Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την 7.1.2 με καθαρή εγκατάσταση και λειτουργεί άψογα. Νομίζω ότι η λύση για να την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού χωρίς προβλήματα είναι η καθαρή εγκατάσταση των λογισμικών και το να μην κάνεις ρουτ. Να σημειώσω ότι ούτε με την μπαταρία είχα η έχω θέμα.

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ρουτ δεν έχει σχέση με την μπαταρία. Σχετικά με την μπαταρία στο xda είχαν παρά πολλοί θέμα χωρίς να πειράξουν λογισμικό οπότε νομίζω πιο πολύ θέμα τύχης είναι

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Πέρασα την 7.1.2 με καθαρή εγκατάσταση και λειτουργεί άψογα. Νομίζω ότι η λύση για να την απρόσκοπτη λειτουργία του κινητού χωρίς προβλήματα είναι η καθαρή εγκατάσταση των λογισμικών και το να μην κάνεις ρουτ. Να σημειώσω ότι ούτε με την μπαταρία είχα η έχω θέμα.

Λάθος νομίζεις γιατί δεν έχει σχέση τίποτα από αυτά που λες μεταξύ του. Χρησιμοποιώντας εφαρμογές Root για να πειράξεις το σύστημα, μπορεί να το κάνει χειρότερο ναι αν δεν ξέρεις. Και μόνο τότε.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Το ρουτ δεν έχει σχέση με την μπαταρία. Σχετικά με την μπαταρία στο xda είχαν παρά πολλοί θέμα χωρίς να πειράξουν λογισμικό οπότε νομίζω πιο πολύ θέμα τύχης είναι

Και ναι και όχι. Την μπαταρία μπορεί να την κάνει να φαίνεται χάλια μία κακή διαχείριση ειδοποιήσεων η οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Όταν κάνεις ρουτ όλα είναι πιθανά καθώς το κάνεις για κάποιο λόγο που το στοκ δεν σε βολεύει οπότε κάποιες αλλαγές θα τις κάνεις. Αλλαγές που δεν έχει σχέση η Google ώστε να πεις μετά ότι έτσι είναι τα πράγματα και φταίει το κινητό ή μπαταρία ή η έκδοση λογισμικού. Η εμπειρία έχει δείξει ότι όσοι το πειράζουν (ισχύει για όλες τις συσκευές) έχουν θέματα. Από τα πιο απλά μέχρι σοβαρά. Βέβαια είναι θέμα επιλογών όλα. Εγώ πχ δεν θυσιάζω την σταθερότητα για τίποτα. Ότι και να προσφέρει το ροοτ η σταθερότητα είναι πιο σημαντική. Προσωπική άποψη φυσικά. ;)

Προφανώς είναι επιλογές αλλά όλα αυτά που λες για το root είναι άτοπα, δεν πηγάζουν από πουθενά και είναι ξεκάθαρα δικό σου συμπέρασμα. Root δεν κάνεις μόνο για να αλλάξεις κάτι που δεν είναι όπως λες της google και το οποίο μάλιστα ΄1000001% δεν κάνει κάποιο κακό στην συσκευή.

Εσύ προτιμάς να τρέχεις στο κινητό σαν να κάνεις login στο PC από guest account(στο περίπου)! Επιλογή σου, και αφού σε βολεύει πολύ καλά κάνεις. Εγώ επιλέγω να το τρέχω ως διαχειριστής!

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι εμένα το κινητό μου θα βγάλει βλάβη με αυξημένες πιθανότητες από το δικό σου. Μην τρομοκρατούμε και με το root. Τώρα αν ο άλλος αρχίζει τα OC και πειράζει 105 ρυθμίσεις και αλλάζει 100 πραγματάκια. προφανώς και θα αρχίσουν τα προβλήματα. Μειωμένη απόδοση αλλά και σε περίπτωση υπερβολικών OC, θέματα hardware. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το root αλλά με τον χρήστη.

Google Pixel 9 Pro XL

Προφανώς είναι επιλογές αλλά όλα αυτά που λες για το root είναι άτοπα, δεν πηγάζουν από πουθενά και είναι ξεκάθαρα δικό σου συμπέρασμα. Root δεν κάνεις μόνο για να αλλάξεις κάτι που δεν είναι όπως λες της google και το οποίο μάλιστα ΄1000001% δεν κάνει κάποιο κακό στην συσκευή.

Εσύ προτιμάς να τρέχεις στο κινητό σαν να κάνεις login στο PC από guest account(στο περίπου)! Επιλογή σου, και αφού σε βολεύει πολύ καλά κάνεις. Εγώ επιλέγω να το τρέχω ως διαχειριστής!

Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι εμένα το κινητό μου θα βγάλει βλάβη με αυξημένες πιθανότητες από το δικό σου. Μην τρομοκρατούμε και με το root. Τώρα αν ο άλλος αρχίζει τα OC και πειράζει 105 ρυθμίσεις και αλλάζει 100 πραγματάκια. προφανώς και θα αρχίσουν τα προβλήματα. Μειωμένη απόδοση αλλά και σε περίπτωση υπερβολικών OC, θέματα hardware. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το root αλλά με τον χρήστη.

Συμφωνω 100%

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ συμφωνώ με όλους αλλά όταν ρωτάς κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα με το κινητό του στα διάφορα φόρουμ αν το έχει ρουτ 90% η απάντηση είναι ναι. Ε όταν κάτι είναι τόσο συχνό φαινόμενο μάλλον πρέπει να το λαμβάνουμε και αυτό ως μία σοβαρή πιθανότητα. ;)

Και εγώ συμφωνώ με όλους αλλά όταν ρωτάς κάποιον που αντιμετωπίζει προβλήματα με το κινητό του στα διάφορα φόρουμ αν το έχει ρουτ 90% η απάντηση είναι ναι. Ε όταν κάτι είναι τόσο συχνό φαινόμενο μάλλον πρέπει να το λαμβάνουμε και αυτό ως μία σοβαρή πιθανότητα. ;)

Το να κάνεις άπλα ρουτ σε μια συσκευή δεν παθαίνει τίποτα στο τομέα του hardware όπως προείπαν τα παιδιά και το ανέλυσαν

Δεν είπα ότι παθαίνει κάτι το hardware. (Εκτός και αν το ξετινάξεις στο πείραγμα). Είπα ότι μπορεί να έχεις οποιοδήποτε θέμα. Να σου τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα, να μην λειτουργεί κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί η ακόμα και πιο σοβαρά θέματα. Κανένας δεν κάνει ρουτ χωρίς​ να το πειράξει καθόλου μετά. Αλλιώς δεν θα έκανε ρουτ εξαρχής. Εκεί ξεκινάει και το πρόβλημα. Edited by REFEREE1980

Δεν είπα ότι παθαίνει κάτι το hardware. (Εκτός και αν το ξετινάξεις στο πείραγμα). Είπα ότι μπορεί να έχεις οποιοδήποτε θέμα. Να σου τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα, να μην λειτουργεί κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί η ακόμα και πιο σοβαρά θέματα. Κανένας δεν κάνει ρουτ χωρίς​ να το πειράξει καθόλου μετά. Αλλιώς δεν θα έκανε ρουτ εξαρχής. Εκεί ξεκινάει και το πρόβλημα.

Σωστός!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Δεν είπα ότι παθαίνει κάτι το hardware. (Εκτός και αν το ξετινάξεις στο πείραγμα). Είπα ότι μπορεί να έχεις οποιοδήποτε θέμα. Να σου τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα, να μην λειτουργεί κάτι που θα έπρεπε να λειτουργεί η ακόμα και πιο σοβαρά θέματα. Κανένας δεν κάνει ρουτ χωρίς​ να το πειράξει καθόλου μετά. Αλλιώς δεν θα έκανε ρουτ εξαρχής. Εκεί ξεκινάει και το πρόβλημα.

Δεν είναι έτσι φίλε μου μπορείς άπλα να κάνεις ρουτ για να σβησεις μια εφαρμογή η όπως είπε και ο Κώστας έχεις την πλήρη διαχείριση(αυτή είναι και η σημασία του ρουτ)χωρίς να σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι μόνο και μόνο που κάνεις ρουτ,μετά από αυτό αν πειράζει πράγματα που δεν γνωρίζει ο καθένας είναι άλλο θέμα

Επίσης εαν μιλάμε για αυτό το κινητό και το 90% πάλι δεν είναι σωστό το δείγμα. Μιλάμε για ένα από τα λίγα κινητά εκεί έξω με ξεκλείδωτο bootloader που το λιγότερο οι μισοί αγοραστές του το παίρνουν ακριβώς για αυτό τον λόγο καθώς και το ότι βρίσκεται στην πηγή με ανοιχτά sources και χωρίς μετρητές και οποιαδήποτε άλλη βλακεία κάποιας εταιρείας και την απουσία bloat.

Το root από μόνο του δεν δημιουργεί ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ!!!! Μην τα μηδενίσουμε και όλα στο τέλος με το root. Σε καμία περίπτωση, ούτε σε ποσοστό 0,1% δεν οφείλεται αυτό για οποιοδήποτε πρόβλημα. Ούτε για το drain εαν υπάρχει, ούτε για οποιοδήποτε instability μπορεί να παρουσιάζει το λογισμικό και φυσικά ούτε για hardware θέματα. Από εκεί και πέρα εαν ο οποιοσδήποτε ρουτάρει και διαγράψει εφαρμογές συστήματος ή πειράξει πράγματα που δεν ξέρει ή δεν πρέπει ή βάλει νέες εφαρμογές στο κινητό του τότε δεν είναι υπαίτιο το root για αυτό!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν είναι έτσι φίλε μου μπορείς άπλα να κάνεις ρουτ για να σβησεις μια εφαρμογή η όπως είπε και ο Κώστας έχεις την πλήρη διαχείριση(αυτή είναι και η σημασία του ρουτ)χωρίς να σημαίνει ότι θα πάθεις κάτι μόνο και μόνο που κάνεις ρουτ,μετά από αυτό αν πειράζει πράγματα που δεν γνωρίζει ο καθένας είναι άλλο θέμα

Το 90% το άλλο θέμα είναι ;)

Δηλαδή θα μπω στην διαδικασία του ρουτ για να σβήσω απλά μία εφαρμογή; Τόσο δεν μπορώ να την ανεχθώ; :)

Ποιο το νόημα της πλήρης διαχείρισης αν δεν κάνω και κάτι έξτρα από αυτά που μου "επιτρέπει" ο κατασκευαστής;

Αν ήταν όλα καλά και απλά με το ρουτ θα ήταν έτσι τα κινητά από τον κατασκευαστή και δεν θα υπήρχε και πρόβλημα με εγγύηση κλπ.

Όπως και να έχει δέχομαι ότι αυτό σας αρέσει και καλά κάνετε που το κάνετε και ρουτ και απ όλα. Άλλοι πειράζουν αυτοκίνητα άλλοι κινητά ότι μας αρέσει και ότι μας ευχαριστεί περισσότερο αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι γιατί πολλές συζητήσεις ξεκινάνε του στιλ

- Έχω πρόβλημα με την μπαταρία μου.

Και συνεχίζονται με απαντήσεις

-Ελεγξε τον πυρηνικό αντιδραστήρα του κινητού κλπ. :)

Και λέμε μετά όσοι δεν έχουμε ρουτ ααα οκ ρουτ είχε δεν με αφορά λάθος συναγερμός. :)

Edited by REFEREE1980

Το 90% το άλλο θέμα είναι ;)

Δηλαδή θα μπω στην διαδικασία του ρουτ για να σβήσω απλά μία εφαρμογή; Τόσο δεν μπορώ να την ανεχθώ; :)

Ποιο το νόημα της πλήρης διαχείρισης αν δεν κάνω και κάτι έξτρα από αυτά που μου "επιτρέπει" ο κατασκευαστής;

Αν ήταν όλα καλά και απλά με το ρουτ θα ήταν έτσι τα κινητά από τον κατασκευαστή και δεν θα υπήρχε και πρόβλημα με εγγύηση κλπ.

Όπως και να έχει δέχομαι ότι αυτό σας αρέσει και καλά κάνετε που το κάνετε και ρουτ και απ όλα. Άλλοι πειράζουν αυτοκίνητα άλλοι κινητά ότι μας αρέσει και ότι μας ευχαριστεί περισσότερο αυτό πρέπει να κάνουμε. Ο μόνος λόγος που το ανέφερα είναι γιατί πολλές συζητήσεις ξεκινάνε του στιλ

- Έχω πρόβλημα με την μπαταρία μου.

Και συνεχίζονται με απαντήσεις

-Ελεγξε τον πυρηνικό αντιδραστήρα του κινητού κλπ. :)

Και λέμε μετά όσοι δεν έχουμε ρουτ ααα οκ ρουτ είχε δεν με αφορά λάθος συναγερμός. :)

Αυτό με την εφαρμογή ήταν άπλα ένα παράδειγμα

Έχεις καταλάβει λάθος τον ορισμό του ρουτ

Δεν έχουν όλοι οι κατασκευάστες θέμα με το ρουτ ούτε χάνεις εγγύηση

Το κατάλαβα ότι ήταν απλά ένα παράδειγμα ;)

Όσον αφορά την εγγύηση και το ρουτ υπάρχουν και κατασκευαστές που σου δίνουν επίσημα την δυνατότητα να το κάνεις αλλά σου λένε χάνεις την εγγύηση...

Όταν η πλειοψηφία των κατασκευαστών δεν το επιτρέπει και σου ακυρώνει την εγγύηση κάτι σημαίνει αυτό. Δεν το κάνουν για εκδίκηση ούτε επειδή δεν θέλουν να είμαστε χαρούμενοι πελάτες. Τώρα αν κάποιοι όντως το επιτρέπουν και δεν χάνεις εγγύηση δεν το ξέρω γιατί δεν ασχολούμαι και με όλες τις καινούργιες κινεζόεταιρειες που βγαίνουν στην αγορά. Για να το λες το δέχομαι αλλά σίγουρα είναι η μειοψηφία. Τέλος πάντων δεν ήθελα να το κάνουμε τόσο θέμα ο καθένας κρίνει και πράττει ανάλογα άλλωστε δικό μας είναι το κινητό ότι θέλουμε κάνουμε. :)

Edited by REFEREE1980

Οι εταιρείες επειδή το κάνουν δεν σημαίνει ότι κάτι ξέρουν. Απλώς θέλουν να είναι καλυμμενες για όσο το δυνατόν περισσότερες περιπτώσεις και διάφορα πράγματα.

Ένα από τα διάφορα είναι το OC π.χ. που σε συσκευές με παθητική ψύξη μπορεί να είναι μοιραιο.

Ένας άλλος είναι το επίπεδο ασφαλείας! Ο κλειδωμενος bootloader που απαιτείται τις περισσότερες φορές να ξεκλειδωθει παρέχει έξτρα επίπεδο ασφαλείας σε διάφορα πράγματα που πιθανόν ο τελικός χρήστης να μην καταλάβει ποτέ. Αλλά ο ένας που θα την πάθει μπορεί να της κοστίσει πολύ ακριβά! Είναι τέλος πάντων διάφοροι λόγοι.

Η συζήτηση γίνεται πάνω στο αν το ρουταρισμα χαλάει το οτιδήποτε πάνω στην συσκευή ή σε μια συσκευή. Η απάντηση σε αυτό είναι όχι!

Επίσης ναι μεν το παράδειγμα είναι μιας εφαρμογής αλλά π.χ. σε μένα έτσι είναι! Θέλω root για να έχω LMT. Άντε και εδώ naptime που κάνει ακόμα καλύτερο το doze για τα γούστα μου. Αν υπήρχε αξιοπρεπές ποσοστό μπαταρίας στην στοκ δεν θα έβαζα καν custom roms κλπ.

Από εκεί και πέρα προφανώς και ποιος το θέλει ή όχι είναι θέμα δικό του και επιλογής του.

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπέρα...Καινουργιο μέλος στο γκρουπ και πρώτη φορά σε επαφή με συσκευές nexus... Εντάξει είναι λίγο άχρωμο το poor android αλλά το συνηθίζεις εφόσον δεν έχεις προβλήματα στην συσκευή...

Έχει όμως αναφερθεί ασυμβατότητα με το viber; Συνεχώς μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή viber έκλεισε απότομα...Χωρίς καν να την έχω χρησιμοποιήσει...Απλός είναι εγκατεστημένη στο κινητό...Την έβγαλα και την ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο...

Έχει συμβεί σε κανεναν άλλον;

Καλησπέρα...Καινουργιο μέλος στο γκρουπ και πρώτη φορά σε επαφή με συσκευές nexus... Εντάξει είναι λίγο άχρωμο το poor android αλλά το συνηθίζεις εφόσον δεν έχεις προβλήματα στην συσκευή...

Έχει όμως αναφερθεί ασυμβατότητα με το viber; Συνεχώς μου βγάζει μήνυμα ότι η εφαρμογή viber έκλεισε απότομα...Χωρίς καν να την έχω χρησιμοποιήσει...Απλός είναι εγκατεστημένη στο κινητό...Την έβγαλα και την ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά πάλι το ίδιο...

Έχει συμβεί σε κανεναν άλλον;

Όχι μου λειτουργεί κανονικά! Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση των δεδομένων της, μετά απεγκατάσταση και μετά να την εγκαταστήσεις ξανά.

Google Pixel 9 Pro XL

Καλησπερα στην παρεα, εχει αντιμετωπισει καποιος προβλημα με το μικροφωνο;;;

Οταν με καλουν ή οταν παιρνω καποιον τηλεφωνο δεν τον ακουω σχεδον καθολου....μονο με hands free...

Λετε να θελει επισκευη στο service; να επισημανω οτι το κινητο ειναι αγορασμενο απο vodafone και δεν εχει καμια πτωση.

Μικρόφωνο ή ακουστικό?? Γιατί αυτό που λες εσύ είναι πρόβλημα ακουστικου αφού δεν ακούς.

Google Pixel 9 Pro XL

Μικρόφωνο ή ακουστικό?? Γιατί αυτό που λες εσύ είναι πρόβλημα ακουστικου αφού δεν ακούς.

Ουπς...ακουστικο ηθελα να γραψω:cry:

Ουπς...ακουστικο ηθελα να γραψω:cry:

Γενικότερα δεν έχουμε και από τα πιο δυνατά της κατηγορίας. Αλλά πρόβλημα δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει κάπου

Google Pixel 9 Pro XL