left_ace Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Ναι δεν θα διαφωνήσω. Και το mate απλώς στο μυαλό μου την έχω ακόμα ένα κλικ κάτω τη Huawei. Σαν Brand εννοώ. Παρότι ανεβαίνει συνεχώς. Σαν εσένα κι εγώ. Αλλά...Πήρα το Huawei P8 στη σύζυγο και άλλαξα γνώμη. Στο versus Samsung-Huawei σημειώσατε 2. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Σαν εσένα κι εγώ. Αλλά...Πήρα το Huawei P8 στη σύζυγο και άλλαξα γνώμη. Στο versus Samsung-Huawei σημειώσατε 2. Δεν εννοώ ποιοτικά. Δεν έχει καθιερωθεί ακόμα στην συνείδηση του καταναλωτή σαν brand ανάλογο των Apple, Samsung, LG. Αυτό εννοώ. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δεν εννοώ ποιοτικά. Δεν έχει καθιερωθεί ακόμα στην συνείδηση του καταναλωτή σαν brand ανάλογο των Apple, Samsung, LG. Αυτό εννοώ. Δηλαδή αν και είναι ποιοτικό δεν θα το προτιμούσες επειδή ακόμα στη συνείδηση του καταναλωτή δεν είναι ανάλογο σαν brand με apple και Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Δηλαδή αν και είναι ποιοτικό δεν θα το προτιμούσες επειδή ακόμα στη συνείδηση του καταναλωτή δεν είναι ανάλογο σαν brand με apple και Samsung; Δεν μίλησα για προτίμηση ή τι θα αγόραζα εγώ. Επειδή το παιδί ανέφερε pixel XL και note 7, είπα ότι σε top brand το θεωρητικά καλύτερο σε αυτονομία είναι το s7 edge. Εγώ έτσι και αλλιώς από Samsung καλύτερα να πάω σε iOS. Τέτοιο τσακωμό! Από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο η huawei που βγάζει καλά και ποιοτικά τηλέφωνα. Εξάλλου συμφώνησα περί Mate. Τέσπα ξεφεύγουμε και βγαίνουμε εκτός θέματος. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Εγώ πάντως σε iOS βγάζω καντήλες. :lol: Έβλεπα βίντεο που τράβηξα προχθές το βράδυ και είπα μέσα μου γιατί ρε Huawei τόσο sk@t@ με τη μπαταρία. Τραγικό ρε γ@μώτο. Όλα καλά για τη χρήση που κάνω και μόνο εδώ μου τα χαλάει. Από την άλλη είδα το Xiaomi Mi 5s Plus με πολύ καλά specs αλλά μόνο FHD οθόνη και μόνο MM OS. Τι να πω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πάρε μαζί σου ένα powerbank.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Πάρε μαζί σου ένα powerbank.... Sent from my iPad using Tapatalk Έχω αλλά δεν είναι λύση. Μην το κάνουμε σαν το ανέκδοτο με το ρολόι και τις βαλίτσες. Εδώ δεν έχω καν ρολόι πάνω μου. Από το 1998 που αγόρασα το πρώτο μου κινητό πέταξα το ρολόι μου. Γιατί να κουβαλάω έξτρα βάρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 100 γρ. Δεν είναι βάρος.... Και μάλλον είσαι υπερβολικός. Εγώ είχα και iphone και s7 edge...Δεν ήταν πολύ καλύτερα. Περίπου 4 ώρες SOT έχω τώρα, 5 με τα άλλα. Βγάζω άνετα τη μέρα... Ελάχιστες φορές είχα την ανάγκη για κάτι παραπάνω. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Εγώ προσωπικά έχω κρατήσει το Note 3 για gps. Με το Nexus 6P βγάζω 4 με 5 ώρες που είναι οκ για την μέρα αλλά αν θες να λιώσεις θα χρειαστείς οπωσδήποτε φόρτιση εντός της μέρας. Για να βγάλει 6-7 ώρες ήθελε 1080p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Βγηκε patch Νοεμβριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Παιδιά καλησπέρα..Ερχομαι απο s7edge για 2 μηνες,αλλους 4 oneplus 3 και λεω δοκιμασω και το 6p. Εχω ενα nexus 5x για δεύτερο και αυτο που με τρομαζει στο 6p ειναι τα 3γιγα ραμ. Είναι αρκετά για τέτοια συσκευή; Στο 5χ με τα 2gb κλείνουν οι εφαρμογές ολη την ώρα και ηθελα να είμαι βέβαιος ότι αυτό το επιπλέον 1gb αρκεί για να δουλεύει σωστά! 4 ωρες sot μου ειναι αρκετό και η κάμερα καλύτερη απο πολλες ναυαρχιδες. Τι λέτε να δοκιμασω ή μετα απο αυτα τα 2 θα απογοητευτω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Βγηκε patch Νοεμβριου Για την 7.1.1 μιλάς;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά καλησπέρα..Ερχομαι απο s7edge για 2 μηνες,αλλους 4 oneplus 3 και λεω δοκιμασω και το 6p. Εχω ενα nexus 5x για δεύτερο και αυτο που με τρομαζει στο 6p ειναι τα 3γιγα ραμ. Είναι αρκετά για τέτοια συσκευή; Στο 5χ με τα 2gb κλείνουν οι εφαρμογές ολη την ώρα και ηθελα να είμαι βέβαιος ότι αυτό το επιπλέον 1gb αρκεί για να δουλεύει σωστά! 4 ωρες sot μου ειναι αρκετό και η κάμερα καλύτερη απο πολλες ναυαρχιδες. Τι λέτε να δοκιμασω ή μετα απο αυτα τα 2 θα απογοητευτω; Φίλε η συσκευή είναι πολύ καλή την είχα 3 μήνες το καλοκαίρι και έχει καλύτερη κάμερα από το OP3 αλλά μέχρι εκεί,σε όλα τα άλλα το OP3 είναι ανώτερο μιας και μιλάμε για τα μόνα τηλέφωνα με stock android,π πάντως τα 3gb ram δεν πρέπει να σε φοβίζουν send from my oneplus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Για την 7.1.1 μιλάς;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την 7.0 φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα βγαίνουν. Είναι 10 μέρες που έχει βγει. Τώρα το ΟΤΑ σίγουρα μπορεί να πάρει λίγο παραπάνω. 7.1.1 από νέο χρόνο. Άντε αν είμαστε τυχεροί να μας κάνουν δωράκι κοντά στα Χριστούγεννα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Παιδιά καλησπέρα..Ερχομαι απο s7edge για 2 μηνες,αλλους 4 oneplus 3 και λεω δοκιμασω και το 6p. Εχω ενα nexus 5x για δεύτερο και αυτο που με τρομαζει στο 6p ειναι τα 3γιγα ραμ. Είναι αρκετά για τέτοια συσκευή; Στο 5χ με τα 2gb κλείνουν οι εφαρμογές ολη την ώρα και ηθελα να είμαι βέβαιος ότι αυτό το επιπλέον 1gb αρκεί για να δουλεύει σωστά! 4 ωρες sot μου ειναι αρκετό και η κάμερα καλύτερη απο πολλες ναυαρχιδες. Τι λέτε να δοκιμασω ή μετα απο αυτα τα 2 θα απογοητευτω; Δεν υπάρχει θέμα ούτε για πλάκα σε τίποτα,τώρα από εκεί και πέρα σε σχέση με αυτά που αναφέρεις το 6p σίγουρα έχει καλύτερο ήχο και από τα δύο,οθόνη πιστεύω καλύτερη από one plus λόγο ανάλυσης χωρίς να την έχω δει βέβαια,κάμερα πολύ καλή ειδικά σε βραδινές σίγουρα τα άλλα δύο με ποιο καινούργιο επεξεργαστή αλλά ούτε που φαίνεται στην καθημερινότητα ότι και να κάνεις,τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά και επειδή το s7 edge το έχει φίλος και το έχω δει και αυτό προσωπικά από αυτά τα 3 πάλι το 6p θα έπαιρνα και λόγω οθόνης που είναι ποιο μεγάλη όπως και να έχει και οι τρεις είναι καλές συσκευές το θέμα είναι τη ζητάει ο καθένας και κάτι άλλο που συνηθίζω να λέω πάνω σε αυτό είναι ότι η τέλεια συσκευή δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Για την 7.0 φιλε μου Γιατί όπως είπε και ο φίλος παρακάτω από εσενα έχει βγει έδω και μέρες.... Μα λέω και γω Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το είπα και σαν ενημέρωση. Υπό την έννοια ότι δεν χρειάζεται κάθε μήνα να περιμένουμε κάποιο μέλος να το ποστάρει. Την πρώτη Δευτέρα του μήνα θα είναι πάνω. Αν όχι το πρωί, μέχρι το βράδυ αργά θα έχει ανέβει το image. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Δεν υπάρχει θέμα ούτε για πλάκα σε τίποτα,τώρα από εκεί και πέρα σε σχέση με αυτά που αναφέρεις το 6p σίγουρα έχει καλύτερο ήχο και από τα δύο,οθόνη πιστεύω καλύτερη από one plus λόγο ανάλυσης χωρίς να την έχω δει βέβαια,κάμερα πολύ καλή ειδικά σε βραδινές σίγουρα τα άλλα δύο με ποιο καινούργιο επεξεργαστή αλλά ούτε που φαίνεται στην καθημερινότητα ότι και να κάνεις,τώρα βέβαια γούστα είναι αυτά και επειδή το s7 edge το έχει φίλος και το έχω δει και αυτό προσωπικά από αυτά τα 3 πάλι το 6p θα έπαιρνα και λόγω οθόνης που είναι ποιο μεγάλη όπως και να έχει και οι τρεις είναι καλές συσκευές το θέμα είναι τη ζητάει ο καθένας και κάτι άλλο που συνηθίζω να λέω πάνω σε αυτό είναι ότι η τέλεια συσκευή δεν υπάρχει Σε ευχαριστώ..Η ραμ με καίει περισσότερο να κρατάει ανοιχτές εφαρμογές,τις βασικες (fb,whatsapp,messenger,tapatalk) και να μη κανει reloading καθε 3 και λίγο. Ειναι οκ σε αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σε ευχαριστώ..Η ραμ με καίει περισσότερο να κρατάει ανοιχτές εφαρμογές,τις βασικες (fb,whatsapp,messenger,tapatalk) και να μη κανει reloading καθε 3 και λίγο. Ειναι οκ σε αυτό το θέμα; Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα,να σου πω και κάτι δεν ξέρω αυτό που λες αν είναι μόνο θέμα της ram η και της rom συνολικά,το λέω αυτό γιατί η γυναικά μου έχει το moto g το πρώτο με 1gb ram δεν αντιμετωπίζει αυτά που αναφέρεις,γενικά το θέμα με την ram έχει ξεφύγει λίγο από την άποψη ότι τα πολλά gb είναι πραγματικά περιττά δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω τα νούμερα που ακούμε τελευταία από 4 και πάνω είναι για εφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 (edited) Το αντιμετωπιζω αυτή τη στιγμή με nexus 5x 7.1.1 rom (γι'αυτό ανησυχώ) Εν τω μεταξυ το 1+ δεν έκανε ποτέ, αλλα το s7 edge τα'χε τα θεματακια του σε αυτό το κομμάτι. Λεω να το προχωρήσω λοιπόν,ευχαριστώ και παλι. Κάτι τελευταίο,ο φορτιστής ειναι 5v - 3A ιδιος με του 5x ; Edited November 16, 2016 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Το αντιμετωπιζω αυτή τη στιγμή με nexus 5x 7.1.1 rom (γι'αυτό ανησυχώ) Εν τω μεταξυ το 1+ δεν έκανε ποτέ, αλλα το s7 edge τα'χε τα θεματακια του σε αυτό το κομμάτι. Λεω να το προχωρήσω λοιπόν,ευχαριστώ και παλι. Κάτι τελευταίο,ο φορτιστής ειναι 5v - 3A ιδιος με του 5x ; Φίλε μου δεν ξέρω τη φορτιστή έχει το 5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Σε ευχαριστώ..Η ραμ με καίει περισσότερο να κρατάει ανοιχτές εφαρμογές,τις βασικες (fb,whatsapp,messenger,tapatalk) και να μη κανει reloading καθε 3 και λίγο. Ειναι οκ σε αυτό το θέμα; Ανοιχτά πα πάντα ... ούτε ένα κόλλημα , και δεν έχω κάνει ποτέ κανένα restart από τότε που το έχω πάρει . Σε αντίθεση με άλλα τηλέφωνα που το ζητούσαν απεγνωσμένα. Μέχρι το note 4 που είχα. Είναι το πρώτο τηλέφωνο για το οποίο δεν έχω ούτε μία εφαρμογή που να ασχολείται με την μνήμη και την διαχείριση της. Έτσι απλά ξεφορτώθηκα ένα από τα βασικά προβλήματα του android. Αν δεν σε ενοχλεί το μέγεθος , χτύπα το . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Μεγάλη υπόθεση αυτό που είπες για τη μνήμη :) Στη παρεα σας απο αύριο λοιπόν!! Το μέγεθος είναι το καλύτερο της υπόθεσης! Εχει νημα για βελτιώσεις και δεν το εντοπισα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2016 Γιατί δεν ανάβει το πράσινο φωτάκι μετά από μία αναπάντητη κλήση ενώ το έχω ενεργοποιημένο απ τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων? Ανάβει μόνο σε μηνύματα του facebook.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts