Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω τα χαρτια θα τα βρω ...περα απο αυτο ....

οταν λεω το κινητο ειναι καινούργιο εννοώ οτι δεν εχει πεσει ουτε μια φορα κατω ..δεν εχει ουτε μια γρατζουνιά ειναι σε θηκη συνεχως και εχει μπροστα γυαλί ...

μιλαμε για προβλημα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ αναγνωρισμενο ...ουσιαστικά ειναι σαν να λεμε ενας στου δυο που εχει αγορασει g4 η v10 το εχει παθει ..κανονικα εδω δεν θα επρεπε να μιλαμε καν για εγγύηση ..

το παιδι που το αγορασε δεν το πηρε απο φορουμ ..δεν μπαινουν ολοι σε φορουμ και δεν διαβαζουν ολοι τα παντα οπως εμεις εδω .

μηπως να ζητήσουμε και συγνωμη την lg που έφτιαξε ενα κινητο σκάρτο ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΙΟ και ενω μας πηρε τα λεφτα μας ζηταει και 350 ευρώ για κατι ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ?

350 για ενα κινητο που σημερα το βρισκεις με 200 ? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ...?

ντροπη τους ..εχει χαρη που δεν ειμαι αθηνα ..θα πηγαινα εγω αυριο απο procordia ο ιδιος και θα δεις το θα γινοταν ..στα καναλια θα βγαιναμε ..

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε ευχαριστω ..ηδη ειμαστε σε δρομο για να βρουμε την εγγύηση ..να δεις τι θα γινει οταν την παρω στα χερια μου και ας μην ειναι το κινητό δικο μου ..

τωρα επισης βλεπω ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK Α Π Ε Ι ΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΘΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ Ι Δ Ι Ο ΑΚΡΙΒΩΣ και ενω έληξε η εγγύηση για ενα προβλημα που φταίει η ιδια η Lg (τελικα ειναι πολυ περισσότερος κοσμος απο οτι περίμενα) τους λενε το ιδιο ..σας πουλήσαμε φολα πληρώστε ...αλλιως πεταξτε το ..

Άκου να δεις φίλε μου. Εγώ δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την LG. Εγώ είχα πάρει ένα LG G4 και μέσα σε ένα χρόνο το πούλησα από τον φόβο του bootloop. Μου το ζήτησαν δύο φίλοι μου και δεν τους το έδωσα.. το πούλησα σε ξένο Αλλά πάντα με την απόδειξη που είναι απαραίτητη για την εγγύηση.... Εγώ στάθηκα πολύ σε αυτό που είπες ότι το κινητό είναι καινούργιο.. Δηλαδή μία τηλεόραση που δεν γρατζουνιεται ποτέ είναι πάντα καινούργια;;; Όσο για την άγνοια για το bootloop στο V10 Δεν χρειάζεται να πεις σε κανένα forum για να το μάθεις.. στο skroutz στα σχολεία να μπεις θα το διαβάσεις.. πάτα LG V10 προβλήματα στο Google και Θα σου βγούνε εκατομμύρια αναρτήσεις.. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα είναι πως αγοράζεις ένα κινητό μεταχειρισμένο χωρίς την απόδειξη του... Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... Και μη μου πεις ότι αυτό θέλει Κάποια ιδιαίτερη γνώση.. πάντως σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει το IMEI της συσκευής Το πιθανότερο είναι να έχει εγγύηση ακόμα γιατί θα έχει αγοραστεί Κάνα δίμηνο ,το πιο πιθανό ,μετά την παραγωγή του.. Πάντως άμα έχει λήξει και η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα να το ξέρεις. Είναι καλυμμένη η LG απόλυτα από το νόμο

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άκου να δεις φίλε μου. Εγώ δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω την LG. Εγώ είχα πάρει ένα LG G4 και μέσα σε ένα χρόνο το πούλησα από τον φόβο του bootloop. Μου το ζήτησαν δύο φίλοι μου και δεν τους το έδωσα.. το πούλησα σε ξένο Αλλά πάντα με την απόδειξη που είναι απαραίτητη για την εγγύηση.... Εγώ στάθηκα πολύ σε αυτό που είπες ότι το κινητό είναι καινούργιο.. Δηλαδή μία τηλεόραση που δεν γρατζουνιεται ποτέ είναι πάντα καινούργια;;; Όσο για την άγνοια για το bootloop στο V10 Δεν χρειάζεται να πεις σε κανένα forum για να το μάθεις.. στο skroutz στα σχολεία να μπεις θα το διαβάσεις.. πάτα LG V10 προβλήματα στο Google και Θα σου βγούνε εκατομμύρια αναρτήσεις.. Αλλά αυτό που δεν μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα είναι πως αγοράζεις ένα κινητό μεταχειρισμένο χωρίς την απόδειξη του... Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω... Και μη μου πεις ότι αυτό θέλει Κάποια ιδιαίτερη γνώση.. πάντως σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει το IMEI της συσκευής Το πιθανότερο είναι να έχει εγγύηση ακόμα γιατί θα έχει αγοραστεί Κάνα δίμηνο ,το πιο πιθανό ,μετά την παραγωγή του.. Πάντως άμα έχει λήξει και η εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα να το ξέρεις. Είναι καλυμμένη η LG απόλυτα από το νόμο

φιλε δεν εχω κατι με εσενα ..απλα νευριαζω με κατι τετοια απιστευτα ...!

θα την βρουμε την εγγύηση αυριο...

το θεμα ειναι οτι βλεπω τοσο πολυ κοσμο να εχει το ιδιο προβλημα και την lg να κανει την "παπια" ..

μπειτε σε αναλογες ομαδες στο facebook και θα παθετε σοκ ..

για ενα θεμα που νομιζω αμερικη τους βρήκαν ενοχους και μαλιστα ζητησαν την αποζημίωση των πελατων για ολα αυτα που τραβηξαν με τα αναλογα κινητα ..

ο ανθρωπος που το εχει το κινητο ειναι μακρινος θειος μου μεγαλύτερος σε ηλικια και ουτε skroytz μπαινει ουτε πουθενα ..θεωρουσε μαλιστα και την lg εξαιρετική εταιρια με δυνατες καμερες κτλ ..αστο ..

κριμα πραγματικα ..! αυτα για μενα ειναι σκάνδαλα μεγάτονων για την εταιρία ..

αν ημουν αθηνα θα τα ειχα γυρισει ολα αναποδα procordia ..την γλίτωσαν ..

αντε να δω ποτε θα το παθουμε τωρα εμεις ...:mad:

Ρε παιδια η Procordia ειναι ο επισημος επισκευαστης απλά. Υπεύθυνη ειναι η LG Hellas η οποια ομως δεν εχει εμπορικό τμήμα κινητής... Ας μην ξεχνάμε οτι επισημα το V10 δεν εχει ερθει στην Ελλάδα..
Mate 10 Pro

φιλε δεν εχω κατι με εσενα ..απλα νευριαζω με κατι τετοια απιστευτα ...!

θα την βρουμε την εγγύηση αυριο...

το θεμα ειναι οτι βλεπω τοσο πολυ κοσμο να εχει το ιδιο προβλημα και την lg να κανει την "παπια" ..

μπειτε σε αναλογες ομαδες στο facebook και θα παθετε σοκ ..

για ενα θεμα που νομιζω αμερικη τους βρήκαν ενοχους και μαλιστα ζητησαν την αποζημίωση των πελατων για ολα αυτα που τραβηξαν με τα αναλογα κινητα ..

ο ανθρωπος που το εχει το κινητο ειναι μακρινος θειος μου μεγαλύτερος σε ηλικια και ουτε skroytz μπαινει ουτε πουθενα ..θεωρουσε μαλιστα και την lg εξαιρετική εταιρια με δυνατες καμερες κτλ ..αστο ..

κριμα πραγματικα ..! αυτα για μενα ειναι σκάνδαλα μεγάτονων για την εταιρία ..

αν ημουν αθηνα θα τα ειχα γυρισει ολα αναποδα procordia ..την γλίτωσαν ..

