Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φυσικα και εχει γινει χαμος και στι εξωτερικο, απλα η διαφορα ειναι πως εκει βρισκουν μπαταριες, τι νομιζεις πως ετσι τα γραφω?

Φιλε Dihnekis, δεν τερματιζω τιποτα. Αναφερω γεγονοτα με στοιχεια και δεν βγαζω τιποτα απο το μυαλο μου. Εχει γινει χαμος με τις μπαταριες και δεν βρισκει κανεις γνησιες στην Ελλαδα. Και το κακο ειναι οτι καποιοι το εχουν παρει χαμπαρι και παει η κοροιδια συννεφο, πουλωντας μαιμουδισιες μπαταριες με το τσουβαλι ή πουλωντας μπαταριες 90 ευρω την μια και ζητωντας 120 ευρω την αλλη. Διαβασε πιο πανω σε παρακαλω τι εχω γραψει. Δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ γνησιες μπαταριες Πουθενα..Και το 8/10 που λεω δεν ειναι καθολου αυθαιρετο, διοτι διαβαζω εδω..διαβαζω πολλα site στο εξωτερικο συγκρινω και μετα σχολιαζω..

Ολα αυτα ομως δεν εχουν καμια σχεση με το λειτουργικο και το τι συσκευη εχω εγω ή τι μου αρεσει γενικοτερα.

Επισης φυσικα και δεν υπαρχει καπου το τελειο και φυσικα και αλλου υπαρχουν προβληματα, οπως πολυ σωστα αναφερεις...Αλλα επετρεψε μου αυτο το στραπάτσο που συμβαινει με τις μπαταριες των Lumia 950 (στην έλλειψη αναφέρομαι) ειναι απαραδεκτο. Δεν λεω τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

Ευτυχώς έχω συγγενείς έξω και θα μου στείλουν σε περίπτωση που τα τινάξει κι αυτη που πήρα τώρα! ;)

Χάχα να δω και τι θα αλλάξω πρώτα. Συσκευή ή μπαταρία!!!.... :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Φυσικα και εχει γινει χαμος και στι εξωτερικο, απλα η διαφορα ειναι πως εκει βρισκουν μπαταριες, τι νομιζεις πως ετσι τα γραφω?

Φιλε Dihnekis, δεν τερματιζω τιποτα. Αναφερω γεγονοτα με στοιχεια και δεν βγαζω τιποτα απο το μυαλο μου. Εχει γινει χαμος με τις μπαταριες και δεν βρισκει κανεις γνησιες στην Ελλαδα. Και το κακο ειναι οτι καποιοι το εχουν παρει χαμπαρι και παει η κοροιδια συννεφο, πουλωντας μαιμουδισιες μπαταριες με το τσουβαλι ή πουλωντας μπαταριες 90 ευρω την μια και ζητωντας 120 ευρω την αλλη. Διαβασε πιο πανω σε παρακαλω τι εχω γραψει. Δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ γνησιες μπαταριες Πουθενα..Και το 8/10 που λεω δεν ειναι καθολου αυθαιρετο, διοτι διαβαζω εδω..διαβαζω πολλα site στο εξωτερικο συγκρινω και μετα σχολιαζω..

Ολα αυτα ομως δεν εχουν καμια σχεση με το λειτουργικο και το τι συσκευη εχω εγω ή τι μου αρεσει γενικοτερα.

Επισης φυσικα και δεν υπαρχει καπου το τελειο και φυσικα και αλλου υπαρχουν προβληματα, οπως πολυ σωστα αναφερεις...Αλλα επετρεψε μου αυτο το στραπάτσο που συμβαινει με τις μπαταριες των Lumia 950 (στην έλλειψη αναφέρομαι) ειναι απαραδεκτο. Δεν λεω τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ, είναι το πού μπορεί να οδηγήσει το να το λέμε συνέχεια. Θα έλεγα ότι θα ήταν πιο καλό αν εστιάζαμε σε λύσεις και όχι στο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα ξαναλέω, ο πρώτος λόγος είναι στους κατόχους της συσκευής.

Επίσης, όσον αφορά τις μπαταρίες κοιτάξτε το εξής. Σημασία έχει η μπαταρία να πληρεί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές, άσχετα αν δεν είναι από την ίδια την ΜΣ

Σχετικά με αυτό να πω ότι ένας φίλος παρήγγειλε μια μπαταρία για ένα note3 και είχε θέματα με γρήγορη αποφόρτιση τις πρώτες μέρες. Μέχρι που ο πωλητής του επέστρεψε τα χρήματα. Και μετά από λίγες μέρες η μπαταρία άρχισε να κρατάει κανονικά!!

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ, είναι το πού μπορεί να οδηγήσει το να το λέμε συνέχεια. Θα έλεγα ότι θα ήταν πιο καλό αν εστιάζαμε σε λύσεις και όχι στο πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα ξαναλέω, ο πρώτος λόγος είναι στους κατόχους της συσκευής.

Επίσης, όσον αφορά τις μπαταρίες κοιτάξτε το εξής. Σημασία έχει η μπαταρία να πληρεί τις κατασκευαστικές προδιαγραφές, άσχετα αν δεν είναι από την ίδια την ΜΣ

Σχετικά με αυτό να πω ότι ένας φίλος παρήγγειλε μια μπαταρία για ένα note3 και είχε θέματα με γρήγορη αποφόρτιση τις πρώτες μέρες. Μέχρι που ο πωλητής του επέστρεψε τα χρήματα. Και μετά από λίγες μέρες η μπαταρία άρχισε να κρατάει κανονικά!!

Τι πραγμα λεμε συνεχεια? Εδω μιλαμε για το θεμα των μπαταριων και οχι για το λειτουργικο..

Πως να δωσουμε λυση απο την στιγμη που δεν υπαρχουν γνησιες μπαταριες ενω ταυτοχρονα η πλειοψηφια τους χαλανε σε συντομο χρονικο διαστημα? Και τα παραπανω που ανεφερα με την σειρα ειναι απο Post κατοχων..

Ολο αυτο ομως εχεις δει απο που ξεκινησε και τι ειπωθηκε?

Νομίζω ότι το τερματίζεις το πράγμα κι εσύ βρε παιδί μου. Γιατί δεν αφήνεις τους ανθρώπους με τις συσκευές που τους αρέσουν; Πραγματικά, αν είσαι ακόμη με wm, μπορείς να το πουλήσεις και να πας σε android και θα ξεχάσεις πολλά πράγματα. Εγώ πούλησα το 735, πήρα ένα S7 και ηρέμησα από κάποια πράγματα.

Όσον αφορά τώρα τις μπαταρίες. Κάπου διάβασα ότι αν η φόρτιση γίνεται μέχρι το 80%, η φθορά της μπαταρίας είναι μηδαμινή. Δοκιμάστε το βρε παιδιά.

Γιατί μπορεί να λέμε αυθαίρετα ότι 8/10 έχουν θέμα, όμως μπορεί να μιλάμε πχ για ανθρώπους που κάνουν βαριά χρήση και έχουν 2-3 φορτίσεις μέσα στη μέρα. Επίσης η ταχεία φόρτιση σίγουρα φθείρει περισσότερο την μπαταρία (εγώ προσωπικά στο S7 την ενεργοποιώ μόνο όταν βιάζομαι).

Μη περνάμε λοιπόν στο άλλο άκρο.

ΥΓ: λες και"απέναντι" δε γίνονται πάρτι με διάφορα πράγματα... Πλακέτες-bootloop (apple-lg), οθόνες (lg-sammy, ΕΚΡΗΞΕΙΣ (note7), ΧΑΜΈΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ (Sammy S6-S7). Αν ψάχναμε το τέλειο, μάλλον δε θα αγοράζαμε τίποτα.

Άμα θέλει να βρει κανείς λοιπόν, βρίσκει για όλους. Και όπως είπα και αλλού, ζυγίζεις και επιλέγεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα. Το τέλειο δεν υπάρχει. Επίσης, μη ξεχνάμε ότι "περί ορεξεως κολοκυθόπιτα".. αν κάποιος σήμερα βολεύεται με ένα blackberry ή με ένα Ν8, γιατί εμείς να του το χαλάμε..

Ολοσωστος από την αρχή ως το τέλος. Τίποτα λιγότερο και τιποτα περισσότερο.

Απλά κάποιοι δεν κατανοούν.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά, μια γνώμη θέλω. Δυστυχώς το 64άρι 1020 μιας φίλης συγχωρέθηκε, οπότε ψάχνει κινητό. Θέλει καλή μπαταρία και γρήγορη πλοήγηση στο ίντερνετ χωρίς κολλήματα πρωτίστως και στα θετικά είναι φυσικά μια καλή κάμερα. Σκέφτεται ένα οικονομικό vfm Xiaomi Redmi 4X από skroutz (θυσιάζει την κάμερα προφανώς), αλλά πρότεινα και το 950 μεταχειρισμένο (αν είναι σε καλή κατάσταση) που βγαίνει 50 ευρώ ακριβότερο...

Έχω δει διάφορα προβλήματα μπαταρίας και επανεκκινήσεων εδώ και δεδομένου ότι τρέχει Windows που το μέλλον στα κινητά είναι αβέβαιο, με φρέναραν λίγο... Λέτε να επιμείνω για το 950 ή θα την κάψω?

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Παιδιά, μια γνώμη θέλω. Δυστυχώς το 64άρι 1020 μιας φίλης συγχωρέθηκε, οπότε ψάχνει κινητό. Θέλει καλή μπαταρία και γρήγορη πλοήγηση στο ίντερνετ χωρίς κολλήματα πρωτίστως και στα θετικά είναι φυσικά μια καλή κάμερα. Σκέφτεται ένα οικονομικό vfm Xiaomi Redmi 4X από skroutz (θυσιάζει την κάμερα προφανώς), αλλά πρότεινα και το 950 μεταχειρισμένο (αν είναι σε καλή κατάσταση) που βγαίνει 50 ευρώ ακριβότερο...

Έχω δει διάφορα προβλήματα μπαταρίας και επανεκκινήσεων εδώ και δεδομένου ότι τρέχει Windows που το μέλλον στα κινητά είναι αβέβαιο, με φρέναραν λίγο... Λέτε να επιμείνω για το 950 ή θα την κάψω?

Θα αστειεύεσαι μάλλον ότι θες να πάρεις μεταχειρισμένο lumia στην κατάσταση του λειτουργικού και των εφαρμογών που είναι τώρα. Xiaomi με κλειστά μάτια και να είναι global edition.

Edited by snapp

TCL 40 NXTPAPER

Θα αστειεύεσαι μάλλον ότι θες να πάρεις μεταχειρισμένο lumia στην κατάσταση του λειτουργικού και των εφαρμογών που είναι τώρα. Xiaomi με κλειστά μάτια και να είναι global edition.

Ωχ, κατάλαβα... Άρα μάλλον για καινούργιο Xiaomi, 50 ευρώ φθηνότερα και με ελληνική αντιπροσωπεία (νομίζω η μόνη κινέζικη εταιρεία με ελληνική αντιπροσωπεία, ίσως έχει κι η Huawei). Έτσι κι αλλιώς για κάμερα και ηχοληψία έχει και το 808, οπότε το Xiaomi θα είναι πιο πολύ σαν εργαλείο δουλειάς-ίντερνετ-επικοινωνίας...

Κρίμα για το 950 πάντως... Όπως και το 1020, περιορίζεται από το λειτουργικό και τις εφαρμογές του...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Ωχ, κατάλαβα... Άρα μάλλον για καινούργιο Xiaomi, 50 ευρώ φθηνότερα και με ελληνική αντιπροσωπεία (νομίζω η μόνη κινέζικη εταιρεία με ελληνική αντιπροσωπεία, ίσως έχει κι η Huawei). Έτσι κι αλλιώς για κάμερα και ηχοληψία έχει και το 808, οπότε το Xiaomi θα είναι πιο πολύ σαν εργαλείο δουλειάς-ίντερνετ-επικοινωνίας...

Κρίμα για το 950 πάντως... Όπως και το 1020, περιορίζεται από το λειτουργικό και τις εφαρμογές του...

Σε θέματα κάμερας θα την σκοτώσεις με το xiaomi. Τραγικό.

Πάρε ένα J7 2016 με υποχώρηση στη ram.

Τα wm είναι σε μεταβατικό στάδιο. Αναμένουμε νέο λειτουργικό. Το παρόν θα υποστηρίζεται με διορθώσεις, κάποιες προσθήκες αλλά το store άδειασε. Αν δεν την ενοχλεί τότε οκ. Ας δει ποιες εφαρμογές θέλει κι αν υπάρχουν.

Ωχ, κατάλαβα....

Εφόσον δεν υπάρχει η απαίτηση για κάμερα και εγώ δε θα το πρότεινα σε άλλον. Σε φίλο μου το πρότεινα πριν μια βδομάδα που ήθελε να αγοράσει τηλέφωνο με κύρια απαίτηση για καλή κάμερα και όριο τα 200 ευρώ, ενώ ήξερα ότι δεν ασχολείται με εφαρμογές. Τελικά δεν το βρήκε και πήρε το J5 2017. Είναι ευχαριστημένος.

Εγώ πάντως αυτό θα ξανά-έπαιρνα με κλειστά μάτια αυτή τη στιγμή(προφανώς συνυπολογίζω και την τιμή). Κάποιος που θέλει πλοήγηση, καλή κάμερα, ποιότητα κλήσης, ασφάλεια είναι κομπλέ. Εμένα δε με ενοχλεί η κατάσταση του λειτουργικού(δεν είναι τραγική), ούτε με απασχολεί η έλλειψη εφαρμογών.

Εφόσον δεν υπάρχει η απαίτηση για κάμερα και εγώ δε θα το πρότεινα σε άλλον. Σε φίλο μου το πρότεινα πριν μια βδομάδα που ήθελε να αγοράσει τηλέφωνο με κύρια απαίτηση για καλή κάμερα και όριο τα 200 ευρώ, ενώ ήξερα ότι δεν ασχολείται με εφαρμογές. Τελικά δεν το βρήκε και πήρε το J5 2017. Είναι ευχαριστημένος.

Εγώ πάντως αυτό θα ξανά-έπαιρνα με κλειστά μάτια αυτή τη στιγμή(προφανώς συνυπολογίζω και την τιμή). Κάποιος που θέλει πλοήγηση, καλή κάμερα, ποιότητα κλήσης, ασφάλεια είναι κομπλέ. Εμένα δε με ενοχλεί η κατάσταση του λειτουργικού(δεν είναι τραγική), ούτε με απασχολεί η έλλειψη εφαρμογών.

Προς το παρόν μία απο τα ίδια κι εγώ. Δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω. Ελπίζω η fall να είναι καλύτερη από την creator και να μην έχει κολλήματα!

Σε θέματα κάμερας θα την σκοτώσεις με το xiaomi. Τραγικό.

Πάρε ένα J7 2016 με υποχώρηση στη ram.

Τα wm είναι σε μεταβατικό στάδιο. Αναμένουμε νέο λειτουργικό. Το παρόν θα υποστηρίζεται με διορθώσεις, κάποιες προσθήκες αλλά το store άδειασε. Αν δεν την ενοχλεί τότε οκ. Ας δει ποιες εφαρμογές θέλει κι αν υπάρχουν.

Συνηθισμένη από 1020 και 808, αν πάει σε xiaomi θα είναι όντως σκότωμα... Αλλά από την άλλη με φρέναρε κι εμένα το μέλλον του λειτουργικού (έχω ήδη 808 και ξέρω από τέτοια!) και με δισταγμό της το πρότεινα. Θέλει να το δοκιμάσει παρόλα αυτά.

Όταν λες το Store άδειασε; Δηλαδή κι οι εφαρμογές που υπήρχαν χάνονται σταδιακά;;;; Symbian Vol. 2? :blink:

@evris και faasf, κάποιες βασικές εφαρμογές πλοήγησης, μέιλ, επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων χρειάζεται λόγω δουλειάς, ελπίζω να υπάρχουν ακόμη, εστω αυτά! Αλλιώς την έκαψα...

Edited by Mivas

Οι βασικες υπαρχουν. Καποιες ομως πχ facebook και messenger ειναι κακογραμμενες γιατι τις καναν port μεγαλα κομματια του κωδικα απο το ios χωρις να τα βελτιστωποιησουν για τα windows.

Mivas εγώ σου έγραψα -όπως και όλοι παραπάνω- ότι δε θα το πρότεινα σε κάποιον που νιώθει ότι εξαρτάται από συγκεκριμένες εφαρμογές. Δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να τα ακούς μετά και μάλλον η πιθανότητα να τα ακούσεις από τη φίλη σου θα είναι αυξημένη αν κρίνω από τα σχόλια χρηστών στο συγκεκριμένο φόρουμ.

Εγώ παίρνω το ρίσκο (να τα ακούσω) και το προτείνω ακόμη και τώρα όπως σου είπα παραπάνω μόνο στην περίπτωση που οι απαιτήσεις κάποιου είναι: καλή κάμερα, καλή οθόνη, ασφάλεια, ποιότητα κλήσεων, emails, πλοήγηση. Προφανώς μπορεί κάποιος να καλύψει αυτές τις απαιτήσεις και με iPhone ή με android, αλλά με πολ/σιο κόστος. Διαφορετικά μπορεί να κάνει συμβιβασμούς (π.χ. στην κάμερα) και να υπερκαλυφθεί και στον τομέα των εφαρμογών με android με το ίδιο ή και με μικρότερο κόστος.

Η κατάσταση στο store δεν είναι καλή. Ναι, υπάρχουν εφαρμογές που αναχωρούν ή έχουν αναχωρήσει.

Πάντως δεν υπάρχει σύγκριση με stores άλλων εγκαταλειμμένων λειτουργικών, αλλά αυτό πρακτικά δεν ενδιαφέρει το χρήστη, καθώς αν υπάρξει βελτίωση της κατάστασης θα φανεί στο μέλλον. Για το fb και τα άλλα στα γράφει παραπάνω ο @georgeb

Εγώ στην θέση του δεν θα πρότεινα να πάρει Windows. Χειρίζομαι ταυτόχρονα windows και Android και η εμπειρία χρήσης είναι τεράστια στις εφαρμογές και στις δυνατότητες. Στα 200€ βρίσκεις αξιόλογα κινητά πλέον.

TCL 40 NXTPAPER

Πάντως αν θέλει οπωσδήποτε και καλή κάμερα, στα 200€ δεν θα βρει σαν του 950!

Δεν ειναι τόσο τραγική όπως στο Symbian.

Edited by evris2013

το κινητο με το τελευταιο απντειτ εκανε ρισταρτ ξαφνικα, πολυ συχνα. με το χτεσινο απντειτ, τα ρισταρτ γιναν σατ νταουν. αρα θεμα λειτουργικου. για οσους λεγαν συνεχεια για μπαταρια.

(μπορει σε καποιους να ειναι σαπια οντως η μπαταρια. οχι σε ολους ομως). να δω ποτε θα το φτιαξουν

Χμμμ... Οι απόψεις διίστανται βλέπω... Σίγουρα τα windows δεν είναι όπως τα είχα αφήσει με το 1020 (τα 10 έβγαιναν μόνο ως δοκιμαστικά τότε για 930, 1520 κλπ)... Τότε είχαν χαθεί κάποιες όμορφες εφαρμογές, όπως το Nokia Refocus, καινοτόμο στο είδος του, και κάποιες κάμερες που ενσωματώθηκαν μερικώς στο Lumia camera... Το Nokia Trailers για τον ελεύθερο χρόνο, χάθηκε πρώτα στα Windows και μετά και στο Symbian... Το Youtube σαν επίσημη εφαρμογή... και διάφορα άλλα...

Πάντως σαν αξιόλογη κάμερα Android μεταχειρισμένο, μόνο το LG G4 θα πρότεινα στην ίδια ή χαμηλότερη τιμή (μέχρι 150 το βρήκα). Απλά είναι λίγο φαρδύ και ίσως δυσκολεύει στην χρήση (σαν εμένα, έτσι κι εκείνη δεν μπορεί πολύ μεγάλες συσκευές). Οπότε το 950 αν καλυφθεί από κάποια βασικά, ελπίζω να είναι εντάξει... Skype, Email, FB, Messenger, Viper, Whatsapp, Youtube, Instagram κλπ, εφαρμογές επικοινωνίας και δικτύωσης δηλαδή χρειάζεται πιο πολύ, λόγω δουλειάς. Και σαν συσκευή να μην κολλάει, να είναι γρήγορη και με καλή μπαταρία να αντέχει. Πιστεύω να καλυφθεί σε αυτά τουλάχιστον... Αν όχι, πάει να πει ότι έγινε (ή κοντεύει να γίνει) σαν το Symbian (από αυτά που ανέφερα πάντως, μόνο το messenger δεν υπάρχει εκεί, τα άλλα έστω και με 3rd party καλύπτονται)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το κινητο με το τελευταιο απντειτ εκανε ρισταρτ ξαφνικα, πολυ συχνα. με το χτεσινο απντειτ, τα ρισταρτ γιναν σατ νταουν. αρα θεμα λειτουργικου. για οσους λεγαν συνεχεια για μπαταρια.

(μπορει σε καποιους να ειναι σαπια οντως η μπαταρια. οχι σε ολους ομως). να δω ποτε θα το φτιαξουν

Αυτό τώρα το είδα! Και άντε η έλλειψη εφαρμογών, άντε να ψιλοκαλυφθεί. Αυτά πάλι τι είναι??? Επανεκκινήσεις και σβησίματα στα καλά καθούμενα??? Το θέλει για εργαλείο δουλειάς, άμα κάνει τέτοια, την πήρα στο λαιμό μου! :blink:

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Αυτό τώρα το είδα! Και άντε η έλλειψη εφαρμογών, άντε να ψιλοκαλυφθεί. Αυτά πάλι τι είναι??? Επανεκκινήσεις και σβησίματα στα καλά καθούμενα??? Το θέλει για εργαλείο δουλειάς, άμα κάνει τέτοια, την πήρα στο λαιμό μου! :blink:

τι να πω. παλια πολλοι ειχαν τετοια θεματα. ξεπεραστηκαν. εμενα μου τοπ κανει εδω και ενα μηνα. στη δικια μου παλι οχι που εχει ολοιδιο. βεβαια εκεινης παρολο που ειναι ιδια μπιλντ και ιδια χωρα εισαγωγης κτλ κτλ, της εμφανιζει λιγο διαφορετικες ρυθμισεις. δε βγαινει ακρη. παντως προσωπικα, οπως και να εχει εγω αντροιντ δεν παω. με τιποτα

Αν εχει υπολογιστη με δεκαρια μπορει να ριξει μια ματια στο store για να παρει μια εικονα τι υπαρχει. Πολλες απο τις εφαρμογες που υπαρχουν στο κινητο υπαρχουν ιδιες και στο desktop. Πχ mytube, skype, maps, outlook, viber , deezer και γενικα οποιες βλεπεις στο εικονίδιο συσκευων να εχουν και συμβολο κινητου ειναι ουσιαστικα ο ιδιος κωδικας. Καποιες που δεν εχουν εικονιδιο συσκευης κινητου δεν υπαρχουν στο κινητο ενω μερικες οπως το spotify εχουν αλλη εκδοση για το κινητο.

τι να πω. παλια πολλοι ειχαν τετοια θεματα. ξεπεραστηκαν. εμενα μου τοπ κανει εδω και ενα μηνα. στη δικια μου παλι οχι που εχει ολοιδιο. βεβαια εκεινης παρολο που ειναι ιδια μπιλντ και ιδια χωρα εισαγωγης κτλ κτλ, της εμφανιζει λιγο διαφορετικες ρυθμισεις. δε βγαινει ακρη. παντως προσωπικα, οπως και να εχει εγω αντροιντ δεν παω. με τιποτα

Εγώ έχω το 950 1μιση χρόνο και δεν έχω/είχα ποτέ restarts και shutdowns. Φίλος μου με 950 xl είχε restarts μέχρι που άλλαξε μπαταρία (πριν δίμηνο) και δεν του το ξανά έκανε. Έχεις αλλάξει μπαταρία;

Εγώ έχω το 950 1μιση χρόνο και δεν έχω/είχα ποτέ restarts και shutdowns. Φίλος μου με 950 xl είχε restarts μέχρι που άλλαξε μπαταρία (πριν δίμηνο) και δεν του το ξανά έκανε. Έχεις αλλάξει μπαταρία;
το κινητο μου ειναι πλεον 7 μηνων. να χαλασε η μπαταρια? συνολικα ειχα 3 950. κανενα δεν ειχε ποτε θεμα μπαταριας. οχι δεν εχω αλλαξει μπαταρια. και δε θελω να μπω στη διαδικασια. η μπαταρια εχει μια χαρα συμπεριφορα, κρατα κανονικοτατα μια μερα, δε μου εχει δωσει λογο να ασχοληθω με αυτην...

ισως να κανω κανα χαρντ ρισετ. το οποιο μαλλον ουτως ή αλλως αν παρουμε την επομενη εκδοση, θα το κανω...

Εγώ στην θέση του δεν θα πρότεινα να πάρει Windows. Χειρίζομαι ταυτόχρονα windows και Android και η εμπειρία χρήσης είναι τεράστια στις εφαρμογές και στις δυνατότητες. Στα 200€ βρίσκεις αξιόλογα κινητά πλέον.

Παραπάνω έγραψα σε ποια περίπτωση (απαιτήσεις) παίρνω το ρίσκο να προτείνω το 950 ακόμη και τώρα στην κατάσταση (διαδικασία συντήρησης) που βρίσκεται το λειτουργικό και σε αυτές (απαιτήσεις) δε συμπεριλαμβάνεται απαίτηση εφαρμογών ή απαίτηση υποστήριξης συγκεκριμένων πρωτόκολλων.

Από την άλλη... Διαφωνώ και σ' αυτό που λες για την εμπειρία χρήσης, αν εννοείς την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού WM10 στο 950 σε σχέση με αντίστοιχη συσκευή (έτους κυκλοφορίας, τιμής και χαρακτηριστικών) με android. Για τις εφαρμογές δεν έχω άποψη, γιατί αρκετές δημοφιλείς δε με ενδιαφέρουν. Σαφώς κάποιες λειτουργίες (κυρίως πρωτόκολλα) δεν υποστηρίζονται στο λειτουργικό της MS, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτή η μη υποστήριξη δεν καθιστά τη διαφορά τεράστια. Αν εννοείς με άλλη συσκευή (εκτός από το 650) δεν έχω άποψη. Το παρόν είναι για το 950 είναι πάντως.

Κατά τα άλλα δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν αξιόλογα κινητά android και με 200 και με 150 ευρώ και η πιο «σοφή» επιλογή είναι το android, άσχετα αν εγώ (αν έψαχνα κινητό) πάλι το 950 (έχοντας γνώση για την κατάσταση) θα έπαιρνα αν το έβρισκα.

το κινητο μου ειναι πλεον 7 μηνων. να χαλασε η μπαταρια? συνολικα ειχα 3 950. κανενα δεν ειχε ποτε θεμα μπαταριας. οχι δεν εχω αλλαξει μπαταρια. και δε θελω να μπω στη διαδικασια. η μπαταρια εχει μια χαρα συμπεριφορα, κρατα κανονικοτατα μια μερα, δε μου εχει δωσει λογο να ασχοληθω με αυτην...

ισως να κανω κανα χαρντ ρισετ. το οποιο μαλλον ουτως ή αλλως αν παρουμε την επομενη εκδοση, θα το κανω...

Πριν κάνεις hard reset, άλλαξε μπαταρία (για ένα 24ωρο) με τη φίλη σου και δες τη συμπεριφορά των συσκευών μετά την εναλλαγή των μπαταριών.

Και του James στο 7μηνο κλάταρε η μπαταρία.

Αν δεν αναφέρουν κι άλλοι τα προβλήματά σου τότε είναι η μπαταρία.

Κάνε την δοκιμή που σου είπε ο faasf (τα καλά της αποσπώμενης μπαταρίας)

Παραπάνω έγραψα σε ποια περίπτωση (απαιτήσεις) παίρνω το ρίσκο να προτείνω το 950 ακόμη και τώρα στην κατάσταση (διαδικασία συντήρησης) που βρίσκεται το λειτουργικό και σε αυτές (απαιτήσεις) δε συμπεριλαμβάνεται απαίτηση εφαρμογών ή απαίτηση υποστήριξης συγκεκριμένων πρωτόκολλων.

Από την άλλη... Διαφωνώ και σ' αυτό που λες για την εμπειρία χρήσης, αν εννοείς την εμπειρία χρήσης του λειτουργικού WM10 στο 950 σε σχέση με αντίστοιχη συσκευή (έτους κυκλοφορίας, τιμής και χαρακτηριστικών) με android. Για τις εφαρμογές δεν έχω άποψη, γιατί αρκετές δημοφιλείς δε με ενδιαφέρουν. Σαφώς κάποιες λειτουργίες (κυρίως πρωτόκολλα) δεν υποστηρίζονται στο λειτουργικό της MS, αλλά κατά τη γνώμη μου αυτή η μη υποστήριξη δεν καθιστά τη διαφορά τεράστια. Αν εννοείς με άλλη συσκευή (εκτός από το 650) δεν έχω άποψη. Το παρόν είναι για το 950 είναι πάντως.

Κατά τα άλλα δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν αξιόλογα κινητά android και με 200 και με 150 ευρώ και η πιο «σοφή» επιλογή είναι το android, άσχετα αν εγώ (αν έψαχνα κινητό) πάλι το 950 (έχοντας γνώση για την κατάσταση) θα έπαιρνα αν το έβρισκα.

.

Αναφέρομαι στην εμπειρία χρήσης και στις δυνατότητες των εφαρμογών που έχει το android σε σχέση με τα windows. Ειδικά από την στιγμή που θέλει η φίλη του εφαρμογές social για επαγγελματικούς λόγους δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε πλέον. Οι εφαρμογές των social είναι χρόνια πίσω στην κυριολεξία.

TCL 40 NXTPAPER

• The title was changed to Microsoft Lumia 950