zerow Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Στο ευρωπαϊκό δηλαδή δεν ισχύει το ξεκλείδωμα ; Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν ξεκλειδώσεις τον BL ΔΕΝ μπορείς να το ξανα-κλειδώσεις, άρα χάνεται η εγγύηση διά παντός. Αυτό ισχύει άλλωστε και στο G4. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, είναι ένα ρίσκο που είμαι πρόθυμος να πάρω. Το πρόβλημα είναι - από ότι έχω καταλάβει και διορθώστε με αν κάνω λάθος - ότι το ευρωπαϊκό V10 έχει κλειδωμένο BL και η LG δεν έχει δείξει διάθεση να τον ξεκλειδώσει. Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και στις περισσότερες άλλες εκδόσεις πέραν αυτής για την T-Mobile. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα, το V10 φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Ναι βγαίνει αλλά όχι στην Ευρωπαϊκή έκδοση....το μοντέλο που έχω εγώ ειναι το Ν961 DUAL SIM και απλά τα σπάει.....είναι φανταστικό σε όλα του....και memory card και 2 σιμ και αποσπομενη μπαταρία και υπέρυθρες και fm radio και την καλύτερη κάμερα και το καλύτερο βιντεο....τι πιο ολοκληρωμένο.....τρελαίνομαι.... http://www.expansys-usa.com/lg-v10-dual-sim-h961n-unlocked-64gb-space-black-285211/ στα 550Ε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Είμαι και εγώ υποψήφιος αγοραστής και σκέφτομαι να πάρω το άσπρο. Το έχει κάποιος να μας πει τι γνώμη τους; Και το γαλάζιο μου αρέσει αλλά δε το βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 (edited) Δώσε και κάποια χώρα που θα μπορούσαμε να το πάρουμε....Αφού ξέρεις ότι έχω επαφές σε όλο τον κόσμο. Μπαταρία ; Skype δουλεύει καλά ; Εγώ το έχω ξανά πει....το πήρα από amazone.de με prepaid MasterCard ΠΕΙΡΑΙΩΣ 645 ευρώ... Μπαταρία Ένα κλικ κάτω του g4 DUAL SIM που είχα πριν το οποίο ο φίλος που το πήρε είχε το g4 με μια σιμ και όταν πήρε το δικό μου παραδέχτηκε ότι το DUAL SIM είχε αρκετά καλύτερη μπαταρία(τώρα πως γίνετε αυτό...?) Skype μια χαρά..... Για όποιον ενδιαφέρεται http://www.bestprice.gr/item/2154762876/lg-v10-64gb.html?qid=35OApmlnx_g_4bc20_806&seq=2 Edited February 23, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι αν ξεκλειδώσεις τον BL ΔΕΝ μπορείς να το ξανα-κλειδώσεις, άρα χάνεται η εγγύηση διά παντός. Αυτό ισχύει άλλωστε και στο G4. Προσωπικά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, είναι ένα ρίσκο που είμαι πρόθυμος να πάρω. Το πρόβλημα είναι - από ότι έχω καταλάβει και διορθώστε με αν κάνω λάθος - ότι το ευρωπαϊκό V10 έχει κλειδωμένο BL και η LG δεν έχει δείξει διάθεση να τον ξεκλειδώσει. Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και στις περισσότερες άλλες εκδόσεις πέραν αυτής για την T-Mobile. Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα, το V10 φαίνεται εξαιρετική επιλογή. Και φαινεται και ειναι εξαιρετικη επιλογη ακομα και μπροστα στο g5 . Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Στο ευρωπαϊκό δηλαδή δεν ισχύει το ξεκλείδωμα ; Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές του V10 που κυκλοφορούν παγκοσμίως αλλά αυτές που γενικά υπάρχουν στα ελληνικά και ευρωπαικά μαγαζιά είναι 2 εκδόσεις. Η H960A που είναι η ευρωπαική συσκευή με 32GB και δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις την μπάντα 20 γιατί ήδη υπάρχει και η ασιάτικη Η961Ν με 64GB και 2 sim που δεν υποστηρίζει την μπάντα 20 αλλά αποκτώντας δικαιώματα root μπορείς να την ξεκλειδώσεις. Εάν χρειαστείς service μπορείς να ξαναβάλεις την αρχική rom και η συσκευή θα είναι όπως ακριβώς την αγόρασες. Ο bootloader δεν ξεκλειδώνει με αυτή τη διαδικασία. Στα ευρωπαικά μοντέλα έχεις 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας όχι μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή αλλά σε όλες ενώ σε μη ευρωπαικά μοντέλα όση εγγύηση σου παρέχει το κατάστημα κατά την αγορά της συσκευής. Γνώμη μου εάν δεν σου είναι απαραίτητο το δίκαρτο δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις και να μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Διαβάζει στικακια, ειναι otg; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Διαβάζει στικακια, ειναι otg; Νομιζω ναι αν και δε το εχω δοκιμασει.Επισης στις σελφι εχει τη λειτουργια της παλαμης για οσους δε το εχουν δει. Επισης πεφτει η τιμη του κοντευει 500 χτυπηστετο πριν ξανανεβει ισως Edited February 24, 2016 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μη λες τέτοια, άντε μπας και φτάσει κάνα 400-450ρι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgoniadis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα. Επίσημα το έχει φέρει η LG Hellas? Αν δεν το έχει φέρει καλύπτεται από εγγύηση? Είναι πανέμορφο αλλά με την κακή φήμη που έχουν τα LG δεν είναι κάπως risky η αγορά του? Θέλω να πω, πως θα επισκευάσουν ενα κινητό αν δεν το φέρνουν καν? Πάντως το μαύρο είναι οτι πιο όμορφο έχω δει σε κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Διαβάζει στικακια, ειναι otg; Κανονικότατα.....Μέχρι και από Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μετέφερα φωτογραφίες και τις αποθήκευσα στην συσκευή Edited February 24, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα. Επίσημα το έχει φέρει η LG Hellas? Αν δεν το έχει φέρει καλύπτεται από εγγύηση? Είναι πανέμορφο αλλά με την κακή φήμη που έχουν τα LG δεν είναι κάπως risky η αγορά του? Θέλω να πω, πως θα επισκευάσουν ενα κινητό αν δεν το φέρνουν καν? Πάντως το μαύρο είναι οτι πιο όμορφο έχω δει σε κινητό! Δεν ξερω τι ειδους φημες εχει η ελτζι εγω προσωπικα με κανενα απο τα 2. 3. 4. Δεν ειχα προβληματα και δε χρειαστηκα μαστορα.Οσο για το v10. Δεν υπαρχει ρισκο ειναι απροβληματιστο και τουμπανο και πανεμορφο και εξαιρετικο ΤΕΛΟΣ. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Παιδιά είναι αρκετά μεγαλοψτο κινητό? Εννοώ πως κάθεται στο χέρι, είναι βολικό. Τέλος, ποτέ αναμένεται να έρθει επίσημα στην Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgoniadis Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 (edited) Δεν ξερω τι ειδους φημες εχει η ελτζι εγω προσωπικα με κανενα απο τα 2. 3. 4. Δεν ειχα προβληματα και δε χρειαστηκα μαστορα.Οσο για το v10. Δεν υπαρχει ρισκο ειναι απροβληματιστο και τουμπανο και πανεμορφο και εξαιρετικο ΤΕΛΟΣ. Καλά μην παρεξήγησε κιόλας! Δεν σε καταλαβαίνω! Το οτι δεν έτυχε κάτι σε σένα δεν σημαίνει κάτι οπωσδήποτε! Τα νήματα και των τριών τηλεφώνων είναι γεμάτα απο αναφορές σε προβλήματα. Και το G4 είναι όμορφο και τούμπανο και εξαιρετικό αλλά τα motherboard "χτυπάνε"! Το αν θα είναι απροβληματιστο το ν10 μόνον ο χρονος θα μας το δείξει. Τα δείγματα όμως απο τα προγενέστερα τηλέφωνα δεν είναι και τα καλύτερα. Τες πα, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλώ και μια τελευταία ερώτηση. Έχουμε πληροφορία αν και πότε θα εισαχθεί απο την LG Hellas? Edited February 24, 2016 by cgoniadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Δεν ξερω τι ειδους φημες εχει η ελτζι εγω προσωπικα με κανενα απο τα 2. 3. 4. Δεν ειχα προβληματα και δε χρειαστηκα μαστορα.Οσο για το v10. Δεν υπαρχει ρισκο ειναι απροβληματιστο και τουμπανο και πανεμορφο και εξαιρετικο ΤΕΛΟΣ. Αφού δεν είχες πρόβλημα προσωπικά, ε τότε δεν θα υπάρχει θέμα. Ελπίζω πάντως το v10 να ΜΗΝ αποδειχθεί τόσο αξιόπιστο όσο τα g2/g3/g4. (G flex 2) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλά μην παρεξήγησε κιόλας! Δεν σε καταλαβαίνω! Το οτι δεν έτυχε κάτι σε σένα δεν σημαίνει κάτι οπωσδήποτε! Τα νήματα και των τριών τηλεφώνων είναι γεμάτα απο αναφορές σε προβλήματα. Και το G4 είναι όμορφο και τούμπανο και εξαιρετικό αλλά τα motherboard "χτυπάνε"! Το αν θα είναι απροβληματιστο το ν10 μόνον ο χρονος θα μας το δείξει. Τα δείγματα όμως απο τα προγενέστερα τηλέφωνα δεν είναι και τα καλύτερα. Τες πα, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλώ και μια τελευταία ερώτηση. Έχουμε πληροφορία αν και πότε θα εισαχθεί απο την LG Hellas? Το ευρωπαϊκό βάσει νόμου είναι υποχρεωμένοι να το καλύψουν. Τώρα στην πράξη τι πολιτική ακολουθούν είναι άγνωστο. Εγω θα σου έλεγα να επικοινωνήσεις μαζί τους και να δεις τις προθέσεις τους. Το μη ευρωπαϊκό αποκλείω να το δέχονται, ούτε και επί πληρωμή. Επίσης, χλωμό το βλέπω πλέον να εισαχθει επίσημα στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δε νομίζω ότι βάσει νόμου το καλύπτουν. Σαν αντιπροσωπεία δε το εισάγει καν σαν μοντέλο, άρα δεν έχει κάποια υποχρέωση από όσο γνωρίζω Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλά μην παρεξήγησε κιόλας! Δεν σε καταλαβαίνω! Το οτι δεν έτυχε κάτι σε σένα δεν σημαίνει κάτι οπωσδήποτε! Τα νήματα και των τριών τηλεφώνων είναι γεμάτα απο αναφορές σε προβλήματα. Και το G4 είναι όμορφο και τούμπανο και εξαιρετικό αλλά τα motherboard "χτυπάνε"! Το αν θα είναι απροβληματιστο το ν10 μόνον ο χρονος θα μας το δείξει. Τα δείγματα όμως απο τα προγενέστερα τηλέφωνα δεν είναι και τα καλύτερα. Τες πα, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλώ και μια τελευταία ερώτηση. Έχουμε πληροφορία αν και πότε θα εισαχθεί απο την LG Hellas? Βρε φιλε μου δεν παρεξηγηθηκα τις εντυπωσεις μου γραφω ειναι δυνατον μια παρεα ειμαστε αλλα επειδη το τζι2 και τζι 4 το εχουν αλλοι πεντε φιλοι και κανενας δεν εχει θεμα αλλα πχ εχουν πουληθει κατι χιλιαδες κομματια και στο φορουμ γραφουν καποιες δεκαδες που εχουν θεμα αφου μερικοι οχι ολοι τους εχουν βγαλει τα ματια.Οσο για το v10 ναι ειναι νωρις αλλα πιστεψε με εχω αλλαξει 174 κινητα περιπου εδω και τοσα χρονια και το θεωρω απο τα καλυτερα που εχουν"πεσει στα χερια μου μαζι με το τζι2 οσο αφορα την ελτζι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgoniadis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Καλημέρα! ΟΚ παρεξήγηση τότε απο πλευράς μου. Ο γραπτός λόγος εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί. Peace! Το ερώτημά μου βέβαια δεν ήταν κατά το πόσο είναι αξιόπιστα τα LG αλλά αν τελικα θα το εισάγει η LG Hellas ή όχι και κατά το πόσο είναι υποχρέωσή της να το επισκευάσει σε περίπτωση που χρειαστεί απο την στιγμή που ούτε ανταλλακτικά θα υπάρχουν αλλά και ούτε τεχνογνωσία. Εν ολίγοις μην πετάξουν κανένα "δεν το ξέρουμε, δεν το φέρνουμε, δεν το αναλαμβάνουμε!" Αν τους πάρω τηλέφωνο φοβάμαι ότι η απάντηση θα είναι η προδιαγεγραμμένη! "Λυπούμαστε αλλά δεν το εισάγουμε και δεν μπορούμε να το επισκευάσουμε. Να το στείλετε εκεί που το πήρατε." Επομένως σαν συμπέρασμα να υποθέσω οτι ακόμη το πεδίο είναι θολό. Ουσιαστικά επαφίεται στην διάθεσή τους το αν θα το δεχτούν ή όχι. Την εισαγωγή του την ξεχνάμε οριστικά δηλαδή? Edited February 25, 2016 by cgoniadis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Καλά μην παρεξήγησε κιόλας! Δεν σε καταλαβαίνω! Το οτι δεν έτυχε κάτι σε σένα δεν σημαίνει κάτι οπωσδήποτε! Τα νήματα και των τριών τηλεφώνων είναι γεμάτα απο αναφορές σε προβλήματα. Και το G4 είναι όμορφο και τούμπανο και εξαιρετικό αλλά τα motherboard "χτυπάνε"! Το αν θα είναι απροβληματιστο το ν10 μόνον ο χρονος θα μας το δείξει. Τα δείγματα όμως απο τα προγενέστερα τηλέφωνα δεν είναι και τα καλύτερα. Τες πα, λίγο πιο ήρεμα σε παρακαλώ και μια τελευταία ερώτηση. Έχουμε πληροφορία αν και πότε θα εισαχθεί απο την LG Hellas? Είναι μάλλον υπερβολή να λέμε ότι τα νήματα "είναι γεμάτα από αναφορές σε προβλήματα". Ομολογώ ότι δεν έχω στατιστικά, όπως άλλωστε ούτε κι εσύ, και γι' αυτό αποφεύγω να βγάλω συμπεράματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι περισσότερες πιθανότητες έχει να γράψει κάποιος που έχει πρόβλημα, παρά κάποιος που δεν έχει, ενώ συντριπτικά οι χρήστες των συγκεκριμένων τηλεφώνων είναι ευχαριστημένοι (μεταξύ τους κι εγώ). Από την άλλη, η Ελληνική αντιπροσωπεία είναι από τις πιο συνεννοήσιμες, και διορθώνει οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς γκρίνια (εντός εγγύησης). Προσωπικά, τα παραπάνω μου αρκούν για να επιλέξω LG. Για το ότι μάλλον δεν θα υποστηρίζουν το V10 εάν δεν εισαχθεί Ελλάδα, φοβάμαι ότι θα συμφωνήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgoniadis Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ΟΚ δεν θα ξεκινησω τώρα αντιπαράθεση αν είναι αξιόπιστα τα LG η όχι. Ο καθένας μπορεί να κρίνει μονος του. Υπάρχει καποια πληροφορία αν η εισαγωγή του είναι στις προθέσεις των εδώ "ταλέντων"? Προσωπικά, όσο και να μου αρέσει (που μου αρέσει πάρα πολύ), δεν μπορώ να δώσω ενα σκασμο λεφτά και να στηριζομαι στην " καλή τους διάθεση και συνεργασιμοτητα" για να μου το φτιάξουν αν συμβεί το "έξω απο εδώ" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 ΟΚ δεν θα ξεκινησω τώρα αντιπαράθεση αν είναι αξιόπιστα τα LG η όχι. Ο καθένας μπορεί να κρίνει μονος του. Υπάρχει καποια πληροφορία αν η εισαγωγή του είναι στις προθέσεις των εδώ "ταλέντων"? Προσωπικά, όσο και να μου αρέσει (που μου αρέσει πάρα πολύ), δεν μπορώ να δώσω ενα σκασμο λεφτά και να στηριζομαι στην " καλή τους διάθεση και συνεργασιμοτητα" για να μου το φτιάξουν αν συμβεί το "έξω απο εδώ" Επειτα απο επικοινωνια με την LG HELLAS η απαντηση που πηρα ειναι η εξης.ΟΠΟΤΕ μια χαρα αξιζει η αγορα του.:) LG Support Εαν το προϊόν αγοράστηκε εντός της ευρωπαϊκής ένωσης, τότε παρέχουμε 2 έτη εγγύηση επισκευής Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Σημαντικό και μπράβο τους! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Η εκδοση H960A ειναι η ευρωπαϊκη; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Η εκδοση H960A ειναι η ευρωπαϊκη; ορθόν.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts