razkal Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε αλλαγή μπαταρίας από το σέρβις, χρειάζεται και factory reset? 25 e την έχουν στη μιχαλακοπουλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panpan76 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Σε αλλαγή μπαταρίας από το σέρβις, χρειάζεται και factory reset? 25 e την έχουν στη μιχαλακοπουλουΕγώ έκανα. 23 ευρώ την πλήρωσα πριν από 1 μήνα περίπου Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 Σήμερα δηλαδη παιρνουμε την τελευταια ενημερωση μαμα για το κινητο μας, ε? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πάω κι εγώ για αλλαγή μπαταρίας. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Η μαμα εκδοση 8.1 δεν εχει power saving mode? Ρωταω, γιατι η εφαρμογη viber παρολο που δεν την ανοιγω κλπ, καθε λιγο και λιγακι με δειχνει οτι συνδεθηκα, κατι που το whatsapp δεν κανει. Παρολο που ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν την δουλεψα την εφαρμογη και να με δειχνει πριν ποση ωρα μπηκα? Ενα πραγμα σαν να μην αφηνει το κινητο σε αδρανεια, μου το κανει και σε συσκευη σ2 και βλεπω οτι σε αλλες συσκευες, πχ πιο καινουργια σαμσουνγκ, αιφον κλπ δεν το κανει. Καποιο power saving mode app υπαρχει που να τερματιζει την εφαρμογη και να μην την ξυπναει αλλα να λαμβανω μηνυματα κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Εχει κανεις περασμενη την 9αρα του statixos? Δουλευει σωστα? Σκεφτομαι να την περασω...αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες βημα-βημα πως γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Εχει κανεις περασμενη την 9αρα του statixos? Δουλευει σωστα? Σκεφτομαι να την περασω...αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες βημα-βημα πως γινεται.Περνάς την ROM όπως και τις υπόλοιπες. Απλά τα Gapps πρέπει να είναι για το 9.0. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Περνάς την ROM όπως και τις υπόλοιπες. Απλά τα Gapps πρέπει να είναι για το 9.0. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Τωρα εχω μαμα εκδοση. Περναω το ζιπ μεσα απο το μαμα ρεκαβερι δηλαδη χωρις αλλαγη recovery κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Τωρα εχω μαμα εκδοση. Περναω το ζιπ μεσα απο το μαμα ρεκαβερι δηλαδη χωρις αλλαγη recovery κλπ?Με TWRP και με την γνωστή διαδικασία, Wipe Data, System, Dalvik, Cache. Και περνάς την ROM, Gapps & Magisk Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 (edited) Με TWRP και με την γνωστή διαδικασία, Wipe Data, System, Dalvik, Cache. Και περνάς την ROM, Gapps & Magisk Sent from my Mi A1 using Tapatalk Μπαίνω με μαμα ρεκαβερι, install το .zip twrp, μετά τις γνωστές εκκαθαρίσεις, ινσταλλ την ρομ - gapps & magisk και τελος? Δεν θελει unlock bootloader πριν απ' ολα αυτα? Τι γνώμη εχεις για αυτην εδω αντι του statixos? https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/rom-pixelexperience-t3869744 Edited November 26, 2018 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Μπαίνω με μαμα ρεκαβερι, install το .zip twrp, μετά τις γνωστές εκκαθαρίσεις, ινσταλλ την ρομ - gapps & magisk και τελος? Δεν θελει unlock bootloader πριν απ' ολα αυτα? Τι γνώμη εχεις για αυτην εδω αντι του statixos? https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/development/rom-pixelexperience-t3869744Δεν είσαι unlocked? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Δεν είσαι unlocked? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Οχι, δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τετοια και τωρα θελω επειδη σταματησαν οι επισημες ενημερωσεις και δεν βρισκω και πουθενα οδηγους μην κανω καμια πατατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikskarda Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 καμια ιδεα πως να παρουμε το night sight στο 6p ? απλα κατεβασμα και εγκατασταση του τροποποιημενου .apk ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2018 Οχι, δεν ειχα ασχοληθει ποτε με τετοια και τωρα θελω επειδη σταματησαν οι επισημες ενημερωσεις και δεν βρισκω και πουθενα οδηγους μην κανω καμια πατατα.https://forum.xda-developers.com/nexus-6p/general/guides-how-to-guides-beginners-t3206928/page1 Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Ειχε ποτε κανεις προβλημα με τις κλησεις? Εχει λιγο καιρο οταν μιλαω καποιες φορες στο τηλ ο αλλος ακουει την φωνη του πισω, αμα βγαλω την θηκη, σταματαει. Αυτο συμβαινει καποιες φορες και μου το κανει και με τις 2 θηκες σιλικονης που εχω στο κινητο. Τι μπορει να φταιει? Επισης καποιες φορες η μπαταρια πεφτει ανα 2% και οχι ανα 1%. Αυτο τι σημαινει? Edited December 1, 2018 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Έχει χρησιμοποίηση κάποιος την συσκευή μας με το DJI OSMO Mobile 2,θέλω να ρωτήσω αν χωράει κανονικά και δεν έχει κάποιο θέμα με τα πλήκτρα?(όταν κουμπώνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Οταν η μπαταρια στο 20% σου κλεινει το τηλ και μετα το ανοιγεις ξανα και ειναι παλι στο 20%, τι σημαινει? Οτι αρχιζει να τα παιζει η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Οταν η μπαταρια στο 20% σου κλεινει το τηλ και μετα το ανοιγεις ξανα και ειναι παλι στο 20%, τι σημαινει? Οτι αρχιζει να τα παιζει η μπαταρια?Πιθανότατα Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 (edited) Πιθανότατα Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Α, τοσο καλα! Πριν 1 χρονο την ειχα αλλαξει... *Σε καταστημα Θεσ/νικης στα 50 ευρω μου ειπαν και το εχω την ιδια μερα. Edited December 4, 2018 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 (edited) αλλαξα μπαταρια και δεν φορτιζει πανω απο 90% και λεει οτι φορτιστηκε. γνωριζουμε τι παιζει και γιατι συμβαινει και αν υπαρχει αλλο θεμα η η μπαταρια ειναι οτι να' ναι παρολο που ειναι καινουργια? *το εκλεισα και το εβαλα στην φορτιση και ανεβηκε τελικα 100%. αλλα, γιατι δεν φορτισε 100% ενω ηταν ανοιχτο? Edited December 6, 2018 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 αλλαξα μπαταρια και δεν φορτιζει πανω απο 90% και λεει οτι φορτιστηκε. γνωριζουμε τι παιζει και γιατι συμβαινει και αν υπαρχει αλλο θεμα η η μπαταρια ειναι οτι να' ναι παρολο που ειναι καινουργια? *το εκλεισα και το εβαλα στην φορτιση και ανεβηκε τελικα 100%. αλλα, γιατι δεν φορτισε 100% ενω ηταν ανοιχτο? Εκτελούσες τίποτα εργασίες? Μήπως έκανε thermal throttling? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 Εκτελούσες τίποτα εργασίες? Μήπως έκανε thermal throttling? οχι, το εβαλα στο 5% και το αφησα. οταν το ειδα, ελεγε φορτιστηκε με ενδειξη 90%. το εκλεισα, το συνδεσα, το αφησα 15 λεπτα και οταν το ανοιξα ηταν 100%. Ανοιχτο δεν πηγε 100% αλλα κλειστο. Μηπως να το φορτισω κανα 2 φορες ολο το βραδυ κλειστο τελειως μετα απο απενεργοποιηση απο μονο του μεχρι να κλεισει τελειως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2018 οχι, το εβαλα στο 5% και το αφησα. οταν το ειδα, ελεγε φορτιστηκε με ενδειξη 90%. το εκλεισα, το συνδεσα, το αφησα 15 λεπτα και οταν το ανοιξα ηταν 100%. Ανοιχτο δεν πηγε 100% αλλα κλειστο. Μηπως να το φορτισω κανα 2 φορες ολο το βραδυ κλειστο τελειως μετα απο απενεργοποιηση απο μονο του μεχρι να κλεισει τελειως? Ίσως battery stats λάθος. Θεωρητικά με την πλήρη φόρτιση και το reboot μηδενίζονται. Δες το στην δεύτερη φόρτιση. Πιθανότατα δεν θα έχεις θέμα Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 Ίσως battery stats λάθος. Θεωρητικά με την πλήρη φόρτιση και το reboot μηδενίζονται. Δες το στην δεύτερη φόρτιση. Πιθανότατα δεν θα έχεις θέμα το αφησα ολο το βραδυ κλειστο για φορτιση και παλι σταματησε στο 90% και φορτισε στο 100% αφου το ανοιξα και το συνδεσα ξανα. μαλλον εχει θεμα η μπαταρια? γιατι οταν ειχα αλλαξει ξανα μπαταρια, δεν μου εκανε τετοια η καινουργια που ειχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2018 το αφησα ολο το βραδυ κλειστο για φορτιση και παλι σταματησε στο 90% και φορτισε στο 100% αφου το ανοιξα και το συνδεσα ξανα. μαλλον εχει θεμα η μπαταρια? γιατι οταν ειχα αλλαξει ξανα μπαταρια, δεν μου εκανε τετοια η καινουργια που ειχε. Εγώ θα το πήγαινα πίσω να μου την ξανα αλλάξουν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts