Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας ρωτησω βρε παιδια κατι που προσεξα σημερα.Οταν ειναι σβηστη η οθονη πανω αριστερα και διπλα απο τις 2 καμερουλες αχνοφαινεται πολυ ελεφρα ενα φως.Λεω εκει που ειναι η δευτερη οθονη.Εαν το κανετε ελαφρως λοξα προς τα αριστερα φαινεται καλυτερα.Ετσι ειναι και σε σας η εχω προβλημα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Να σας ρωτησω βρε παιδια κατι που προσεξα σημερα.Οταν ειναι σβηστη η οθονη πανω αριστερα και διπλα απο τις 2 καμερουλες αχνοφαινεται πολυ ελεφρα ενα φως.Λεω εκει που ειναι η δευτερη οθονη.Εαν το κανετε ελαφρως λοξα προς τα αριστερα φαινεται καλυτερα.Ετσι ειναι και σε σας η εχω προβλημα;

Έτσι είναι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Φιλικά, Κατερίνα

Έτσι είναι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Καλημερα.Ωραια αμα ειναι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Ουτε εμενα με ενοχλει,ευχαριστω.

Καλημερα παιδια.Πως ρυθμιζουμε την καμερα στην γρηγορη εκκινηση με διπλο πατημα του πισω πληκτρου εντασης να ξεκιναει μονο και να μην τραβαει φωτογραφια,γιατι κολλησα και δεν το θυμαμαι?Ευχαριστω:rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

Πας στις ρυθμίσεις που λέει πλήκτρο σύντομευσης και κλείνεις την γρήγορη λήψη!

Send from my awesome LG G5 leather black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Δεν έχει έρθει ακόμα

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Στο δίκαρτο μοντέλο έχει έρθει μια αναβάθμιση περίπου 180MB πριν από λίγες μέρες.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170110/ea0e2088e02199d19734b533304a4378.jpg

"V" for V10

"Greek LG V10 community" FB forum

ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια

Παρέδωσα 5/12 το v10 μου στο μαγαζι με το οποιο συνεργαζεται η procordia στη πολη μου για αλλαγη οθονης (στην εγγύηση φυσικα). Το κινητό εστάλη αθηνα και με δεδομένο των αργειων (φωτων και σαββατοκυριακο) προχτες μου εγραφε received και σημερα ετοιμο. Λογικά μεχρι Παρασκευή θα το εχω.

Προσωπικά πρωτη φορά χρειάστηκα την procordia και η συμπεριφορά τους ηταν αψογη και η εξυπηρέτηση Πολύ γρηγορη.

Για ποιότητα εργασίας οταν το παραλαβω θα ενημερωσω.

Παρέδωσα 5/12 το v10 μου στο μαγαζι με το οποιο συνεργαζεται η procordia στη πολη μου για αλλαγη οθονης (στην εγγύηση φυσικα). Το κινητό εστάλη αθηνα και με δεδομένο των αργειων (φωτων και σαββατοκυριακο) προχτες μου εγραφε received και σημερα ετοιμο. Λογικά μεχρι Παρασκευή θα το εχω.

Προσωπικά πρωτη φορά χρειάστηκα την procordia και η συμπεριφορά τους ηταν αψογη και η εξυπηρέτηση Πολύ γρηγορη.

Για ποιότητα εργασίας οταν το παραλαβω θα ενημερωσω.

Τι θέμα είχε η οθόνη σου αν επιτρέπετε?

Παίδες καλησπέρα.. Έχουμε κρούσματα με bootloop και στο LGV10; διαβάζω διάφορα εδώ και εκεί και δεν μπορώ να το πιστέψω... :(

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παίδες καλησπέρα.. Έχουμε κρούσματα με bootloop και στο LGV10; διαβάζω διάφορα εδώ και εκεί και δεν μπορώ να το πιστέψω... :(

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χαντακώθηκε ένα όμορφο τηλέφωνο με αρκετές δυνατότητες. Κρίμα lg.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Είχε κάποια το καλοκαίρι πολύ πολύ λίγα αλλά μετά από μια μικρή αναβάθμιση τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά εξλειφθηκε πλήρως το πρόβλημα

Στάλθηκε από το LG V10 μου.

Παθών τρεις φορες.

Αλλα μετα τον Σεπτέμβρη ολα καλά.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι θέμα είχε η οθόνη σου αν επιτρέπετε?

Image retention φιλε μου. Σημερα μου γραφει invoiced....οποτε μαλλον αυριο θα το εχω να δω τι εκαναν απο εργασίες.

Αν και κανω κατάχρηση του χωρου εχω μια αγγελια για ζητηση ενος v10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7043719#post7043719
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Να ρωτήσω κάτι. Την 6.0.1 δεν την πήρε το κινητό Ε; Εγώ έχω την v20c, βγήκε καμία πιο καινούρια;

Όχι ακόμα κατα Μάρτιο λένε για nougat

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Kαλημερα.Βρε παιδια μυστηρια πραματα..Πηγα σημερα να περασω απο το pc μου μια εφαρμογη αλλα στην αντιγραφη-επικολληση στον φακελλο download δεν την βαζει.

Kαλημερα.Βρε παιδια μυστηρια πραματα..Πηγα σημερα να περασω απο το pc μου μια εφαρμογη αλλα στην αντιγραφη-επικολληση στον φακελλο download δεν την βαζει.

Εφαρμογη εκτος πλε ι?μη την βαζεις.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Εφαρμογη εκτος πλε ι?μη την βαζεις.

Kαλημερα.Γιατι, τι μπορει να δημιουργησει μια εξωτερικη εφαρμογη εκτος του google play; Ενημερωτικα ενταξει την περασα την εφαρμογη.Δεν ηταν σωστα κατεβασμενο το αρχειο.

ΚΑΛΗSPERA μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια

ΚΑΛΗSPERA μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια

το update απο που το κάνεις?

μέσω LG Bridge η μέσω κινητού ota

Το δικό μου δίκαρτο έπαθε bootloop και δεν επανέρχεται με τίποτα.

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk