megatr0n Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Το παρηγγειλα κι εγω με τον i5, 8GB RAM, 256GB SSD. Alex, ετοιμασου για back-to-back unboxing! :D Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Alex με το καλό να παραλαβεις Εννοειται ότι ενημερώνεις για τα πάντα μόλις το τσιμπήσεις. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αναφορά στην οθόνη. Και μια καλή τιμή, για λίγες μέρες, από το eshop.gr http://www.e-shop.gr/tablet-microsoft-surface-pro-4-123-quad-hd-intel-core-m-4gb-128gb-ssd-windows-10-pro-p-PER.903369 Μου ήρθε email στα 1059, κάπου στα 10 ευρω πάνω από την τιμη που τσιμπησε ο Αλεξ το δικό του... Αν δε βγαζει κατευθείαν την τιμη αυτή, βάλτε στο καλάθι κωδικό 1549 Ναι Βαγγελη θα σε ενημερώσω.:) Ευχαριστώ!! Βέβαια Προτίμησα το Amazon λογο του εξαιρετικού after sales support και 30 ημερών DOA. Πολλά εχουν δει τα ματια μου ξέρεις πολυ καλά αρα ήθελα την μέγιστη εξασφάλιση και προστασία ;) Το παρηγγειλα κι εγω με τον i5, 8GB RAM, 256GB SSD. Alex, ετοιμασου για back-to-back unboxing! :D Χα χα!! Ήδη έφτασε το δικό μου στην Αθήνα αεροπορικός απο Μοναχο!! Αρα παιζει και σήμερα να κάνω το unboxing και στην χειρότερη αύριο :D http://s15.postimg.org/4xz0fncej/image.png Edited December 7, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Alex σημερα απογευμα θα το εχεις λογικα ! :cool: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πριν 1 ώρα παρέλαβα!!(για την ακρίβεια συγγενικο πρόσωπο μιας και εκτός σπιτιού είμαι) Απόγευμα έχει το καθιερωμένο unboxing :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πριν 1 ώρα παρέλαβα!!(για την ακρίβεια συγγενικο πρόσωπο μιας και εκτός σπιτιού είμαι) Απόγευμα έχει το καθιερωμένο unboxing :p Mε γεια ρε boy! Κρεμομαστε απο τα... χερια σου! :p Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Πριν 1 ώρα παρέλαβα!!(για την ακρίβεια συγγενικο πρόσωπο μιας και εκτός σπιτιού είμαι) Απόγευμα έχει το καθιερωμένο unboxing :p Με γειές!!!! περιμένουμε εντυπώσεις, μήπως τελικά και πάω για το M (που δεν το νομίζω). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Λοιπον έγινε προ ολίγων λεπτών το καθιερωμένο unboxing :p:D Χάρμα οφθαλμών λοιπον το εργαλείο :):up::dance: Πιο ελαφρύ,πιο λεπτό πιο ντινεζατο και πιο δυνατό απ οσο ποτε :lol: Σε μια πρώτη αναγνωριστική πτήση τα της συσκευής απο άκρων εις άκρων όλα αψογα φαίνονται. Η οθονη για φίλημα. Αυτα σε πρώτη φάση. Εδω φωτός. Και εγγύηση εως Φλεβάρη του 2018!! http://s26.postimg.org/b3x51qr95/image.png http://s26.postimg.org/66jkgmpa1/image.jpg http://s26.postimg.org/chorx1qih/image.jpg http://s26.postimg.org/qa36soha1/image.jpg http://s26.postimg.org/fyqu00pkp/image.jpg http://s26.postimg.org/qwxi4gos9/image.jpg Edited December 7, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλοριζικο και καλοδουλευτο ! Ποσα πηγε το ταμπλετ και το πληκτρολογιο συνολικα ? Περιμενουμε εντυπωσεις σε ευλογο χρονο και για τη μπαταρια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 (edited) Καλοριζικο και καλοδουλευτο ! Ποσα πηγε το ταμπλετ και το πληκτρολογιο συνολικα ? Περιμενουμε εντυπωσεις σε ευλογο χρονο και για τη μπαταρια ! Ευχαριστώ Λαμπρο! Κοιτα 1048 το tablet + 154 το type cover 4 δηλαδη 1202 ευρω. Βέβαια όσοι το πάρουν απο ms store γλυτώσουν 50 ευρω και τους βγαίνει 1154. Με διπλή σφραγίδα ασφαλείας και απ εξω στην συσκευασία και μέσα οταν ειναι να βγάλεις το tablet απο την θέση του. Edited December 7, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ector7 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Alex καλορίζικο και καλοδούλευτο!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Καλορίζικο Άλεξ :up: Περιμένουμε και VS με το Surface Pro 3 :cool: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2015 Ευχαριστώ όλους για τις ευχές και ελπίζω όπως μεγαλώσει η παρέα με άλλους κατόχους εξίσου. Δεν πρόλαβα τίποτα να κάνω πάρα ένα 20λεπτό να το περιεργαστω. Ούτε καν ίντερνετ μπήκα,ούτε windows ενεργοποιηθηκαν. Με την RTM του Ιουλίου μου ήρθε και όχι με το November update. Αλλά θα ξεκινήσω ανάποδα διαγραφωντας τα 10αρια και θα φορτώσω τα 8.1 στη θέση τους να δω τι και πως γενικότερα. Με αυτήν την αφετηρία θα ξεκινήσει το ταξίδι της εξερεύνησης χα χα :p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Τελικά αλλαγή πλεύσης χώρισα τον σκληρό σε 2 μέρη στον πρώτο όπου ήδη πέρασα την 1511 μέσω media creation tool και μετά ένα hard reset να δέσει ως καθαρή εγκατάσταση και στον δεύτερο θα τεσταρουμε τα 8.1. Εδώ οι επιδόσεις του σκληρού σε αναμενόμενα πλαίσια όπως γνωρίζουμε βάση πολλών αναφορών στο εξωτερικό. http://s14.postimg.org/b4eiur7gx/Capture.png (τον έχω χωρίσει το σκληρό στα 2) Πάντως η έλλειψη του windows button είναι εμφανής μιας και ήταν πρακτικός και βολικός τρόπος να ξυπνήσεις την συσκευή από αναμονή. Τουλάχιστον να της κόψει της MS να προσθέσει λειτουργία double tap. Τόσα και τόσα αντέγραψαν από windows mobile και ένα τόσο εύχρηστο και φιλικος τρόπος αλληλεπίδρασης με τα windows το άφησαν στην απ έξω. Πάντως η πολύ καλή εντύπωση η υψηλότερες τιμές φωτεινότητας σε σχέση με το Pro 3. Θα έλεγα στα επίπεδα του surface 3 γύρω στα 380-400nits δηλαδή. Όσο για το λευκό είναι προς το τόνο του θερμού ελαφρώς και σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Όσοι προτιμούν προς το ψυχρο τονο δηλαδή z5/g4 δεν θα το βρουν στο Pro 4. Αυτονομία μια πρώτη πρωτη εκτίμησα πάνω κάτω στα επίπεδα το i5 Pro 3. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Τι εννοείς έλλειψη Windows Button? Στην οθόνη δεν έχει δίπλα όπως στο SP3? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. December 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Τι εννοείς έλλειψη Windows Button? Στην οθόνη δεν έχει δίπλα όπως στο SP3? Οχι,δεν εχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Και αφού το περιμένω και εγώ από expansys (πόσο λέτε να κάνει; ), είπα να κάνω τις ετοιμασίες... Πληκτρολόγιο έτοιμο :P http://s30.postimg.org/qd4rn822l/WP_20151208_13_41_04_Pro_LI.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Ωραίος... Με το καλό να το δεχθείς και εσύ... Λογικά περίπου 5 μέρες... Με UPS φαντάζομαι το έστειλαν... Επίσης το SP4 φαίνεται να κερδίζει και την προτίμηση των αναγνωστών του myphone.gr αν και είναι νωρίς ακόμα :p myphone BEST OF 2015: Ψηφίστε τα καλύτερα του 2015! Edited December 8, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Ωραίος... Με το καλό να το δεχθείς και εσύ... Λογικά περίπου 5 μέρες... Με UPS φαντάζομαι το έστειλαν... Επίσης το SP4 φαίνεται να κερδίζει και την προτίμηση των αναγνωστών του myphone.gr αν και είναι νωρίς ακόμα :p myphone BEST OF 2015: Ψηφίστε τα καλύτερα του 2015! Αυτοί λένε για DHL και 1-3 μέρες... Τώρα θα φανεί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 (edited) Αυτοί λένε για DHL και 1-3 μέρες... Τώρα θα φανεί :p Πέμπτη το αργότερο θα παραλάβεις. Ωραίο και το κοκκινέλι:p Με το καλο! Edit:Τα δεκαρια τα σεταραμε. Με τα 8.1 ακομα το παλευουμε.:lol: Αφη,wifi,bt δεν δουλευουν(εχω τριτο usb wifi adopter) Κατεβάζουμε το firmware update το τελευταιο με ημερομηνια 2-12-15 και θα δοκιμάσουμε χειροκίνητα να περασουμε drivers. Ηδη εγκατασταθηκαν με επιτυχια η wintab drivers για τα 10 και στα 8.1 αψογα. Καρτα γραφικων την generic της Intel και αυτή αψογα. Για να δουμε τι θα καταφέρουμε στο τελος.:p Edit 2: Αποστόλη εξετελεσθει με επιτυχία και με τα 8.1!! Όλα δουλεύουν άψογα και στην εντέλεια. http://s26.postimg.org/h8t8st8qh/surface_pro_4.png http://s26.postimg.org/kgxq5uv09/surface_pro_4.png Edited December 8, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ήρθε ο έρωτας :D Δευτέρα παραγγελία, Τρίτη αποστολή, σήμερα παρέλαβα. Κορυφή το expansys. Κάποια συμβουλή από τους παλιούς; Κατεβάζω το major update. Μόλις το περάσω να κάνω factory reset? Ή δεν υπάρχει ανάγκη;, Πρώτη εντύπωση: ΤΡΟΜΕΡΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Τι συμβουλή θες? Να τα ευχαριστηθείς μόνο και για την παραδοση του αλεξτρελα να ανεβασεις φωτογραφίες με το unboxing :lol: Ποιο μοντέλο πήρες? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Μετά από μια συνομιλία με τον alex πήρα το m3 και εγώ. Να 'σαι καλά :) Φώτο έρχονται το απόγευμα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 (edited) Ωραίος. Μεγειες! Εγω είχα κατέβασε μέσω Windows media creation tool την 1511 την τελευταία έκδοση των 10 ως ISO και απλά έτρεξα το εκτελέσιμο αρχείο μέσα απο τα Windows και μέσα σε 20-30 λεπτά αναβάθμισα κατευθείαν. ΔΕΝ το εκανα μέσω Windows update διοτι αργεί πολυ ο δεύτερος τρόπος. Μετέπειτα εκανα hard reset μέσω απο το μενού update and recovery στα PC settings διαλέγοντας την επιλογή clean this PC και επιλέγοντας ολικό reset το δίσκο ετσι ώστε να κάτσει η 1511 ως καθαρη εγκατάσταση οπως και έγινε. Μετα τα παραπάνω πήγα Windows και κατέβασα και εγκατέστησα το τελευταίο firmware update με ημερομηνία 2/12/2015 οπως και οτιδήποτε αλλο σαν Windows update. Και αυτο ήταν. Να σου κάνω μια ερώτηση στο δικό μου σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον χωρις οτιδήποτε άλλους ήχους, ακούγεται ενα κρίκ κρακ συχνά-πυκνά(ανεπαίσθητος θόρυβος επαναλαμβάνω) απο μέσα κατι υποψιάζομαι οτι ειναι ειναι ο επεξεργαστής η κάποιο αλλο εξάρτημα απο μέσα παιζει το active cooling μηχανισμό που εχει ανεξάρτητα που fanless ειναι. Στο κανει και εσένα; Για τσέκαρε προσεχτικά σε απόλυτα ήσυχο περιβάλλον το δικό σου και πες μου; Οχι απαραίτητα ανησυχητικό απλά ετσι να μου φύγει η περιέργεια περισσότερο που λογικα πρεπει και εσένα να το κανει. Edited December 9, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Μπράβο ρε παιδιά καλορίζικο το SP4! Βλέπω πως ο Άγιος Βασίλης ήρθε σε εσάς νωρίτερα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) For the history που λένε και στο χωριό μου για όσους ενδιαφέρονται πλέον στο myphone.gr είναι διαθέσιμο για τους χρήστες το avatar του Microsoft Surface Pro 4 που μπορείτε να το επιλέξετε ΕΔΩ.... :up: Edited December 10, 2015 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts