keras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Βρε παιδια, δεν ειναι ασπρο η μαυρο... Σωστες και οι δυο αποψεις, οποιος θελει να ειναι ησυχος δεν πειραζει και οποιος ψαχνεται το κανει. Συμφωνω ομως στο οτι οποιος γκρινιαζει για τα προβληματα πρεπει να ξερει ακομα και για ποιο λογο γκρινιαζει και αν δικαιουται εναντι της κατασκευαστριας εταιριας, με οτι συνεπαγεται αυτο. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σωστό φίλε @keras αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι το ρουτ δημιουργεί προβλήματα γιατί μένουν .... αντιδραστήρια ..... είναι δικαίωμα του καθενός να ρουταρει ή όχι αλλά όχι να λέμε ανακρίβειες φίλε @komias με όλο το σεβασμό αλλά ο ειδημονας που σου ρουταρισε τις συσκευές αν έβγαλαν πρόβλημα δεν ήταν και τόσο ειδημονας Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Συνήθως ρεύματα ,ρολογια και kernels πειράζουν μονο οι γνωστες.Οποιος δεν γνωρίζει τι σημαίνει ροοτ και τι κανει το ροοτ καλύτερα μην ασχοληθεί καθολου. Αμα είσαι γνωστης το ροοτ δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κακό στην συσκευή. Είναι νόμος: όποιος δεν ξέρει, δεν πειράζει. Το θέμα που έχει τεθεί είναι ότι το ίδιο το ρουτ προκαλεί θέματα, ανεξάρτητα χρήστη. Τι απάντηση να πάρεις? Ότι φταίει το ρουτ?Το μόνο που δεν φταίει είναι αυτό.. Φίλε μου αυτό λέγεται από χθες. Από εκεί έχει ξεκινήσει η συζήτηση. Εγώ θα δεχτώ ότι φταίει το ρουτ αν απαντηθεί το αναπάντητο(ως τώρα) ερώτημα μου. Αλλιώς αυτά που γράφτηκαν ανήκουν σε μία άλλη σφαίρα, ΚΑΙ όχι σ'αυτήν της πραγματικότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ο λόγος που δεν γράφω σε φόρουμ είναι αυτό.. Γιατί βλέπω άτομα που δεν ξέρουν να λένε αλλά και άλλα.. Μπαίνω όμως και διαβάζω για να περάσει η ώρα μου και όχι για να μάθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @bas13: Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Πως να σου απαντησει καποιος οτι το ρουτ δεν φταιει σε τιποτα απο τη στιγμη που δινει δικαιωματα προσβασης στο λειτουργικο; Το οτι αρουταριστα g4 πιθανον να ειχαν θεματα ειναι αλλο θεμα κατα τη γνωμη μου οπως και πολλες αλλες συσκευες με αστοχιες υλικων Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 @bas13: Νομιζω οτι εισαι υπερβολικος. Πως να σου απαντησει καποιος οτι το ρουτ δεν φταιει σε τιποτα απο τη στιγμη που δινει δικαιωματα προσβασης στο λειτουργικο; Το οτι αρουταριστα g4 πιθανον να ειχαν θεματα ειναι αλλο θεμα κατα τη γνωμη μου οπως και πολλες αλλες συσκευες με αστοχιες υλικων Τσέκαρε από που ξεκίνησε η συζήτηση, τα προβλήματα που έβγαλαν τα προήγουμενα G, όπως και το θέμα που αντιμετωπίζει ο jonnhyman αποδώθηκαν σε root/πειράματα/εφαρμογές εκτός playstore/αναβάθμισεις μη ΟΤΑ. Με λίγα λόγια αν κάποιος δεν έκανε ή δεν κάνει τα παραπάνω, ούτε στο g2 θα είχε κιτρινίλες, ούτε στο g4 bootloop, ούτε στο v10 το image retention. (Ειδικά το root είναι η πηγή όλων των κακών γι'αυτό και χάνεται η εγγύηση) Τσέκαρε τις τελευταίες 5 σελίδες & αν καταλαβαίνεις κάτι διαφορετικό διόρθωσε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Σωστό φίλε @keras αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι το ρουτ δημιουργεί προβλήματα γιατί μένουν .... αντιδραστήρια ..... είναι δικαίωμα του καθενός να ρουταρει ή όχι αλλά όχι να λέμε ανακρίβειες φίλε @komias με όλο το σεβασμό αλλά ο ειδημονας που σου ρουταρισε τις συσκευές αν έβγαλαν πρόβλημα δεν ήταν και τόσο ειδημονας Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Ναι δε ξερω απο αυτα ισως να εχεις και δικιο αλλα για να μη δινει αδεια διαχειριστη η εκαστοτε εταιρεια οχι μονο η ελτζι κατι θα ξερουν χαχαχα συγχωρηστε με μετα απο 181 κινητα περιπου και εμπειρια προσωπικη χαμενος η ταλαιπωρημενος δε βγηκα και εκτος 2 περιπτωσεων σερβις δε χρειαστηκα ποτε δε θα επανερθω καλα ναμαστε ολοι να συζηταμε το v10 ακομα και αρουταριστο πιστευω δειχνη τα δοντια του στον ανταγωνισμο και ας εχει"6πυρηνες ας το χαρουμε ολοι λοιπον.:lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 ακομα και αρουταριστο πιστευω δειχνη τα δοντια του στον ανταγωνισμο και ας εχει"6πυρηνες ας το χαρουμε ολοι λοιπον.:lol: Πλέον ούτε οι 6 πυρήνες παίζουν ρόλο, ο 820 π.χ. έχει 4 και είναι από τους κορυφαίους, αν όχι κορυφαίος επεξεργαστής σήμερα. Ούτε το rout αυξάνει επιδόσεις πλέον, κυρίως ευκολίες και νέες δυνατότητες προσφέρει. Και τέλος για να τα λέμε όλα, με τις προσθήκες που έχουν γίνει στην Μ, το roοt χρειάζεται λιγότερο από ποτέ, πόσω μάλλον όταν το τίμημα είναι η εγγύηση. Όποιος θέλει να ρουτάρει, η συγκεκριμένη συσκευή δεν κάνει γι'αυτόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αμα πέσετε σε προβληματική συσκευή ούτε ρουτ ούτε στοκ ούτε το OTA σας σώνει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Ναι δε ξερω απο αυτα ισως να εχεις και δικιο αλλα για να μη δινει αδεια διαχειριστη η εκαστοτε εταιρεια οχι μονο η ελτζι κατι θα ξερουν χαχαχα συγχωρηστε με μετα απο 181 κινητα περιπου και εμπειρια προσωπικη χαμενος η ταλαιπωρημενος δε βγηκα και εκτος 2 περιπτωσεων σερβις δε χρειαστηκα ποτε δε θα επανερθω καλα ναμαστε ολοι να συζηταμε το v10 ακομα και αρουταριστο πιστευω δειχνη τα δοντια του στον ανταγωνισμο και ας εχει"6πυρηνες ας το χαρουμε ολοι λοιπον.:lol: Συνφορουμιτη 180 συσκευές αλλαζω τον χρόνο και όλες τις ρουταρω ουδέποτε και χτυπάω ξύλο δεν χρειάστηκα σερβις Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν δίνουν άδειες οι εταιρίες για το λόγο ότι με το ρουτ και με εφαρμογές εκτός μάρκετ μπορούν να κινδυνεψουν τα προσωπικά σου στοιχεία. Υπάρχουν όμως και εταιρίες που σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις ρουτ και χωρίς να χάσεις την εγγύηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν δίνουν άδειες οι εταιρίες για το λόγο ότι με το ρουτ και με εφαρμογές εκτός μάρκετ μπορούν να κινδυνεψουν τα προσωπικά σου στοιχεία. Υπάρχουν όμως και εταιρίες που σου δίνουν το δικαίωμα να κάνεις ρουτ και χωρίς να χάσεις την εγγύηση σου. Όπως και να το κάνουμε χωρίς root είσαι ασφαλής, τα προσωπικά στοιχεία παραμένουν προσωπικά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Συνφορουμιτη 180 συσκευές αλλαζω τον χρόνο και όλες τις ρουταρω ουδέποτε και χτυπάω ξύλο δεν χρειάστηκα σερβις Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Ελπιζω να αστειευεσαι :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 180 δεν είναι άλλα 15 με 20 είναι το χρόνο και δεν αστειευομαι Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Και για να αλλάξουμε θεμα... Ουφ.... Μία μέτρηση με 4g+ της στιγμής... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/00afe79130ba1150a129f29bade4d0ba.jpg Η μπαταρία του (26%) είναι από το πρωί στης 6:30 και φυσικά δεδομένα ανοιχτά με ΌΛΟΥΣ τους συγχρονισμούς ανοιχτούς και με καμιά ωρίτσα κλήσεις.... Α, και συνδεδεμένο μπλε δόντι ένα 7 ωρο περίπου... ;) Edit... Νόμιζα ότι είναι + αλλά δεν είναι... :D Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 (edited) Και για να αλλάξουμε θεμα... Ουφ.... Μία μέτρηση με 4g+ της στιγμής... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/00afe79130ba1150a129f29bade4d0ba.jpg Η μπαταρία του (26%) είναι από το πρωί στης 6:30 και φυσικά δεδομένα ανοιχτά με ΌΛΟΥΣ τους συγχρονισμούς ανοιχτούς και με καμιά ωρίτσα κλήσεις.... Α, και συνδεδεμένο μπλε δόντι ένα 7 ωρο περίπου... ;) Edit... Νόμιζα ότι είναι + αλλά δεν είναι... :D Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μην αυταπατασαι 4g+ δεν το εχουν ακομα διευρυνει ασε τις διαφημισεις που μας φουμαρουν τοπους τοπους. Εχει Edited June 13, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πλέον ούτε οι 6 πυρήνες παίζουν ρόλο, ο 820 π.χ. έχει 4 και είναι από τους κορυφαίους, αν όχι κορυφαίος επεξεργαστής σήμερα. Ούτε το rout αυξάνει επιδόσεις πλέον, κυρίως ευκολίες και νέες δυνατότητες προσφέρει. Και τέλος για να τα λέμε όλα, με τις προσθήκες που έχουν γίνει στην Μ, το roοt χρειάζεται λιγότερο από ποτέ, πόσω μάλλον όταν το τίμημα είναι η εγγύηση. Όποιος θέλει να ρουτάρει, η συγκεκριμένη συσκευή δεν κάνει γι'αυτόν.[/QUO Οι προηγούμενες αποδόσεις /επιδόσεις κινητών, δεν διασφαλίζουν τις μελλοντικές, όσων δηλαδή ήδη κυκλοφορούν ή πρόκειται να κυκλοφορήσουν. Με άλλα λόγια είναι τουλάχιστον άστοχο να γίνονται συγκρίσεις με συσκευές παλαιότερου τύπου που απέκτησαν με root βέλτιστη απόδοση, με εκείνες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο, όπως η δική μας, στην οποία όχι μόνο είναι είναι περιττό και αχρείαστο γιατί είναι ήδη βελτιστοποιημένο εργοστασιακά, αλλά θεωρώ πως ζημιώνεσαι σημαντικά, χάνοντας την εγγύηση, από κάθε άποψη. Και να βελτιώνει στη τελική και δυο και τρία πράγματα, κατά πόσο σίγουρος είσαι ότι στη πορεία δεν θα εμφανίσει άλλα προβλήματα, που πλέον έχοντας χάσει την εγγύηση δεν θα μπορείς να τα αντιμετωπίσεις. Αξίζει άραγε να ζεις με τον φόβο? Την απάντηση την έχει δώσει ήδη παραπάνω ο φίλος @bas13, με την τελευταία πρόταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Στην 5αρα έχεις ρουτ χωρίς να χάσεις την εγγύηση σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JKCUORAR20VT Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Και για να αλλάξουμε θεμα... Ουφ.... Μία μέτρηση με 4g+ της στιγμής... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/00afe79130ba1150a129f29bade4d0ba.jpg Η μπαταρία του (26%) είναι από το πρωί στης 6:30 και φυσικά δεδομένα ανοιχτά με ΌΛΟΥΣ τους συγχρονισμούς ανοιχτούς και με καμιά ωρίτσα κλήσεις.... Α, και συνδεδεμένο μπλε δόντι ένα 7 ωρο περίπου... ;) Edit... Νόμιζα ότι είναι + αλλά δεν είναι... :D Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω Αριστερά που λέει την θερμοκρασια....πιο πρόγραμμα είναι και ποιά θερμοκρασια μετραει; χορου ή συσκευής;;; Παράθεση J.K CUPRA R 20vt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Επίσης από που προκύπτει ότι με ρουτ θα δημιουργηθούν προβλήματα στην συσκευή ; ειδικά ή lg δεν χρειάζεται ρουτ δημιουργεί προβλήματα στα τηλέφωνα της από μόνη της Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-AL10 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω τώρα... Πιο πριν διάβαζα 3 σελίδες συνεχόμενες για συμφορουμίτη για το αν πρέπει να πάρει την lg service ή την procordia και για το τι θα του πούνε, πως θα του το πούνε κλ κλ κλ... Τώρα διαβάζω άλλες 3-4 σελίδες που κονταροκτυπιούνται οι υπέρ με τους κατά του ρουτ !! Δηλαδή όλα αυτά δεν είναι τελείως οφ τόπικ ? και ήταν οφ τόπικ η συζήτηση για το ρολόι της Lg που αφορούσε ένα κορυφαίο αξεσουάρ για το V10 μας ?!?! Προσωπική μου γνώμη πάντως είναι ότι καμία από τις 3 συζητήσεις δεν ήταν ή είναι οφ τόπικ ! Όλες είναι συζητήσεις που αφορούν (ΚΑΙ) τους κατόχους του V10 και διευρύνουν τις γνώσεις τους και για το V10 και για τα κινητά γενικότερα. Και όχι, δεν θέλω να βολοδέρνω σε 4-5 διαφορετικά section του φόρουμ προκειμένου να μάθω μερικά πράγματα σχετικά με το κινητό μου δηλαδή σε άλλο για αξεσουάρ, σε άλλο για βλάβες, σε άλλο για εφαρμογές ή δεν ξέρω τι άλλο.... Αυτή είναι η άποψη μου (καλή ή κακή) και την καταθέτω καλοπροαίρετα.και χωρίς την παραμικρή διάθεση για αντιδικίες... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Πάνω Αριστερά που λέει την θερμοκρασια....πιο πρόγραμμα είναι και ποιά θερμοκρασια μετραει; χορου ή συσκευής;;; Το weather widget.... (την εξωτερική θερμοκρασία αναλόγως περιοχή που εισαι, είτεεσω δικτύου είτε μέσω gps) @komias2, βγάζει 4g+ πολλές φορές ;) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Η συσκευή υποστηρίζεται από την ελληνική αντιπροσωπεία; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 4G+ βλεπω σε πολλα σημεία της Αθηνας, με cosmote. Η συσκευή υποστηρίζεται από την ελληνική αντιπροσωπεία; Αν ειναι ευρωπαικη εχει κανονικα εγγυηση. Επειδη δεν εισαγεται απο την Lg Hellas επίσημα, ισως κατα καιρους υπάρξουν προβλήματα διαθεσιμότητας στο εκαστοτε ανταλλακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Να κάνω και μια "κουτη" ερώτηση; αυτή θα κάνει τίποτα;; , http://gr.lgworld.com/store/webview/products/share/retrieveProductDetail.dev?c=GR&l=EL&id=000001176500389&pid=PID14070333861 (είχα μάθει στο xiaomi που είχε το δικό του καθάρισμα για τη ράμ και μου κακοφαινεται εδώ που δεν μπορεί να τη κάνω με ένα πάτημα) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts