Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες τι ψάχνεις από εφαρμογές για να σε βοηθήσουμε. Π.χ. για livescores κατέβασε το sofascore, το οποίο το θεωρώ κορυφαία εφαρμογή.

Για το fb, ότι είπε ο montoya.

Πες τι ψάχνεις από εφαρμογές για να σε βοηθήσουμε. Π.χ. για livescores κατέβασε το sofascore, το οποίο το θεωρώ κορυφαία εφαρμογή.

Για το fb, ότι είπε ο montoya.

Messenger με βιντεοκλήσεις ψάχνει. Οπότε δεν....

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Δε με βλεπω να το κραταω φιλε montoya και σε ευχαριστω για τα φωτα σου οπως και τον Θαναση. Το παιδι αυτο μου ειπε να το κρατησω 2-3 μερες να δω αν μου αρεσει. Χθες μεχρι τις 5 το πρωι ξενυχτησα, το συνηθισα αρκετα αλλα ειναι 100 χρονια πισω τα windows. Εψαξα εφαρμογες με livescores που δεν εβρισκα και γενικα πολλες οι ελλειψεις. Ο μονος λογος που δεν το εχω δωσει ηδη ειναι αυτη η καμερα και η οθονη.. Βλεπω το xiaomi και ξενερωνω οσον αφορα το σημειο αυτο. Με πηραν ομως πελατες με messenger και μου ειπαν οτι δεν απανταω. Ετσι και το καταλαβα και ξενερωσα πολυ. Ισως δωσω το windows στη γυναικα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ....

Απο τα λεγόμενά σου, το messenger σου είναι άκρως απαραίτητο οπότε αναγκαστικά αλλάζεις λειτουργικό.

Κάποια στιγμή έδωσαν την δυνατότητα κλήσεων/βιντεοκλησεων αλλά στιγμιαία και το απέσυραν. Και στο desktop δεν πάει καιρός που δόθηκε αυτή η δυνατότητα. Δυστυχώς όμως εσύ δεν μπορείς και δεν πρέπει να περιμένεις οπότε θα "ξεπεσεις" (χιουμοριστικα το λεω) στο xiaomi.

Για τις υπόλοιπες εφαρμογές υπάρχουν λύσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω και μπορείς να τσεκάρεις στο παρακάτω νήμα (και να ζητήσεις οποία ψαχνεις)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=425748&page=174

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Απο τα λεγόμενά σου, το messenger σου είναι άκρως απαραίτητο οπότε αναγκαστικά αλλάζεις λειτουργικό.

Κάποια στιγμή έδωσαν την δυνατότητα κλήσεων/βιντεοκλησεων αλλά στιγμιαία και το απέσυραν. Και στο desktop δεν πάει καιρός που δόθηκε αυτή η δυνατότητα. Δυστυχώς όμως εσύ δεν μπορείς και δεν πρέπει να περιμένεις οπότε θα "ξεπεσεις" (χιουμοριστικα το λεω) στο xiaomi.

Για τις υπόλοιπες εφαρμογές υπάρχουν λύσεις όπως σου είπε και ο φίλος πιο πάνω και μπορείς να τσεκάρεις στο παρακάτω νήμα (και να ζητήσεις οποία ψαχνεις)

Σύντομα θα δοθεί και αυτή η δυνατότητα, κρατήστε αυτό που λέω........

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σύντομα θα δοθεί και αυτή η δυνατότητα, κρατήστε αυτό που λέω........

Να υποθέσω από το Creator update και μετά....

Να υποθέσω από το Creator update και μετά....

Νομίζω πιο σύντομα, κάπου διάβασα πως ετοιμάζεται αναβάθμιση.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Νομίζω πιο σύντομα, κάπου διάβασα πως ετοιμάζεται αναβάθμιση.....

Μακάρι.....

Τωρα που το δουλευω απο σημερα ξανα το xiaomi ειναι ετη φωτος καλυτερο το λογισμικο μπαταρια κλπ.. Κριμα που θα το δωσω τελικα το lumia 950 και με στεναχωρει που ο λογος ειναι οι εφαρμογες εν ετη 2017. Απαραδεκτη η microsoft παιδια σ αυτο το θεμα που ο λογος που παρατησα τοτε το τελειο htc trophy 7 ηταν που μου σταματησαν το viber. Κατι αναλογο πλεον το messenger σημερα. Απορω εσας που δεν σας νευριαζει. Ποιος ο φακος που χρησιμοποιει το lumia 950; Μπορω να βρω αντιστοιχη καμερα σε android;

• Administrators
Μπορω να βρω αντιστοιχη καμερα σε android;

Διάβασε εδώ και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812

Modpic.gif

Διάβασε εδώ και θα πάρεις την απάντηση που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812

Παιδια θα παρακολουθησω το θεμα και αν καποιος διαπιστωσει οτι το messenger υποστηριξει κλησεις και videoκλησεις παρακαλω να ενημερωσει στο νημα. Ευχαριστω.

Παιδια θα παρακολουθησω το θεμα και αν καποιος διαπιστωσει οτι το messenger υποστηριξει κλησεις και videoκλησεις παρακαλω να ενημερωσει στο νημα. Ευχαριστω.

Δοκίμασες την beta έκδοση? ίσως έχει εκεί. Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το messenger και δεν έχω ιδέα.

Δοκίμασες την beta έκδοση? ίσως έχει εκεί. Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το messenger και δεν έχω ιδέα.

Όταν είχα τη beta έκδοση, δεν είχε κλήσεις και βιντεοκλήσεις! Μέσα σε 3 μήνες απέκτησαν κιόλας; Δεν νομίζω.

Για πείτε, οι ευτυχείς κάτοχοι:

Τυπώνετε τις φωτογραφίες σας?

Αν ναι, σε φωτοκατάστημα ή σπίτι?

Αν σπίτι, με ποιό s/w?

Ότι συνοδεύει τους εκτυπωτές, κάποιο άλλο-εξειδικευμένο?

Ρωτάω εδώ, γιατί προσπαθώ να βρω έναν γενικό οδηγό (μπούσουλα) ώστε να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις 2-3 που θέλω κάθε φορά να εκτυπώσω σπίτι.

Πρώτη φορά που τράβηξα 4Κ video...

Στο όρθιο, σε αρκετά "δύσκολο" περιβάλλον (συναυλία, σε κλειστό-σκοτεινό χώρο, από σχετική απόσταση).

Δεν είναι τέλειο, αλλά αρκετά καλό σαν αποτέλεσμα.

Ειδικά όταν κατάφερα και πλησίασα και δεν έβαλα ζουμ, βγήκε αξιοπρεπέστατο.

Με καλές συνθήκες φωτισμού, θα είναι εξαιρετικό, πιστεύω.

Πολύ καθαρός ήχος, πρέπει να πω...δεν το περίμενα δεδομένου του θέματος (Apocalyptica...full μπάσα!).

Μόνη μλκία, το χρατσ-χρουτς που ακούγεται ακριβώς με το ξεκίνημα σε κάθε λήψη, καθώς και όποτε κουνούσα πολύ το χέρι μου για να αλλάξω κράτημα ή εστίαση.

Ίσως κάποιο θέμα με τα πολλά μικρόφωνα, αφού στον υπολογιστή (5.1) τουλάχιστον ακουγόταν κάπως μονόμπαντα ο ήχος (βέβαια, παίζει και να είχα καλύψει κάποια μικρόφωνα όπως το κρατούσα).

Αλήθεια, πώς βλέπω αν έκανε stereo ή άλλου είδους εγγραφή?

Να σημειώσω πως η αποθήκευση γινόταν απευθείας στην κάρτα μνήμης.

• 2 weeks later...

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για την συγκεκριμένη λειτουργία

- όταν μιλάω το άλλο δείχνει κλειστό ή ότι μιλάει

- πριν κάνεις κλήση ή στείλεις μήνυμα σου βγάζει επιλογή από που θες να γίνει

- με τα δεδομένα μπορεί να έχεις παράλληλα και για τις δυο κάρτες ανοιχτά τα δεδομένα

- με εφαρμογές τύπου viber ποιον από τους δυο αριθμούς βλέπει

- όσο αφορά την διάρκεια της μπαταρίας έχετε δει σημαντική διαφορά

ότι άλλο πιστεύετε θα βοηθήσει καλοδεχούμενο

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για την συγκεκριμένη λειτουργία

- όταν μιλάω το άλλο δείχνει κλειστό ή ότι μιλάει

- πριν κάνεις κλήση ή στείλεις μήνυμα σου βγάζει επιλογή από που θες να γίνει

- με τα δεδομένα μπορεί να έχεις παράλληλα και για τις δυο κάρτες ανοιχτά τα δεδομένα

- με εφαρμογές τύπου viber ποιον από τους δυο αριθμούς βλέπει

- όσο αφορά την διάρκεια της μπαταρίας έχετε δει σημαντική διαφορά

ότι άλλο πιστεύετε θα βοηθήσει καλοδεχούμενο

1. Αν δεν κάνω λάθος βγάζει "ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος", αλλά ζω στο εξωτερικό και δεν το έχω πολύ ψάξει.

2. Έχει δύο διαφορετικά εικονίδια στην οθόνη, ένα για κάθε sim. Αλλά μπορείς να αλλάξεις νούμερο και μέσα από την εφαρμογή.

3. Νομίζω ότι μόνο μία κάρτα χρησιμοποιεί δεδομένα, αλλά επίσης δεν το έχω ψάξει.

4. Βλέπει τον αριθμό που θα δώσεις εσύ.

5. Για την δική μου χρήση (e-mail, whatsapp, φωτογραφίες, μουσική, ελαφρύ browsing, χάρτες), άνετα μια μέρα και ίσως παραπάνω, εκτός και αν παίζω παιχνίδια που τραβάνε περισσότερη μπαταρία.

ελαβε κανεις την αναβαθμιση???

Αν ερχόταν θα γινόταν χαμός εδώ, κι όχι μόνο... ;)

Χμμ... Για δοκιμή έλεγα να το πάρω, βρήκα στα 150 ευρώ, καλή κατάσταση, με εγγύηση παρελκόμενα κουτί όλα... Τι λέτε;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Χμμ... Για δοκιμή έλεγα να το πάρω, βρήκα στα 150 ευρώ, καλή κατάσταση, με εγγύηση παρελκόμενα κουτί όλα... Τι λέτε;

...και δεν το παίρνεις!

...και δεν το παίρνεις!

Θα κάνω μια προσπάθεια! Για να δούμε... :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Οχι Mivas..απο Ιουνιο τελος και τα wm10...τι να την κανεις μια συσκευη κουτση και μη υποστηριζομενη? Κρατα τα λεφτακια σου για κανενα νεο Nokia με τουμπανη καμερα που λεει ο Λογος..

Οχι Mivas..απο Ιουνιο τελος και τα wm10...τι να την κανεις μια συσκευη κουτση και μη υποστηριζομενη? Κρατα τα λεφτακια σου για κανενα νεο Nokia με τουμπανη καμερα που λεει ο Λογος..

Πάνο, όσο χάλια και να είναι τα Wm, το 950 τα αξίζει τα 150€ άνετα.

Sent from mTalk

αν δεν σου κανει το τηλεφωνο με 1 πενηνταρι λιγωτερο δεν σημαινει ότι θα σου κανει...αυτό να απαντησεις στον εαυτο σου ΜΙΒΑΣ. Εμενα μου κανει και το γουστάρω.

Πάνο, όσο χάλια και να είναι τα Wm, το 950 τα αξίζει τα 150€ άνετα.

Sent from mTalk

Το εχω πει πολλες φορες..τα 950 ρια ηταν και ειναι συσκευαρες...Αλλα αν ειχα στα χερια μου μια κινηταρα τετοιων δυνατοτητων οπου πλεον δεν θα μπορουσα να κανω πολλα πραγματα που κανει ακομα και ενα adroid του 100ρικου..ε τοτε θα με επιανε το κεφαλι μου..Καθε γνωμη σεβαστη...

• The title was changed to Microsoft Lumia 950