geofak Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δηλαδή θες να πεις ότι μόλις το έκανες χάλασε η αυτονομία και φαίνεται αυτό άμεσα; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ακριβως! Μετα απο περιπου 4,5 ωρες απο το προηγουμενο ποστ, με την ιδια ακριβως χρηση (1 ωρα sot γραφει, κλησεις, ανοιχτα 4g/wifi, εφαρμογες) εχω χασει 40% μπαταρια που αυτο στην 7 δε γινοτανε με τιποτα. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δώσε λίγο χρόνο στην έκδοση να δουλέψει. Λογικά μετά τις 4 μέρες θα έχουμε σωστές ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση την 7.1 όπως έκανα και την 7. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Σκέφτομαι να κάνω καθαρή εγκατάσταση την 7.1 όπως έκανα και την 7. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο; Αν δεν βαριέσαι, πότε δεν εβλαψε μια καθαρή εγκατάσταση. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Δεν έβαλαν από ότι διάβασα night mode αλλά ούτε και gestures από το αποτύπωμα. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και οι τραγικοί άφησαν αυτό το ανοιχτό πρασινακι χρωμα στα settings .Ας είναι καλά το XDA. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dinos_12345 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Έπιασα 4 ώρες και 15 λεπτά SOT με την 7.1.1. Πρώτο charge που την έχω πάνω, έβγαλα το κινητό στις 10 το πρωί και πριν σχεδόν μισή ώρα, μπήκε φορτιστή με 5%. Πιστεύω σε 4-5 μέρες θα έχω πολύ καλύτερη εικόνα, αλλά δείχνει promising. Ξέρω πως πρώτη φορά βλέπω τέτοιο νούμερο, δεν είχα καθόλου MM βέβαια Παράθεση Nokia 2760 -> LG GD510 -> Xperia X10 Mini -> Moto G 1st gen -> LG G4 -> Nexus 6P -> OnePlus 6 -> Pixel 4a 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Εγώ 5ωρακι σήμερα στο 5% με 2 ωρες ομιλία.. Βέβαια ηταν όλο wifi , αρρώστησα και έκατσα σπίτι όλη μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μέχρι στιγμής εγώ έχω δει σίγουρα διαφορά στην αυτονομία. Μπορεί να είναι νωρίς αλλά κάποια πράγματα φαίνονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Υπαρχει διαφορα στην καινούρια που κυκλοφορισε και στην dp2 απο πλευράς αυτονομίας εννοώ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδια, περασα κι εγω μεσω ΟΤΑ την 7.1.1 Απλα, εχω προσεξει και με την προηγουμενη εκδοση, ελευθερη μνημη ραμ εχω 1GB. Ειναι δυνατον τα αλλα 2GB να δεσμευονται απο το συστημα και τις εφαρμογες η μηπως παλι καποιο bug ειναι? Με το oneplus one που ειχα με την ιδια μνημη στα 3GB και σε ddr3, με τις ιδιες εφαρμογες ειχα 1.8GB ελευθερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδια, περασα κι εγω μεσω ΟΤΑ την 7.1.1 Απλα, εχω προσεξει και με την προηγουμενη εκδοση, ελευθερη μνημη ραμ εχω 1GB. Ειναι δυνατον τα αλλα 2GB να δεσμευονται απο το συστημα και τις εφαρμογες η μηπως παλι καποιο bug ειναι? Με το oneplus one που ειχα με την ιδια μνημη στα 3GB και σε ddr3, με τις ιδιες εφαρμογες ειχα 1.8GB ελευθερη. Ευρώ με ΜΜ που γενικά είναι πιο ελαφριά, έχω 1.1 ελεύθερα. Οπότε λογικά καλά είσαι γιατί θυμάμαι η nougat ζητάει πιο πολύ μνήμη. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδια, περασα κι εγω μεσω ΟΤΑ την 7.1.1 Απλα, εχω προσεξει και με την προηγουμενη εκδοση, ελευθερη μνημη ραμ εχω 1GB. Ειναι δυνατον τα αλλα 2GB να δεσμευονται απο το συστημα και τις εφαρμογες η μηπως παλι καποιο bug ειναι? Με το oneplus one που ειχα με την ιδια μνημη στα 3GB και σε ddr3, με τις ιδιες εφαρμογες ειχα 1.8GB ελευθερη. Το θέμα δεν είναι πόσα δείχνει ότι δεσμεύει αλλά τι γίνεται στη χρήση του. Υπάρχει θέμα, κολλάει; υπάρχουν δυσκολίες χρήσης; αν όχι ας δεσμεύει όσα θέλει. Αριθμοί είναι μόνο. Αν ναι θέλει ψάξιμο. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Κι εγώ που το είχα σήμερα στα χέρια μου κατευθείαν πήγα είδα τη δεσμευμένη ραμ. Ελεύθερη είχε 1.2. Στοκ 7.1.1. Το κινητό είναι στα καλύτερα του. Respect. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μπαταρία δείτε αν μπορείτε. Εκεί έπασχε ή 7.0 πολύ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Παιδια, περασα κι εγω μεσω ΟΤΑ την 7.1.1 Απλα, εχω προσεξει και με την προηγουμενη εκδοση, ελευθερη μνημη ραμ εχω 1GB. Ειναι δυνατον τα αλλα 2GB να δεσμευονται απο το συστημα και τις εφαρμογες η μηπως παλι καποιο bug ειναι? Με το oneplus one που ειχα με την ιδια μνημη στα 3GB και σε ddr3, με τις ιδιες εφαρμογες ειχα 1.8GB ελευθερη. Ευρώ με ΜΜ που γενικά είναι πιο ελαφριά, έχω 1.1 ελεύθερα. Οπότε λογικά καλά είσαι γιατί θυμάμαι η nougat ζητάει πιο πολύ μνήμη. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εγώ που το είχα σήμερα στα χέρια μου κατευθείαν πήγα είδα τη δεσμευμένη ραμ. Ελεύθερη είχε 1.2. Στοκ 7.1.1. Το κινητό είναι στα καλύτερα του. Respect. Το δικό μου με 91 εγκατεστημένες εφαρμογές και 7.0 custom stock based rom έχει 1.3gb ελεύθερα με πολύ καλή εμπειρία χρήσης. Edited December 8, 2016 by Tsarli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μην τα ξαναπούμε ρε παιδιά. Τόσα χρόνια η ίδια κουβέντα γίνεται σε όλα τα κινητά. Δεν έχει σχέση η ελεύθερη μνήμη. Δεν υπάρχει καν λόγος να το κοιτάτε. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Μπαταρία δείτε αν μπορείτε. Εκεί έπασχε ή 7.0 πολύ. Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου ήλθε ΟΤΑ ή 7.1.1 και άρχισε το battery drain που είχα με την dp1 (γι'αυτό και την εγκατέλειψα.) Το άφησα το βράδυ στις 21.00 με 37% και το πρωί το βρήκα απενεργοποιημένο, με 0%. Το φόρτισα στο 100% σήμερα το πρωί και το άφησα σε αναμονή. Καταναλώνει 12% ωριαία χωρίς να χρησιμοποιείται και στο 82% μου δείχνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ώρες. Τι να πώ, ωραία τα καλούδια της 7.0 & της 7.1.1, αλλά μου φαίνεται ότι το 6P δεν την πάει την nougat. Θα περιμένω καμμιά εβδομάδα να "στρώσει" και μετά επιστροφή στην NBD91K ή σε κάποια custom 6.0.1. Edited December 9, 2016 by AKOBITES Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μου ήλθε ΟΤΑ ή 7.1.1 και άρχισε το battery drain που είχα με την dp1 (γι'αυτό και την εγκατέλειψα.) Το άφησα το βράδυ στις 21.00 με 37% και το πρωί το βρήκα απενεργοποιημένο, με 0%. Το φόρτισα στο 100% σήμερα το πρωί και το άφησα σε αναμονή. Καταναλώνει 12% ωριαία χωρίς να χρησιμοποιείται και στο 82% μου δείχνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ώρες. Τι να πώ, ωραία τα καλούδια της 7.0 & της 7.1.1, αλλά μου φαίνεται ότι το 6P δεν την πάει την nougat. Θα περιμένω καμμιά εβδομάδα να "στρώσει" και μετά επιστροφή στην NBD91K ή σε κάποια custom 6.0.1. Εγώ πάντως με custom 7.1.0 δεν έχω θέμα drain! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Επίσης κανένα πρόβλημα με την 7.1.1 από την πρώτη ήμερα,δεν έχω πειράξει καθόλου την συσκευή η μπαταριά θα έλεγα στα ίδια επίπεδα με την 7 η ήμερα βγαίνει άνετα,αυτό που αναφέρει ο φίλος ποιο πάνω δεν είναι φυσιολογικό σε καμιά συσκευή,δεν ξέρω αν έχει κάνει μια επαναφορά η να ξαναβάλει την rom φυσιολογικό δεν είναι πάντως αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Μου ήλθε ΟΤΑ ή 7.1.1 και άρχισε το battery drain που είχα με την dp1 (γι'αυτό και την εγκατέλειψα.) Το άφησα το βράδυ στις 21.00 με 37% και το πρωί το βρήκα απενεργοποιημένο, με 0%. Το φόρτισα στο 100% σήμερα το πρωί και το άφησα σε αναμονή. Καταναλώνει 12% ωριαία χωρίς να χρησιμοποιείται και στο 82% μου δείχνει διάρκεια ζωής μπαταρίας 6 ώρες. Τι να πώ, ωραία τα καλούδια της 7.0 & της 7.1.1, αλλά μου φαίνεται ότι το 6P δεν την πάει την nougat. Θα περιμένω καμμιά εβδομάδα να "στρώσει" και μετά επιστροφή στην NBD91K ή σε κάποια custom 6.0.1. Στα statistics της μπαταρίας δεν φαίνεται κάτι χτυπητό? Ίσως πρέπει να περιμένουμε να δούμε μήπως στρώσει..αλλιώς μένω στην 6.0.1 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Αν δεν κάνεις track για να βρεις την αιτία της πτώσης ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα. Πρώτα στατιστικά όπως είναι. Επειδή δεν είναι και τα πιο αναλυτικά μετά μόνο root και Better battery stats να βρεις τι είναι. Τότε μπορούμε να συζητήσουμε τι και πως και αν λύνεται. Επίσης ακόμα και μετά από ΟΤΑ πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα conflicts. Γενικότερα καλό είναι πριν βγάλουμε συμπεράσματα να γίνουν τεστ σε εντελώς καθαρή συσκευή. Και εκεί με βάση αυτή ξεκινούν τα τεστ. Πρώτα χωρίς καμία εφαρμογή. Μετά βάζεις εφαρμογές που θες και συγκρίνεις. Παράδειγμα 1: παλιά έτρωγε σκάλωμα το Google Phots για συγχρονισμό. Δεν φαινόταν πουθενά στα στατιστικά σε μερικούς. Παράδειγμα 2: το γνωστό bugreport service του FB που είχε θέμα σε κάποιες εκδόσεις. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Edited December 8, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKOBITES Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Αν δεν κάνεις track για να βρεις την αιτία της πτώσης ότι και να λέμε είναι λόγια του αέρα. Πρώτα στατιστικά όπως είναι. Επειδή δεν είναι και τα πιο αναλυτικά μετά μόνο root και Better battery stats να βρεις τι είναι. Τότε μπορούμε να συζητήσουμε τι και πως και αν λύνεται. Επίσης ακόμα και μετά από ΟΤΑ πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορα conflicts. Γενικότερα καλό είναι πριν βγάλουμε συμπεράσματα να γίνουν τεστ σε εντελώς καθαρή συσκευή. Και εκεί με βάση αυτή ξεκινούν τα τεστ. Πρώτα χωρίς καμία εφαρμογή. Μετά βάζεις εφαρμογές που θες και συγκρίνεις. Παράδειγμα 1: παλιά έτρωγε σκάλωμα το Google Phots για συγχρονισμό. Δεν φαινόταν πουθενά στα στατιστικά σε μερικούς. Παράδειγμα 2: το γνωστό bugreport service του FB που είχε θέμα σε κάποιες εκδόσεις. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Πολύ σωστά αυτά, αλλά δεν έχω τον χρόνο ή βαριέμαι αν θέλεις να το ψάχνω με κάθε νέα έκδοση android της Google. Ξέρω ότι πήρα αυτό το τηλέφωνο για να το πειράζω σε κάποιο βαθμό (παλιότερα κινητά nexus s & nexus 5), αλλά κάπου κουράστηκα. Τα στατιστικά του δείχνουν 'Σύστημα Android" & "Λειτουργικό σύστημα Android" σαν τους βασικούς υπεύθυνους που από μόνο του δεν λέει και πολλά. Πάντως εδώ και 2 ώρες το τηλέφωνο δείχνει να "στρώνει" με κατανάλωση σε αναμονή περίπου 1% ωριαία, όπως ήταν και στην 7.0. Edited December 9, 2016 by AKOBITES Παράθεση OnePlus 6T - Nexus 6P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Πολύ σωστά αυτά, αλλά δεν έχω τον χρόνο ή βαριέμαι αν θέλεις να το ψάχνω με κάθε νέα έκδοση android της Google. Ξέρω ότι πήρα αυτό το τηλέφωνο για να το πειράζω σε κάποιο βαθμό (παλιότερα κινητά nexus s & nexus 5), αλλά κάπου κουράστηκα. Τα στατιστικά του δείχνουν 'Σύστημα Android" & "Λειτουργικό σύστημα Android" σαν τους βασικούς υπεύθυνους που από μόνο του δεν λέει και πολλά. Πάντως εδώ και 2 ώρες το τηλέφωνο δείχνει να "στρώνει" με κατανάλωση σε αναμονή περίπου 1% ωριαία, όπως ήταν και στην 7.0. Δεν είναι τόσο για σένα αλλά γενικό αυτό που είπα. Ότι και να λέω εγώ, εσύ ή οποιοσδήποτε αν δεν βρει την αιτία τα νούμερα δεν λένε πολλά όπως λες και εσύ! Οι βασικοί υπεύθυνοι τρέχουν δεκάδες διεργασίες από μέσα οπότε δεν ξέρεις ποια έχει το πρόβλημα. Επειδή ανέφερες όμως τα 2 αυτά που παρουσιάζονται πρώτα να υπενθυμίσω ότι έχει αλλάξει ο τρόπος που γίνεται το optimization από το Doze. Αυτό γίνεται λοιπόν στην αρχή για κάποιο διάστημα και τρέχει από πίσω στο σύστημα. Κάτι που σημαίνει ότι είναι λογικό τις πρώτες 1-2 ημέρες να δει ο χρήστης ένα αυξημένο drain στα επίπεδα που αναφέρεις εσύ. Και μετά σιγά σιγά να αρχίσει να στρώνει το τηλέφωνο. Μπορεί αν πέρασες με ΟΤΑ αλλά ίσως το κινητό σε αυτό το κομμάτι να έκανε κάποιο reset και να ήθελε να κάνει από την αρχή το optimize και άρα να παρουσιαστεί μεγάλο drain τις πρώτες ημέρες. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Σε 7.1.1 μετά από καθαρή εγκατάσταση δεν έχω θεμα...προτείνω να δείτε ξανά τις εφαρμογές σας...δεν έχουν γίνει optimized όλες.. Στάλθηκε από το Pixel C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Με καθαρή εγκατάσταση 7.1.1. όχι απλός δεν έχω θέμα αλλά δηλώνω με βεβαιότητα πλέον ότι έχει μεγάλη βελτίωση ή αυτονομία. Και λόγω του ότι έχω άδεια του πίνω το αίμα. Με την 7.0.0 δεν θα άντεχε ούτε μισή μέρα. Μιλάμε για μεγάλη βελτίωση. Ξαναεβαλα τις ίδιες εφαρμογές οπότε είναι ίδιο. Εκανα επαναφορά του κινητού πριν το update και μετά πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts