Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αν είναι ευρωπαϊκή η συσκευή έχεις εγγύηση κανονικά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπέρα στην νεξουσοπαρέα... Για πείτε ρε παιδιά και σε μας τους άσχετους, αν το φέρουμε από Ευρώπη την παίζει με την εγγύηση; Έχεις εγγύηση κανονικά γτ είναι ευρωπαϊκή αγορά. αν αγοράσεις από αμαζον θα έχεις και την καλύτερη εξυπηρέτηση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μετά από δύο εβδομάδες...ήρθε https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/b177064e485ed2ce3d1e8d97dca424cb.jpg https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/e510ae3acf86a08e5d26b89b05ea35a4.jpg Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρώτησα και εγώ τώρα την Huawei. Έρχεται το 32αρι στις 10/1. Όχι τα άλλα. Οπότε την ρώτησα τι παίζει με εγγύηση για τα άλλα. Θυμάμαι παλαιότερα ας πούμε η LG δεν κάλυπτε το G2 32GB διότι δεν το εισήγαγε οπότε και δεν το κάλυπτε εδώ στην Ελλάδα καθώς δεν είχε ανταλλακτικά. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρώτησα και εγώ τώρα την Huawei. Έρχεται το 32αρι στις 10/1. Όχι τα άλλα. Οπότε την ρώτησα τι παίζει με εγγύηση για τα άλλα. Θυμάμαι παλαιότερα ας πούμε η LG δεν κάλυπτε το G2 32GB διότι δεν το εισήγαγε οπότε και δεν το κάλυπτε εδώ στην Ελλάδα καθώς δεν είχε ανταλλακτικά. Το προηγούμενο nexus 6 που είχα κανει αγορά από amazon.fr το service κανονικά το δεχόταν. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Το προηγούμενο nexus 6 που είχα κανει αγορά από amazon.fr το service κανονικά το δεχόταν. Εννοώ τι γίνεται με τα 64 και 128. Το 64αρι κοιτούσα. Το 32αρι επειδή το φέρνει το καλύπτει. EDIT: Τα καλύπτει όλα όπως λένε αυτοί. "Κωνσταντίνε υπάρχει η Πανευρωπαική εγγύηση (PEW) η οποία είναι σε εφαρμογή απο τον Σεπτέμβριο του 2015 που σημαίνει ότι μπορείς να επισκευάσεις το Huawei κινητό σου τα πρώτα 2 χρόνια απο την ημερομηνία αγοράς σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ εφόσον το έχεις αγοράσει από χώρα της ΕΕ με την απόδειξη αγοράς που θα πρέπει να περιλαμβάνει το ΙΜΕΙ.Φιλικά!" Edited December 16, 2015 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Εννοώ τι γίνεται με τα 64 και 128. Το 64αρι κοιτούσα. Το 32αρι επειδή το φέρνει το καλύπτει. Στην θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ το service να ρωτησω τι ισχυει, αν και θεωρω παραβαση της νομοθεσιας αν ισχυει κατι αλλο. Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μόλις παρήγγειλα από γαλλικό Amazon ένα μαύρο Nexus 6p 32gb στα 499 ευρώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdoe21 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Που το βρήκες? Δεν το δίνει πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Μόλις παρήγγειλα από γαλλικό Amazon ένα μαύρο Nexus 6p 32gb στα 499 ευρώ! Ξανά λοιπόν στη παρέα του Nexus my friend. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Που το βρήκες? Δεν το δίνει πια... αυτό πήγα να ρωτήσω και εγώ Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Που το βρήκες? Δεν το δίνει πια... Ήταν flash έκπτωση. Την πέτυχα κατά τύχη. Να έχετε το νου σας γιατί απ ότι φαίνεται θα το κάνει συχνά. Ξανά λοιπόν στη παρέα του Nexus my friend. It's good to be back! Μετά τα Χριστούγεννα θα το έχω απ ότι φαίνεται. Βασικά το γκρι ήθελα για να μη ζήσω τα ίδια όπως με το μαύρο HTC One M7, αλλά χαλάλι με τέτοια τιμή και να το έχω και τόσο σύντομα. Όπως και να το κάνουμε Λευτέρη, εμπειρία χρήσης όπως στα Nexus δεν τη βρίσκεις πουθενά αλλού, ούτε καν στα moto. Σκεφτόμουν να πάρω το Nexus 6, αλλά έκατσε η έκπτωση του 6p. Θα δούμε τι δουλειά έχει κάνει στο hardware η huawei, γιατί εκεί η Motorola δίνει ρέστα. Αν δε με ενθουσιάσει το στέλνω πίσω γιατί έχω καλομαθει να έχω άριστο σήμα, άριστο gps και άριστη ποιότητα ομιλίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Όπως και να το κάνουμε Λευτέρη, εμπειρία χρήσης όπως στα Nexus δεν τη βρίσκεις πουθενά αλλού, ούτε καν στα moto. Σκεφτόμουν να πάρω το Nexus 6, αλλά έκατσε η έκπτωση του 6p. Θα δούμε τι δουλειά έχει κάνει στο hardware η huawei, γιατί εκεί η Motorola δίνει ρέστα. Αν δε με ενθουσιάσει το στέλνω πίσω γιατί έχω καλομαθει να έχω άριστο σήμα, άριστο gps και άριστη ποιότητα ομιλίας. Αφού έχεις μάθει να έχεις καλό σήμα τότε καλά έκανες και δεν πήρες το 6. Οι μισοί έχουν θέμα με το σήμα. Συμφωνώ για την εμπειρία χρήσης. Τελικά όλοι όσοι είχαμε/έχουμε το galaxy nexus όπως και ο @djkostas, ξανά θα βρούμε λιμάνι στο 6P. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Από θέμα hardware είναι άψογο καταπληκτική συσκευή όσο για το σήμα...μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 πολλοί παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να έχουν 4g κάποια πατάτα έκανε ή Google εγώ άφησα το παλιό radio και είναι άψογο το σήμα Τώρα για την ομιλία υπάρχει ένα ψιλοθεματακι με το μικρόφωνο στην πλάτη της συσκευής κάποιοι έχουν αναφέρει ότι δεν τους ακούει ο συνομιλητής τους στο δικό μου δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο όμως Edited December 16, 2015 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αφού έχεις μάθει να έχεις καλό σήμα τότε καλά έκανες και δεν πήρες το 6. Οι μισοί έχουν θέμα με το σήμα. Συμφωνώ για την εμπειρία χρήσης. Τελικά όλοι όσοι είχαμε/έχουμε το galaxy nexus όπως και ο @djkostas, ξανά θα βρούμε λιμάνι στο 6P. Η συμμορία ξαναμαζεύεται... Ερχόμαστεεεεεε :lol::lol: Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Αφού έχεις μάθει να έχεις καλό σήμα τότε καλά έκανες και δεν πήρες το 6. Οι μισοί έχουν θέμα με το σήμα. Συμφωνώ για την εμπειρία χρήσης. Τελικά όλοι όσοι είχαμε/έχουμε το galaxy nexus όπως και ο @djkostas, ξανά θα βρούμε λιμάνι στο 6P. Το είχα διαβάσει για το Nexus 6 γιαυτό και το σκεφτόμουν. Από θέμα hardware είναι άψογο καταπληκτική συσκευή όσο για το σήμα...μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 πολλοί παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να έχουν 4g κάποια πατάτα έκανε ή Google εγώ άφησα το παλιό radio και είναι άψογο το σήμα Τώρα για την ομιλία υπάρχει ένα ψιλοθεματακι με το μικρόφωνο στην πλάτη της συσκευής κάποιοι έχουν αναφέρει ότι δεν τους ακούει ο συνομιλητής τους στο δικό μου δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο όμως Έχω ρίξει πολύ διάβασμα, εύχομαι και το δικό μου να είναι απροβληματιστο. Σε αντίθετη περίπτωση, επειδή το πήρα από Amazon δεν αγχωνομαι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέχασα να αναφέρω ότι δε χρησιμοποίησα ελληνική κάρτα. Το λέω γιατί στο φόρουμ λένε ότι με τα capital controls δεν μπορείς να αγοράσεις από το γαλλικό Amazon, σε αντίθεση με το γερμανικό και αγγλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Από θέμα hardware είναι άψογο καταπληκτική συσκευή όσο για το σήμα...μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1 πολλοί παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να έχουν 4g κάποια πατάτα έκανε ή Google εγώ άφησα το παλιό radio και είναι άψογο το σήμα Τώρα για την ομιλία υπάρχει ένα ψιλοθεματακι με το μικρόφωνο στην πλάτη της συσκευής κάποιοι έχουν αναφέρει ότι δεν τους ακούει ο συνομιλητής τους στο δικό μου δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο όμως Στεφ εχεις δικιο με το 4g το αντιμετωπισα και εγω, αλλα αυτο που εκανα ηταν να παω στις ρυθμισεις και να λλαξω σε 3g και 4g και τωρα δουλευει αψογα με full σημα οπως πριν:happy: Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Πολλοί δεν μπορούν να το βάλουν ότι και αν είχαν προσπαθήσει μένουν κολλημένοι σε h+ σε κάθε περίπτωση και αφού και αυτοί που τους δούλευε δεν είδαν καμία διάφορα από το παλιό άφησα το παλιό ράδιο να αποφύγουμε τα δράματα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το θέμα με το 4g λογικά δεν είναι software; άρα κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. Ένα άλλο bug που διάβασα είναι αυτό που έχει και το Nexus 5 με το WiFi drain, εμφανίζεται πρώτο στα στατιστικά. Το έχετε αντιμετωπίσει εσείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το θέμα με το 4g είναι ένα κακό radio release και τίποτα άλλο όσο για το WiFi drain ένα μήνα που έχω την συσκευή δεν το έχω δει ποτέ μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τελικά το sar της συσκευής πόσο είναι; Μόνο το αμερικάνικο βρίσκω πόσο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Υποθέτω οι τιμές είναι ίδιες και για Ευρώπη άσχετα αν οι αμερικανοί μπορεί να έχουν αλλά όρια Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Έχω το powerbank της xiaomi, αν πάρω ένα καλώδιο USB C - micro USB θα φορτίζει λέτε; USB otg υποστηρίζει; Να πω την αμαρτία μου με έχει ξενερώσει λίγο αυτό το θέμα. Αν δεν ακολουθήσουν κι οι άλλοι κατασκευαστες τσάμπα περιφερειακά θα αγοράσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ρίξε μια μάτια στο xda υπάρχει ολόκληρο νήμα εγώ το λίγο που είχα διαβάσει δεν έβγαλα άκρη άλλοι έλεγαν πως δουλεύει άλλοι όχι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 (edited) Έχω το powerbank της xiaomi, αν πάρω ένα καλώδιο USB C - micro USB θα φορτίζει λέτε; USB otg υποστηρίζει; Να πω την αμαρτία μου με έχει ξενερώσει λίγο αυτό το θέμα. Αν δεν ακολουθήσουν κι οι άλλοι κατασκευαστες τσάμπα περιφερειακά θα αγοράσουμε. http://www.amazon.it/Huawei-Smartphone-Display-pollici-Fotocamera/dp/B017EOVF6C/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1450299485&sr=1-1&keywords=nexus+6p απο οτι βλεπω το δινει το ιταλικο με OTG. Στους ovelclockers ειχαν ενα θεμα με τα type c πρεπει να βρεις καλο και συμβατο. Type C παντως πουλανε αρκετοι. Edited December 16, 2015 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/ac3af074f6a11bf483732ee19919f317.jpg https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/16/5c283f39267b72c33a6d3d278ab83c9c.jpg Να μιλήσουμε και λίγο για την μπαταρία Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts