Jump to content

Google Nexus 6P (by Huawei)

paris_89
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ιταλικο...

Οκ το ιταλικό δεν έχει θέμα.Το γαλλικό είναι το προβληματικό.Άντε με το καλό.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ το ιταλικό δεν έχει θέμα.Το γαλλικό είναι το προβληματικό.Άντε με το καλό.

Όντως έτσι είναι, με γαλλικό τρως cc.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G.

Κάποιες φορές μπορεί να γλιστράει όχι όμως σαν το άθλιο grip του S 6 edge plus αν αποφασίσεις να το έχεις χωρίς θήκη πρέπει να είσαι προσεκτικός
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Κάποιες φορές θα χρειαστεί να το κρατήσεις και με τα δυο χέρια σου αλλά γενικά είναι βολικό τουλάχιστον για εμένα μην ξεχνάς ότι είναι 5.7 η οθόνη του

Εκτός του ότι γλιστράει, πόσο βολικό είναι στο κράτημα κλπ; πχ περιήγηση με το ένα χέρι;

Εντάξει... Πολλά θες κι εσύ!!! (φιλικά στο λέω)

Οι ίντσες και το μέγεθος δεν σ αφήνουν πολλά περιθώρια για ένα χέρι όσο μεγάλα δάχτυλα κι αν έχεις.

γενικα παντως παιδια πιστευω οτι το nexus 6 που ειχα πριν...αν και λιγο πιο μεγαλο..καθεται καλυτερα στο χερι...

Επειδη μεταπηδησα και γω απο 6 εχω διαφορετικη αποψη. Μπορει λογω κουρμπας να σου φαινετε αλλα το 6 ειναι τερας και πιο βαρυ πιο δυσκολο στην χρηση.

Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL,

μπορεί κάποιος που το αγόρασε από Αμερική να μου πει τιμή για το 32άρι?Μαζί με μεταφορικά (όχι για Ελλάδα,αλλά από το playstore σε Αμερικανικη διεύθυνση).Ανεβαίνει μία φίλη μου στο Αμέρικα,και σκέφτομαι να της δώσω λεφτά να μου το φέρει.

Keep it real, keep it true, keep it #Code_Blue

https://linktr.ee/frapesstoypogeio

Ποιος από τα παιδιά που έβαλαν γυαλί tempered glass έχει την καλοσύνη να μας πει εντυπώσεις??

Εγώ έχω παραγγείλει μέσω γνωστού το intelliglass από Αμερική για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα εν τω μεταξύ του έχω έπανω ένα της orzly που είναι πολύ καλό λεπτό 2.5 d με άψογη εφαρμογή

Εγώ έχω παραγγείλει μέσω γνωστού το intelliglass από Αμερική για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα εν τω μεταξύ του έχω έπανω ένα της orzly που είναι πολύ καλό λεπτό 2.5 d με άψογη εφαρμογή

δεν ειδα reviews, γενικα δεν ειδα για τo nexus 6p και κατεφυγα στην λυση της spigen που εχει καλες κριτικες γενικα και περιμενω να ερθει απο αμερική αλλα θα με ενδιεφερε και για αλλη μαρκα.

Edited by chris1984

And the winner is...... amazon.de !

[/color]And the winner is...... amazon.de ! Sorry expansys

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/05/f99b570a07571dadb6eade25431445dc.jpg

Edited by Demarko007

[ATTACH]64573[/ATTACH] έτοιμο ρουτ και customized επειδή έχουμε nexus....

Το widget καιρου που εχεις πιο ειναι φιλε μου? CHRONUS?

Edited by xenkato1
OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air.

And the winner is...... amazon.de !

[/color]And the winner is...... amazon.de ! Sorry expansys

https://images.tapatalk-cdn.com/15/12/05/f99b570a07571dadb6eade25431445dc.jpg

αντε αντε με το καλο το 64αριι!

μπορεί κάποιος που το αγόρασε από Αμερική να μου πει τιμή για το 32άρι?Μαζί με μεταφορικά (όχι για Ελλάδα,αλλά από το playstore σε Αμερικανικη διεύθυνση).Ανεβαίνει μία φίλη μου στο Αμέρικα,και σκέφτομαι να της δώσω λεφτά να μου το φέρει.

Περίπου 490€ μαζί με τους φόρους στην Νέα Υόρκη. Κάθε πολιτεία έχει διαφορετικό φόρο αλλά πάνω κάτω τα ίδια είναι.

Για όποιον ρουταρει το τηλέφωνο του, προτείνω να δοκιμάσει dirty unicorns εξαιρετική Ρομ αν και είναι ακόμα σε test build

Άρχισαν να στέλνουν και την 6.0.1 πριν από λίγο

Edited by Stef08

εχει καταλαβει κανεις τελικα τι παιζει με την εγγυηση αν το ξεκλειδωσεις?

Δε νομίζω να παίζει κάτι. Μιλάμε για Nexus συσκευή που και με το 'νόμο' μπορείς να πειραματιστείς. Developer τηλέφωνο είναι.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δε νομίζω να όλοι σα τη μοτορόλα που αν το ξεκλειδώσεις σου μαυρίζουν το imei και χάνεις την εγγύηση.

Δε νομίζω να παίζει κάτι. Μιλάμε για Nexus συσκευή που και με το 'νόμο' μπορείς να πειραματιστείς. Developer τηλέφωνο είναι.

Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δε νομίζω να όλοι σα τη μοτορόλα που αν το ξεκλειδώσεις σου μαυρίζουν το imei και χάνεις την εγγύηση.

Εχει flag τυπου knox που δεν γυρίζει στην αρχική κατάσταση.

Μπορεί πχ να καλύπτεσαι μονο απο αγορά απο play store και οχι απο αλλου.

Στο xda γράφονται διάφορα.