Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πω ρε τώρα το είδα αυτο,καλορίζικο φιλε το HP και γράψε μας εντυπώσεις oσο μπορείς.Κρίμα που τα παρατησε η ΜS .Απο τις φωτός που εχω δει μου έτρεχαν τα σάλια...δεν το χω πάθει με κανένα κινητό εκτος απο τον καιρό του Ericsson T39!Κρίμα που αυτο δεν θα μπορέσω να το αποκτήσω για πολλούς λόγους ,τουλάχιστον να εχουμε feedback απο κάποιον που το εχει.

Δυστυχώς δεν είμαι εγώ ο τυχερός που το πήρε...... :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μπορεί να το κερδίσεις σε κάποια μελλοντική κλήρωση...

Δεν λύθηκε το πρόβλημα που είχες;

Το έδωσα εχθές στο σέρβις γιατί έβγαλε τζιτζιρισμα το ακουστικό. Οπότε τους είπα να κάνουν έλεγχο και για τα υπόλοιπα

Το έδωσα εχθές στο σέρβις γιατί έβγαλε τζιτζιρισμα το ακουστικό. Οπότε τους είπα να κάνουν έλεγχο και για τα υπόλοιπα

Το παρέλαβες ή είναι στο service ακόμα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μπορεί να το κερδίσεις σε κάποια μελλοντική κλήρωση...

Σε ποιες κληρώσεις δίνουν τέτοια δώρα??? :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Σε ποιες κληρώσεις δίνουν τέτοια δώρα??? :lol:

Σε αυτές που θα μοιράζουν συλλεκτικά δώρα...

Το παρέλαβες ή είναι στο service ακόμα;

Όχι εχθές το έδωσα και μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει σερβις microsoft στην Ελλάδα πλέον θα σταλεί στο εξωτερικό και θα είναι πίσω σε 5-6 εργάσιμες. Το νωρίτερο την Παρασκευή, το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Όχι εχθές το έδωσα και μου είπαν ότι επειδή δεν υπάρχει σερβις microsoft στην Ελλάδα πλέον θα σταλεί στο εξωτερικό και θα είναι πίσω σε 5-6 εργάσιμες. Το νωρίτερο την Παρασκευή, το αργότερο την μεθεπόμενη εβδομάδα.

Ουγγαρία πάει για σέρβις εδώ και καιρό.

Όπως και τα Lumia δηλαδή...

Lumia fokia μικρομαλακή κλπ. όλα μέσα :D

έξω πάνε

Lumia fokia μικρομαλακή κλπ. όλα μέσα :D

έξω πάνε

Θέλω να πω ότι πάνε όλα αυτά, Ουγγαρία! Όχι αλλού....

@evris

Το live tile του store και στα 2 μου XL εδώ και λίγες μέρες δεν λειτουργεί. Το διορθώνω με άνοιγμα-κλείσιμο μέσα από τις ρυθμίσεις του store και δουλεύει, αλλά μετά από λίγη ώρα πάλι δεν λειτουργεί. :blink: Έχεις παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στις συσκευές σου?

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Το κινητό φταίει και ms σίγουρα εγω εκανα σωστή παραθεση αλλα... :p χαχα

@evris

Το live tile του store και στα 2 μου XL εδώ και λίγες μέρες δεν λειτουργεί. Το διορθώνω με άνοιγμα-κλείσιμο μέσα από τις ρυθμίσεις του store και δουλεύει, αλλά μετά από λίγη ώρα πάλι δεν λειτουργεί. :blink: Έχεις παρατηρήσει κάτι παρόμοιο στις συσκευές σου?

Τα ίδια και σε μένα! Αλλά από τις ρυθμίσεις πως το κλείνεις; Σε μένα γιατί δεν γίνετε; :(

Τα ίδια και σε μένα! Αλλά από τις ρυθμίσεις πως το κλείνεις; Σε μένα γιατί δεν γίνετε; :(

Στις ρυθμίσεις του store έχει επιλογή για εμφάνιση προϊόντων ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά. Δεν μπορεί να μην έχει το 950xl κάτι τέτοιο.

Α ναι σωστά. Εγώ πήγαινα στις ρυθμίσεις της συσκευής!:O

Edit: Τώρα ενεργοποιήθηκε το tile. Να δούμε πόσο θα κρατήσει.

@Katsaras_John τη μία συσκευή χρησιμοποιώ μόνο. Την άλλη την έχω απενεργοποιημένη. Δεν έχω άλλη sim. Αν και η δεύτερη είναι dual-sim! ;)

Edited by evris2013

Σταμάτησε να λειτουργεί το life tile του store πάλι. Μάλλον γενικό είναι το θέμα νομίζω.

Σταμάτησε να λειτουργεί το life tile του store πάλι. Μάλλον γενικό είναι το θέμα νομίζω.

Αυτό με τα live tile του store είναι το πρώτο και μοναδικό θέμα που αντιμετώπισα κι επειδή έχουμε και οι δύο τις ίδιες συσκευές γι'αυτό και σε ρώτησα. Απ΄ότι φαίνεται είναι γενικό μάλλον το θέμα, οπότε δεν ανησυχώ και ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη αναβάθμιση του store.

Έτσι για την ιστορία, από την αρχή που τα πήρα και τα πρωτο-σετάρισα μέχρι και σήμερα ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο άλλο πρόβλημα, είτε από τις συσκευές, είτε από τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού και ευτυχώς ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνω hard reset. :X

Εύχομαι να τις απολαμβάνουμε έτσι απροβλημάτιστα για πάρα πολύ καιρό ακόμα. :happy:

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Εύχομαι να τις απολαμβάνουμε έτσι απροβλημάτιστα για πάρα πολύ καιρό ακόμα. :happy:

Αυτό το εύχομαι κι εγώ!

Ότι ευχάριστο και καλό βρεις για τις συσκευές μας, ανέβαζε... ;)

Το πλακίδιο του store είναι μια πονεμένη ιστορία. Ποτέ δεν λειτούργησε σωστά. Δεν σου βγάζει καν νούμερο για το πόσες εφαρμογές έχουν ενημερώσεις. Κατά τα άλλα όλα είναι ομαλά μέχρι τώρα. Ίσως ειναι ιδέα μου αλλά συσκευή έγινε πιο σταθερή πλέον με το τελευταίο update.

Το πλακίδιο του store είναι μια πονεμένη ιστορία. Ποτέ δεν λειτούργησε σωστά. Δεν σου βγάζει καν νούμερο για το πόσες εφαρμογές έχουν ενημερώσεις. Κατά τα άλλα όλα είναι ομαλά μέχρι τώρα. Ίσως ειναι ιδέα μου αλλά συσκευή έγινε πιο σταθερή πλέον με το τελευταίο update.

Το store στα 8.1 είχε περισσότερες ενημερώσεις για την εφαρμογή. Ειδικά πριν τη κατεβάσεις!!!

Μου ήρθε χθες Update του Store που πλέον το μετονομάζει σε "Microsoft Store"

Άντε, καλως τα δεχθήκαμε :rolleyes:

How Soon™ is now?

Μου ήρθε χθες Update του Store που πλέον το μετονομάζει σε "Microsoft Store"

Άντε, καλως τα δεχθήκαμε :rolleyes:

Εμένα γιατί δεν μου ήρθε ακόμα; :worry:

Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ και εσένα φίλε rafalef1! Αν και ήθελα το ΣΚ να δοκιμάσω με μια βόλτα και με διάφορες φωτογραφίες την κάμερα και να τις ποστάρω εδώ, δυστυχώς ο καιρός με βροχή συνέχεια μας τα χάλασε. Επιφυλάσσομαι λοιπόν. Από άλλες εντυπώσεις σχεδόν μια εβδομάδα με το κινητό αυτό που με ικανοποίησε ιδιαίτερα είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Ενώ με το 650 με χαλαρή χρήση ήθελα κάθε μέρα φόρτισμα και με πιο έντονη ίσω και δύο, τώρα με την ίδια χρήση βγάζω χαλαρά 2 μέρες! Κάτι τέτοιο, το να μην φορτίζω συσκεύη κάθε μέρα δήλαδη, είχα να το ζήσω τελευταία φορά απο την εποχή που είχα το Nokia N97 mini! Συγκίνηση μεγάλη!!! :D Στα υπόλοιπα το κινητο είναι "τέρας"! Δεν κωλώνει πουθενά! Κανένα κόλλημα μέχρι τώρα. Είτε είναι οποιαδήποτε χρήση κάποιας εφαρμογής, είτε σε gaming. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο βέβαιος νιώθω για την επιλογή. Και ας μην υπάρχει αύριο για τα WP. Ειδικά η εμπειρία με το LapDock είναι απίστευτη (το απλό dock δεν το δοκίμασα ακόμα)! Νιώθεις σαν να έχεις ένα κανονικό Laptop. Και το κυριότερο ομαλή χωρίς λαγκαρίσματα χρήση και κυρίως wireless!

Υ.Γ. Οτιδήποτε απορίες τυχών έχετε με το HP και μπορώ να σας τις απαντήσω, πολύ ευχαρίστως να με ρωτήσετε!

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL