Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Θάνο, μόνο εγκατάσταση το έκανα μια χαρά σάν launcher πάντως και δουλεύουν κανονικά τα notification dots

Η πηγή είναι ασφαλή? Μιας και πλέον χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες από τα κινητά μας όπως πχ πιστωτικές κτλ

Follow the White Rabbit....

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η πηγή είναι ασφαλή? Μιας και πλέον χρησιμοποιούμε ευαίσθητες πληροφορίες από τα κινητά μας όπως πχ πιστωτικές κτλ
Προσωπικά, εμπιστεύομαι ότι βάζει το XDA.

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Παιδιά θέλω τα φώτα σας για κάτι όχι και τόσο σημαντικό. Όταν δίνω την εντολή ok Google με σβηστή την οθόνη ,ανάβει μεν αλλά μου ζητάει το pattern για να μου ανοίξει το Google Assistant .Πριν λίγες μέρες δεν το έκανε αυτό .Συν ότι στις ρυθμίσεις περνάω από την αρχή trusted voice και δεν με αφήνει να το επιλέξω .Λες και έχει κολλήσει

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Δεν έχει ακουστεί κάτι για xda τόσα χρόνια,πέρα από αυτό μπορείς να κάνεις για το οτιδήποτε έναν έλεγχο με το virustotal, για το link και το αρχείο επιτόπου

https://www.virustotal.com/en/

Σε σημερινή επικοινωνία με το service της Μιχαλακοπούλου με ενημέρωσαν ότι υπάρχει, πλέον, stock σε μπαταρίες.

Οπότε, όσοι πιστοί σπεύσατε!

Σε σημερινή επικοινωνία με το service της Μιχαλακοπούλου με ενημέρωσαν ότι υπάρχει, πλέον, stock σε μπαταρίες.

Οπότε, όσοι πιστοί σπεύσατε![/QUOT

Εγώ που είμαι μέσα στην εγγύηση και θέλω να αλλάξω χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα ... Πληρωνω κανονικά ;

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Πήγα στο επίσημο χθες. Μου άλλαξαν μπαταρία και οθόνη. Μπαταρία ζήτησα και είπα να κοιτάξουν για burn in και να αλλάξουν οθόνη αν έχει. Επίσης μου άλλαξαν όλο το πίσω κάλυμμα επειδή λογικά έπαθε ζημιά κατά την επισκευή.

Παρατήρησα ότι αν βάλω τέρμα φωτεινότητα στην οθόνη με γκρι εικόνα βλέπω ελάχιστα τα κουμπιά κάτω, αποτυπωμένα στην οθόνη. Burn in σε καινούρια οθόνη; :p lol

Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Μα έγραφε το ανταλλακτικό στην αναφορά. Δεν είναι και τα 3 κουμπιά, μόνο το μεσαίο. Θα το δω καλύτερα σπίτι μετά. Αν όντως δεν έχει γίνει αλλαγή, τι κάνω;
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Θα το ξανά πας, θα του δείξεις πως έχει καμένο περίγραμμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το εντόπισε και το δικό σου μάτι και θα τους πεις να στην ξανά αλλάξουν αλλά αυτή τη φορά θα μείνεις εκεί. 30 λεπτά ακριβώς παίρνει να την αλλάξουν...

Αν σου πουν δεν έχουν εκεί οθόνη, πες τους ενημερώσετε ποτέ θα έρθει για να γίνει η αλλαγή.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Πήρα τηλέφωνο στο σέρβις. Ρώτησα αν άλλαξε όλο το πάνελ μαζί με το digitizer. Ρώτησε τον τεχνικό και είπε ότι ναι.

Πρέπει όντως να είναι η οθόνη καινούρια γιατί στην παλιά ήταν σούπερ έντονο σε όλα τα πλήκτρα. Τώρα μόνο το home βλέπω και αυτό όταν το βάλω σε φουλ οθόνη με γκρι background, σχεδόν εξαφανίζεται. Θα έλεγα πως αργεί να ανταποκριθεί στην αλλαγή. Τουλάχιστον αυτή είναι η καλύτερη περιγραφή που μπορώ να δώσω.

Αφού δεν είναι ενοχλητικό και έπρεπε να το ψάξω για να το βρω, δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει να το πάω πάλι για αλλαγή.

Εντάξει, μπορεί η οθόνη να ήταν μεταχειρισμένη απο κανένα άλλο, αν δεν σε ενοχλεί το ξεχνάς...

Δεν παίζει αυτό που λες. Είναι αψεγάδιαστη η οθόνη (εξωτερικά). Τι να σου πω. Εγγύηση έχει μέχρι του χρόνου τον Σεπτέμβρη. Αν πάθει κάτι και δεν έχουν ανταλλακτικό τότε θα ζητήσω αντικατάσταση.

Μη μπερδεύεσαι, εξωτερικά είναι το digitizer, εσωτερικά είναι η οθόνη, αφορά δύο διαφορετικά κομμάτια, όπως και να χει αφου σου δίνουν εγγύηση παίξε όπως ξέρεις μπάλα!

Εμένα φαίνεται εκτός από τα κουμπιά και ολόκληρη γραμμή κάτω χαμηλά. Τόσο εύκολα παθαίνουν burn in οι AMOLED?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ειχα παθει κι εγω burn στο ιδιο σημειο και με τα 3 "κουμπια". Μου την αλλαξαν κανονικα με καινουργια + μπαταρια που το ειχα στειλει και τωρα το κινητο ειναι οκ.

Παιδια ξέρει κανείς τι παίζει από ανταλλακτικά ?? Φίλος έχει το τηλέφωνο του παρουσιάζει bootloop πήρε τηλέφωνο και στα δύο σέρβις να ρωτήσει διαθεσιμότητα αλλά δεν πήρε σαφή απάντηση από κανένα.

Παιδια ξέρει κανείς τι παίζει από ανταλλακτικά ?? Φίλος έχει το τηλέφωνο του παρουσιάζει bootloop πήρε τηλέφωνο και στα δύο σέρβις να ρωτήσει διαθεσιμότητα αλλά δεν πήρε σαφή απάντηση από κανένα.

Μόνο στο επίσημο πρέπει να το πάει. Για ανταλλακτικά κανείς δεν λέει τίποτα, πρέπει να το αφήσει.

Μόνο στο επίσημο πρέπει να το πάει. Για ανταλλακτικά κανείς δεν λέει τίποτα, πρέπει να το αφήσει.

Τι εννοείς μόνο στο επίσημο πρέπει να το πάει ?? Και τα δύο επισημα δεν είναι ?? Και τα δύο μέσα στην σελίδα της Huawei είναι .

Καλησπέρα.Προς εξυπηρέτηση φίλου,υπάρχει τρόπος στην κάμερα να έχει manual settings(iso,shutter speed,wb,κ.α)?

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ναι αλλά δεν αξίζει. Είχα βάλει μία εφαρμογή και το shutter έκοβε στα 1/2 αν θυμάμαι καλά. Τουλάχιστον η Google Camera έχει HDR+ και βγάζει ******ς φωτογραφίες.

Τι εννοείς μόνο στο επίσημο πρέπει να το πάει ?? Και τα δύο επισημα δεν είναι ?? Και τα δύο μέσα στην σελίδα της Huawei είναι .

Σωστά όπως το έγραψα βγάζει λάθος νόημα, εννοούσα μόνο της Huawei να προτιμήσει, όχι το άλλο.

Σωστά όπως το έγραψα βγάζει λάθος νόημα, εννοούσα μόνο της Huawei να προτιμήσει, όχι το άλλο.

Το εψαξα λίγο και δεν είναι της Huawei αλλά κάνει αποκλειστικά Huawei και καμιά άλλη εταιρεία.

Τέσπα ας το παέι όπου τον βολεύει .

Εγώ πάντως όταν είχα πάει στην TSsolutions ,πριν κανα τρίμηνο για ένα πρόβλημα στην οθόνη ,είχα εξυπηρετηθεί άμεσα.

Αλλαγή μπαταρίας σμρ στην Μιχαλακοπούλου... Το κινητό είναι σαν να μην ανοίχτηκε...μέχρι και το τζάκι της κάμερας είναι αλλαγμένο .Πολύ καλή δουλειά.Εμμεσα μου είπαν ότι το θέμα με το στοκ το δημιουργεί η Google μιας και έβγαλε δικιά της συσκευή και τα Nexus πήγαν σε 2η μοίρα .Δεν νομίζω να ισχύει αλλά τέλος πάντων

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000