flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 https://www.mediafire.com/file/b3k0nd2kdkndfsc/FM-Radio_4.51.2.rar δες αυτό,λένε ότι δουλεύει στο δικό μας μοντέλο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Για αλλης μια φορά ευχαριστώ αλλά ούτε αυτό δεν κάνει εγκατάσταση. Σαν να υπάρχει από πίσω το άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) πήγαινε απο τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές να δεις αν υπάρχει το fm radio,και στα running services αν έχεις το FMService πρέπει να τρέχουν και τα δύο τι σ****α δεν έχει το τουρκικο ράδιο σάν και τό αμερικάνικο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited June 18, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 (edited) πήγαινε απο τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές να δεις αν υπάρχει το fm radio,και στα running services αν έχεις το FMService πρέπει να τρέχουν και τα δύο τι σ****α δεν έχει το τουρκικο ράδιο σάν και τό αμερικάνικο Sent from my LG-H960 using Tapatalk Θα το δω τώρα Στις εφαρμογές δεν υπάρχει σίγουρα. Όταν την πρωτοπερασα υπήρχε σίγουρα. Το FMservice τρέχει κανονικά. Τι γίνεται ρε παιδιά; Edited June 18, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 το θέμα είναι γιατί δεν σε αφήνει να περάσεις άλλο radio apk? πάντως στο δικό μας είναι η έκδοση 4.70.8 αν θα μπορούσες να την βρείς κάπου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 το θέμα είναι γιατί δεν σε αφήνει να περάσεις άλλο radio apk? πάντως στο δικό μας είναι η έκδοση 4.70.8 αν θα μπορούσες να την βρείς κάπου Sent from my LG-H960 using Tapatalk Συνήθως δεν άφηνει να περάσει εφαρμογή αν είναι ήδη εγκατεστημενη. Αλλά δεν τη βρίσκω πουθενά. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 παράξενο,κάτι άλλο είναι τότε Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Με τρελαίνει που ξαναπερασα δύο φορές το kdz και πάλι τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Με τρελαίνει που ξαναπερασα δύο φορές το kdz και πάλι τίποτα. δεν μπορείς να ανοίξεις το αρχείο σε PC και να πάρεις από κει το apk? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 δεν μπορείς να ανοίξεις το αρχείο σε PC και να πάρεις από κει το apk? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Θα το δω. Μάλλον ιδανικά θα ήθελα να ξαναπεράσω τη marshmallow. Δεν ξέρω όμως ποιο αρχείο κατεβάζω και αν απλά τη περνάω όπως τη nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Θα το δω. Μάλλον ιδανικά θα ήθελα να ξαναπεράσω τη marshmallow. Δεν ξέρω όμως ποιο αρχείο κατεβάζω και αν απλά τη περνάω όπως τη nougat ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο. https://lg-firmwares.com/lg-h961n-firmwares/ Απλά επέλεξε το δικό σου μοντέλο. Sent from my XT1635-02 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Απο οτι βλεπω με τον solid explorer υπαρχει σαν αρχειο στις εφαρμογες συστήματός αλλα δεν μπορω να επεμβω εννοειται χωρις root. https://www.dropbox.com/s/2k50buflpj2p27r/Screenshot_2017-06-18-14-36-35.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4q3g19y6u9d3594/Screenshot_2017-06-18-14-35-47.png?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Απο οτι βλεπω με τον solid explorer υπαρχει σαν αρχειο στις εφαρμογες συστήματός αλλα δεν μπορω να επεμβω εννοειται χωρις root. https://www.dropbox.com/s/2k50buflpj2p27r/Screenshot_2017-06-18-14-36-35.png?dl=0 https://www.dropbox.com/s/4q3g19y6u9d3594/Screenshot_2017-06-18-14-35-47.png?dl=0 σε PC είπαμε,να το ξεζιπαρεις ψάξε στη Google πώς... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 σε PC είπαμε,να το ξεζιπαρεις ψάξε στη Google πώς... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Δεν λέω τι μου είπες. Αφού είναι σαν εφαρμογή εγκατεστημένο δεν θα αφήνει άλλο να εγκατασταθεί. Εντάξει, σας ζάλισα. Θα δω τι θα κανω... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strange_thomas Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα παιδιά, όποιος περάσει nougat ας επιβεβαιώσει αν έχει δώσει η LG επιλογή για αλλαγή ανάλυσης στο ui και τις εφαρμογές. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Καλησπέρα παιδιά, όποιος περάσει nougat ας επιβεβαιώσει αν έχει δώσει η LG επιλογή για αλλαγή ανάλυσης στο ui και τις εφαρμογές. Ευχαριστώ Ναι μεγαλώνεις και μικραινεις όλο το σύστημα. Και εκτός από τα δύο θέματα που έχει μέσα, υπάρχουν και άλλα στο smart world που αλλάζουν μενού, κλήσεις κλπ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδιά φρίκη! Το V10 μου δεν ανοίγει ξαφνικά!!! Βγάζω μπαταρία μου εμφανίζει το logo της LG και δε συνεχίζει! Τι κάνω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Παιδιά φρίκη! Το V10 μου δεν ανοίγει ξαφνικά!!! Βγάζω μπαταρία μου εμφανίζει το logo της LG και δε συνεχίζει! Τι κάνω;; Φίλε μου δυστυχώς...το πας service αυριο με τη μια. Bootloop έπαθες.Αλλαγή πλακέτας δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Φίλε μου δυστυχώς...το πας service αυριο με τη μια. Bootloop έπαθες.Αλλαγή πλακέτας δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρατηρούσα εδώ και καιρό και η οθόνη μου να κάνει κάποια νούμερα τα οποία είναι εμφανή! Θέλω να τους ζητήσω και νέα οθόνη! Κανονικά πάει για αντικατάσταση δηλαδή! Θα το κάνουν ή θα βάλουν οθόνη, μητρική στο παλιό σασί; Μιλάμε για Procordia έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 19, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Procordia ναι. Όταν λες η οθόνη κάνει "νούμερα"... τι εννοείς; Αντικατάσταση δεν κάνουν, η συσκευή δεν εισάγεται επίσημα στη χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Φίλε μου δυστυχώς...το πας service αυριο με τη μια. Bootloop έπαθες.Αλλαγή πλακέτας δηλαδή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε Hard reset..... Πριν το στείλεις! Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Δεν λέω τι μου είπες. Αφού είναι σαν εφαρμογή εγκατεστημένο δεν θα αφήνει άλλο να εγκατασταθεί. Εντάξει, σας ζάλισα. Θα δω τι θα κανω... εννοείται ότι πρέπει να αφαιρέσεις την εφαρμογη,αφού ξεζιπαρεις το αρχείο και μετά αφού περάσεις την ρομ(χωρίς το fm radio apk) να το εγκαταστήσεις χωριστά τέλος παντων, ελπίζω να βρήκες λύση.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 (edited) εννοείται ότι πρέπει να την αφαιρέσεις,αφού ξεζιπαρεις το αρχείο και μετά αφού την περάσεις(χωρίς το fm radio apk) να το εγκαταστήσεις χωριστά τέλος παντων, ελπίζω να βρήκες λύση.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Οκ τώρα κατάλαβα. Δεν έχω βρει λύση. Θα περιμένω να βγει η επίσημη του δικού μας να την περάσω από πάνω και βλέπουμε. Edited June 19, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 nougat? no news bad news??? κοίταξα και σήμερα αλλά τίποτα ακόμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianrag Δημ. June 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2017 Καλησπέρα, σήμερα πέρασα τη nougat μέσω bridge (έχω H961N) μέγεθος 1,86 gb, και δουλεύει τζάμι προς το παρόν.... Παράθεση Honor Play, Mate 20 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Καλησπέρα, σήμερα πέρασα τη nougat μέσω bridge (έχω H961N) μέγεθος 1,86 gb, και δουλεύει τζάμι προς το παρόν.... Καλησπερα.Μπορεις να στειλεις μερικα screenshots; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts