Dinos_12345 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Έχεις αυτή την ανακοίνωση??? Μήπως εννοείς τα bootloops. Γιατί άλλο πράγμα το bootloop και άλλο το από 30% ξαφνικά φτάενι 0% Όχι ακριβώς ανακοίνωση, αλλά και στο Reddit έτσι λένε πολλοί. http://www.androidpolice.com/2017/04/14/google-may-sued-nexus-6p-early-shutdown-bootloop-issue Συγκεκριμένα: But customers going directly to Huawei about the fault are also out of luck, as they are being told that the problem is with the software and not the hardware, and thus not an issue covered by the manufacturer's warranty - whether it's still in date or not. Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ισχύει η μπαρούφες γράφουν; http://www.androidauthority.com/download-android-8-0-oreo-794622/ Κανονικά ισχύει. Έγινε επίσημο! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Κανονικά ισχύει. Έγινε επίσημο! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξερεις πως μπορω να περασω το ΟΤΑ αρχειο χωρις root κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ξερεις πως μπορω να περασω το ΟΤΑ αρχειο χωρις root κτλ; https://developers.google.com/android/ota Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 https://developers.google.com/android/ota Εδω εχει την διαδικασια μονο για τα image. Εγω θελω πχ κατι πιο απλο! Πχ μπορω να κατεβασω το OTA και να το κανω install μεσω μαμα recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Όταν έρχεται OTA, συνήθως μετά από λίγο κυκλοφορεί στο xda το flasable zip. Ρίξε μια ματιά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Εδω εχει την διαδικασια μονο για τα image. Εγω θελω πχ κατι πιο απλο! Πχ μπορω να κατεβασω το OTA και να το κανω install μεσω μαμα recovery; Ε δεν έχει καμία διαδικασία τρελή. 2 εντολές είναι. Αν δεις από recovery το κάνει και αυτό. Η διαφορά είναι ότι αντί να είναι το zip στην μνήμη του κινητού είναι στο PC σου Όταν έρχεται OTA, συνήθως μετά από λίγο κυκλοφορεί στο xda το flasable zip. Ρίξε μια ματιά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Το flashable zip το υποστηρίζει ο stock recovery? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ε δεν έχει καμία διαδικασία τρελή. 2 εντολές είναι. Αν δεις από recovery το κάνει και αυτό. Η διαφορά είναι ότι αντί να είναι το zip στην μνήμη του κινητού είναι στο PC σου Το flashable zip το υποστηρίζει ο stock recovery? Οχι Κώστα , το flashable zip το ανεβάζουν μονο για όποιον θέλει να γυρίσει στοκ χωρίς να χάσει το twrp . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Οχι Κώστα , το flashable zip το ανεβάζουν μονο για όποιον θέλει να γυρίσει στοκ χωρίς να χάσει το twrp . Για αυτό το ρώτησα. Άρα δεν είναι κάτι που κάνει στον Φώτη. Εγώ αυτό που λες ήξερα. Η πιο εύκολη διαδικασία είναι αυτή που του έστειλα και από όσο γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη για να βάλει χειροκίνητα το OTA. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ξερεις πως μπορω να περασω το ΟΤΑ αρχειο χωρις root κτλ;Κατεβάζεις την full ota και κανείς sideload μέσω ADB. Οδηγίες υπάρχουν στο ιντερνετ ... Εγώ περνάω πάντα τα factory images και μετά περνάω τα mods, πυρήνες και ούτω καθεξής Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για μας που δεν θελουμε να μπλεξουμε με φλασαρισμα κλπ κλπ. Ξερουμε ποτε θα γινει το update μεσω WiFi κατεβασματος ? η΄ τα images που βγηκαν δεν εχουν καμια σχεση ? Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για μας που δεν θελουμε να μπλεξουμε με φλασαρισμα κλπ κλπ. Ξερουμε ποτε θα γινει το update μεσω WiFi κατεβασματος ? η΄ τα images που βγηκαν δεν εχουν καμια σχεση ?Κάνε υπομονή, οι ενημερώσεις έρχονται σταδιακά. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Την πηρε κανεις ΟΤΑ; Απλα, ρωτησα αν υπαρχει κατι μεσω recovery για να μην χασω τα δεδομενα μου κτλ με τους αλλους τροπους. Μπορω απο εδω να κατεβασω το .zip και να το τρεξω μεσω μαμα recovery που γραφει κιολας χωρις απωλεια δεδομενων; http://www.theandroidsoul.com/download-android-oreo/ Edited September 1, 2017 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Την πηρε κανεις ΟΤΑ; Απλα, ρωτησα αν υπαρχει κατι μεσω recovery για να μην χασω τα δεδομενα μου κτλ με τους αλλους τροπους. Μπορω απο εδω να κατεβασω το .zip και να το τρεξω μεσω μαμα recovery που γραφει κιολας χωρις απωλεια δεδομενων; http://www.theandroidsoul.com/download-android-oreo/Με sideload δεν νομίζω ότι χάνεις τα δεδομένα σου. Διάβασες αυτό που σου έστειλα? Κατάλαβες τι κάνει???? Μπαίνεις σε μαμά recovery και φλασαρεις το OTA μέσω ADB. Μια εντολή είναι. Αυτό που σου έστειλα δεν έχει σχέση με την επιστροφή σε στοκ και πέρασμα της μαμά Ρομ από την αρχή. Αν σου φαίνεται τόσο δυσκολο τότε απλά περιμένεις. Ένα ΟΤΑ μπορεί να πάρει μέχρι και 2 εβδομάδες να φτάσει σε όλους Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Με sideload δεν νομίζω ότι χάνεις τα δεδομένα σου. Διάβασες αυτό που σου έστειλα? Κατάλαβες τι κάνει???? Μπαίνεις σε μαμά recovery και φλασαρεις το OTA μέσω ADB. Μια εντολή είναι. Αυτό που σου έστειλα δεν έχει σχέση με την επιστροφή σε στοκ και πέρασμα της μαμά Ρομ από την αρχή. Αν σου φαίνεται τόσο δυσκολο τότε απλά περιμένεις. Ένα ΟΤΑ μπορεί να πάρει μέχρι και 2 εβδομάδες να φτάσει σε όλους Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Δεν εχει απωλεια δεδομενων ο τροπος μεσω ADB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Δεν εχει απωλεια δεδομενων ο τροπος μεσω ADB; Μην σε πάρω στον λαιμό αλλά δεν νομίζω. Το OTA χειροκίνητα βάζεις. Διάβασε να δεις τι λέει. Π.χ. στην διαδικασία για το OTA λέει: Caution: Be certain to first backup any personal data such as photos before applying update. αλλά δεν λέει ότι θα σβηστούν. Ως μέτρο προστασίας μάλλον το εννοεί. Καθώς στην διαδικασία φλασαρίσματος factory image μέσω fastboot εκεί λέει ότι θα συμβεί αυτό με σαφήνεια. Warning: Installing this factory image will erase all data from the device. While it may be possible to restore certain data backed up to your Google Account, apps and their associated data will be uninstalled. Before proceeding, please ensure that data you would like to retain is backed up to your Google Account. και Caution: Flashing a new system image deletes all user data. Be certain to first backup any personal data such as photos. Edited September 1, 2017 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Τι αυτονομία βλέπετε στη συσκευή παιδιά οι κάτοχοι; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Δεν εχει απωλεια δεδομενων ο τροπος μεσω ADB;Όχι, είναι σαν να κάνεις ενημέρωση όταν έρχεται στο τηλέφωνό σου η ενημέρωση. Μπαίνεις στη μαμά recovery και πατάς install image with ADB και συνδέεις το τηλέφωνό σου και γράφεις adb devices και έπειτα ADB sideload (αρχείο).zip και κάνει ενημέρωση. Αλλά καλύτερα ψάξε στο XDA για αναλυτικές οδηγίες. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Έχει ξεκάθαρες οδηγίες στης google το site. Το λινκ το έχω βάλει κάποια ποστ πίσω. Το adb devices απλώς να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν κάνει κάτι. Απλώς μας επιβεβαιώνει ότι ο υπολογιστής βλέπει το κινητό. Αν δεν το δείξει στην κονσόλα τότε δεν το έχει δει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Τι αυτονομία βλέπετε στη συσκευή παιδιά οι κάτοχοι; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜία ημέρα γενικά μου τη βγάζει. Τώρα βγήκε η 8 που δείχνει να έχει λίγο καλύτερη απόδοση. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Είναι το μόνο που με χαλάει στη συσκευή προσωπικα. Θα ήθελα καλύτερη αυτονομία.. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δυστυχώς και εγώ πλέον με το γνωστό πρόβλημα που σβήνει. Μόλις φτάνει 14% κλείνει και αν το βάλω στην φόρτιση και το βγάλω πριν το 8% πάλι σβήνει αμέσως. Θα πω κάτι που έπαθα και το οποίο πιστεύω έχει σχέση. Για κάποιο λόγο το κινητό ζεστάθηκε πολύ (ίσως κάποια εφαρμογή κόλλησε) και θόλωσε μάλιστα η πίσω κάμερα με υγρασία. Αφού το έκλεισα για λίγο για να δω τι θα γίνει, το άνοιξα, δούλευε κανονικά και η θόλωση υποχώρησε. Από εκείνη την στιγμή εμφάνισε το πρόβλημα με το σβήσιμο, κάτι που δείχνει πιστεύω ότι δεν φταίει τόσο η ποιότητα της μπαταρίας όσο η ζέστη που βγάζει το κινητό και τη διαλύει. Μάλλον Δευτέρα θα πάω στο service στην Μιχαλακόπουλου. Το έχει στείλει κανείς πρόσφατα να μου δώσει ενημέρωση για διαθεσιμότητα? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Είχα πάρει τηλέφωνο πριν δύο εβδομάδες περίπου και δεν είχαν ιδέα πότε θα φέρουν μπαταρίες γιατί δεν τους έχει ανοίξει καν ο κωδικός για να βάλουν παραγγελία. Αν άλλαξε κάτι ενημέρωσε μας και εμάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Το ίδιο κ εγώ αρχές Αυγούστου... Οπότε αν μάθεις ότι έχουν ενημέρωσε και μία από εδώ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 (edited) Καπου πηρε το ματι μου σε ξενο site οτι τα nexus 6p θα λαβουν στην Οreo στις 11/09 ΟΤΑ. http://www.ubergizmo.com/2017/09/nexus-6p-android-oreo-release-september-11th/ Λογικα, δεν την εχει παρει κανεις μεχρι σημερα ΟΤΑ. Edited September 4, 2017 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts