Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από ξένα site που είδα το επίσημο σάιτ έχει να κατεβάσεις την final version .Όπως και σε πολλά pixel ξεκίνησε το ΟΤΑ αλλά υπήρξαν προβλήματα .

Αν θυμάμαι καλά, οι εκδόσεις Developer Preview τα αρχικά ξεκινούσαν από OPRx (OPR1-OPR4) ... τώρα αυτό το OPR6 θεωρείται DP6 ή κανα Release Candidate ιδέα δεν έχω.

Sent from my iPad using Tapatalk

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η αλήθεια είναι ότι το ανακοίνωσαν και μετά άφησαν λίγο θολό το τοπίο όσον αφορά το πότε τελικά θα το λάβουμε όλοι. Pixel & Nexus. Εννοώ χωρίς beta κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι το ανακοίνωσαν και μετά άφησαν λίγο θολό το τοπίο όσον αφορά το πότε τελικά θα το λάβουμε όλοι. Pixel & Nexus. Εννοώ χωρίς beta κλπ.

Σε γνωστα σαιτ (android authority κλπ ) διαβασα οτι πολλα pixel εχουν δεχτει το OTA update.Και οταν εχω την επιλογη να κατεβασω επισημα τα images χωρις να ειμαι σε beta test .Τοτε μαλλον ναι εχει βγει επισημα.Απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν εχει ερθει σε εμας.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιος είπε ότι έχουν βγει το images??? Η 8.0 δεν έχει δοθεί ακόμα επίσημα. Μόνο όσοι είναι σε beta. Ούτε στα pixel έχουν βγει τα images. Επίσης ήδη επίσημα η google έχει πει ότι δεν είναι το επίσημο αυτό που δόθηκε στις 21. Ακόμα γίνονται κάποιες δοκιμές.

https://developer.android.com/about/versions/oreo/download.html

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Σε γνωστα σαιτ (android authority κλπ ) διαβασα οτι πολλα pixel εχουν δεχτει το OTA update.Και οταν εχω την επιλογη να κατεβασω επισημα τα images χωρις να ειμαι σε beta test .Τοτε μαλλον ναι εχει βγει επισημα.Απλα μου κανει εντυπωση γιατι δεν εχει ερθει σε εμας.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://developer.android.com/about/versions/oreo/download.html

Αυτά δεν είναι τα επίσημα images αλλά τα επίσημα developer images. Έχουν βγει και για τις προηγούμενες Developer Preview εκδόσεις.

Τα επίσημα βγαίνουν εδώ όταν πρόκειται για update προς όλους. https://developers.google.com/android/images#angler

Επίσης διάβασε εδώ

Επίσημα πάμε είτε για security patch Σεπτέμβρη είτε για μέσα Σεπτέμβρη είτε μην πω με την επίσημη παρουσίαση των pixel 2

Google Pixel 9 Pro XL

Ερώτηση έχει κάποιος να προτείνει εργαλεία να αλλάξω μπαταρία μόνος μου;;;

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση έχει κάποιος να προτείνει εργαλεία να αλλάξω μπαταρία μόνος μου;;;

Πένες κιθάρας, πλαστικό μουχλαδάκι ή ηυραφάκι(κόφτη) αλλά το δεύτερο θέλει αρκετή προσοχή να μην κάνεις σημάδια και κατατσαβιδάκια

Βασικά γιατί δεν βάζεις disasseble videos να δεις τι χρησιμοποιουν.

Google Pixel 9 Pro XL

Πένες κιθάρας, πλαστικό μουχλαδάκι ή ηυραφάκι(κόφτη) αλλά το δεύτερο θέλει αρκετή προσοχή να μην κάνεις σημάδια και κατατσαβιδάκια

Βασικά γιατί δεν βάζεις disasseble videos να δεις τι χρησιμοποιουν.

Είδα απλά ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία. Σίγουρα και πιστόλι θερμότητας σωστά;;;

Είδα απλά ρωτάω αν έχει κάποιος εμπειρία. Σίγουρα και πιστόλι θερμότητας σωστά;;;

Για τα 2 πίσω μέρη ναι. Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις και με πιστολάκι. Αν πιάνουν τα χέρια σου κάντο αλλιώς εγώ δεν θα το δοκίμαζα. Πολύ δύσκολο κινητό κατά την άποψη μου σε αυτό το κομμάτι.

Google Pixel 9 Pro XL

Για τα 2 πίσω μέρη ναι. Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις και με πιστολάκι. Αν πιάνουν τα χέρια σου κάντο αλλιώς εγώ δεν θα το δοκίμαζα. Πολύ δύσκολο κινητό κατά την άποψη μου σε αυτό το κομμάτι.
Για τα μαλλια πιστολάκι μιλάς εεε;; Τα χερια μου όσο ναι πιάνουν ... Θα το δοκιμάσω αν και είναι όντως δύσκολο τηλέφωνο. Αν θυμάσαι το τηλέφωνο μου έπεσε σε bootloop το έστειλα σε Αμερική μπλα μπλα μπλα και από Μάιο μέχρι Αύγουστο η μπαταρία σύμφωνα με accu είναι 82% συν ότι μου κάνει κάτι σβησιματα ποτέ σε 15% ποτέ σε 10 μια σε 8 αν και τελευταία έχει πάει και 3 και 2%. Οπότε παραγγειλα μια cameron sino μπαταρία που από ότι διαβάζω αποδίδει καλύτερα.

Για τα μαλλια πιστολάκι μιλάς εεε;; Τα χερια μου όσο ναι πιάνουν ... Θα το δοκιμάσω αν και είναι όντως δύσκολο τηλέφωνο. Αν θυμάσαι το τηλέφωνο μου έπεσε σε bootloop το έστειλα σε Αμερική μπλα μπλα μπλα και από Μάιο μέχρι Αύγουστο η μπαταρία σύμφωνα με accu είναι 82% συν ότι μου κάνει κάτι σβησιματα ποτέ σε 15% ποτέ σε 10 μια σε 8 αν και τελευταία έχει πάει και 3 και 2%. Οπότε παραγγειλα μια cameron sino μπαταρία που από ότι διαβάζω αποδίδει καλύτερα.

Όχι ιδιαίτερα πιστολάκι μαλλιών.. Τα αλλά πιστολάκια που πάει να σου κάψει το χέρι, είναι ποιο αποδοτικό όσο έβλεπα σε βίντεο αποσυναρμολόγησης του Jerry Rig (JerryRigEverything)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όχι ιδιαίτερα πιστολάκι μαλλιών.. Τα αλλά πιστολάκια που πάει να σου κάψει το χέρι, είναι ποιο αποδοτικό όσο έβλεπα σε βίντεο αποσυναρμολόγησης του Jerry Rig (JerryRigEverything)

Αλλά σε σημεία όπως το γυαλί στο πάνω μέρος εκεί που είναι ο φακός της κάμερας εκεί θέλει τρελή προσοχή να μην σπάσει. Αλλιώς πρέπει να πάρεις άλλο ύστερα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να στείλεις link . Δεν έχω καταλάβει πιο πιστολακι

Μπορείς να στείλεις link . Δεν έχω καταλάβει πιο πιστολακι

Πιστολάκια θερμότητας είναι αυτά που έχουν στα video αλλά επειδή μπορεί να μην έχει μπορεί να δοκιμάσει πιστολάκι μαλλιών,μπορούν να κάψουν ρούχα μην ξεχνάμε σε κοντινή απόσταση. Σίγουρα είναι λιγότερο αποδοτικά και θα χρειαστεί παραπάνω ώρα να χαλαρώσει η κόλλα πίσω από το τζαμάκι και το κάτω πλαστικό. Αλλά εργαλεία μπορεί να βρει κιτ με 5-10€ εαν δεν έχει.

Google Pixel 9 Pro XL

Πιστολάκια θερμότητας είναι αυτά που έχουν στα video αλλά επειδή μπορεί να μην έχει μπορεί να δοκιμάσει πιστολάκι μαλλιών,μπορούν να κάψουν ρούχα μην ξεχνάμε σε κοντινή απόσταση. Σίγουρα είναι λιγότερο αποδοτικά και θα χρειαστεί παραπάνω ώρα να χαλαρώσει η κόλλα πίσω από το τζαμάκι και το κάτω πλαστικό. Αλλά εργαλεία μπορεί να βρει κιτ με 5-10€ εαν δεν έχει.

Σε αυτό έχεις δίκιο!

Σημερα προσεξα πως η οθονη μου στην περιοχη των επιλογων που εχει κατω, εχει κανει burn το βελακι-κυκλο-κυβο. Κυριως το βλεπεις σε λευκο.

Ξέρει κάποιος να τυχόν αλλάξω μπαταρία για το κινητό αν πρέπει να αλλάξω και τζαμί καμερας μαζι

τα 64αρια εχουν κανονικά εγγύηση;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ξέρει κάποιος να τυχόν αλλάξω μπαταρία για το κινητό αν πρέπει να αλλάξω και τζαμί καμερας μαζι

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο να βγάλεις το γυαλί στην περιοχή της κάμερας. 50% μπορεί να σπάσει και τα άλλα 50% όχι. Άμα σπάσει, πρέπει να πάρεις καινούριο. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, είναι δύσκολη συσκευή αν το κάνεις μόνος σου. (Δεν είναι σαν τα Nexus 5X που το καπάκι βγαίνει εύκολα και δεν έχει ιστορίες με γυαλί και πιστολάκια)

----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τα 64αρια εχουν κανονικά εγγύηση;

Πρέπει να επικοινωνήσεις με την Huawei με αυτό το ζήτημα.

Καλημέρα στην παρέα.

Το κινητό τρέχει την Oreo αλλά παρατήρησα κάτι το οποίο με προβλημάτισε. Όποιον browser και να χρησιμοποιήσω έχει πολύ μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας. Είμαι με chrome και δοκίμασα και τον Yandex.

Στα 35m χρήσης 850mAh κατανάλωση

1e3d8707d1dad65275a8554e532d12cb.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι.

Ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Θέλω να πάω να μου αλλάξουν μπαταρία στη Μιχαλακοπούλου. Τι τους λέω, τι προσέχω; Δεν αναφέρω τίποτα για early shutdowns σωστά; Μου κλείνει στο 20% κάποιες φορές, σήμερα στο 13%
Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Θέλω να πάω να μου αλλάξουν μπαταρία στη Μιχαλακοπούλου. Τι τους λέω, τι προσέχω; Δεν αναφέρω τίποτα για early shutdowns σωστά; Μου κλείνει στο 20% κάποιες φορές, σήμερα στο 13%

Εννοείται ότι αναφέρεις!! Πιο το νόημα τότε?

Γιατί έχουν μπαταρίες???? :lol::lol::lol:

Google Pixel 9 Pro XL

Εννοείται ότι αναφέρεις!! Πιο το νόημα τότε?

Έχει βγει ανακοίνωση από Huawei ότι αν κλείνει έτσι είναι θέμα λογισμικού, για να αποφύγουν τις επισκευές λογικά. Λένε να πας και να πεις ότι απλά δεν κρατάει πλέον και ότι έχει πέσει η χωρητικότητα από τη χρήση

Btw, εγώ ήμουν στη beta και πήρα την O κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την έχετε ακόμα

Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G

Έχει βγει ανακοίνωση από Huawei ότι αν κλείνει έτσι είναι θέμα λογισμικού, για να αποφύγουν τις επισκευές λογικά. Λένε να πας και να πεις ότι απλά δεν κρατάει πλέον και ότι έχει πέσει η χωρητικότητα από τη χρήση

Btw, εγώ ήμουν στη beta και πήρα την O κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης του. Μου κάνει εντύπωση που δεν την έχετε ακόμα

Έχεις αυτή την ανακοίνωση??? Μήπως εννοείς τα bootloops. Γιατί άλλο πράγμα το bootloop και άλλο το από 30% ξαφνικά φτάενι 0%

Google Pixel 9 Pro XL