Jump to content

Microsoft Lumia 950

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ξαναρώτησα αλλά απάντηση δεν πήρα.

Ισχύει η προσφορά της ms για το dock (με ενεργοποίηση της συσκευής με ευρωπαϊκή SIM) και αν ναι μέχρι ποτε?

Η προσφορά έληξε. Ήταν μέχρι 31/1.

Από εχτές που έχω το κινητό, να πω τι έχω παρατηρήσει σαν αρνητικά.

1) Η φωτεινότητα πηγαίνει μονη της στο 50 όταν ανοίγω το τηλέφωνο!

2) παρατήρησα κάποιες φορές ενώ είμαι έξω, ότι το WiFi έχει ανοίξει (είτε έχω ανοιχτά τα δεδομένα είτε κλειστά).

Δηλαδή 2 ρυθμίσεις τις αλλάζει μόνο του!

3) Επίσης,σήμερα που περνούσα τις επαφές, από ένα σημείο και μετά κόλλαγε και έκανε σε σημείο που έπρεπε να περιμένω αρκετή ώρα....μα στις επαφές?

Ελπίζω να φτιάξει,έχει πολύ δρόμο ακόμα το λογισμικό. Σε ότι κάνω δεν βλεπω αυτή τη πιο ομαλή αίσθηση που είχε το Z3 compact πχ. Γενικά πιστεύω ότι το επιβαρύνουν και οι κακογραμμένες εφαρμογές....

Όχι τπτ, δεν αρμόζει κάτι τέτοιο σε κινητό 500€ και της Microsoft. Αν ήταν κινεζια, να το καταλάβω...

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

2) παρατήρησα κάποιες φορές ενώ είμαι έξω, ότι το WiFi έχει ανοίξει (είτε έχω ανοιχτά τα δεδομένα είτε κλειστά).

3) Επίσης,σήμερα που περνούσα τις επαφές, από ένα σημείο και μετά κόλλαγε και έκανε σε σημείο που έπρεπε να περιμένω αρκετή ώρα....μα στις επαφές?

Ελπίζω να φτιάξει,έχει πολύ δρόμο ακόμα το λογισμικό. Σε ότι κάνω δεν βλεπω αυτή τη πιο ομαλή αίσθηση που είχε το Z3 compact πχ. Γενικά πιστεύω ότι το επιβαρύνουν και οι κακογραμμένες εφαρμογές....

Όχι τπτ, δεν αρμόζει κάτι τέτοιο σε κινητό 500€ και της Microsoft. Αν ήταν κινεζια, να το καταλάβω...

Δεν ξέρω πως είναι στα 10ρια αλλά στα 8.1 έχει ρυθμίσει να ανοίγει μόνο του το wifi μετά πχ 1 ώρα. Τσέκαρε τις ρυθμίσεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Κάτι δεν κανεις καλά. Δεν έχω κανένα από τα 2θεματα που αναφερεις

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημερα κι απο εμενα.

Αρνητικο κι απο εμενα. Κανενα απο τα θεματα που αναφερεις....

Και μιλαω σαν heavy user... Του πινω απο την πρωτη ωρα το αιμα, κανονικότατα.

Όντως κανένα θέμα δεν ισχύει ούτε σε μένα. Σίγουρα με ένα hard reset θα λυθούν.

Για το wifi σίγουρα έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να ανοίγει μόνο του μετά από μια ώρα.

- There is no place like 127.0.0.1 -

Όντως κανένα θέμα δεν ισχύει ούτε σε μένα. Σίγουρα με ένα hard reset θα λυθούν.

Για το wifi σίγουρα έχεις ενεργοποιημένη την επιλογή να ανοίγει μόνο του μετά από μια ώρα.

που είναι αυτη η ρύθμιση?

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο εκεί που λέει για WiFi κλπ...

Όσο κοίταξα (επειδή πήρα μια μια τις ρυθμίσεις τη πρώτη μέρα) δεν είχα δει κάτι τέτοιο.

(σήμερα το πρωί η φωτεινότητα έμεινε όπως την είχα, το WiFi άνοιξε)

Μπες στις ρυθμίσεις του WiFi και πάτα απενεργοποίηση. Θα δεις από κάτω τη ρύθμιση «Επανενεργοποίηση του WiFi» και βάλτο «Μη Αυτόματα»... Μετά θα το έχει μόνο του κάθε φορά...
Powerd by OnePlus 7 Pro

που είναι αυτη η ρύθμιση?

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο εκεί που λέει για WiFi κλπ...

Όσο κοίταξα (επειδή πήρα μια μια τις ρυθμίσεις τη πρώτη μέρα) δεν είχα δει κάτι τέτοιο.

(σήμερα το πρωί η φωτεινότητα έμεινε όπως την είχα, το WiFi άνοιξε)

http://s13.postimg.org/x7dqqb8o7/Screenshot_5.jpg

Ρε παιδιά εκεί που είχε φτιάξει το Store ξανά τα ίδια.. Όταν το ανοίγω εμφανίζεται μια διάφανη οθόνη και πρέπει να πατήσω αρκετές φορές το back και το home για να επανέλθει στην αρχική οθόνη. Πολλές φορές λείπει και το εικονίδιο του στο live tile και στη λίστα με τα apps.. Αυτή τη φορά έχει κολλήσει σε κατάσταση pending και το messenger. Προφανώς έκανε update την ώρα που κόλλησε το store. αυτά που σας λέω δύο μέρες τώρα. Είχαν φτιάξει για κανα δυο μέρες και πριν από αυτό μου είχε κάνει πάλι τα ίδια!

Αφού έχω βγάλει μια φωτογραφία με φλας, πως μπορώ μετά να επεξεργαστώ τη δυναμη του φλας?

(1-2 φορες μου το εβγαλε μονο του, μετα δεν βρισκω καποια ρυθμιση)

Τροποποίηση: Βρήκα την απάντηση...διαλέγοντας "Αυτόματη Βελτίωση"!

Edited by moboy
Βρηκα την απαντηση

Ρε παιδιά εκεί που είχε φτιάξει το Store ξανά τα ίδια.. Όταν το ανοίγω εμφανίζεται μια διάφανη οθόνη και πρέπει να πατήσω αρκετές φορές το back και το home για να επανέλθει στην αρχική οθόνη. Πολλές φορές λείπει και το εικονίδιο του στο live tile και στη λίστα με τα apps.. Αυτή τη φορά έχει κολλήσει σε κατάσταση pending και το messenger. Προφανώς έκανε update την ώρα που κόλλησε το store. αυτά που σας λέω δύο μέρες τώρα. Είχαν φτιάξει για κανα δυο μέρες και πριν από αυτό μου είχε κάνει πάλι τα ίδια!

Ενημερώνεται γι αυτό το κάνει. Τουλάχιστον για το messenger!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ενημερώνεται γι αυτό το κάνει. Τουλάχιστον για το messenger!

Τρίτη μέρα σήμερα;;;;; Τι ενημέρωση είναι αυτή! Κόλλησε κατά τη διαδικασία μάλλον και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. hard reset δεν παίζει πάλι.

Ψήνομαι για το 950 πάρα πολύ. Με το XL δεν μπόρεσα τελικά να συνηθίσω το μέγεθος και το δωσα. Βασικη προϋπόθεση ομως ειναι το fm radio. Το hack που εχει βγει φαίνεται να παιζει με Ευρωπαϊκά 950. Παρακολουθώ το νήμα στο windowscentral. Έχω ρωτήσει και κάποιον που το έκανε και είπε ότι δούλεψε και περιμένω απάντηση.

Από εδώ, το δοκίμασε κανεις;;;

Τρίτη μέρα σήμερα;;;;; Τι ενημέρωση είναι αυτή! Κόλλησε κατά τη διαδικασία μάλλον και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.. hard reset δεν παίζει πάλι.

Αφαίρεσε την και ξανά περνα την!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αφαίρεσε την και ξανά περνα την!

Μου είχε κολλήσει και το store! Hard reset πάλι.. Εκεί στη microsoft πρέπει να βγάλουν κανένα update σύντομα και να είναι αποκλειστικά bug fix..

Σήμερα είναι η 5η μέρα που το έχω, πολύ καλο, πάει οκ σε όλα...αλλά (κι εδώ περιμένω το κράξιμο από τους Microsoft fans) ενώ το store έχει εξελιχθεί, ίσως φταίει που είχα Android τόσα χρόνια και προτιμώ τη λαϊκή αγορά του αντροιντ όπως λένε, τη μεγάλη ποικιλία!

Και ίσως δεν έχω υπομονή να περιμένω για τις universal εφαρμογές.

Η κάμερα εξαιρετική, όπως και η οθόνη ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα.

Edited by niotheros
Αφαίρεση περιττών σχολίων

Μου είχε κολλήσει και το store! Hard reset πάλι.. Εκεί στη microsoft πρέπει να βγάλουν κανένα update σύντομα και να είναι αποκλειστικά bug fix..

Είναι μεγάλο θέμα πως θα κάτσει η κάθε ενημέρωση. Πάντως κάτι κουλά μου κάνει και εμένα. Πχ, πριν λίγο μου έκανε restart στα καλά καθούμενα όταν βγήκα από το WhatsApp.

Σήμερα είναι η 5η μέρα που το έχω, πολύ καλο, πάει οκ σε όλα...αλλά (κι εδώ περιμένω το κράξιμο από τους Microsoft fans) ενώ το store έχει εξελιχθεί, ίσως φταίει που είχα Android τόσα χρόνια και προτιμώ τη λαϊκή αγορά του αντροιντ όπως λένε, τη μεγάλη ποικιλία!

Και ίσως δεν έχω υπομονή να περιμένω για τις universal εφαρμογές.

Η κάμερα εξαιρετική, όπως και η οθόνη ακόμα και σε χαμηλή φωτεινότητα.

Αστό. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Θέλουν δουλειά ακόμα. Ας γίνει η αρχή με τα Win10M, και θα στρώσουν όλα σιγά σιγά. Το σημαντικό είναι ότι είσαι ευχαριστημένος με την αγορά σου.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Ψήνομαι για το 950 πάρα πολύ. Με το XL δεν μπόρεσα τελικά να συνηθίσω το μέγεθος και το δωσα. Βασικη προϋπόθεση ομως ειναι το fm radio. Το hack που εχει βγει φαίνεται να παιζει με Ευρωπαϊκά 950. Παρακολουθώ το νήμα στο windowscentral. Έχω ρωτήσει και κάποιον που το έκανε και είπε ότι δούλεψε και περιμένω απάντηση.

Από εδώ, το δοκίμασε κανεις;;;

Λοιπον να κανω μια ανημερωση για το ραδιοφωνο στο 950. Μιλησα με δυο παιδια απο το windowscentral. Ο ενας εχει Ιταλικο variant και ο αλλος Αγγλικο. Και οι δυο ακολουθησαν την μεθοδο που αναφερεται για ενεργοποιηση του ραδιοφωνου και δουλεψε με την μια. Η ληψη οπως λενε ειναι εξαιρετικη με μονο μειονεκτημα οτι οταν βαζουν αναπαραγωγη απο το ηχειο δεν παιζει καλα. Λενε οτι ισως να χρησιμοποιειται το ηχειο για κεραια αντι για να συνεχισει να χρησιμοποιειται το συνδεμενο handsfree.....Παρολαυτα φαινεται οτι η λυση δουλευει 100%.

Αν κανεις απο εδω το τολμησει ας κανει ενα update. Αν τελικα το παρω το 950 θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα κανω.

Τελικά που το συνηθίζω λίγο το κινητό, είμαι ικανοποιημένος γενικά (παραβλεποντας τις αδυναμίες του store), λίγο ότι δεν μπορώ να το χειριστώ εύκολα με ένα χέρι (έχω και μικρό σχετικά)...και περίμενα καλύτερη τη μπαταρία, αλλα θα ψάξω λίγο τις ρυθμίσεις!

Οποιος ξέρει τπτ tips για τη μπαταρία, ας πει

Τελικά που το συνηθίζω λίγο το κινητό, είμαι ικανοποιημένος γενικά (παραβλεποντας τις αδυναμίες του store), λίγο ότι δεν μπορώ να το χειριστώ εύκολα με ένα χέρι (έχω και μικρό σχετικά)...και περίμενα καλύτερη τη μπαταρία, αλλα θα ψάξω λίγο τις ρυθμίσεις!

Οποιος ξέρει τπτ tips για τη μπαταρία, ας πει

Δες αν σε βολεύει να έρχεται στο μισό ύψος η οθόνη. Κάνεις παρατεταμένο tap στο Windows button.

Huawei Nova 5T

Δες αν σε βολεύει να έρχεται στο μισό ύψος η οθόνη. Κάνεις παρατεταμένο tap στο Windows button.

Ε όχι μωρε, παει χαμενη η οθονη...κρίμα είναι :P

Για λίγο αν είναι, αν δεν φτάνω τη μπαρα πχ.

Ε όχι μωρε, παει χαμενη η οθονη...κρίμα είναι :P

Για λίγο αν είναι, αν δεν φτάνω τη μπαρα πχ.

Άσχετο/σχετικό: Δε μπορώ να "χωνέψω" με τίποτα τα hamburger buttons... Ίσως το πιο μη πρακτικό "πράγμα" που έχω δει σε smartphone os.

Huawei Nova 5T

• The title was changed to Microsoft Lumia 950