αντε να δω ποτε θα το παθουμε τωρα εμεις ...:mad:

γνωστά εδώ και πολύ καιρό

Καλησπέρα σας, εμένα με ενημέρωσαν ότι πάω για αλλαγή μητρικής ευτυχώς εντός εγγύησης !! Απλά μ είπαν ότι καινή μπαταρία είναι χαλασμένη και θέλουν 27 ευρώ !! Τώρα με καμμένη μητρική θα μντην αλλάξουν ή θα μ δώσουν καινούργια συσκευή ;

Lg Hellas για κινητα δεν υπαρχει πλεον.Εχει αναλαβει η Lg Ιταλιας το κομματι της χωρας μας.Η Procordia ειναι αψογη στο service της.Στο G4 που ειχα μου αλλαξαν μητρικη και φορτιστη.Στης ξαδερφης μου το g flex 2 το εκαναν αντικασταση με ολοκαινουριο G5 SE,παρόλο που το κινητο ηταν αγορασμενο απο σκρουτζομαγαζο και ηταν ευρωπαικο.Η μπαταρια για το V10 εχει 24 ευρω απο Procordia.Απο εκει αγορασα δευτερη μπαταρια και γω για το V10 Μου.

Καλησπέρα σας, εμένα με ενημέρωσαν ότι πάω για αλλαγή μητρικής ευτυχώς εντός εγγύησης !! Απλά μ είπαν ότι καινή μπαταρία είναι χαλασμένη και θέλουν 27 ευρώ !! Τώρα με καμμένη μητρική θα μντην αλλάξουν ή θα μ δώσουν καινούργια συσκευή ;
Είσαι τυχερός.. Σε δικό μου άνθρωπο έσβησε ένα μήνα μετά το τέλος της εγγύησης και έμεινε με το κινητό στο χέρι.. Ρεζίλια των σκυλιών..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

τωρα που τελειωσε η εγγυηση και ακομη και αν παθω bootloop η Lg δεν το αναγνωριζει πλεον υπαρχει κανενας λογος σοβαρος να μην το ρουταρω ?

τωρα που τελειωσε η εγγυηση και ακομη και αν παθω bootloop η Lg δεν το αναγνωριζει πλεον υπαρχει κανενας λογος σοβαρος να μην το ρουταρω ?

Εξαρτάται από το τι θα κερδίσεις...Αν δεν σε καλύπτει όπως είναι, άλλαξέ του τα φώτα.

Εγώ πάντως το συγκεκριμένο δεν το πειράζω...έχω πάρει άλλα για να παίζω (leeco, xiaomi) :lol:

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Εξαρτάται από το τι θα κερδίσεις...Αν δεν σε καλύπτει όπως είναι, άλλαξέ του τα φώτα.

Εγώ πάντως το συγκεκριμένο δεν το πειράζω...έχω πάρει άλλα για να παίζω (leeco, xiaomi) :lol:

Φιλέ έτσι και αλλιώς κάποιας στιγμή αργά ή γρήγορα θα μείνουμε με το κινητό στον χέρι.. Οπότε ευκαιρία είναι να το αλλάξω τα φώτα.. Εγγύηση δεν έχω πλέον για νέο κινητό ήδη ψάχνομαι update δεν πρόκειται να πάρουμε όποτε δεν βλέπω λόγο να μην ρουταρω.. Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ;

Φιλέ έτσι και αλλιώς κάποιας στιγμή αργά ή γρήγορα θα μείνουμε με το κινητό στον χέρι.. Οπότε ευκαιρία είναι να το αλλάξω τα φώτα.. Εγγύηση δεν έχω πλέον για νέο κινητό ήδη ψάχνομαι update δεν πρόκειται να πάρουμε όποτε δεν βλέπω λόγο να μην ρουταρω.. Υπάρχει κάποιος οδηγός εδώ;

Δεν μου είπες όμως τι θα κερδίσεις...σε τι δεν καλύπτεσαι στην παρούσα φάση?

ΟΚ, το καταλαβαίνω πως έχεις φάει ήττα με την περίπτωση του φίλου σου, αλλά χρειάζεται ψυχραιμία.

Συνέχισε να χαίρεσαι το κινητό σου και αν κάποια στιγμή συμβεί το αποδέχεσαι και πας για το επόμενο.

ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,)

Να προσθέσω πως μπορείς και να το βάλεις αγγελία. Ακόμα έχει πέραση το V10 και δεν θα χάσεις και πολλά γιατί αν θυμάμαι καλά το είχες πάρει 2ο χέρι σε πολύ καλή τιμή.

Από το να του βγάλεις τα μάτια προτιμότερο είναι να πάρεις ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων σου πίσω και να πας για το επόμενο:)

βρε σωπατε που θα το δώσω να πάρω ένα φανταζι τηλέφωνο με τα μισά χαρακτηριστικά,εκεί θα το λοιωνω και όπου πάει,δεν θα κάτσω να σκάσω....

βέβαια έχω περάσει τα ήντα,οπότε τα μικρόβια της αναβάθμισης έχουν καταλαγιάσει.... :p :p

γιατί περί αυτού πρόκειται......

Δεν είναι θέμα φαντεζί, αναβάθμισης κτλ., αλλά θέμα ψυχικής υγείας!

Στα καλά καθούμενα μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως όπως έπαθαν πολλοί και μαζί τους και γω!

Επίσης κει που θα το λιώσεις και ξαφνικά ίσως μείνεις χωρίς τηλέφωνο, το πουλάς και εκμεταλλεύεσαι το χρήμα.

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

δεν με πείθεις .... χαχα

πραγματικά θα στεναχωρηθω αν χαλάσει γιατί ξέρω οτι κάτι αντίστοιχο δεν θα βρω,και όχι γιατί χάλασε,γκατζετακια του κερατά είναι....το δικό μας παρά είναι βέβαια η αλήθεια είναι

Υγ.γενικα μιλάω,όλοι ξέρουμε πώς ψωνίζει ο κόσμος

υ.γ:άντε και το πούλησα 150€ λεμε τώρα,

δεν θα χάσω την ψυχική μου υγεία με το καινούριο που θα του λείπουν τα μισά?

Τσου τσου!!!

Edited by akalos

βρε σωπατε που θα το δώσω να πάρω ένα φανταζι τηλέφωνο με τα μισά χαρακτηριστικά,εκεί θα το λοιωνω και όπου πάει,δεν θα κάτσω να σκάσω....

βέβαια έχω περάσει τα ήντα,οπότε τα μικρόβια της αναβάθμισης έχουν καταλαγιάσει.... :p :p

γιατί περί αυτού πρόκειται......

το κινητο ειναι οτι καλυτερο εχω πιασει στα χερια μου εδω και πολλα χρονια ..οπως και το G4 το λάτρεψα επισης ..

δεν τίθεται θεμα εδω ...

ειναι δεδομενο παντως οτι καποια στιγμη θα σου σκασει στο χερι ..! αργα η γρηγορα θα γινει ...:(:mad:

δεν μπορω να βασιστώ πανω σε ενα τετοιο τηλεφωνο ..

με φαντάζομαι σε ταξιδι η διακοπες η στην δουλεια να περιμενω τηλ και να παθω bootloop ..ουτε θελω να το σκεφτομαι ..

ηταν μεχρι να το δω με τα ματια μου ...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙΣ ...ενω ολα δουλευουν ρολοι μια μερα θα σου σβησει ..στο ξαναλεω πριν το δω και το ζησω θεωρουσα υπερβολικούς ολους αυτους που γκρινιάζουν ..αλλα δυστυχώς δεν ειναι ..

η Lg μας πουλησε ενα τηλ με υπεροχο περιτύλιγμα αλλα αν το ανοιξεις ΜΕΣΑ το περιεχόμενο ειναι σάπιο ..

εγω για αυτο το λογο εχω αρχισει ηδη να ψάχνομαι ..

και δεν με κανει καρδια να το πουλησω-το εχω σαν καινουργιο-λυπαμαι απλα αυτον που θα το παρει ..

άμα σκέφτεσαι έτσι φίλε μου απορώ πως το κρατάς ακόμα?

απαπα....τι άγχος είναι αυτό

εγώ πάντα είχα και θα έχω ένα παλιό στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου πεταμένο

άμα δεν δουλέψει και αυτό στο διαλα να πάει,βρε εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.....θα κάτσω να σκάσω για το κινητό?

τέλος πάντων ο καθένας όπως το βλέπει....

άμα σκέφτεσαι έτσι φίλε μου απορώ πως το κρατάς ακόμα?

απαπα....τι άγχος είναι αυτό

εγώ πάντα είχα και θα έχω ένα παλιό στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου πεταμένο

άμα δεν δουλέψει και αυτό στο διαλα να πάει,βρε εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.....θα κάτσω να σκάσω για το κινητό?

τέλος πάντων ο καθένας όπως το βλέπει....

φιλε μου ειναι άγχος ..

οπως το ειπες δεν ειμαστε πλεον παιδάκια ...

το κινητο εμενα εχει μεσα πραγματα που χρειαζομαι (πελατες απο την δουλεια τηλεφωνα κτλ ) που αμα παθει bootloop σε φαση που το χρειαζομαι κάηκα!

προσωπικα δεν ηξερα οτι το lg v 10 ειχε τοσο σοβαρα προβλήματα οσο το g4 ..Νόμιζα τα bootloop ηταν πιο "περιορισμένα" να το πω ετσι ..τωρα ομως βλεπω πολυ κοσμο (και online) να το παθαινει και εχω αρχίσει να προβληματιζομαι ..

δεν σου λεω οτι θα το αφησω αλλα στην ακρη του μυαλου μου εχω αρχισει σιγα σιγα να ψάχνω για κατι αλλο ..

το θεμα ειναι οπως ειπες να το βρεις ..πολυ δυσκολο βρισκεις τετοια κινηταρα με τετοια χαρακτηριστικα μαζεμένα ..

ημουν μεταξυ Lg 6 (αν και εδω δεν τρελαίνομαι να σε πω την αληθεια) και v30 αλλα λιγο η Lg με εχει ξενερωσει ..θα δουμε ..

Ps ο φιλος που το επαθε δεν ειχε δευτερο κινητο και επαθε ζημια ..του δωσαν ενα iphone παλιο να κανει την δουλεια του αλλα καταλαβαινεις ..απο Android σε μήλο καταστροφη ... κριμα πραγματικα εδω δεν εχω λογια απαραδεκτοι ..

cloud και σώζεις τα πάντα ή σε εξωτερική κάρτα ή στο PC

αυτό έτσι κι αλλιώς έπρεπε να το έχεις κανείς ήδη έστω κι άλλο τηλέφωνο αν είχες

Edited by akalos

cloud και σώζεις τα πάντα ή σε εξωτερική κάρτα ή στο PC

αυτό έτσι κι αλλιώς έπρεπε να το έχεις κανείς ήδη μια άλλο τηλέφωνο αν είχες

εχω dropbox ...τα ξερω αυτα .. (δεν λειτουργουν ομως ολοι σαν και εμας ..)

εγω απλα σου λεω οτι ανα πασα στιγμη κινδυνεύεις να μεινεις με το κινητο στο χερι ..

και αυτο μπορει να συμβει σε στιγμη που το χρειάζεσαι ..

Lgv4 και 10 δεν ειναι κινητά για να βασιζεσαι ..λυπαμαι που το λεω αλλα ειναι η αληθεια ..

Εδώ και πολλά χρόνια έχω δύο κινητά για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ότι και να πάθει το ένα, υπάρχει το δεύτερο καβάτζα άμεσα.

Όσο για τα θέματα της LG συμφωνώ αλλά δεν είναι δυστυχώς η μοναδική. Θα σε πάω στον πρώτο.... την samsung...δες note 4 kai note 5....

Είναι να μην σου τύχει...

Εδώ και πολλά χρόνια έχω δύο κινητά για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Ότι και να πάθει το ένα, υπάρχει το δεύτερο καβάτζα άμεσα.

Όσο για τα θέματα της LG συμφωνώ αλλά δεν είναι δυστυχώς η μοναδική. Θα σε πάω στον πρώτο.... την samsung...δες note 4 kai note 5....

Είναι να μην σου τύχει...

συμφωνω ..αλλα αυτο με την Lg ειναι το κατι αλλο ...