Gialakias Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Έχει κανείς εμπειρία από αντιμετώπιση των public με την εγγύηση safety net για την οθόνη; Επίσης με nova και tesla unread δεν μου δείχνει ειδοποίησεις του viber ενώ στο 5x δεν είχα κανένα θέμα. Μεγάλη απάτη σε βάρος μου... Αγόρασα Motorola moto g 1. Έσπασε η οθόνη στους 18 μήνες. Το πήγα για αλλαγή οθόνης. Μου είπαν ότι μετά από έλεγχο έχει κάψει και motherboard και η Motorola δεν το φτιάχνει μερικώς. Πρέπει να δώσω 180 για αλλαγή motherboard. Χαχαχαχαχα. Τι ώρα δεν μου είπαν. (να σημειωθεί ότι όταν δεν έδειχνε τίποτα η οθόνη, το κινητό χτυπούσε και λαμβανε ειδοποιήσεις κανονικά) Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Εμένα το κινητό είναι άριστο λειτουργικά, απλά νομίζω ότι έχει ένα θέμα με burn in pixels ακριβώς εκεί που υπάρχει ή μπάρα αναζήτησης της google.To διαπίστωσα γιατί χρησιμοποιώ nova και αφαιρώ την μπάρα και σε λευκό φόντο με χαμηλό φωτισμό το είδα.Τους πήρα τηλ και μου είπαν να περάσω από το κατάστημα το αφήσω για 15 εργάσιμες να το ελέγξουν και να μου δώσουν συσκευή αντικατάστασης....δεν ξέρω εάν θα το πάω ή θα το πάω κατευθείαν στην αντιπροσωπεία μόνος μου στον Κηφισο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Το γράφω εδώ και όχι στις τροποποιήσεις αφού εδώ υπήρξε και η συζήτηση για τα αποκλειστικά feature της 7.1 στα Pixel. Κάποιος, δεν θυμάμαι τώρα όνομα, ήθελε το Google assistant. Ε πλέον είναι γελοίος το τρόπος που μπορούμε να το έχουμε και εμείς αυτό. Ως τώρα χωρίς κανένα drawback! Ας είναι καλά τα παιδιά στο xda. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Το γράφω εδώ και όχι στις τροποποιήσεις αφού εδώ υπήρξε και η συζήτηση για τα αποκλειστικά feature της 7.1 στα Pixel. Κάποιος, δεν θυμάμαι τώρα όνομα, ήθελε το Google assistant. Ε πλέον είναι γελοίος το τρόπος που μπορούμε να το έχουμε και εμείς αυτό. Ως τώρα χωρίς κανένα drawback! Ας είναι καλά τα παιδιά στο xda. Eλα τόσο γρήγορα? :lol: Για δωσε λινκ γιατι δε το βρισκω.. Edited October 12, 2016 by djivo Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Eλα τόσο γρήγορα? :lol: Για δωσε λινκ γιατι δε το βρισκω.. Μία αλλαγή στο build.prop είναι. Αλλαγή της ονομασίας του τηλεφώνου σε Pixel XL και πρόσθεση μίας γραμμής στο τέλος! ;) Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σιγά που δε θα το είχαμε :p Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγώ το έφτιαξα ήδη. Έτσι για το καλό! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το πηρα κι εγω εχτες,μια ερωτηση,το volta,είναι σαν το viber? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το πηρα κι εγω εχτες,μια ερωτηση,το volta,είναι σαν το viber? Δεν το ξέρω το volta. Πρώτη φορά το ακούω! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν το ξέρω το volta. Πρώτη φορά το ακούω! είναι προσθετο future στα nexus,κανει κλησεις μεσω wifi-δεδομενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 είναι προσθετο future στα nexus,κανει κλησεις μεσω wifi-δεδομενα. Μήπως τα έχεις μπερδέψει???? Project Volta ήταν στο Andoid L(lollipop) και αφορούσε την μπαταρία. Από την ΜΜ και μετά έχουμε το Doze. Στα nexus υπάρχει το Project Fi που είναι για κλήσεις μέσω wifi από όσο γνωρίζω. Αλλά επίσης αυτό υποστηρίζεται αν δεν κάνω λάθος μόνο Αμερική σαν υπηρεσία. Και πλέον υπάρχει και το Google Allo που από ότι έχω καταλάβει είναι κάτι αλλά viber. Αλλά δεν έχει την δυναμική του viber προφανώς! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Μήπως τα έχεις μπερδέψει???? Project Volta ήταν στο Andoid L(lollipop) και αφορούσε την μπαταρία. Από την ΜΜ και μετά έχουμε το Doze. Στα nexus υπάρχει το Project Fi που είναι για κλήσεις μέσω wifi από όσο γνωρίζω. Αλλά επίσης αυτό υποστηρίζεται αν δεν κάνω λάθος μόνο Αμερική σαν υπηρεσία. Και πλέον υπάρχει και το Google Allo που από ότι έχω καταλάβει είναι κάτι αλλά viber. Αλλά δεν έχει την δυναμική του viber προφανώς! το λαθος είναι στο ονομα λεγετε volte(voice over lte). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 το λαθος είναι στο ονομα λεγετε volte(voice over lte). Δεν ξέρω τι παίζει με τους παρόχους εδώ και αν το υποστηρίζουν! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν ξέρω τι παίζει με τους παρόχους εδώ και αν το υποστηρίζουν! ενταξει,εγω ρωτησα αν μοιαζει με το viber? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) ενταξει,εγω ρωτησα αν μοιαζει με το viber? Δεν νομίζω... Χωρίς να είμαι ειδικός. Όπως το βλέπω εγώ και εντελώς μπακαλίστικα το VoLTE είναι μετάδοση φωνής μέσω LTE και χρησιμοποιεί το σήμα σαν τηλεφωνία και όχι ακριβώς data σαν internel μόνο. Ενώ το viber ουσιαστικά χρησιμοποιεί το internet για να στείλει τα διάφορα πακέτα. Και σε wifi να είσαι, viber κλήση θα κάνεις. VoLTE είναι μόνο μέσω δικτύου κινητής και λογικά θα πρέπει αν είσαι και σε κάλυψη με LTE(4G) δίκτυο την στιγμή της κλήσης και λογικά να το παρέχει σαν υπηρεσία και ο πάροχος σου. Φυσικά δεν έχω καμία γνώση για αυτά που λέω οπότε μπορεί να είναι όλα λάθος. Απλά πως τα καταλαβαίνω εγώ. Σύμφωνα με το site της Apple πάντως καθώς από το iphone6 υποστηρίζει το VoLTE οι Έλληνες πάροχοι κινητής δεν το υποστηρίζουν. https://support.apple.com/el-gr/HT204040 Edited October 12, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrixios3650 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ερώτηση με την PN7 εχει δει κανένας βελτίωση στην μπαταρία;;;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Καλημέρα παιδιά, το ότι είμαι ακόμη σε NRD90T είναι λογικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ερώτηση με την PN7 εχει δει κανένας βελτίωση στην μπαταρία;;;;; Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάμε να συνεχίσουμε την κουβέντα στο σωστό θέμα. Είναι custom rom. Πάντως η λογική λέει ότι δεν θα δεις διαφορά. Στοκ ρομ είναι με εισαγωγή διαφόρων features. Καλημέρα παιδιά, το ότι είμαι ακόμη σε NRD90T είναι λογικό?? Είσαι beta user? Γιατί νομίζω η επίσημη είναι η 90U πριν την 90X του Οκτωβρίου. Η λογική λέει ότι έπρεπε να σου έχει έρθει η 90X. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είχα κάνει εγγραφή για beta user, για να μου ρθει πιο γρήγορα η 7.0 αλλά δεν θυμάμαι αν μετά resign. Τι θα με συνέφερε να είμαι? γιατί με προβληματίζει ότι έχω μείνει στην U. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είχα κάνει εγγραφή για beta user, για να μου ρθει πιο γρήγορα η 7.0 αλλά δεν θυμάμαι αν μετά resign. Τι θα με συνέφερε να είμαι? γιατί με προβληματίζει ότι έχω μείνει στην U. Εσύ ξέρεις τι θες να είσαι. Τώρα θα έρθουν σιγά σιγά και οι 7.1 DP. Δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θες να έχεις στο τηλέφωνο σου. Η επίσημη πάντως είναι η 90X αυτή την στιγμή. Πιθανό αν είσαι ακόμα beta user να μην έρχεται η κανονική. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesopos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εσύ ξέρεις τι θες να είσαι. Τώρα θα έρθουν σιγά σιγά και οι 7.1 DP. Δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θες να έχεις στο τηλέφωνο σου. Η επίσημη πάντως είναι η 90X αυτή την στιγμή. Πιθανό αν είσαι ακόμα beta user να μην έρχεται η κανονική. Τώρα έκανα εγγραφή ως beta user ξανά και μου ρθε αμέσως αναβάθμιση... άντε να δούμε. Για τις 7.1 DP πότε λένε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν το ξέρω το volta. Πρώτη φορά το ακούω! είναι προσθετο future στα nexus,κανει κλησεις μεσω wifi-δεδομενα. Εμενα μου ακουγεται για κατι σαν εφαρμογη διαχειρησης ενεργειας (Volt-a).. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα έκανα εγγραφή ως beta user ξανά και μου ρθε αμέσως αναβάθμιση... άντε να δούμε. Για τις 7.1 DP πότε λένε? Για τελος του μηνα η DP και τον δεκεμβρη η επισημη.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εμενα μου ακουγεται για κατι σαν εφαρμογη διαχειρησης ενεργειας (Volt-a).. Είπε το παιδί ότι έκανε λάθος και έλεγε για το VoLTE. Έχει σημασία και ο τρόπος που γράφεται γιατί έτσι τονίζεται το LTE που είναι για δίκτυα. Το οποίο όμως δεν υποστηρίζεται από κανέναν πάροχο στην Ελλάδα. Έτσι ξέρω τουλάχιστον. Και έτσι το δίνει και η apple. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Είπε το παιδί ότι έκανε λάθος και έλεγε για το VoLTE. Έχει σημασία και ο τρόπος που γράφεται γιατί έτσι τονίζεται το LTE που είναι για δίκτυα. Το οποίο όμως δεν υποστηρίζεται από κανέναν πάροχο στην Ελλάδα. Έτσι ξέρω τουλάχιστον. Και έτσι το δίνει και η apple. Οκ δεν το ειδα.. Υπαρχει παροχος στην ελλαδα που παρεχει VoLTE ; Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Οκ δεν το ειδα.. Υπαρχει παροχος στην ελλαδα που παρεχει VoLTE ; Με τρολάρεις σίγουρα τώρα... :lol::lol: Φαντάζομαι δεν πήγαινε σε μένα η ερώτηση. Edited October 13, 2016 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts