Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 ΟΚ, ο κόσμος διαβάζει και κρίνει. Τέλος το off topic εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosaero Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 (edited) Εγώ πιστεύω οτι η huawei έχει κατασκευάσει το καλύτερο nexus που έχει βγει(σε σχέση πάντα με τα προηγουμενα όπου πάντα είχαν 1-2 σοβαρά μειονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού πχ μπαταρια-ποιοτητα κατασκευής) Edited March 25, 2016 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Σε ενα τραπεζι σημερα το μεσημερι,αλλος με note 4 , αλλος με one m9, ενας με iphone6 και ενας με s6 edge.Ως συνηθως ολοι το μακρυ τους και το κοντο τους -το δικο μου ειναι καλυτερο-ομορφοτερο-γρηγοροτερο κλπ..Και φτασαμε στο συγκριτικο της οθονης.Βαζω το high brightness mode widget στο φουλ και επεσε βουβαμαρα.Αποσυρθηκαν ολοι σα βρεγμενες γατες..:lol::lol::lol: Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Σε ενα τραπεζι σημερα το μεσημερι,αλλος με note 4 , αλλος με one m9, ενας με iphone6 και ενας με s6 edge.Ως συνηθως ολοι το μακρυ τους και το κοντο τους -το δικο μου ειναι καλυτερο-ομορφοτερο-γρηγοροτερο κλπ..Και φτασαμε στο συγκριτικο της οθονης.Βαζω το high brightness mode widget στο φουλ και επεσε βουβαμαρα.Αποσυρθηκαν ολοι σα βρεγμενες γατες..:lol::lol::lol: :lol::lol:...ακόμα κ με τα samsung?απ οτι ξέρω έχουν εφάμιλλες οθονες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 :lol::lol:...ακόμα κ με τα samsung?απ οτι ξέρω έχουν εφάμιλλες οθονες Ο φίλος έγραψε ότι ενεργοποίησε το high brightness mode. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 (edited) Η πλάκα είναι ότι μιλάτε για άλλες ναυαρχίδες ενώ αυτή την στιγμή το Nexus 6P είναι το καλύτερο Android κινητό που κυκλοφορεί και φυσικά δεν εννοώ στα specs... τρέχει πιο γρήγορα, απροβλημάτιστα και χωρίς ούτε μισό lag το Android, έχει top amoled οθόνη και μάλιστα 5.7 ιντσών, έχει στερεοφωνικά ηχεία, έχει απ τις καλύτερες κάμερες, έχει πολύ καλή μπαταρία που φορτίζει σε μιάμιση ώρα, δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, έχει τον καλύτερο αισθητήρα για δακτυλικό αποτύπωμα σε Android, παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις και αυτή την στιγμή κάνει 500 ευρώ.... πείτε μου απλά ένα ένα κινητό που να έχει όλο αυτό το πακέτο μαζί.....και όταν λέτε το stock Android είναι βαρετό δηλαδή τι άλλο θέλετε να σας έχει ? το TouchWiz και τα άλλα τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο προβληματάκια.. και χωρίς να rootareis βάζεις κανα launcher και παίζεις αν θες.... Edited March 26, 2016 by elessar86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Και εγώ είμαι καινούριος κάτοχος του κινητού και είμαι καταευχαριστημένος.. Ήξερα τι έπαιρνα βέβαια γιατί πριν ήμουν κάτοχος του 4 και του 5.. Έπαιξε λίγο να πάρω το edge αλλά πήγα στην λύση που πάω χρόνια τώρα και μένω πάντα ευχαριστημένος.. Το μόνο πρόβλημα που έχω δει είναι ότι δεν συνδέεται αυτόματα με το wifi μου.. Θέλει άνοιξε κλείσε το εικονίδιο του για να παίξει.. Το έχουν και άλλοι αυτό δεν ξέρω.. Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Η πλάκα είναι ότι μιλάτε για άλλες ναυαρχίδες ενώ αυτή την στιγμή το Nexus 6P είναι το καλύτερο Android κινητό που κυκλοφορεί και φυσικά δεν εννοώ στα specs... τρέχει πιο γρήγορα, απροβλημάτιστα και χωρίς ούτε μισό lag το Android, έχει top amoled οθόνη και μάλιστα 5.7 ιντσών, έχει στερεοφωνικά ηχεία, έχει απ τις καλύτερες κάμερες, έχει πολύ καλή μπαταρία που φορτίζει σε μιάμιση ώρα, δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, έχει τον καλύτερο αισθητήρα για δακτυλικό αποτύπωμα σε Android, παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις και αυτή την στιγμή κάνει 500 ευρώ.... πείτε μου απλά ένα ένα κινητό που να έχει όλο αυτό το πακέτο μαζί.....και όταν λέτε το stock Android είναι βαρετό δηλαδή τι άλλο θέλετε να σας έχει ? το TouchWiz και τα άλλα τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο προβληματάκια.. και χωρίς να rootareis βάζεις κανα launcher και παίζεις αν θες.... Γούστα είναι αυτά.Έχοντας περάσει από όλα τα nexus (ξεκινώντας από το one) το 6p είναι το καλύτερο nexus. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Παιδιά , να ρωτησω κάτι ;; Είναι ο ήχος πιο χαμηλός στα ακουστικά από ότι σε άλλες συσκευές ή είναι η ιδέα μου ?? Ή μήπως η συσκευή μου έχει κάνα πρόβλημα στο jack?? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Γούστα είναι αυτά.Έχοντας περάσει από όλα τα nexus (ξεκινώντας από το one) το 6p είναι το καλύτερο nexus. Υπηρξα και γω νεξουσακιας αλλα με σταματησε το νεχους 6..-Αλλα το 6p ειναι οτι πιο κορυφαιο σε γενικοτερο πακετο συσκευης -δεν υπαρχει κατι που να υστερει απο τον ανταγωνισμο του-ακομα και με στοκ official ,καποιος που δε θελει να το πειραξει ειναι μια χαρα. Για αυτο το συγκεκριμενο θρεντ δεν εχει πολυ κινηση, αφου δεν υπαρχουν σοβαρα προβληματα και αν παρουσιαστουν οι χρηστες των νεξους ξερουν τη λυση.. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 και όταν λέτε το stock Android είναι βαρετό δηλαδή τι άλλο θέλετε να σας έχει ? το TouchWiz και τα άλλα τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο προβληματάκια.. και χωρίς να rootareis βάζεις κανα launcher και παίζεις αν θες.... Kαι εγω ειμαι AOSPας εδω και χρονια, τωρα με Nexus 6 και Redmi 3. Miui>AOSP Aν αρχισω να λεω τι εχει πανω η MIUI παραπανω απο την AOSP και ποσο καλα τρεχει στο παμφτηνο redmi3, θα πεσουν τα τσιμεντα. Ζαχαρωνα ενα 6p αλλα τωρα παω ολοταχως για mi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Ο φίλος έγραψε ότι ενεργοποίησε το high brightness mode. Που πάει να πεί...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Μετα απο 1 μηνα και κατι κατοχος του 6P, καταλαβα τελικα παιδια, πως για εμενα προσωπικα, δεν αξιζει καμια αλλη συσκευη να εχεις εκτος απο nexus (σε θεμα android). Μονο που πραγματικα απολαμβανεις τι εστι λειτουργικο android απο την "Μαμα" του χωρις κατι αλλο, φτανει. Ολα ειναι τοσο αμεσα, γρηγορα, ομορφα και κυριως χωρις lags. Πολυ κριμα που ενα τετοιο λειτουργικο χαντακονεται και φαινεται τοσο χαλια λειτουργικο λογω του οτι οι εταιριες (LG, samsung, sony κτλ) το δημιουργουν ολο αυτο. Πολυ κριμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 παιδια οσοι δεν το εχετε και το σκεφτεστε το γαλλικο αμαζον το εχει σε προσφορα 509 ευρω το 64gb ορματε!!!! Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 παιδια οσοι δεν το εχετε και το σκεφτεστε το γαλλικο αμαζον το εχει σε προσφορα 509 ευρω το 64gb ορματε!!!! Καλή ευκαιρία για όσα παιδιά δεν τους κόψει τη συναλλαγή η τράπεζα λόγω cc. :mad: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Από γαλλικό Amazon από δύσκολο έως αδύνατον να κάνεις αγορά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 523 με γρηγορη παραδοση. Εξαιρετικη για το 64αρι. Καταφερε κανεις να αγορασει επιτυχως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Από γαλλικό Amazon από δύσκολο έως αδύνατον να κάνεις αγορά Έχεις δικιο στεφανε εκτός και αν εχεις αμεχ Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Που πάει να πεί...? https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.hbmwidget&hl=el Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=flar2.hbmwidget&hl=el Είναι γνωστό όμως ότι το nexus 6P έχει για κάποιο λόγο κομμένη την φωτεινότητα σαν ρύθμιση από τον χρήστη. Είναι δλδ αρκετά σκοτεινό σε σχέση με άλλα smartphones της κατηγορίας του. Ίσως είναι κομμένη για να αποφύγουν της υψηλές θερμοκρασίες από χρήστες που είναι "γκαβοί" :lol::lol: Άρα προφανώς για να κάνεις ένα review της οθόνης σαν απόδοση, είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσεις την ικανότητα του hardware να πάει πιο ψηλά. ***** Η φωτεινότητα μπορεί να είναι χαμηλή ωστόσο όπως θα διαβάσει κανείς στα reviews αλλά θα δει και στην καθημερινή χρήση, το sunlight contrast ratio είναι από τα καλύτερα της αγοράς. Τουλάχιστον μέχρι όσο όταν βγήκε. Τώρα με τα νέα S7 & G5 δεν γνωρίζω. Οπότε αυτό σημαίνει ότι πρακτικά δεν δημιουργεί στον χρήστη την τόσο μεγάλη ανάγκη για μεγαλύτερη φωτεινότητα. Εγώ προσωπικά το έχω στο ~40% αυτόματο. Άντε να το βάλω καμιά φορά στο ~50% Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Και γω να σου πω μεχρι πριν 3-4 χρονια εβαζα παντα αυτοματη φωτεινοτητα στο 50-60% .Επειδη το "γηρας ου γαρ" ομως, θελω πλεον να τα βλεπω ολα πιο φωτεινα και καθαρα.Και το mode αυτο μου χρειαζεται.Ασε που κανω και τη σχετικη πλακα σε ολους τους λοιπους φιλους γκατζετακηδες :p Ωστοσο πραγματι η φωτεινοτητα του nexus 6p σε κλειστο χωρο τουλαχιστο ειναι απολυτως επαρκης και ικανοποιητικη για τους περισσοτερους χρηστες. Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Και γω να σου πω μεχρι πριν 3-4 χρονια εβαζα παντα αυτοματη φωτεινοτητα στο 50-60% .Επειδη το "γηρας ου γαρ" ομως, θελω πλεον να τα βλεπω ολα πιο φωτεινα και καθαρα.Και το mode αυτο μου χρειαζεται.Ασε που κανω και τη σχετικη πλακα σε ολους τους λοιπους φιλους γκατζετακηδες :p Ωστοσο πραγματι η φωτεινοτητα του nexus 6p σε κλειστο χωρο τουλαχιστο ειναι απολυτως επαρκης και ικανοποιητικη για τους περισσοτερους χρηστες. Θα συμφωνησω πως σε εσωτερικους χωρους ειναι μια χαρα αλλα στον ηλιο ειναι δυσκολο να δεις. Βεβαια δεν ειναι και τρελη διαφορα σε σχεση αλλες συσκευες. Κατι αλλο, δεν ξερω τι χρηση του κανετε αλλα εγω με 3g (εχω κλεισει το 4g :ninja: ) και wifi ολη μερα ανοιχτα , και γενικα καθε λιγο και λιγακι το σκαλιζω το μεγιστο που εχω δει ειναι 4,5 ωρες με περιπου 10% μπαταρια..το κινητο βεβαια το εχω απο το σαββατο οποτε δεν εχω καλη εμπειρια. Τελος, το μαυρο παιδες απλα πανεμορφο ξεχασα οτι υπαρχει το λευκο.. :P Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εγώ είμαι στις 5.30 ώρες σε WiFi όλη μέρα και όλα ανοιχτα, και φορτωμένο γενικά το κινητό. Αν είμαι όλη μέρα σε 3g βγάζω κάπου στο 4ωρο. Όλα αυτά με custom rom και kernel. Πάντως εμένα επειδή πάντα με τρώει το μικρόβιο της αλλαγής, σκεφτόμουν να το δώσω και να πάρω το lg v10, αν και δε νομίζω να κάνω τη μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Αλίνομονο αν βγάζαμε 5-6 ώρες μόνο σε 3G. Τότε θα μιλούσαμε για σταθερά 7ωρα με wifi. Χρόνοι G2. Δύσκολα θα δούμε τέτοιους χρόνους ειδικά από UHD 5,5+ κινητά. Με τα σημερινά δεδομένα πάντα. Διότι και οι εταιρείες όπως βλέπετε περισσότερο εστιάζουν σε γρήγορη φόρτιση και αυτονομία τέτοιου τυπου(διαφημιστικού σκοπού, π.χ. 10 λεπτά φόρτιση 8 ώρες αυτονομία κλπ). Τώρα για την φωτεινότητα εγώ την κρίνω πάνω από επαρκή και είμαι από τα άτομα που γενικά θέλουν φωτεινό κινητό. Στον ήλιο ουδέποτε είχα πρόβλημα. ΤΟ high brightness mode δεν το έχε χρησιμοποιήσει ποτέ! Ακόμα και σε ταξίδια που αναλαμβάνε το ρόλο gps δεν είχα κανένα πρόβλημα και δεν χρειάστηκα παραπάνω φωτεινότητα. Στο θέμα αλλαγής είναι καθαρά υποκειμενικό. Νομίζω όλοι μας το έχουμε! Όλοι θέλουμε την αγορά ενός καινούριου. Αλλά με το 6P είναι η πρώτη φορά που δεν βλέπω τίποτα στον ανταγωνισμό που να ζηλεύω. Έτσι και αλλιώς όπως έχει γίνει το android από τις εταιρείες και τις τιμές που βγάζουν τα κινητά τους προτιμώ να δώσω +100-200 και να πάρω iphone :p Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Η πλάκα είναι ότι μιλάτε για άλλες ναυαρχίδες ενώ αυτή την στιγμή το Nexus 6P είναι το καλύτερο Android κινητό που κυκλοφορεί και φυσικά δεν εννοώ στα specs... τρέχει πιο γρήγορα, απροβλημάτιστα και χωρίς ούτε μισό lag το Android, έχει top amoled οθόνη και μάλιστα 5.7 ιντσών, έχει στερεοφωνικά ηχεία, έχει απ τις καλύτερες κάμερες, έχει πολύ καλή μπαταρία που φορτίζει σε μιάμιση ώρα, δεν έχει βγάλει το παραμικρό πρόβλημα, έχει τον καλύτερο αισθητήρα για δακτυλικό αποτύπωμα σε Android, παίρνει άμεσα αναβαθμίσεις και αυτή την στιγμή κάνει 500 ευρώ.... πείτε μου απλά ένα ένα κινητό που να έχει όλο αυτό το πακέτο μαζί.....και όταν λέτε το stock Android είναι βαρετό δηλαδή τι άλλο θέλετε να σας έχει ? το TouchWiz και τα άλλα τι παραπάνω προσφέρουν εκτός απο προβληματάκια.. και χωρίς να rootareis βάζεις κανα launcher και παίζεις αν θες.... Αυτά όλα που λες από που τα συμπεραίνεις θα ήθελα να ξέρω πραγματικά. Είχες όλες τις άλλες ναυαρχίδες ας πούμε και σύγκρινες πχ. το δακτυλικό αποτύπωμα ? Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες καθώς δεν το είχα το κινητό. Αλλά θα'θελα να ξέρω πως πολλοί εδώ μέσα (εννοώ στα νήματα του myphone) βγάζουν συμπεράσματα και εκφέρουν γνώμες στα "κουτουρου". (Χωρίς παρεξήγηση φίλε μου -απλά φιλικά) ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια οσοι δεν το εχετε και το σκεφτεστε το γαλλικο αμαζον το εχει σε προσφορα 509 ευρω το 64gb ορματε!!!! Δεν το βλέπω.Τελείωσε η προσφορά ? Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts