Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ισχύει αυτό..

Έχει γ@μηθει να βγάζει αυτό το μήνυμα, "Η εφαρμογή τάδε εκτελείται στο παρασκηνιο" και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί γιατί είναι ειδοποίηση από το σύστημα, παρά μόνο μπορει να γίνει mute για 2 ώρες..

Το μόνο καλό είναι ότι μπορείς πλεον να κάνεις disable τις άλλες σπαστικός ειδοποιήσεις τύπου "το messenger επικαλύπτει άλλες εφαρμογές" ,κλπ

Οντως πολυ εκνευριστικο.καθε 2 ωρες mute...

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οντως πολυ εκνευριστικο.καθε 2 ωρες mute...
Τραγικό αν είναι όντως έτσι το official release

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Πώς την βλέπετε την μπαταρία μου; Πάω για αλλαγή;56684362661ca9520f51828c2630d615.jpg

Χωρίς ίχνος παρεξηγήσεων... Πώς ξέρεις ότι η εφαρμογή μετράει σωστά την χωρητικότητα της μπαταρίας. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να το κάνει με ακρίβεια ένα πρόγραμμα. Χρειάζεται ιδιαίτερος και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.

Χωρίς ίχνος παρεξηγήσεων... Πώς ξέρεις ότι η εφαρμογή μετράει σωστά την χωρητικότητα της μπαταρίας. Νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να το κάνει με ακρίβεια ένα πρόγραμμα. Χρειάζεται ιδιαίτερος και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
Δεν το ξέρω απλά από το να είμαι εντελώς στα τυφλά είπα να το δοκιμάσω. Ούτως ή άλλως μόλις μου έρθει το Oreo θα κάνω καθαρή εγκατάσταση οπότε δεν θα μείνει τίποτα στο τηλέφωνο. ;) Το θέμα είναι ότι επικοινώνησα σήμερα με το σέρβις και μου είπαν ότι δεν τους εμφανίζει καν τον κωδικό από το εργοστάσιο ώστε να βάλουν παραγγελία για μπαταρίες. Οπότε δεν ξέρουμε καθόλου πότε και αν θα έρθουν...

Σίγουρα δεν είναι απολυτό,άπλα σου δίνει μια ιδέα που περίπου βρίσκεσαι

Και με κάθε φόρτιση υποτίθεται βελτιώνει την ακρίβεια του. Τώρα είμαι πχ στο 87% Όπως και να έχει κάποια στιγμή θα την αλλάξω την μπαταρία. Όχι πως έχω πρόβλημα απλά λογικά θα το κρατήσω το κινητό οπότε ας έχει καινούργια.

Και με κάθε φόρτιση υποτίθεται βελτιώνει την ακρίβεια του. Τώρα είμαι πχ στο 87% Όπως και να έχει κάποια στιγμή θα την αλλάξω την μπαταρία. Όχι πως έχω πρόβλημα απλά λογικά θα το κρατήσω το κινητό οπότε ας έχει καινούργια.

Λογικό να βελτιώνει την ακρίβεια του αφού αυτό ακριβώς κάνει. Βλέπει πόσο χρειάστηκες σε mAh για να φορτίσεις ένα συγκεκριμένο ποσοστό που λέει το τηλ στην βάση του. Εκεί προφανώς σου λέι αν ήσουν 50% και φόρτισες μέχρι 100% έπρεπε να καταναλωθούν από το κινητό 1725mAh. Όμως τελικά ήταν 1400 και εκεί κάνει υπολογισμούς.

Google Pixel 9 Pro XL

Λογικό να βελτιώνει την ακρίβεια του αφού αυτό ακριβώς κάνει. Βλέπει πόσο χρειάστηκες σε mAh για να φορτίσεις ένα συγκεκριμένο ποσοστό που λέει το τηλ στην βάση του. Εκεί προφανώς σου λέι αν ήσουν 50% και φόρτισες μέχρι 100% έπρεπε να καταναλωθούν από το κινητό 1725mAh. Όμως τελικά ήταν 1400 και εκεί κάνει υπολογισμούς.
Όντως έτσι κάνει.

Σε τι ποσοστό μείωσης της χωρητικότητας λέτε ότι αξίζει η αντικατάσταση της μπαταρίας; Εάν δεχτούμε πχ ότι εγώ είμαι στο 87% σε 14 μήνες χρήσης.

Δεν νομίζω ότι το 87 θεωρείται αιτία αλλαγής. Αν είναι σωστό και σαν νούμερο

Google Pixel 9 Pro XL

Ειμαι με 7.1.2 και patch Αυγουστου και το τελευταιο διαστημα, καποιες φορες οταν αφηνω το κινητο απο τα χερια μου ενω εχω ρυθμισει στα 15 δευτερολεπτα να κλεινει η οθονη αυτη παραμενει ενεργη.

Ακομα και αν κλεισω την οθονη απο το κουμπι και ξαναπιασω την συσκευη στα χερια μου οταν την ξανααφησω δεν χαμηλωνει η φωτεινοτητα και συνεπως να σβησει και η οθονη ... Σαν να σκαλωνει. :(

Το θεματακι αυτο διορθωνεται κανοντας restart την συσκευη.

τι μπορει να φταιει ?

Ειμαι με 7.1.2 και patch Αυγουστου και το τελευταιο διαστημα, καποιες φορες οταν αφηνω το κινητο απο τα χερια μου ενω εχω ρυθμισει στα 15 δευτερολεπτα να κλεινει η οθονη αυτη παραμενει ενεργη.

Ακομα και αν κλεισω την οθονη απο το κουμπι και ξαναπιασω την συσκευη στα χερια μου οταν την ξανααφησω δεν χαμηλωνει η φωτεινοτητα και συνεπως να σβησει και η οθονη ... Σαν να σκαλωνει. :(

Το θεματακι αυτο διορθωνεται κανοντας restart την συσκευη.

τι μπορει να φταιει ?

Το έχει κάνει και σε εμένα κάνα δυο φορές δεν πιστεύω να είναι κάτι με μια επανεκκίνηση λύνεται το θέμα

Συγκρίνοντας την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας του Nexus 6p με του Samsung S8 διαπίστωσα ότι του 6p γενικά δεν λειτουργεί τόσο σωστά. Δεν γνωρίζω τι φταίει αλλά μόλις ενεργοποιηθεί στο 6p κατεβάζει πολύ την φωτεινότητα αλλά η στάθμη στον μετρητή δεν κατεβαίνει αντίστοιχα. Δηλαδή σε κλίμακα 1 έως 10 αν το έχεις στο 10 και την ενεργοποιήσεις (σε σκοτεινό χώρο) θα πάει πχ η στάθμη στο 6 αλλά η πραγματική ένταση της οθόνης θα είναι 2. Όταν λέω πραγματική εννοώ αν την είχες κατεβάσει χειροκίνητα έχοντας απενεργοποιημένη την αυτόματη λειτουργία.

Συγκρίνοντας την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας του Nexus 6p με του Samsung S8 διαπίστωσα ότι του 6p γενικά δεν λειτουργεί τόσο σωστά. Δεν γνωρίζω τι φταίει αλλά μόλις ενεργοποιηθεί στο 6p κατεβάζει πολύ την φωτεινότητα αλλά η στάθμη στον μετρητή δεν κατεβαίνει αντίστοιχα. Δηλαδή σε κλίμακα 1 έως 10 αν το έχεις στο 10 και την ενεργοποιήσεις (σε σκοτεινό χώρο) θα πάει πχ η στάθμη στο 6 αλλά η πραγματική ένταση της οθόνης θα είναι 2. Όταν λέω πραγματική εννοώ αν την είχες κατεβάσει χειροκίνητα έχοντας απενεργοποιημένη την αυτόματη λειτουργία.

Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα, αλλά στο 6π τουλάχιστον η μπάρα χρησιμεύει στο να υποφωτίσεις ή να υπερφωτίσεις την οθόνη με βάση αυτό που διαβάζει ο αισθητήρας και δεν δείχνει στιγμιαία πόση είναι η φωτεινότητά της.

Εκτός αν δεν κατάλαβα εγώ κάτι σωστά.

Η στάθμη στο μετρητή? Μετρητής είναι η μπάρα στις ειδοποιήσεις? Διότι αυτή δεν δείχνει τπτ. Δεν κουνιέται ανάλογα με την φωτεινότητα που έχεις όταν είσαι σε αυτόματο. Αυτό που λέει και ο Θάνος.

Επίσης η μέτρηση με το μάτι δνε ξέρω αν είναι και απόλυτα σωστή για να πούμε αν λειτουργεί κάτι καλά.

Και αυτό γιατί μιλάμε για 2 οθόνες με διαφορετικές φωτεινότητες. Η μεν Nexus 6P με μέγιστη στα 352cd/m2(υπάρχει και εφαρμογή Ultra Brightness mode για να την πάει παραπάνω, θέλει root) ενώ του S8 σε manual 440cd/m2(100 παραπάνω) ενώ σε auto το μέγιστο του φτάνει τα 618cd/m2!!!!!!! (σχεδόν διπλάσια δλδ)

Άρα λογικό είναι η μία να φαίνεται φακός μπροστά στην άλλη.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά κάποια πράγματα εγώ τότε.

Η στάθμη του μετρητή στο s8 αυξομειώνεται όταν αλλάζει ο φωτισμός και είναι στο αυτόματο. Στο 6p από ότι λέτε δεν το κάνει αλλά μπορείς ανεβάζοντας την να ελέγξεις πόσο Φωτεινή θα είναι ακόμα και στο αυτόματο. Όμως ακόμα και σε ήλιο και με την μπάρα φωτεινότητας στο τέρμα δεν είναι τόσο Φωτεινή όσο όταν έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα. Στο s8 από την άλλη όταν είναι στο τέρμα η φωτεινότητα είτε είναι αυτόματα είτε χειροκίνητα είναι το ίδιο Φωτεινή. Εγώ τουλάχιστον αυτά αντιλαμβάνομαι. Το αποτέλεσμα είναι προσωπικά να μην μου φαίνεται τόσο καλή η αυτόματη φωτεινότητα στο 6p και για αυτό δεν την χρησιμοποιώ αν και θα το ήθελα γιατί στο s8 με εξυπηρετεί.

Μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά κάποια πράγματα εγώ τότε.

Η στάθμη του μετρητή στο s8 αυξομειώνεται όταν αλλάζει ο φωτισμός και είναι στο αυτόματο. Στο 6p από ότι λέτε δεν το κάνει αλλά μπορείς ανεβάζοντας την να ελέγξεις πόσο Φωτεινή θα είναι ακόμα και στο αυτόματο. Όμως ακόμα και σε ήλιο και με την μπάρα φωτεινότητας στο τέρμα δεν είναι τόσο Φωτεινή όσο όταν έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη φωτεινότητα. Στο s8 από την άλλη όταν είναι στο τέρμα η φωτεινότητα είτε είναι αυτόματα είτε χειροκίνητα είναι το ίδιο Φωτεινή. Εγώ τουλάχιστον αυτά αντιλαμβάνομαι. Το αποτέλεσμα είναι προσωπικά να μην μου φαίνεται τόσο καλή η αυτόματη φωτεινότητα στο 6p και για αυτό δεν την χρησιμοποιώ αν και θα το ήθελα γιατί στο s8 με εξυπηρετεί.

Στο 6P σκεφτούν την μπάρα σαν ένα όριο που δεν έχει να κάνει με την φωτεινότητα σαν τιμή αλλά στο πόσο θα χαμηλώσει την φωτεινότητα όταν αντιληφθεί χαμηλό φωτισμό. Ταυτόχρονα όμως και πόσο φωτεινό θα γίνει σε συνθήκες υψηλού φωτισμού. Αυτή η ρύθμιση λοιπόν δεν αλλάζει εκτός και την αλλάξεις εσύ. Δεν δείχνει με λίγα λόγια σε τι ποσοστό είναι εκείνη τη στιγμή η φωτεινότητα.

Από εκεί και πέρα πάμε στο hardware. Μια από τις κριτικές για τα του νεξους ήταν η χαμηλή μέγιστη τιμή φωτεινότητας. Λόγω 810 και υπερθέρμανσης προτιμήθηκε να κρατηθεί softwareικα χαμηλά, εξού και η εφαρμογή με root που ανεβάζει κατά πολύ την μέγιστη φωτεινότητα. Όπως είπα το ένα έχει 350 και το άλλο 450 στη χειρότερη ενώ πιάνει και 620!

Μετά είναι θέμα ματιού. Εγώ ποτέ δεν την θεώρησα σκοτεινή ακόμα και στην παραλία. Άλλους τους βλέπω σε σκοτάδι να έχουν χειροκίνητα φωτεινότητα στο 80-100% που καίνε τα δικά μου μάτια με το βλέπω και απορώ πως δε τυφλώνονται.

Σαν λειτουργία λοιπόν θέλω να καταλήξω ότι δεν νομίζω ότι έχει κάποιο πρόβλημα.

Google Pixel 9 Pro XL

Απο ότι ξένο site είδα σχετικά με το 8.0 update για να κινητά μας .Τα images έχουν βγει προφανώς .Το ΟΤΑ όλοι λένε ότι θα βγει σύντομα ... Αυτό το σύντομα με τρομάζει λίγο .Ήδη κλείνουμε 7ημερο από την παρουσίαση .

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Απο ότι ξένο site είδα σχετικά με το 8.0 update για να κινητά μας .Τα images έχουν βγει προφανώς .Το ΟΤΑ όλοι λένε ότι θα βγει σύντομα ... Αυτό το σύντομα με τρομάζει λίγο .Ήδη κλείνουμε 7ημερο από την παρουσίαση .

Ίσως με το security patch του Σεπτεμβριου, πιστευω θα την δωσουν.

Ίσως με το security patch του Σεπτεμβριου, πιστευω θα την δωσουν.

Θα ειναι απαραδεκτοι αν το πανε μεχρι τοτε . Εγω προσωπικα δεν θελω να μπω σε διαδικασια να την φλασαρω μονος μου.Και οταν καποια pixel την εχουν παρει με OTA απο την Δευτερα.Ξενερωνουν την ολη pure android experience. :cry:

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ποιος είπε ότι έχουν βγει το images??? Η 8.0 δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημα. Μόνο όσοι είναι σε beta. Ούτε στα pixel έχουν βγει τα images. Επίσης ήδη επίσημα η google έχει πει ότι δεν είναι το επίσημο αυτό που δόθηκε στις 21. Ακόμα γίνονται κάποιες δοκιμές.

Google Pixel 9 Pro XL

Από ξένα site που είδα το επίσημο σάιτ έχει να κατεβάσεις την final version .Όπως και σε πολλά pixel ξεκίνησε το ΟΤΑ αλλά υπήρξαν προβλήματα .

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000