Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι να μην βγάλει πρόβλημα σε κανέναν και πότε...

Αλλά... παρε παράδειγμα τους περισσότερους εδώ μέσα... είτε μικρό(Image Ghosting) , είτε πιό σοβαρό (αλλαγή πλακέτας κλπ), κάτι έχει παρουσιάσει... και δεν το λέω εγώ.. κάνε ένα γκάλοπ και θα δεις....

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακόμα και αν έχει παρουσιάσει πρόβλημα σε ένα σεβαστό ποσοστό από αυτούς που γράφουν εδώ, πόσο νομίζεις είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των κατόχων των V10 γενικά ? Η γνώμη μου είναι αμελητέο... γιατί γενικά είναι ελάχιστοι (σε απόλυτους αριθμούς) αυτοί που γράφουν και ασχολούνται με φόρουμ σαν το "δικό" μας....

Γνωρίζω τουλάχιστον 3 άτομα με LG G4 που δεν είχαν ποτέ τους πρόβλημα με το κινητό τους και που δεν είχαν ιδέα για το myphone και τον χαμό που γίνεται στο αντίστοιχο φόρουμ με τα προβλήματα του G4...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακόμα και αν έχει παρουσιάσει πρόβλημα σε ένα σεβαστό ποσοστό από αυτούς που γράφουν εδώ, πόσο νομίζεις είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των κατόχων των V10 γενικά ? Η γνώμη μου είναι αμελητέο... γιατί γενικά είναι ελάχιστοι (σε απόλυτους αριθμούς) αυτοί που γράφουν και ασχολούνται με φόρουμ σαν το "δικό" μας....

Γνωρίζω τουλάχιστον 3 άτομα με LG G4 που δεν είχαν ποτέ τους πρόβλημα με το κινητό τους και που δεν είχαν ιδέα για το myphone και τον χαμό που γίνεται στο αντίστοιχο φόρουμ με τα προβλήματα του G4...

Δεν σε αμφισβητώ... απο την άλλη εγώ 4 συσκευές LG που είχα στην κατοχή μου, οι 3 μαζί με το V10 βγάλανε πρόβλημα... γενικώς πιασε τ' αυγό και κούρεφτο... άκρη δεν θα βγάλουμε....

Άσχετο μόλις είδα το Mi Mix και το Mi Mix 2...μάλλον το ξεχνάω το V10!!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Δεν σε αμφισβητώ... απο την άλλη εγώ 4 συσκευές LG που είχα στην κατοχή μου, οι 3 μαζί με το V10 βγάλανε πρόβλημα... γενικώς πιασε τ' αυγό και κούρεφτο... άκρη δεν θα βγάλουμε....

Άσχετο μόλις είδα το Mi Mix και το Mi Mix 2...μάλλον το ξεχνάω το V10!!

και γω έχω LG 4 χρόνια και δεν έχω πρόβλημα άρα είμαστε 1-1,το 80% πού είναι? :p

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

LG O2X - LG G2 - LG G6 χωρίς να πάνε service

Τι κερδίζω; :lol:

Καιρό ήθελα να το γράψω αλλά λέω άστο δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω στην κουβέντα.

Να το χαίρεστε το τουμπανάκι σας και μακάρι να είναι απροβλημάτιστο.

Το ζαχάρωνα αρκετά πριν καταλήξω στο G6 αλλά οι κάτοχοί του ζητούσαν γη και ύδωρ για να μου το δώσουν(δεν ψάχτηκα για καινούργιο)...

βρε παιδια δεν υποβαθμίζω κανενα που αντιμετωπισε προβλημα με τις συσκευες του αλλα νομιζω οτι εχει φουντωσει πολυ το θεμα εδω μεσα στο φορουμ ..!

κατοχος g4 (δευτερο χερι ) και τωρα σε λιγο ενα χρονο με v10 (επισης απο δευτερο χερι )δεν εχω αντιμετωπισει το πραγματικό .. φτου φτου ..

ο κολλητος μου επισης εχει g4 ..κανενα προβλημα και εδω ..οπως και μια φιλη μου στην δουλεια lg v 4 επισης πανω απο ενα χρονο χωρις κανενα προβλημα και εδω ..

σε mi max πεφτει και εμενα το ματι μου αλλα πραγματικα τοσο ολοκληρωμένο κινητο σαν το v10 νομιζω θα περασει παρα πολυ καιρος για να ξαναδουμε ...δεν υπαρχει περιπτωση να το πουλησω ακομη και αν αλλαξω καποια στιγμη συσκευη ..

ειμαι ευχαριστημενος στο φουλ ..ειδικα με την καμερα!

τι δηλ... ιδιαίτερο έχει το mi mix και όλα τα καινούρια?

τον 835?

so what? παιχνίδια δεν παίζω....

να πάρω κάτι καλύτερο....κάποιο feature έστω να έχει,το καταλαβαίνω,αλλά να χάσω τα καλουδια που έχω για το μικρόβιο της αναβάθμισης του 808 στον 835 μόνο και μόνο?είμαι σίγουρος ότι θα το μετανοιώσω

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7606&idPhone2=8529

Edited by akalos

τι δηλ... ιδιαίτερο έχει το mi mix και όλα τα καινούρια?

τον 835?

so what? παιχνίδια δεν παίζω....

να πάρω κάτι καλύτερο....κάποιο feature έστω να έχει,το καταλαβαίνω,αλλά να χάσω τα καλουδια που έχω για το μικρόβιο της αναβάθμισης του 808 στον 835 μόνο και μόνο?είμαι σίγουρος ότι θα το μετανοιώσω

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7606&idPhone2=8529

εμενα με τραβαει η μπαταρια και η μεγαλυτερη οθονη ..(ειμαι λατρης ..)!

αλλα να αντικαταστησω το lg v 10 πολυ δυσκολα ρε ..

το έχω πει πολλές φορές

πολλά επιμέρους τραβάνε σε άλλα τηλέφωνα

αλλά μαζεμένα και καλά δεν τα βρίσκεις πλέον πουθενά

αλλά μάλλον είμαι ερωτευμένος....και δεν έχω μάτια για αλλού

Και εγώ είχα πρόβλημα με την οθόνη, δεν μου την άλλαζαν για ghosting :X:mad: αλλά ευτυχώς(??!!??) μου παρουσιάστηκε και άλλο θέμα στην οθόνη (ασπρες αχνές μπάρες) όταν ζεσταινόταν και έμεναν και έτσι μου την άλλαξαν. 2 χρόνια πάλι εγγύηση.

Μου άλλαξαν και μητρική, υποδοχή 3,5 jack και τζαμάκι κάμερας. πάλι και εδώ 2 χρόνια.

Τώρα (από το Πάσχα) δεν έχω θέματα πουθενά εκτός από τον fingerprint που δεν με πολυνοιάζει και που και που κανά κόλλημα της Nougat ή τουλάχιστον software.

Νομίζω ότι η LG λίιιιιγο παραπάνω από τους άλλους μεγάλους, δεν προσέχει και πολύ την ποιότητα κατασκευής.

Οταν όμως (χωρίς μεγάλο διάστημα αποχωρισμού) επιδιορθώνονται τα θέματα, με 2 χρόνια και πάλι εγγύηση, είμαι μια χαρά.

Στα επιπλέον + του V10, για μένα τουλάχιστον είναι το ελεύθερο από κουμπιά μεταλλικό πλαίσιο, που και πιο στιβαρό μοιάζει το κινητό και δεν με νοιάζει που θα το πιάσω πάνω στις βάσεις κινητού αυτοκινήτου κλπ.

Για όσους ψάχνουν για κινητό και το βρουν μτχ σε τζάμι κατάσταση με 1 χρόνο εγγύηση υπόλοιπο τουλάχιστον, να το πάρουν και δεν θα αισθανθούν ότι κρατάνε κινητό 2ετίας+..............

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τώρα (από το Πάσχα) δεν έχω θέματα πουθενά εκτός από τον fingerprint που δεν με πολυνοιάζει και που και που κανά κόλλημα της Nougat ή τουλάχιστον software.

Νομίζω ότι η LG λίιιιιγο παραπάνω από τους άλλους μεγάλους, δεν προσέχει και πολύ την ποιότητα κατασκευής.

να υποθέσω ότι έχεις κάνει κάποιες φορές τουλάχιστον διαγραφή του δακτυλικού...κι ότι είσαι με μαμά launcher

στο δεύτερο συμφωνώ απόλυτα,λίγο παραπάνω προσοχή δεν θα έβλαπτε

να υποθέσω ότι έχεις κάνει κάποιες φορές τουλάχιστον διαγραφή του δακτυλικού...κι ότι είσαι με μαμά launcher

Launcher Nova

Δεν έχω κάνει διαγραφή. Μία φορά εγγραφή έκανα πριν καιρό και τέρμα.

Βασικά μου κάνει θέματα στο ιδρωμένο και ελαφρά βρεγμένο δάχτυλο. Εκεί που όπως είπα το Huawei 6p δεν είχε/έχει θέμα.

Ενα ακόμη χαρακτηριστικό της LG που δεν θέλω να αποχωριστώ είναι το double tap για κλείσιμο και άνοιγμα....

Φαντάζομαι ότι τουλάχιστον αυτό το έχει διατηρήσει σε G6,V30 κλπ ε?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Launcher Nova

πες το χριαστιανε μου

και εγώ έχω πρόβλημα και τον έχω αγοράσει,τι βρεγμένο κι αβρεχτο....

ότι θυμάται χαίρεται είναι

με στοκ πάει ρολόι

Edited by akalos

Καλημερα συμφοριτες....ηθελα τη συμβουλη σας ...θα δινατε 329 για καινουριο ?? η μαλλον φανταζει υπερβολη....μου λειπει ρε ****το...ουτε γκομενα να ηταν...:(

Καλημερα συμφοριτες....ηθελα τη συμβουλη σας ...θα δινατε 329 για καινουριο ?? η μαλλον φανταζει υπερβολη....μου λειπει ρε ****το...ουτε γκομενα να ηταν...:(

εγω το πηρα το φεβρουαριο απο αγγελια εδω μεσα ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ ) με τιμη κατω απο 300 ..

ψαξου λιγο ...

εγώ ναι αρκεί να είναι της κουτας και EU,παζαρεψε το λίγο

Edited by akalos

εχει το ευρωπαικο H960A το μαγαζι ''kinito.gr'' στα 329 ολοκαινουριο, ειδα μερικα αλλα απο αγγελιες...αλλα δυστηχως με αρκετα σημαδακια και στην οθονη ...ασχετο :φιλος στο εξωτερικο ειχε στα χερια του το v30, αλλα δεν ενθουσιαστηκε κιολας ...και παμε σε πολλααα χρηματα εκει....

στις αγγελιες παιδι με πολυ μεγαλη βαθμολογια το δινει στα 170 καινουργιο λεει ..

δες το ..αγοραζεις και μια μπαταρια και εισαι κομπλε ..

εγω μεσα απο δω το ξαναλεω το αγορασα και ηταν σαν να το πηρα καινουργιο ...

Να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κανένας, έχω το lg v10 1μιση χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από ένα που μάλλον δεν φταίει η συσκευή.

Από την αρχή έχω την Q και δεν μπορώ να κάνω διαμοιρασμό των δεδομένων μου ενώ μου το επιτρέπει οι συνδεδεμένοι δεν παίρνουν data, δοκιμασα την κάρτα σε άλλη συσκευή και το κάνει κανονικά, επίσης δοκίμασα άλλες κάρτες wind cote vodafone στο v10 και κάνουν hotspot κανονικά.

Το λέτε να φταίει ρε παιδιά;

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

στις αγγελιες παιδι με πολυ μεγαλη βαθμολογια το δινει στα 170 καινουργιο λεει ..

δες το ..αγοραζεις και μια μπαταρια και εισαι κομπλε ..

εγω μεσα απο δω το ξαναλεω το αγορασα και ηταν σαν να το πηρα καινουργιο ...

Αυτό ακριβώς είδα και γω αμέσως μόλις διάβασα το ότι ψάχνει το παιδί V10. Αφού με έτρωγε το χέρι μου, να το πάρω για 3ο....

Να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζει κανένας, έχω το lg v10 1μιση χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, εκτός από ένα που μάλλον δεν φταίει η συσκευή.

Από την αρχή έχω την Q και δεν μπορώ να κάνω διαμοιρασμό των δεδομένων μου ενώ μου το επιτρέπει οι συνδεδεμένοι δεν παίρνουν data, δοκιμασα την κάρτα σε άλλη συσκευή και το κάνει κανονικά, επίσης δοκίμασα άλλες κάρτες wind cote vodafone στο v10 και κάνουν hotspot κανονικά.

αν κατάλαβα καλά....μήπως πείραξες τίποτα ?d073e60629ca979959f08b649d2282bd.jpg

Αυτό ακριβώς είδα και γω αμέσως μόλις διάβασα το ότι ψάχνει το παιδί V10. Αφού με έτρωγε το χέρι μου, να το πάρω για 3ο....

βρε και εγω στα 170 που το δινει το παλικάρι σκεφτομαι να το παρω για δευτερο :lol::lol::lol::lol:

alexclone δες το

Παιδιά καλησπέρα. Λόγω αλλαγής τηλεφωνου δίνω και εγώ το δικό μου. Αν ενδιαφερεστε pm....
Φιλικά, Κατερίνα

Εεε μα Q? αυτη φταιει σοβαρή εταιρεια η μάλλον κλώνος που πατε και τις βρίσκετε ρε μονο κοτέ και ξερο ψωμι. :lol::lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

αν κατάλαβα καλά....μήπως πείραξες τίποτα ?d073e60629ca979959f08b649d2282bd.jpg

Μόνο τον κωδικό άλλαξα

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

κάποτε που είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα,με άλλο τηλέφωνο όμως και άλλη εταιρία είχε μπει IPv6 από μόνο του,το άλλαξα και έφτιαξε,δες και τι άλλες λύσεις δίνουν

καλό είναι πάντα να κάνουμε ένα reset στις ρυθμίσεις και να τις βάζουμε χειροκίνητα όταν έχουμε πρόβλημα....

https://productioncommunity.publicmobile.ca/t5/Discussions/Creating-a-HotSpot-with-an-HTC-android/m-p/34083

Edited by akalos