st1313 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρις καμία δίαθεση τρολλαρίσμος, υπάρχουν ακόμα αυτά? Μπράααβο. Ειστε ευχαριστημένοι απο την υποστήριξή? Ισχύει και σε αγορά από σκρουτζομάγαζο αντικατάσταση? Μια φορα που χρειαστηκα service η επισκευή εγινε με την δευτερη προσπαθεια. Το 535 αγορασμενο από τον γερμανο παρουσιασε πρόβλημα στην οθονη. Το πηγα στο κατάστημα και το πηρα πισω μετα από 15 μερες με το ιδιο πρόβλημα ξανα στο κατάστημα άλλες 15 μερες γυρισε επισκευασμενο και δουλευει απροβλημάτιστα 1χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Επίσημες τοποθεσίες σημείων επισκευής Lumia σε όλη την Ελλάδα. https://support.microsoft.com/el-gr/locations/mobile-devices Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Όταν λες "το πήγα στο κατάστημα" εννοείς τον Γερμανό? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Όταν λες "το πήγα στο κατάστημα" εννοείς τον Γερμανό? Ακριβως εννοω τον γερμανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Επίσημες τοποθεσίες σημείων επισκευής Lumia σε όλη την Ελλάδα. https://support.microsoft.com/el-gr/locations/mobile-devices collection points,πολύ αμφιβάλλω αν κάνουν σέρβις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 γραφω εδώ επειδή ειστε πιο ενεργό νήμα. Πιστεύετε ότι αξίζει ανταλλαγή note 4 με το 950; Καθαρά σαν αξία και εμπειρία χρήσης. Αφήστε specs και πένα. Mε ενδιαφέρει η φωτογραφία πλέον μόνο για το μωρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 γραφω εδώ επειδή ειστε πιο ενεργό νήμα. Πιστεύετε ότι αξίζει ανταλλαγή note 4 με το 950; Καθαρά σαν αξία και εμπειρία χρήσης. Αφήστε specs και πένα. Mε ενδιαφέρει η φωτογραφία πλέον μόνο για το μωρό. Για φωτογραφία είσαι άρχοντας....... Δυο έχω και τα φωτογραφιζω όλη μέρα..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μου αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ακριβως εννοω τον γερμανο Άλλο ο Γερμανός και άλλο το επίσημο σέρβις... Εγώ στη θέση σου την επόμενη φορά θα απεφευγα Γερμανο/Πλαίσιο/Public ή οποιονδήποτε άλλο μαγαζί και θα πήγαινα στο σέρβις για να γλιτωσω χρόνο.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Σύμφωνα πάντως με 2 NokiaCare που έχω μιλήσει,το επίσημο σέρβις είναι η Arvato στον Κηφισό. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 γραφω εδώ επειδή ειστε πιο ενεργό νήμα. Πιστεύετε ότι αξίζει ανταλλαγή note 4 με το 950; Καθαρά σαν αξία και εμπειρία χρήσης. Αφήστε specs και πένα. Mε ενδιαφέρει η φωτογραφία πλέον μόνο για το μωρό. Για κάμερα έχει αν όχι την καλύτερη από τις καλυτερες στα συν ειναι ότι παίρνεις κάθε αναβάθμιση κατευθείαν στα μείον οι εφαρμογές έχει μερικές βεβαία που ειναι καλύτερες από κάθε αλλο λειτουργικό και κάποια συν όπως το design και τα live tiles Κάποιες εφαρμογές δεν ειναι τόσο καλο φταιγμενες όσο το αντροιντ πχ Facebook αν και το βελτιώνουν συχνά όσο περνάει ο καιρός και άλλες δεν υπάρχουν καν όπως το Snapchat, booking.com, air tickets, Philips hue κλπ Το πληκτρολόγιο ειναι καλύτερο από ότι έχω δοκιμάσει Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Καλησπέρα κύριοι...Σημερα μου έκανε το εξής κουλό...γυρναω με το ποδηλατο απο την δουλειά και σταματώ και βγάζω 2-3 φωτογραφίες στο δρόμο...μολις φτάνω στο σπιτι πάω να κοιτάξω τις φωτογραφίες και πουθενά...ουτε όταν συνδέθηκα με τον σταθερό τις βρίσκει.... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρες, Είπα να γράψω και εγώ ένα παράπονο που έχω για τη συσκευή μετά το update.Έλεγα να περιμένω λιγο καιρό πριν το αναφέρω μπας και στρώσει , αλλά δεν λέει να φτιάξει ακόμα εδώ και 2 εβδομάδες.. Κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνω η οθόνη μένει μαύρη ενώ έχει ξεκλειδώσει κανονικά και αρχίζει να λειτουργεί μετά από 3 περιιπου δευτερόλεπτα. Δεν το κάνει πάντα αλλά το κάνει αρκετά συχνά ώστε να δημιουργεί πρόβλημα.. Ο μόνος τρόπος να το ξεκολλήσω είναι να το κλειδώσω-ξεκλειδώσω για 2 φορές με το κουμπί. Δεν έχω καταφέρει να βρω ένα pattern για το πότε το παθαίνει και πολλές φορές συνεχίζει να το κάνει και μετά από soft reset.. Σίγουρα δεν είναι θέμα προβληματικής συσκευής γιατί το κάνει και της κοπέλας μου.. Έχω δει κατά διαστήματα και άλλους να το αναφέρουν, αλλά όχι τόσους ώστε να φαίνεται για μαζικό πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλημέρες, Είπα να γράψω και εγώ ένα παράπονο που έχω για τη συσκευή μετά το update.Έλεγα να περιμένω λιγο καιρό πριν το αναφέρω μπας και στρώσει , αλλά δεν λέει να φτιάξει ακόμα εδώ και 2 εβδομάδες.. Κάποιες φορές όταν το ξεκλειδώνω η οθόνη μένει μαύρη ενώ έχει ξεκλειδώσει κανονικά και αρχίζει να λειτουργεί μετά από 3 περιιπου δευτερόλεπτα. Δεν το κάνει πάντα αλλά το κάνει αρκετά συχνά ώστε να δημιουργεί πρόβλημα.. Ο μόνος τρόπος να το ξεκολλήσω είναι να το κλειδώσω-ξεκλειδώσω για 2 φορές με το κουμπί. Δεν έχω καταφέρει να βρω ένα pattern για το πότε το παθαίνει και πολλές φορές συνεχίζει να το κάνει και μετά από soft reset.. Σίγουρα δεν είναι θέμα προβληματικής συσκευής γιατί το κάνει και της κοπέλας μου.. Έχω δει κατά διαστήματα και άλλους να το αναφέρουν, αλλά όχι τόσους ώστε να φαίνεται για μαζικό πρόβλημα.. Εμενα μετα από πολύ χρήση αργή να ανάψει η οθονη μπορεί να έρθει εισερχόμενη και δεν μπορώ να δω ποιος ειναι και να σηκώσω το τηλ φτιάχνει μόνο με restart Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εμένα αυτό που με χαλάει στην συσκευή είναι η μπαταρία,αλλά το ίδιο θέμα είχα και στο V10 οπότε περί ορέξεως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Εμένα αυτό που με χαλάει στην συσκευή είναι η μπαταρία,αλλά το ίδιο θέμα είχα και στο V10 οπότε περί ορέξεως.. Από μπαταρία είχα πρόβλημα στην αρχή όταν το πήρα,αλλά έπειτα από το anniversary update και από reflash σε unbranded rom χωρίς επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας κρατάει ικανοποιητικά πολύ,για την ακρίβεια η καλύτερη αυτονομία σε κινητό που είχα ποτέ! Επίσης με το fast charging όποτε βιάζομαι να φύγω και το κινητό είναι αφόρτιστο, το βάζω για 15 λεπτά και μου φτάνει να βγω για ένα καφέ και να μαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Από μπαταρία είχα πρόβλημα στην αρχή όταν το πήρα,αλλά έπειτα από το anniversary update και από reflash σε unbranded rom χωρίς επαναφορά αντιγράφου ασφαλείας κρατάει ικανοποιητικά πολύ,για την ακρίβεια η καλύτερη αυτονομία σε κινητό που είχα ποτέ! Επίσης με το fast charging όποτε βιάζομαι να φύγω και το κινητό είναι αφόρτιστο, το βάζω για 15 λεπτά και μου φτάνει να βγω για ένα καφέ και να μαι κομπλε! Για το fast charging θα συμφωνήσω,το κινητό το φόρτισα το πρωί και τώρα έχω 47% βέβαια δεν παίζω παιχνίδια και τέτοια,ενώ το διάστημα 13:30-20:30 ήμουν δουλειά και το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikomas50 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημέρα σ' όλους. Είχα ένα Lumia 640XL DS από το οποίο ήμουν σχετικά ευχαριστημένος (λόγω λειτουργικού) και ελαφρώς δυσαρεστημένος λόγω hardware και εφαρμογών. Βλέποντας την τιμή πώλησής του να κατρακυλά, βρήκα μια καλή ευκαιρία και το αντάλλαξα με ένα Samsung Galaxy S6 αγορασμένο από Public πριν από 10 μήνες σε υπεράριστη κατάσταση πληρώνοντας φυσικά κάποια διαφορά. Αφού ξενέρωσα επιστρέφοντας στο Android (με όλο το σαβουρολογισμικό της Samsung) μετά από ενάμισυ χρόνο στα Windows και σε συνδυασμό με το ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δίκαρτο (τώρα έχω αναστήσει το παλιό μου Nokia 5800 XM για να κάνω προσωρινά τη δουλειά μου) άρχισα να σκέπτομαι την αντικατάσταση του S6 από ένα Lumia 950XL DS. Πιστεύετε ότι είναι φρόνιμο να κάνω άμεσα αυτή την αντικατάσταση ή πρέπει να περιμένω και πόσο; Ευχαριστώ! Παράθεση Nikomas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλημέρα σ' όλους. Είχα ένα Lumia 640XL DS από το οποίο ήμουν σχετικά ευχαριστημένος (λόγω λειτουργικού) και ελαφρώς δυσαρεστημένος λόγω hardware και εφαρμογών. Βλέποντας την τιμή πώλησής του να κατρακυλά, βρήκα μια καλή ευκαιρία και το αντάλλαξα με ένα Samsung Galaxy S6 αγορασμένο από Public πριν από 10 μήνες σε υπεράριστη κατάσταση πληρώνοντας φυσικά κάποια διαφορά. Αφού ξενέρωσα επιστρέφοντας στο Android (με όλο το σαβουρολογισμικό της Samsung) μετά από ενάμισυ χρόνο στα Windows και σε συνδυασμό με το ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δίκαρτο (τώρα έχω αναστήσει το παλιό μου Nokia 5800 XM για να κάνω προσωρινά τη δουλειά μου) άρχισα να σκέπτομαι την αντικατάσταση του S6 από ένα Lumia 950XL DS. Πιστεύετε ότι είναι φρόνιμο να κάνω άμεσα αυτή την αντικατάσταση ή πρέπει να περιμένω και πόσο; Ευχαριστώ! Κάνει κάτι σκαμπανεβασματα η τιμή μόλις το πετυχεις πάλι χαμηλά πάρε το γιατί άμα σταματήσει δεν θα το βρίσκεις μετα η αλλιώς να δώσεις ένα σκασμό για hp Και εγώ γύρισα από s6 edge plus 4 μήνες μόνο το κράτησα πολλές εφαρμογές πολύ γρήγορο αλλα μου λειπαν ευκολίες των windows Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Καλημέρα σ' όλους. Είχα ένα Lumia 640XL DS από το οποίο ήμουν σχετικά ευχαριστημένος (λόγω λειτουργικού) και ελαφρώς δυσαρεστημένος λόγω hardware και εφαρμογών. Βλέποντας την τιμή πώλησής του να κατρακυλά, βρήκα μια καλή ευκαιρία και το αντάλλαξα με ένα Samsung Galaxy S6 αγορασμένο από Public πριν από 10 μήνες σε υπεράριστη κατάσταση πληρώνοντας φυσικά κάποια διαφορά. Αφού ξενέρωσα επιστρέφοντας στο Android (με όλο το σαβουρολογισμικό της Samsung) μετά από ενάμισυ χρόνο στα Windows και σε συνδυασμό με το ότι χρειάζομαι οπωσδήποτε δίκαρτο (τώρα έχω αναστήσει το παλιό μου Nokia 5800 XM για να κάνω προσωρινά τη δουλειά μου) άρχισα να σκέπτομαι την αντικατάσταση του S6 από ένα Lumia 950XL DS. Πιστεύετε ότι είναι φρόνιμο να κάνω άμεσα αυτή την αντικατάσταση ή πρέπει να περιμένω και πόσο; Ευχαριστώ! Καλημέρα! & γω δοκίμασα android μετά από 3 χρόνια windows & δεν άντεξα. Πήρα το V10. Πολύ καλό τηλέφωνο αλλά είχα συνηθίσει τα windows & ξαναγύρισα! Όπως & εσύ ήθελα το 950xl αλλά επειδή είναι λίγο τσιμπημένο στην τιμή & δεν μπορούσα να περιμένω πολύ αγόρασα το 950. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Να τα λεμε και αυτά: Κατά πασα πιθανότητα το 950 καλύτερη κάμερα και από το iPhone 7 http://www.winbeta.org/news/lumia-950-950-xl-camera-tech-may-still-prove-better-iphone-7-7-plus Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristou Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 Συμπλήρωσα περίπου ένα μήνα από τότε που πήρα το XL (από την προσφορά του Κωτσόβολου) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του. Το μόνο μου παράπονο είναι ένα θεματάκι με τη λήψη βίντεο. Καθώς δεν είμαι του "σπορ" των ιδιαίτερων ρυθμίσεων τραβάω πάντα με τις ρυθμίσεις στο auto. Αυτό όμως που παρατηρώ είναι πως χάνει αρκετά συχνά, για λίγο, την εστίαση με αποτέλεσμα η εικόνα να θολώνει μέχρι να την ξαναβρει. Θυμάμαι το ίδιο είχα κάποτε με το Lumia 800, εκείνο βέβαια όταν έχανε την εστίαση έκανε πολύ ώρα να την ξαναβρεί με αποτέλεσμα να χαλάει όλο το βιντεάκι. Απεναντίας με το Lumia 930 που είχα πριν το XL δεν μου το έκανε ποτέ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο στο δικό του ή αν μπορώ να κάνω κατι για να μην συμβαίνει. Τα βίντεο που τραβάω είναι στα 1920x1080/30 fps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 https://www.amazon.co.uk/Mozo-Microsoft-Lumia-Wireless-Charging/dp/B016I314M0/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1473576678&sr=8-2&keywords=lumia+950+xl+mozo Παρήγγειλα αυτό το back cover ωραίο φαίνεται θα ομορφύνει και η συσκευή λίγο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Αναμενόμενο ήταν ... ποτε κανένα iPhone δεν είχε καλυτερη κάμερα από κανένα Nokia - Lumia . Μένει να δούμε στην πράξη ποσο διαφορα θα έχουν ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όταν χάνεται η εστιαση , πατώντας στην οθόνη εστειαζει σημειακά εκεί που θες... εμενα πολύ δύσκολα χάνει εστιαση ...ακομα και σε νυχτερινές λήγεις βίντεο . Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darioj Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Συμπλήρωσα περίπου ένα μήνα από τότε που πήρα το XL (από την προσφορά του Κωτσόβολου) και είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του. Το μόνο μου παράπονο είναι ένα θεματάκι με τη λήψη βίντεο. Καθώς δεν είμαι του "σπορ" των ιδιαίτερων ρυθμίσεων τραβάω πάντα με τις ρυθμίσεις στο auto. Αυτό όμως που παρατηρώ είναι πως χάνει αρκετά συχνά, για λίγο, την εστίαση με αποτέλεσμα η εικόνα να θολώνει μέχρι να την ξαναβρει. Θυμάμαι το ίδιο είχα κάποτε με το Lumia 800, εκείνο βέβαια όταν έχανε την εστίαση έκανε πολύ ώρα να την ξαναβρεί με αποτέλεσμα να χαλάει όλο το βιντεάκι. Απεναντίας με το Lumia 930 που είχα πριν το XL δεν μου το έκανε ποτέ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο στο δικό του ή αν μπορώ να κάνω κατι για να μην συμβαίνει. Τα βίντεο που τραβάω είναι στα 1920x1080/30 fps Κανει και σε εμενα το ίδιο, κυρίως όταν κρατάω κοντά στο θέμα το τηλεφωνο, από απόσταση 1 μετρο και περα δεν το κανει. Όλα στο auto. Όταν το πήρες από κωτσο, ήταν εντελώς σφραγισμένο? Τα παρελκόμενα μέσα ήταν με τις ζελατίνες τους κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts