evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Καλημέρα στο παρεάκι των ηρωικών και μάλλον τελευταίων Lumia fans! Τσίμπησα χθες το 950xl από την προσφορά της vodafone γιατι δεν κρατήθηκα με τέτοια τιμή!! Μέχρι στιγμής όλα ρολόι,αλλά έχω 2 θεματάκια. 1ον:¨εχουμε κάποιο οδηγό εδώ στο φόρουμ για debranding γιατί δεν μπορώ να βλέπω το άσχημο λογότυπο της vodafone και υπάρχει κάποιος που το δοκίμασε? 2ον:Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά δεν δημιουργείται φάκελος στις φωτογραφίες όπως με τα 8ρια για τις φωτό που λαμβάνουμε από viber..Έχω ψάξει παντού αλλά δεν βρίσκω κάποια ρυθμιση,με αποτέλεσμα για να τις δεις πρέπει να ανατρέξεις στο εκάστοτε chat και να τις ανοίγεις από εκεί.. Ελπίζω να μην μας πουλήσει πριν κλείσει χρόνο ζωής η μικρομαλακή και να βγάλει καμια εφαρμογή και κανά update.. Ίδωμεν.. Υ.Γ1: Καμια συμβουλή ή τίποτα ψαγμένο που μπορεί να μην έχω παρατηρήσει??:D Υ.Γ2: Λέω να παραγγείλω το καπάκι της mojo, το χει πάρει κανείς άλλος? Εχει φάκελο για Viber! Τραβα δυο φορες αριστερά στις φωτογραφίες και θα εμφανιστεί. Σε μένα είναι κενός διότι δεν κατέβασα φωτο από κει ακόμη! Κι έχω το 830! Δεν μπορεί να μην έχει το 950! Edit: Εχει και για WhatsApp φακελο! Edited July 31, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εχει φάκελο για Viber! Τραβα δυο φορες αριστερά στις φωτογραφίες και θα εμφανιστεί. Σε μένα είναι κενός διότι δεν κατέβασα φωτο από κει ακόμη! Κι έχω το 830! Δεν μπορεί να μην έχει το 950! Edit: Εχει και για WhatsApp φακελο! Στο 1020 μου με 10ρια τον εμφανίζει, στο 950 οχι.. κάψιμο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Στο 1020 μου με 10ρια τον εμφανίζει, στο 950 οχι.. κάψιμο.. Πραγματικά πολύ περίεργο αυτό! Είσαι σίγουρος οτι δεν τα εμφανίζει; Έκανες όλες τις αναβαθμίσεις στο 950; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Πραγματικά πολύ περίεργο αυτό! Είσαι σίγουρος οτι δεν τα εμφανίζει; Έκανες όλες τις αναβαθμίσεις στο 950; Ναι, είναι όντως πολύ περίεργο και έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταη εφαρμογής και έχω κανει όλα τα updates ,έχω ψάξει με τον file explorer τους φακέλους και πουθενα ο φάκελος με τις φωτό του viber.. Anyways.. Είναι σίγουρα θέμα της εφαρμογής και όχι του κινητού αλλά ίδωμεν.. Στα του κινητού,το μόνο παράπονο είναι ότι αργεί λίγο να κάνει φόκους στις φωτό και καμιά φορά εργει να βγαλει,συγκρίνοντάς το με s7 χάνει πολύ σε αυτόν τον τομέα. Edited July 31, 2016 by cybton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ναι, είναι όντως πολύ περίεργο και έχω δοκιμάσει επανεγκατάσταη εφαρμογής και έχω κανει όλα τα updates ,έχω ψάξει με τον file explorer τους φακέλους και πουθενα ο φάκελος με τις φωτό του viber.. Anyways.. Είναι σίγουρα θέμα της εφαρμογής και όχι του κινητού αλλά ίδωμεν.. Στα του κινητού,το μόνο παράπονο είναι ότι αργεί λίγο να κάνει φόκους στις φωτό και καμιά φορά εργει να βγαλει,συγκρίνοντάς το με s7 χάνει πολύ σε αυτόν τον τομέα. Το Viber δεν αποθηκεύει πλέον μόνο τους τις φωτογραφίες. Πρέπει να ανοίξεις την φωτογραφία και να επιλέξεις αποθήκευση Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το Viber δεν αποθηκεύει πλέον μόνο τους τις φωτογραφίες. Πρέπει να ανοίξεις την φωτογραφία και να επιλέξεις αποθήκευση Έτσι θα έπρεπε να είναι λογικά! Εμένα με βολεύει έτσι πιο πολύ! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 ??? Αστειεύεσαι, προφανώς. Ούτε καν το username δεν πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις σε τέτοια ευαίσθητη περίπτωση. Η Α δεν δίνει (ορθώς) τη δυνατότητα. Η "σοβαρή" πειραιώς δεν έχει εφαρμογή. Eurobank δεν έχω για να ξέρω. Σε android και iOS μπαίνω με τετραψήφιο pin και δακτυλικό αποτύπωμα. Bookmark, δηλαδή? :lol::lol::lol: Τρομάρα τους... Καλά ξύλο θέλουν και αυτοί. Τους είχα ξεχάσει γιατί δεν χρησιμοποίησα την εφαρμογή πάνω από 1-2 φορές και μόνο για να δω υπόλοιπα λογαριασμών. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Σήμερα το πρωί "τσίμπησα" κι εγώ το μεγάλο σε μαύρο χρώμα στην δίκαρτη εκδοχή του από την προσφορά του Κωτσόβουλου στα 349 € και παράλληλα από αγγελία μέλους άλλου φόρουμ βρήκα και αγόρασα αχρησιμοποίητα στα 70 € την βάση οθόνης continuum και μια άσπρη πλάτη, κι όλα αυτά με σκοπό να αντικαταστήσω και να πουλήσω το αντίστοιχο δίκαρτο 640 XL ή το 1520 που έχω. Όλα καλά λοιπόν μέχρι εδώ και όσο το σκαλίζω μέχρι τώρα τα μόνα θέματα που αντιμετωπίζω είναι τα παρακάτω: 1). Δεν μου λειτουργεί το douple-tap to wake στο άνοιγμα παρά μόνο στο κλείσιμο. Ανοίγει μόνο με το κουμπί. Πως διορθώνεται? 2) Στην οθόνη κλειδώματος στο μενού με το χρονικό όριο έχω μόνο τα 30 δευτερόλεπτα, 1, 3 και 5 λεπτά και δεν υπάρχουν τα 15 λεπτά, 30 λεπτά και Ποτέ όπως στο 640 xl dual και στο 1520. 3) Δεν βρίσκω την ηχογράφηση κλήσεων. Πως και από που την βρίσκω/ρυθμίζω και πως την ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ? 3) Υπ όψιν ότι έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και είμαι στην 10.0.10586.484 χωρίς να είμαι insider στο 950 xl dual. Επίσης παρατηρώ κάποιες μικροδιαφορές στα μενού/υπομενού μεταξύ των single και dual sim συσκευών. 4) Τι προτείνετε να γίνω Insider ή καλύτερα να περιμένω? (Στο 1520 που είμαι isider στο fast ring στην 10.0.14393.5 δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα εκτός από την οθόνη γρήγορης ματιάς που ανοιγοκλείνει αμέσως και αφού δεν ανοίγει σταθερά δεν μπορώ/προλαβαίνω να την ρυθμίσω, γι'αυτό ρωτάω). Edited August 1, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Σήμερα το πρωί "τσίμπησα" κι εγώ το μεγάλο σε μαύρο χρώμα στην δίκαρτη εκδοχή του από την προσφορά του Κωτσόβουλου στα 349 € και παράλληλα από αγγελία μέλους άλλου φόρουμ βρήκα και αγόρασα αχρησιμοποίητα στα 70 € την βάση οθόνης continuum και μια άσπρη πλάτη, κι όλα αυτά με σκοπό να αντικαταστήσω και να πουλήσω το αντίστοιχο δίκαρτο 640 XL ή το 1520 που έχω. Όλα καλά λοιπόν μέχρι εδώ και όσο το σκαλίζω μέχρι τώρα τα μόνα θέματα που αντιμετωπίζω είναι τα παρακάτω: 1). Δεν μου λειτουργεί το douple-tap to wake στο άνοιγμα παρά μόνο στο κλείσιμο. Ανοίγει μόνο με το κουμπί. Πως διορθώνεται? 2) Στην οθόνη κλειδώματος στο μενού με το χρονικό όριο έχω μόνο τα 30 δευτερόλεπτα, 1, 3 και 5 λεπτά και δεν υπάρχουν τα 15 λεπτά, 30 λεπτά και Ποτέ όπως στο 640 xl dual και στο 1520. 3) Δεν βρίσκω την ηχογράφηση κλήσεων. Πως και από που την βρίσκω/ρυθμίζω και πως την ενεργοποιώ ή απενεργοποιώ? 3) Υπ όψιν ότι έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και είμαι στην 10.0.10586.484 χωρίς να είμαι insider στο 950 xl dual. Επίσης παρατηρώ κάποιες μικροδιαφορές στα μενού/υπομενού μεταξύ των single και dual sim συσκευών. 4) Τι προτείνετε να γίνω Insider ή καλύτερα να περιμένω? (Στο 1520 που είμαι isider στο fast ring στην 10.0.14393.5 δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα εκτός από την οθόνη γρήγορης ματιάς που ανοιγοκλείνει αμέσως και αφού δεν ανοίγει σταθερά δεν μπορώ/προλαβαίνω να την ρυθμίσω, γι'αυτό ρωτάω). Ρυθμίσεις->πρόσθετα ->αφη->επανενεργοποίηση της συσκευής όταν πατάω δυο φορές την οθόνη. Δεν υπάρχει αυτό??? Στη ηχογράφηση κλήσεων πρέπει να ορίσεις εφαρμογή Ρυθμίσεις-> σύστημα-> τηλέφωνο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Ρυθμίσεις->πρόσθετα ->αφη->επανενεργοποίηση της συσκευής όταν πατάω δυο φορές την οθόνη. Δεν υπάρχει αυτό??? Στη ηχογράφηση κλήσεων πρέπει να ορίσεις εφαρμογή Ρυθμίσεις-> σύστημα-> τηλέφωνο Οκ ναι έχεις δίκιο, εγώ μπερδεύτηκα και κοιτούσα μόνο την επιλογή στην οθόνη κλειδώματος και όχι στην αφή. Οκ και η ηχογράφηση, έβαλα την επιλογή που είχε για την εφαρμογή "Εγγραφή φωνής". Ευχαριστώ. Στην 2η ερώτηση μου σχετικά με το χρονικό όριο εσένα τι σου δείχνει? Εμένα στην οθόνη κλειδώματος στο μενού με το χρονικό όριο έχω μόνο τα 30 δευτερόλεπτα, 1, 3 και 5 λεπτά και δεν υπάρχουν τα 15 λεπτά, 30 λεπτά και Ποτέ όπως στο 640 xl dual και στο 1520. Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Οκ ναι έχεις δίκιο, εγώ μπερδεύτηκα και κοιτούσα μόνο την επιλογή στην οθόνη κλειδώματος και όχι στην αφή. Οκ και η ηχογράφηση, έβαλα την επιλογή που είχε για την εφαρμογή "Εγγραφή φωνής". Ευχαριστώ. Στην 2η ερώτηση μου σχετικά με το χρονικό όριο εσένα τι σου δείχνει? Εμένα στην οθόνη κλειδώματος στο μενού με το χρονικό όριο έχω μόνο τα 30 δευτερόλεπτα, 1, 3 και 5 λεπτά και δεν υπάρχουν τα 15 λεπτά, 30 λεπτά και Ποτέ όπως στο 640 xl dual και στο 1520. Τα ίδια και σε μένα. Το έχω στο 1' Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybton Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Το Viber δεν αποθηκεύει πλέον μόνο τους τις φωτογραφίες. Πρέπει να ανοίξεις την φωτογραφία και να επιλέξεις αποθήκευση Merci my friend! Βλέπεις εδώ σταθερός στον αγώνα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Σε android και iOS μπαίνω με τετραψήφιο pin και δακτυλικό αποτύπωμα. Καλά ξύλο θέλουν και αυτοί. Τους είχα ξεχάσει γιατί δεν χρησιμοποίησα την εφαρμογή πάνω από 1-2 φορές και μόνο για να δω υπόλοιπα λογαριασμών. Mε χρήση του Hello, αντίστοιχα δηλαδή. Ε, αν αξιωθούν ποτέ οι στυλοβάτες της οικονομίας μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 @Katsaras_John γεια, πως πάει η χρήση του XL κάτι αρνητικό:nuke:, απρόσμενο:wacko: ; το έχω στο courier και φοβάμαι να το παραλάβω :help: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 @Katsaras_John γεια, πως πάει η χρήση του XL κάτι αρνητικό:nuke:, απρόσμενο:wacko: ; το έχω στο courier και φοβάμαι να το παραλάβω :help: Προώθησέ το σε μένα που είμαι γενναίος και δεν φοβάμαι...... Άντε βρε παράλαβέ το να γουστάρεις.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) @Katsaras_John γεια, πως πάει η χρήση του XL κάτι αρνητικό:nuke:, απρόσμενο:wacko: ; το έχω στο courier και φοβάμαι να το παραλάβω :help: Προώθησέ το σε μένα που είμαι γενναίος και δεν φοβάμαι...... Άντε βρε παράλαβέ το να γουστάρεις.....;) Φίλε arel όπως λέει και ο montoya παρέλαβε το κινητό με κλειστά τα μάτια. Όσον αφορά εμένα προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συσκευή σε σημείο υπερβολής. Έντιμα σου λέω ότι η συσκευή είναι το κάτι άλλο, οπότε μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εγώ να φανταστείς το πήρα από τον Κωτσόβολο εχθές καινούργιο (Ελληνικό) με την προσφορά που το είχε στα 349 € και σήμερα όλως παραδόξως βλέπω πως το ξαναπήγε στα 499 €, οπότε αν η αγορά που έκανες ήταν και η δική σου με την τιμή της προσφοράς από τον Κωτσόβολο που κράτησε μόνο για λίγες μέρες τότε αυτός είναι άλλος ένας σημαντικός λόγος για να το παραλάβεις. :) Edited August 2, 2016 by Katsaras_John Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 349,00€ καταχώρισα παραγγελία με παράδοση στη διεύθυνση. δεν ξέρω αν έπραξα καλά !!!! :confused: @Katsaras_John @montoya_42 στην ίδια τιμή είναι, απλά επειδή είναι Windows Phone δεν είμαι σίγουρος αν θα εκλάβω reiki :dance: ήδη κατέχω πρόσφατα αγορασμένο LG G4 DUAL SIM απροβλημάτιστο. Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 @Katsaras_John @montoya_42 στην ίδια τιμή είναι, απλά επειδή είναι Windows Phone δεν είμαι σίγουρος αν θα εκλάβω reiki :dance: ήδη κατέχω πρόσφατα αγορασμένο LG G4 DUAL SIM απροβλημάτιστο. Το έχεις παραγγείλει και το έχεις πληρώσει. Ακόμα κι εγώ, που απέχω πλέον από τα wm, σου λέω πάρ'το. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 @mr_47 όχι, δεν το πλήρωσα, αντικαταβολή είναι ! :spider: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Από θήκες ποιες χρησιμοποιείτε; Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 το παρέλαβα, σφραγιστό 634gr αμάρια. κάποια στιγμή θα το ανοίξω. :confused: Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 το παρέλαβα, σφραγιστό 634gr αμάρια. κάποια στιγμή θα το ανοίξω. :confused: Άνοιξε το μαζί με την... Anniversary! :lol: Καλοδούλευτο!!! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 το παρέλαβα, σφραγιστό 634gr αμάρια. κάποια στιγμή θα το ανοίξω. :confused: ΆΝΟΙΞΕ ΤΟ!! :p Σοβαρά, άνοιξε το πακέτο, να το χαρείς. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αλλιώς στείλε το σε εμένα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Αλλιώς στείλε το σε εμένα μπορεί να συμβεί και αυτό δεν το αποκλείω μιας και το αγόρασα συγκεχυμένος :confused: μόνο και μόνο για εμπειρική εξοικείωση με τα Windows Mobile Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts