση της Β20 είναι θέμα HARDWARE

OXI SOFTWARE...

Δεν παίζει να ενεργοποιηθεί η Β20, αν η κεραία δεν την υποστηρίζει

In the down down of the writing we became robes...

Αφού το βρήκατε. Ρουμανία. Δοκιμασμένο από πελάτη μου πιάνει την 800άρα με Wind σ επαρχία που άλλη συσκευή δεν έπιανε, ο ίδιος δεν το χω δοκιμάσει καθώς βρίσκομαι Αθήνα.

Kαι αυτο τι ειναι?

Στο xda που δινουν την διαδικασια της αλλαγης region για ξεκλειδωμα lte bands δεν ξερουν τι τους γινετε?

Εμενα παντως μου παρουσιασε το εξης: 2/10 εισερχομενες κλησεις κυριως απο wind οταν απαντουσα δεν ακουγα ουτε εγω ουτε ο συνομιλητης. εκανα αλλαγη το region σε CZ (τσεχια) και εδω και 2 μερες δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει. Δεν λεω οτι φτιαχτηκε ουτε οτι φταιει το τηλεφωνο ουτε μπορει να ειναι απο τη sim επειδη ειναι κομενη. Απλα παραθετω τι μου εκανε και τι εκανα μηπως παρουσιαστει και σε καποιον αλλον. θα το παρακολουθησω και θα επανερθω.

Edited by petrangcc

Kαι αυτο τι ειναι?

Στο xda που δινουν την διαδικασια της αλλαγης region για ξεκλειδωμα lte bands δεν ξερουν τι τους γινετε?

Εμενα παντως μου παρουσιασε το εξης: 2/10 εισερχομενες κλησεις κυριως απο wind οταν απαντουσα δεν ακουγα ουτε εγω ουτε ο συνομιλητης. εκανα αλλαγη το region σε CZ (τσεχια) και εδω και 2 μερες δεν μου το εχει ξαναπαρουσιασει. Δεν λεω οτι φτιαχτηκε ουτε οτι φταιει το τηλεφωνο ουτε μπορει να ειναι απο τη sim επειδη ειναι κομενη. Απλα παραθετω τι μου εκανε και τι εκανα μηπως παρουσιαστει και σε καποιον αλλον. θα το παρακολουθησω και θα επανερθω.

δεν ξερω αν ειναι τυχαιο αλλα με πηρε κι εμενα καποιος απο σταθερο και δε με ακουγε μια φορα

πως το ξαναγυριζουμε οπως ηταν ?

ή ποιες χωρες μπορουμε να επιλεξουμε ?

εσυ ακουγες? εγω επελεξα CZ (τσεχια) και δεν μου το εχει ξανακανει. αστο καμοια μερα ακομα ομως οπως ειναι, μπορει να ηταν τυχαιο η θεμα κακου σηματος, για δοκιμη.

ναι ακουγα

μπορει να ετυχε κιολας

τα αρχικα μαλλον ειναι αυτα

http://www.1728.org/countries.htm

γιατι εχει μονο αυτες τις Ευρωπαικες χωρες?

Πριν να το αλλάξουμε σε χώρα ήμασταν ρυθμισμένοι ξέρει κάποιος?Το ιδανικό θα ήταν κάποιος που το πήρε από Ελλάδα να δει την δική του ρύθμιση κ να μας πει..

Το region τελικά όλοι το καταφέρατε;

Χαζεύοντας στο κινητό βρήκα την επιλογή usb ethernet... Είναι αυτό που νομίζω; δηλ για σύνδεση με ethernet? Ξέρει κανείς κάτι; https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161224/242261062ba6caf4ca24aedb9d0d895e.jpg

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνοντας δοκιμές από την λίστα που βγάζει με το zip , κ ψάχνοντας στα δυκτια κάθε χώρας είδα ότι στην Τουρκία όλες οι εταιρείες υποστηρίζουν την b20 οπότε έβαλα τα αρχικά tr.μου εγκατέστησε άλλες εφαρμογές αλλά παρατηρώ καλύτερο σήμα από το ro που είχα πριν.μπορει να είναι κ ιδέα μου.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάνοντας δοκιμές από την λίστα που βγάζει με το zip , κ ψάχνοντας στα δυκτια κάθε χώρας είδα ότι στην Τουρκία όλες οι εταιρείες υποστηρίζουν την b20 οπότε έβαλα τα αρχικά tr.μου εγκατέστησε άλλες εφαρμογές αλλά παρατηρώ καλύτερο σήμα από το ro που είχα πριν.μπορει να είναι κ ιδέα μου.

Σήμα καλύτερο γενικά.oχι στο 4g γιατί Λαμία δεν εχουμε

Πριν να το αλλάξουμε σε χώρα ήμασταν ρυθμισμένοι ξέρει κάποιος?Το ιδανικό θα ήταν κάποιος που το πήρε από Ελλάδα να δει την δική του ρύθμιση κ να μας πει..

Το δικό μου ήταν "not set"

Μανώλης

Και στην τσεχια επισης για αυτο την επελεξα. Κι εγω παρατηρω οτι σαν εχει καλυτερο σημα αλλα δεν το ανεφερα νομιζοντας οτι ειναι η ιδεα μου αλλα αφου το αναφερει κι αλλος...

Το 3/16αρι μου κι εμένα μου έβγαλε ίδιο σφάλμα όταν δοκίμασα το αρχείο.

Θα ασχοληθώ αναλυτικότερα άλλη φορά.

Προς το παρόν το έχω με δύο κάρτες σιμ vodafone.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασα το αρχείο κι αποσυμπιεσα μέσω του κινητού, ίσως παίζει ρόλο αυτό.

Έχω κινεζικό με ευρωπαϊκή ρομ περασμένο, δηλαδή φαίνεται ως P1A42.

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Δεν καταλαβαινω την ερωτηση..

που εχει καλυτερο σημα εννοω απο τις 2

και πως μπορουμε να το μετρησουμε

που εχει καλυτερο σημα εννοω απο τις 2

και πως μπορουμε να το μετρησουμε

Εμένα η Τουρκία έχει καλύτερο σημα

Το 3/16αρι μου κι εμένα μου έβγαλε ίδιο σφάλμα όταν δοκίμασα το αρχείο.

Θα ασχοληθώ αναλυτικότερα άλλη φορά.

Προς το παρόν το έχω με δύο κάρτες σιμ vodafone.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασα το αρχείο κι αποσυμπιεσα μέσω του κινητού, ίσως παίζει ρόλο αυτό.

Έχω κινεζικό με ευρωπαϊκή ρομ περασμένο, δηλαδή φαίνεται ως P1A42.

Όταν βγάλεις άκρη ενημερώσε μιας και είμαι και εγώ παθών

Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk