Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου φαίνετε πως η 7.1.1 πάει αρκετά καλύτερα απο την 7. Και σε μπαταρία και σε επιδόσεις.

Αν και άκυρη ερώτηση. Το force touch των εφαρμογών να υποθέσω πως δεν το υποστηρίζει ακόμη κανένας άλλος launcher? Είναι πολύ βολικό ειδικα στα μηνύματα και το ίντερνετ. Μακάρι να το ενσωματώσουν γρήγορα γιατί ο gel δεν παλεύεται.

Στάλθηκε από το Nexus 6P μου

Και στις κλήσεις βολεύει πολύ. Δεν χρειάζεται να ανοίξω τον dialer για να καλεσω κάποια επαφή που έχω συχνή επικοινωνία.

Χλωμό το κόβω πάντως να το βάζουν άλλοι launchers. Κι εγώ ήμουν fan του Nova, αλλά πλέον δεν τον αλλάζω αυτόν της Google. Ναι μεν πολύ απλός, αλλά πολύ πιο smooth από τον Nova

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν λέμε πιο smooth o stock από Nova σε ποιό πράγμα ακριβώς εννοούμε; Γιατί στον δεύτερο μπορείς να ορίσεις εσύ την ταχύτητα των εφέ και των εναλλαγών. :confused:

Επίσης χρησιμοποιεί κάποιος power bank για το κινητό που να έχει μείνει ευχαριστημένος;

Στα 160€ η τιμή του στη Vodafone το δεκαημερο 1-10/11 λογω έναρξης των εκπτώσεων.

Sent from my Nexus 6P

που το ειδες αυτο;

Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t.

Στα 160€ η τιμή του στη Vodafone το δεκαημερο 1-10/11 λογω έναρξης των εκπτώσεων.

Sent from my Nexus 6P

Να πάρω 2-3.... αν δεν είναι τρόλ .... και αν έχουν πάνω από 2-3:):)

Sent from my Nexus 6P

Καθαρά κράχτης η προσφορά . Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα συσκευής για παραγγελία και δεν πιστεύω ότι υπάρχει καν άμεσα διαθέσιμο σε κάποιο κατάστημα .

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Follow the White Rabbit....

Τελος παραγωγης, ξεστοκαρισμα γινεται. Αμεση διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει. Τα ελαχιστα κομματια που βρισκονται στην αποθηκη, θα διατεθουν στη μειωμενη τιμη σε οποιο καταστημα προλαβε να παραγγειλει μεχρι μια ορισμενη ημερομηνια. Οποτε για καποιον που ενδιαφερεται ειτε παιρνει τηλεφωνο για κρατηση ειτε φερνει βολτα τα καταστηματα απο βδομαδα.

Sent from my Nexus 6P

Ακόμη και έτσι... (Δεν ξέρω τι εσωτερική πληροφόρηση έχεις) μου φαίνεται απίστευτα χαμηλή η τιμή....

Χωρίς να θέλω να σε προσβαλω..

μακάρι να ισχύσει και να υπάρχει σε διαθεσιμότητα να πάρουν όσοι περισσότεροι...

Όταν λέμε πιο smooth o stock από Nova σε ποιό πράγμα ακριβώς εννοούμε; Γιατί στον δεύτερο μπορείς να ορίσεις εσύ την ταχύτητα των εφέ και των εναλλαγών. :confused:

Επίσης χρησιμοποιεί κάποιος power bank για το κινητό που να έχει μείνει ευχαριστημένος;

Ακόμα και στην αργή ταχύτητα είναι πιο smooth ο stock. Πίστεψε με ήμουν fan του Nova για χρόνια και για να κάνω την αλλαγή, είδα διαφορά

κι εγώ nova ειχα, τωρα δεν αλλαζω τον stock. πολυ καλη και η μπαταρια επισης...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ακόμη και έτσι... (Δεν ξέρω τι εσωτερική πληροφόρηση έχεις) μου φαίνεται απίστευτα χαμηλή η τιμή....

Χωρίς να θέλω να σε προσβαλω..

μακάρι να ισχύσει και να υπάρχει σε διαθεσιμότητα να πάρουν όσοι περισσότεροι...

ισχυει, στα 159€, αντε βρες το ομως...

Πού το βρήκατε, και πώς το κλείσατε (όσοι το κλείσατε); Στο site της Vodafone δεν υπάρχει σαν συσκευή προς πώληση.

Sent from neXus

Πού το βρήκατε, και πώς το κλείσατε (όσοι το κλείσατε); Στο site της Vodafone δεν υπάρχει σαν συσκευή προς πώληση.

Sent from neXus

Φαντάζομαι με γνωστό γίνονται αυτά. Η συσκευή δεν υπάρχει στο σαιτ αλλά εκτός από αυτό, δεν έχει ξεκινήσει η προσφορά καν!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Φαντάζομαι με γνωστό γίνονται αυτά. Η συσκευή δεν υπάρχει στο σαιτ αλλά εκτός από αυτό, δεν έχει ξεκινήσει η προσφορά καν!

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Μου κάνει εντύπωση ενώ θεωρητικά φαίνεται να μην πουλάει τη συσκευή, ξαφνικά να βγει σε προσφορά κιόλας.

Όποιος έχει γνωστό, ας στείλει ένα π.μ. αν θέλει, ενδιαφέρομαι. :)

Sent from neXus

Edited by stefan_city

Σκέψου όσο θές ... σιγά μην το βρείς ... σιγά μην υπάρχει ... εγώ μέχρι προχθές που κοιτούσα για 2η συσκευή το είχε χωρίς συμβόλαιο στα 480.

Εδώ και λίγες μέρες το e-shop δεν το έχει καν στην λίστα . Αν υπήρχε κάτι θα ήταν με συμβόλαιο σε αυτά τα λεφτά.

Edited by zakailiou

Και το P8 στα 160€, επισης.

Θα εμφανιστεί στο κατάλογο ή πρέπει να πας σε κατάστημα;;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

με ενδιαφερει κι εμενα το 6p αν καποιος μπορει να βοηθησει ας μου στειλει.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Και μένα θα με ενδιέφερε αυτή η εξοπραγματική προσφορά αν ισχύσει.Αν κανείς μάθει τίποτε παραπάνω ,ας ενημερώσει το forum

Όλους τους ενδιαφέρει φαντάζομαι μια τέτοια προσφορά αλλά μην κάνετε τον κόπο. Σε 1-2 vodafone που ρώτησα όλα είναι κρατημένα :lol:

Από βδομάδα μπείτε αγγελίες μήπως βρείτε κανένα σε λογική τιμή ή αν έχετε κονέ μόνο. :)

παιδιά αν μπορείτε ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πρόβλημα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6954386#post6954386

αντιμετωπίζει κανένας άλλος κάτοχος nexus 6P πρόβλημα με τις κλήσεις του fb messenger??