georgb Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Ειναι το κουμπακι με οριζοντιες γραμμες στην πανω αριστερα γωνια καποιων εφαρμογων που ανοιγει το split view με τις επιλογες μενου της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Πόσο σας βγάζει η μπαταρία και με τι χρήση? Με βαριά χρήση μια με μιάμιση μέρα. Η φόρτιση πάντως γίνεται σφαίρα type c γαρ.. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε σχέση με το 1020. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Να δωσω ενα update για το FM radio. Σε συνεχεια επικοινωνιας μου με εναν Ιταλο χρηστη,μεσω windowscentral, Μου ειπε οτι το ραδιοφωνο λειτουργει αψογα με το hack. Αντε με το καλο να το δοκιμασει και κανενας Ελληνας απο εδω για να εχουμε ντοπια ενημερωση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εμένα πάντως μετά από επαναφορά από backup που δηνιουργήθηκε σε 950 xl το ραδιόφωνο το έχει κανονικότατα το 950. Ίσως αν βρίσκατε κάποιο link για την εφαρμογή του store να έμπαινε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Πάντως πήγα να δω το Ζ5 compact με το οποιο σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 950, και μου φαινόταν σαν παιχνίδι (βέβαια ήταν ψεύτικο, δεν είχε λογισμικό, αλλά πιστεύω τα υλικά είναι τα ίδια)... Μάλλον συνήθισα ήδη το μέγεθος! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Εμένα πάντως μετά από επαναφορά από backup που δηνιουργήθηκε σε 950 xl το ραδιόφωνο το έχει κανονικότατα το 950. Ίσως αν βρίσκατε κάποιο link για την εφαρμογή του store να έμπαινε.. Εννοεις οτι εχει το FM Radio app στην λιστα; Και αν ναι, μπορει να παιξει κανονικα; Δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Πάντως ρε παιδιά τα windows τα θεωρώ πιο ωραία από android, δεν λέω πιο σταθερά γιατί θα πρέπει να δούμε τα win10 σε βάθος χρόνου. Εκεί που χάνουν δεν είναι η ποικιλια των εφαρμογών, αλλά το ότι υπάρχουν πολλές κακογραμμένες εφαρμογές...και μετά είναι η έλλειψη κάποιων εφαρμογών (λίγων ίσως). Επίσης, σε σχέση με το τι προσφέρουν οι συσκευές, έχουν καλή τιμή! Για να δούμε....σίγουρα η Microsoft δεν θα αφήσει έτσι τα windows phones(φαίνεται από τις κινήσεις με universal εφαρμογές κλπ), αλλά το θέμα είναι πότε θα κάνει αυτό το μεγάλο μπαμ. Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Εννοεις οτι εχει το FM Radio app στην λιστα; Και αν ναι, μπορει να παιξει κανονικα; Δουλευει; Όχι φίλε μου τελικά δεν δουλεύει.. Το είδα στη λίστα και φαντάστηκα ότι θα ήταν οκ αλλά βγάζει σφάλμα ότι το FM Radio δεν μπορεί να δουλέψει σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Καλημέρα βγήκε η ενημέρωση 107 μου ήρθε πρωί πρωί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Πάντως πήγα να δω το Ζ5 compact με το οποιο σκέφτομαι να αντικαταστήσω το 950, και μου φαινόταν σαν παιχνίδι (βέβαια ήταν ψεύτικο, δεν είχε λογισμικό, αλλά πιστεύω τα υλικά είναι τα ίδια)... Μάλλον συνήθισα ήδη το μέγεθος! Παιχνιδι είναι.....πιασε ένα πραγματικο και θα καταλάβεις την διαφορα;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Φαντάζομαι πήρατε από το πρωί την .107 επίσημα. Πρώτη εντύπωση πολύ καλή. Το λειτουργικό φυσάει. Θα δούμε και τα υπόλοιπα. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 (edited) Πήρα κι εγω την .107! Λογικά θα βελτιώθηκε γενικά...θα δείξει με τον καιρό λογικά. Update: Η μπαταρία βελτιώθηκε σε μένα! Γενικα βλέπω οτι βγαζουν συχνα αναβαθμίσεις, παλι καλα. (λίγο προκατειλημμένος με Microsoft) Edited February 19, 2016 by moboy update Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μια ερώτηση παιδιά, εφαρμογές. exe παίρνει το τηλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μια ερώτηση παιδιά, εφαρμογές. exe παίρνει το τηλ? Όχι....... :) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Οσοι πηραν την .107 με insider πρεπει να κανουν κατι ή ειναι η ιδια με αυτη που κατεβηκε προσφατα? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Οσοι πηραν την .107 με insider πρεπει να κανουν κατι ή ειναι η ιδια με αυτη που κατεβηκε προσφατα? Η ίδια ακριβώς. Αν ήταν διαφορετική θα είχε άλλη αρίθμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Η ίδια ακριβώς. Αν ήταν διαφορετική θα είχε άλλη αρίθμηση. Εννοώ αν έχει θέμα με drivers κλπ. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aphonos Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Εννοώ αν έχει θέμα με drivers κλπ. Οι drivers είναι το firmware, που αναβαθμίζεται ανεξάρτητα από το λειτουργικό. Λογικά έχεις το τελευταίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 (edited) Η οπτική αναζήτηση του Bing δουλεύει? Εμένα μου βγάζει το παρακάτω..[http://icecream.me/3b583aaca780268d7fd14555d35b9dd5 και όταν πατήσω <αναζήτηση σε web και windows> μου βγάζει το πληκτρολόγιο! Edited February 22, 2016 by vasilis0008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε παιδιά αντιμετωπίζετε κι εσείς πρόβλήμα με το shazam? Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Το είχα εντοπίσει στην 0.29 κάποια στιγμή που σταμάτισε να αναγνωρίζει, Πήρα την .107 το πρόβλημα έδειξε να λύθηκε αλλά πάλι τα ίδια ξαφνικά... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ρε παιδιά αντιμετωπίζετε κι εσείς πρόβλήμα με το shazam? Δεν αναγνωρίζει τίποτα. Το είχα εντοπίσει στην 0.29 κάποια στιγμή που σταμάτισε να αναγνωρίζει, Πήρα την .107 το πρόβλημα έδειξε να λύθηκε αλλά πάλι τα ίδια ξαφνικά... Στο βίντεο έχεις ήχο? Μήπως έχει θέμα στο μικρόφωνο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στο βίντεο έχεις ήχο? Μήπως έχει θέμα στο μικρόφωνο? Έχω.... Βέβαια δεν είμαι 100% βέβαιος οτι είναι normal η ένταση αλλά και δίπλα ακόμα στη πήγή δε καταλαβαίνει τίποτα. Μετά την αναβάθμιση και το hard reset έπαιζε σούπερ. Το πρόβλημα το googlara και είδες οτι υπάρχει το χουν κι άλλοι... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Έχω.... Βέβαια δεν είμαι 100% βέβαιος οτι είναι normal η ένταση αλλά και δίπλα ακόμα στη πήγή δε καταλαβαίνει τίποτα. Μετά την αναβάθμιση και το hard reset έπαιζε σούπερ. Το πρόβλημα το googlara και είδες οτι υπάρχει το χουν κι άλλοι... Δοκίμασε μια επανεγκατάσταση της εφαρμογής. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Ναι κι εμένα τα ίδια μου κάνει το shazam. Κι επίσης είμαι απογοητευμένος με τη μπαταρία, με το ζόρι κρατάει μια μέρα, σχεδόν χειρότερα από το 930 που είχα. Ή έχω ελλαττωματικό κομμάτι, ή ίσως φταίει ότι το φορτίζω με wireless charger, όχι τον δικό του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Γενικά τι λέει η μπαταρία του? Ειδικά σε σχέση με το 1020 (για όσους το είχαν και μπορούν να συγκρίνουν)? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts