Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλο να ακούγεται άλλη άποψη άλλο να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα....

Επειδή σε κάποιον λείπουν features δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι εκεί ή ότι δεν γίνεται πρόοδος. Αν θέλει ακόμα πολλά από την google στην βελτίωση? Πιθανότατα και προφανέστατα θέλει. Σε τομείς που εμείς δεν βλέπουμε σαν end users πιθανόν.

Σέρνεται? Έχω 80 εγκατεστημένες εφαρμογές στο 6P και δεν έχει λαγκάρει ΜΙΑ φορά. Έστω ΜΙΑ για το καλό. Ούτε καν όταν είχα touchboost off σε διάφορες δοκιμές. Ούτε με υποχρονισμούς. Ούτε σε ανέβασμα θερμοκρασίας στους 50-53. ΠΟΤΕ! Τώρα πως εσένα ακόμα είναι πάλι πίσω, δεν ξέρω.

Ανά τον κόσμο, γίνονται κατά καιρούς reviews συνέχεια. Ένα έχουν κοινό. Το στοκ android το νιώθεις πιο smooth από οποιοδήποτε άλλο UI εταιρείας. Της LG είναι από τα πλησιέστερα σε στοκ σε αυτό τον τομέα. Εκτός των reviewers υπάρχει και ο χρήστης. Ένα κοινό έχουν επίσης και οι χρήστες ανά τον κόσμο. Παραδέχονται σχεδόν στο σύνολο τους ότι η εμπειρία των νέξους είναι πολύ πιο smooth.

Απόδειξη Νο. 1 είναι ότι βάλε στο G4 AOSP. Κράτησε το 1 μήνα έτσι, να φορτώσει για τα καλά το τηλέφωνο και έλα σύγκρινε με το UI. Στο ίδιο ακριβώς hardware θα μιλάμε για ένα πιο σβέλτο τηλέφωνο. Το ίδιο ισχύει σε όλα τα τηλέφωνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το G4 με LG stock UI είναι αργό. Προς θεού. Μην μηδενίζουμε. Να ξέρουμε να μιλάμε. Άλλο κάτι είναι αργό και άλλο κάτι είναι πιο αργό.

2 supercar, το ένα με τελική 300 και 4" 0-100 και το άλλο με 350 και 3" 0-100. Ε και τα 2 γρήγορα είναι! ΑΛΛΑ το πρώτο πως να το κάνουμε. Είναι πιο αργό.

Εσύ εδώ λες ότι είναι αργό όμως. Το Ν6 σέρνεται αλλά όπως λες παρά την βελτίωση το 6π ακόμα θέλει δρόμο για να μη γίνεται αυτό. Ε αυτό είναι το άλλο άκρο από "νέξους είναι wow".

Κανένα από τα άκρα δεν είναι καλά.

Θα επαναλάβω πάντως ότι ένα τέτοιο VS θα μας βγάλει εκτός πολύ.

Όποιος στην τελική προτιμάει features έχει 2 λύσεις.

Επέλεξε custom rom που να στα δίνει ή αγόρασε άλλη συσκευή από nexus!

Google Pixel 9 Pro XL

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν το συνεχιζω γιατι ειμαστε και offtopic.

To κριμα παντως με το Ν6p ειναι η τιμη του στην Ευρωπη. Στο USA το επαιρνες 400$ και εδω..... 500€

Καποια ναι, καποια οχι.

Καλο ειναι απλα να ακουγεται και η αλλη αποψη, οχι μονο 'ειναι nexus, wow'

To link το παρεθεσα για να δειξω ποσο αργη ειναι η nand του 6π με το encryption.

Δηλαδη επειδη ειναι AOSP ειναι γρηγορο;

Δεν ειναι fact οτι N6 σερνεται και θελει 5 ωρες να ανοιξει τα apps; Το ειχα ενα χρονο.

Στο Ν6π τα βελτιωσαν τα πραματα, αλλα και παλι ειναι πισω.

Δεν ξερω τι εκανες εσυ με το G4, εγω το ειδα σφαιρατο.

Αν ειχε καλη μπαταρια ή quick charging, θα το ειχα ακομα.

Δηλαδή για να καταλάβω χρησιμοποιεις και ensycription στο κινητο???? Ειναι τελειως διαφορετικος τομεας συγκρισης αυτο.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Καποια ναι, καποια οχι.

Καλο ειναι απλα να ακουγεται και η αλλη αποψη, οχι μονο 'ειναι nexus, wow'

To link το παρεθεσα για να δειξω ποσο αργη ειναι η nand του 6π με το encryption.

Δηλαδη επειδη ειναι AOSP ειναι γρηγορο;

Δεν ειναι fact οτι N6 σερνεται και θελει 5 ωρες να ανοιξει τα apps; Το ειχα ενα χρονο.

Στο Ν6π τα βελτιωσαν τα πραματα, αλλα και παλι ειναι πισω.

Δεν ξερω τι εκανες εσυ με το G4, εγω το ειδα σφαιρατο.

Αν ειχε καλη μπαταρια ή quick charging, θα το ειχα ακομα.

Που είδες και που διάβασες εδώ μέσα ότι το 6P είναι wow ;;;

Είμαι κι εγώ της άποψης να ακούγονται όλες οι απόψεις. Μη προκαλούμε όμως...(βάζω και τον εαυτό μου μέσα).

Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές στο αγνό Android.

Αντιθέτως, με τον Κορεάτη, πόση ώρα έκανε να ανοίξει τη stock εφαρμογή των μηνυμάτων. Τα έχω γράψει στο κατάλληλο νήμα και τα έχεις δει, μη τα ξαναλέμε.

Άλλο να ακούγεται άλλη άποψη άλλο να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα....

Επειδή σε κάποιον λείπουν features δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να είναι εκεί ή ότι δεν γίνεται πρόοδος. Αν θέλει ακόμα πολλά από την google στην βελτίωση? Πιθανότατα και προφανέστατα θέλει. Σε τομείς που εμείς δεν βλέπουμε σαν end users πιθανόν.

Σέρνεται? Έχω 80 εγκατεστημένες εφαρμογές στο 6P και δεν έχει λαγκάρει ΜΙΑ φορά. Έστω ΜΙΑ για το καλό. Ούτε καν όταν είχα touchboost off σε διάφορες δοκιμές. Ούτε με υποχρονισμούς. Ούτε σε ανέβασμα θερμοκρασίας στους 50-53. ΠΟΤΕ! Τώρα πως εσένα ακόμα είναι πάλι πίσω, δεν ξέρω.

Ανά τον κόσμο, γίνονται κατά καιρούς reviews συνέχεια. Ένα έχουν κοινό. Το στοκ android το νιώθεις πιο smooth από οποιοδήποτε άλλο UI εταιρείας. Της LG είναι από τα πλησιέστερα σε στοκ σε αυτό τον τομέα. Εκτός των reviewers υπάρχει και ο χρήστης. Ένα κοινό έχουν επίσης και οι χρήστες ανά τον κόσμο. Παραδέχονται σχεδόν στο σύνολο τους ότι η εμπειρία των νέξους είναι πολύ πιο smooth.

Απόδειξη Νο. 1 είναι ότι βάλε στο G4 AOSP. Κράτησε το 1 μήνα έτσι, να φορτώσει για τα καλά το τηλέφωνο και έλα σύγκρινε με το UI. Στο ίδιο ακριβώς hardware θα μιλάμε για ένα πιο σβέλτο τηλέφωνο. Το ίδιο ισχύει σε όλα τα τηλέφωνα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το G4 με LG stock UI είναι αργό. Προς θεού. Μην μηδενίζουμε. Να ξέρουμε να μιλάμε. Άλλο κάτι είναι αργό και άλλο κάτι είναι πιο αργό.

2 supercar, το ένα με τελική 300 και 4" 0-100 και το άλλο με 350 και 3" 0-100. Ε και τα 2 γρήγορα είναι! ΑΛΛΑ το πρώτο πως να το κάνουμε. Είναι πιο αργό.

Εσύ εδώ λες ότι είναι αργό όμως. Το Ν6 σέρνεται αλλά όπως λες παρά την βελτίωση το 6π ακόμα θέλει δρόμο για να μη γίνεται αυτό. Ε αυτό είναι το άλλο άκρο από "νέξους είναι wow".

Κανένα από τα άκρα δεν είναι καλά.

Θα επαναλάβω πάντως ότι ένα τέτοιο VS θα μας βγάλει εκτός πολύ.

Όποιος στην τελική προτιμάει features έχει 2 λύσεις.

Επέλεξε custom rom που να στα δίνει ή αγόρασε άλλη συσκευή από nexus!

Δεν ξερω αν αναφέρεσαι σε εμένα , επειδή εγραψα τις εντυπώσεις μου , θα ηθελα να πω οτι ...

1)Συμφωνώ σε οτι εγραψες στο κείμενο σου , με disclaimer στα underlined/bold οπου

2)Αλίμονο αν δεν τα χώναμε στην Google εδω οπου εχοντας δώσει τεράστια phablet στην αγορά (Nexus 6/6p) εφαρμόζει phablet λειτουργίες 2.5 χρόνια αργότερα.Δεν ζητησαμε ουτε microsd , ουτε radio , ουτε υπέρυθρες.Ενα multiwindow ζητήσαμε που στην τελική ακομα και η apple το εδωσε νωρίτερα , και ενα πολύ βασικό customizing στα quick toggles . Σιγά τα δύσκολα. Ετσι και αλλιώς δικαιωθήκαμε γιατι θα τα δώσει στο android 7 . Ας τα έδινε απο το 5 λοιπόν ( με την κυκλοφορία του Nexus 6) .

Αν δεν τους κράξουμε , καλύτεροι δεν θα γίνουν , ασχέτως αν και πάλι θα προτιμάμε Nexus.

Την καλημέρα μου !

Edited by vadergr

Kαλλα, αν πουμε τι λειπει απο τον καθενα, θα μας παρει το βραδυ. Για μενα πχ το multiwindow ειναι αδιαφορο.

Εγω πχ θελω themes (που δεν προκειται ποτε να μπουν σε AOSP), περισσοτερο ελεγχο στο τι τρεχει απο πισω, καλυτερα battery saver modes, notification badges, καλυτερο multitasking, customization για μεγαλες οθονες κλπ

Μου ειναι αδιανοητο πως δεν εχει φτιαχτει το ui με τετοιο τροπο ωστε ολα να ειναι βολικα για one handed use.

Aνοιγεις τον chrome και το κουμπι για νεο tab ειναι πανω αριστερα, και γενικα τα παντα ολα ειναι πανω. Γιατι να πρεπει να κατεβαζω τα quick settings και να μην τα ανεβαζω προς τα πανω; Γιατι να μην υπαρχουν gestures;

Παιδια είναι πολυ απλό και το κουραζουμε το θεμα, θέλεις themes toggles moggles και foggles και δεν ρουταρεις; περνας δυο χιλιόμετρα μακριά απο νεξους σαμσουγκακι και εκανες την δουλειά σου το να είσαι σε νήμα του νεξους και να συζητάμε ότι το στοκ θα πρέπει να βάλει ένα τόνο αχρείαστα mods επανω ,που αν ρίξεις μια στοιχειώδη ματιά στο xda θα βρεις και τον λογο που δεν γεμιζουν το υι με αυτες αηδιες, ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε αλλιως ρουταρεις και έχεις όλα αυτα που ζητάτε και άλλα πολλά πριν απο τους αλλους

Στάλθηκε από το LG-H960 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Παιδια είναι πολυ απλό και το κουραζουμε το θεμα, θέλεις themes toggles moggles και foggles και δεν ρουταρεις; περνας δυο χιλιόμετρα μακριά απο νεξους σαμσουγκακι και εκανες την δουλειά σου το να είσαι σε νήμα του νεξους και να συζητάμε ότι το στοκ θα πρέπει να βάλει ένα τόνο αχρείαστα mods επανω ,που αν ρίξεις μια στοιχειώδη ματιά στο xda θα βρεις και τον λογο που δεν γεμιζουν το υι με αυτες αηδιες, ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε αλλιως ρουταρεις και έχεις όλα αυτα που ζητάτε και άλλα πολλά πριν απο τους αλλους

Στάλθηκε από το LG-H960 μου

Ποια αχρείαστα αναφέρθηκαν ?

Εγω παντως μίλησα για λειτουργίες που βάζει η ιδια η Google στην επόμενη της έκδοση.Τιποτα διαστημικό ...

Να πω και γω την υποκειμενική μου άποψη....

Πήρα Nexus, και τώρα και στο παρελθόν, κυρίως για το pure Android. Για μένα είναι κύριο πλεονέκτημα, και όχι αδυναμία.

Αδυνατώ να καταλάβω αυτούς που εδώ και μερικά ποστ λένε ότι πήραν nexus και δεν τους αρέσει ή δεν τους αρκεί η aosp.

Ρε φίλε δίνεις τόσα λεφτά να πάρεις κινητό και δεν έχεις δει από πριν το UI ή ότι άλλο σε ενδιαφέρει;

Δεν έχεις διαβάσει ένα άρθρο, δεν έχεις δει ένα βίντεο, ή 2-3 screenshots?

Δεν έχεις πάει σε ένα κατάστημα να το δεις από κοντά;

Δλδ τυχαία έπεσε στα χέρια σου και κατόπιν διαπιστώνεις εκπλήκτος ότι είναι ελλιπές το UI ή ότι είναι πολύ απλό για τα γούστα σου;

Αν τα είδες πριν και δεν σου άρεσαν ή δεν σου αρκούσαν, τότε γιατί το αγόρασες;

Δεν ξέρω, ίσως όλα αυτά να ακούγονται κουλά για κάποιον που αλλάζει κινητά σαν τα πουκάμισα, αλλά για τους υπόλοιπους νομίζω κάποιο νόημα θα βγάζουν.

Γενικά το έχουμε ξαναπεί, τα nexus είναι ένα καλά οργωμένο χωράφι. Το παίρνεις και περιμένει να του φυτέψεις ότι θες, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Όποιος θέλει έτοιμη φυτεία, υπάρχουν πλέον πάμπολλες επιλογές στην αγορά.

Edited by ptmax13

Αποστόλης

@vadergr Το πήρες λίγο στραβά. Αφορμή μου έδωσες απλά. Όπως είπε και ο @nikchris αν πιάσουμε ο καθένας εδώ μέσα τι θέλει και τι δεν θέλει τότε δεν τελειώνουμε. Όπως είδες και στα bold που έβαλες, δεν λέω πουθενά ότι δεν θέλει βελτίωση. Αλλά δεν θα πω ότι δεν έχει προοδεύσει. Αν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλω είναι άλλο θέμα. Περισσότερο όμως θέλει σε πράγματα στο background(καλύτερο multitasking, έλεγχος του τι τρέχει, μπλοκάρισμα wakelocks/alarms για υπηρεσίες που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν κλπ) παρά στα features που δίνει. Στην τελική καλύτερα μίνιμαλ και όποιος θέλει να το κάνει με περισσότερες επιλογές. Όποιος όμως θέλει μινιμαλ να έχει την επιλογή να έχει ένα εντελώς ελαφρύ λειτουργικό και όχι φορτωμένο...

Και για μένα ας πούμε δεν έχει νόημα το multiwindow. Για σένα έχει. Για εμένα έχει νόημα το Center clock και το Battery text only percentage για σένα όχι. Και εγώ θα ήθελα περισσότερα tiles. Υπάρχει τρόπος να τα βάλω πάντως με εφαρμογή Custom Tiles. κλπ κλπ κλπ. Θα ήθελα network mode toggle. Ε σιγά. Κρατάω πατατεταμένα και με βάζει. Μικρό το κακό.

Άμα καθίσει η google και δει έναν έναν τους χρήστες, τότε παιδιά δεν τελειώνουμε ποτέ. Για μένα καλύτερα να δώσει έμφαση στο Doze mode, και γενικότερα στο θέμα αυτονομίας και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με πλήρη επεξήγηση διεργασιών/υπηρεσιών έτσι ώστε ένας χρήστης να επιλέγει ξεκάθαρα τι θέλει να τρέχει και ας αφήσει το UI ως έχει.

Νομίζω πάντως ότι περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε εδώ οι περισσότεροι, στο θέμα ότι τα περισσότερα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Εκεί είναι και η ενσταση μου περί προόδου. Για μένα από την Lollipop εχει αρχίσει και φτιάχνει αρκετά το πράγμα. Αλλά βλέπεις πάλι λέω εμένα. Υποκειμενική άποψη δηλαδή.

Σε γενικές γραμμές νομίζω όμως ότι το 6P είναι η καλύτερη υλοποίηση Nexus που έχει υπάρξει μέχρι τώρα.

Google Pixel 9 Pro XL

@vadergr Το πήρες λίγο στραβά. Αφορμή μου έδωσες απλά. Όπως είπε και ο @nikchris αν πιάσουμε ο καθένας εδώ μέσα τι θέλει και τι δεν θέλει τότε δεν τελειώνουμε. Όπως είδες και στα bold που έβαλες, δεν λέω πουθενά ότι δεν θέλει βελτίωση. Αλλά δεν θα πω ότι δεν έχει προοδεύσει. Αν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλω είναι άλλο θέμα. Περισσότερο όμως θέλει σε πράγματα στο background(καλύτερο multitasking, έλεγχος του τι τρέχει, μπλοκάρισμα wakelocks/alarms για υπηρεσίες που κάποιοι δεν χρησιμοποιούν κλπ) παρά στα features που δίνει. Στην τελική καλύτερα μίνιμαλ και όποιος θέλει να το κάνει με περισσότερες επιλογές. Όποιος όμως θέλει μινιμαλ να έχει την επιλογή να έχει ένα εντελώς ελαφρύ λειτουργικό και όχι φορτωμένο...

Και για μένα ας πούμε δεν έχει νόημα το multiwindow. Για σένα έχει. Για εμένα έχει νόημα το Center clock και το Battery text only percentage για σένα όχι. Και εγώ θα ήθελα περισσότερα tiles. Υπάρχει τρόπος να τα βάλω πάντως με εφαρμογή Custom Tiles. κλπ κλπ κλπ. Θα ήθελα network mode toggle. Ε σιγά. Κρατάω πατατεταμένα και με βάζει. Μικρό το κακό.

Άμα καθίσει η google και δει έναν έναν τους χρήστες, τότε παιδιά δεν τελειώνουμε ποτέ. Για μένα καλύτερα να δώσει έμφαση στο Doze mode, και γενικότερα στο θέμα αυτονομίας και ενεργοποίησης/απενεργοποίησης με πλήρη επεξήγηση διεργασιών/υπηρεσιών έτσι ώστε ένας χρήστης να επιλέγει ξεκάθαρα τι θέλει να τρέχει και ας αφήσει το UI ως έχει.

Νομίζω πάντως ότι περισσότερο συμφωνούμε παρά διαφωνούμε εδώ οι περισσότεροι, στο θέμα ότι τα περισσότερα είναι προσωπικές προτιμήσεις. Εκεί είναι και η ενσταση μου περί προόδου. Για μένα από την Lollipop εχει αρχίσει και φτιάχνει αρκετά το πράγμα. Αλλά βλέπεις πάλι λέω εμένα. Υποκειμενική άποψη δηλαδή.

Σε γενικές γραμμές νομίζω όμως ότι το 6P είναι η καλύτερη υλοποίηση Nexus που έχει υπάρξει μέχρι τώρα.

Δεν πηρα τίποτα στραβά . Ολα στο χαλαρό ειναι, κουβέντα κάνουμε :)

Δεν πηρα τίποτα στραβά . Ολα στο χαλαρό ειναι, κουβέντα κάνουμε :)

+100000000

Google Pixel 9 Pro XL

Εγω παντως δεν μπορω να καταλαβω ενα ατομο εδω μεσα...και ξερει καλα ποιος ειναι....δεν σου αρεσουν τα νεξους;δεν εχουν καλη μπαταρια;δεν ειναι γρηγορα;εχουν γυμνο interface;δεν εχουν themes;ειναι ακριβα; τι στο καλο κανεις εδω μεσα και δεν πας σε αλλη συσκευη;καθε λιγο και λιγακι τα ιδια και τα ιδια,και συνεχεια το θεμα γινετε ολο vs.....:X

Καλησπερα βγηκε η N ; του ηρθε καποιου; καπου το διαβασα για αυτο ρωτάω

Είναι preview αλλά αν γίνεται να μπει κανονικά από πάνω. Είναι σχετικά σταθερή, με μερικές εφαρμογές να έχουν θέμα.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλησπέρα στη παρέα κάτοχος και εγώ μιας πανέμορφης συσκευής grafite 64gb,θ α πέσει πολύ διάβασμα για να ξεκινήσουν τα πειράγματα :o

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα κι από μένα! Το doze θέλει δουλειά πολλή ακόμα. στον 1 μήνα που έχω την συσκευή ζήτημα να έχει δουλέψει σωστά τις 5 μέρες, Ούτε γίνεται σε κάθε φόρτιση να κάνω επανεκκίνηση! Κατά τα άλλα... τηλέφωναρα

Σχετικά με το doze, έχουν θέμα τα Google services κολλάει στο backup. Εμένα πριν από αυτό το βράδυ έχανε 1% ενώ τώρα 9-10%.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Καλημέρα, μόλις παρέλαβα μια θήκη της Spigen Neo Hybrid EX με χρώμα Gunmetal αλλά δεν με βολεύει.

Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει pm.

Κώστας

Καλησπέρα κι από μένα! Το doze θέλει δουλειά πολλή ακόμα. στον 1 μήνα που έχω την συσκευή ζήτημα να έχει δουλέψει σωστά τις 5 μέρες, Ούτε γίνεται σε κάθε φόρτιση να κάνω επανεκκίνηση! Κατά τα άλλα... τηλέφωναρα

Δεν έχει να κάνει με το Doze το πρόβλημα αυτό. Υπάρχει πρόβλημα όπως λέει και από κάτω ο φίλος με τα g services.

Απο μπαταρια τι λεει παιδια; πως ωρες βγαζετε κ σαν βιντεο τι λεει λογω έλλειψης ois.

Οι ώρες είναι σχετικό. Παίζουν ένα σωρό πράγματα. Η χρήση του καθενός από μόνη της είναι βασικότατος παράγοντας. Μία μέση τιμή 4-5 ώρες θα σου έλεγα αλλά θα υπάρξει χρήστης με 2-3 και χρήστης με 7. Εγώ έχω δει και το 2-3 ώρες αλλά και το 7 ώρες. Με το ίδο setup. Απλώς διαφορετικές συνθήκες και χρήσης και περιβάλλοντος κλπ κλπ κλπ.

Καλησπέρα στη παρέα κάτοχος και εγώ μιας πανέμορφης συσκευής grafite 64gb,θ α πέσει πολύ διάβασμα για να ξεκινήσουν τα πειράγματα :o

Άντε καλώς μας ήρθες Βαγγέλη!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Το νέο Android (7) θα το πάρει; Ξέρουμε που μπορούμε να το βρούμε με πιθανόν χαμηλότερη τιμή; Από όσο έχω κοιτάξει στα μεγάλα καταστήματα το έχουν 600+ Και σε κάποια του skroutz 480.. Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση και ασιατική; Γιατί στα καταστήματα (σκρουτζ) γράφουν δίπλα EU...

Το νέο Android (7) θα το πάρει; Ξέρουμε που μπορούμε να το βρούμε με πιθανόν χαμηλότερη τιμή; Από όσο έχω κοιτάξει στα μεγάλα καταστήματα το έχουν 600+ Και σε κάποια του skroutz 480.. Υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση και ασιατική; Γιατί στα καταστήματα (σκρουτζ) γράφουν δίπλα EU...

Λογικά ή χάρη του θα φτάσει και στο 8.

Αν είναι ευρωπαϊκό,εισαι οκ.

Και το Android N θα πάρει και το Ο θα πάρει...

Οι εκδόσεις είναι US και EU.

Αν πάρεις EU τότε καλύπτεσαι από εγγύηση, εφόσον έχεις αγοράσει από μαγαζί εντός Ε.Ε.

Εγώ από skroutz πήρα και μιά χαρά μου βγήκε.

Αποστόλης

Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει αν το 64αρι έχει εγγύηση στην Ελλαδα είναι από το amazon de Γερμανιας