komias2 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αυτα που λετε δε "στεκουν" επειδη 100 ,300 ,5000,παθανε ξαφνικο θανατο σημαινει οτι μισο εκατομμυριο πχ πουλημενα κινητα θα το παθουν; μη τρελαθουμε. Εγω το δικο μου κοσμημα το κλαιω μεταξυ περαματος σαλαμινας αλλα το φιλαρακι που το πηραμε μαζι πριν 2 ετη μια χαρα δουλευει, επισης ενα ξαδερφακι εχει το g4 απο τοτε σχεδον πού πρωτοβγηκε και δεν ιδρωνει καν εκτος οτι ρουφαει την μπαταρια και ψιλοζεστενεται οποτε ας μη το εχουμε δεδομενο οτι ντε και ΚΑΛΑ θα μας ψοφησουν μια μερα. Ναι το προβλημα υπάρχει αλλα μη το γενικευουμε. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Και να συμπληρώσω το g3 το οποιο το χα μισο χρονο το πούλησα σε φιλο και δουλευει ακομα 3 χρονια μετά. Οπως και g4 dual band συναδέλφου δουλευει μια χαρα Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Την προηγούμενη εβδομάδα το V10 μου ήταν "άρρωστο" :D , φοβερά λαγκαρίσματα σε όλες τις λειτουργίες του. Αν θυμάστε το είχα ξαναδεί το έργο πριν κάνα 3-4μηνο και περίμενα πότε θα συνέλθει... Το Σάββατο ήμουν όλη μέρα (από τις 8,30) στην πίστα των Μεγάρων για το event του ΜΟΤΟ και έφυγα με φουλ την μπαταρία στο V10. Στην πίστα και στην γραμματεία συγκεκριμένα είχα Wi-Fi σύνδεση, ελάχιστη χρήση στο κινητό, ούτε κλήσεις ούτε φωτό, λίγο viber μόνο... Κατά τις 3,30-4 παίρνω χαμπάρι ότι το κινητό είναι σβηστό ! Προσπαθώ να το ανοίξω, τίποτα... Το συνδέω με ένα power bank και ναι, ανοίγει !! Άρα είχε μείνει από μπαταρία, πράγμα εντελώς απροσδόκητο με την χρήση που του είχα κάνει ... Δεν ανοίγει όμως κανονικά !! Για πρώτη φορά στην εκκίνηση του κινητού (και πριν ζητήσει pin) βλέπω οθόνη που αναφέρει "Βελτιστοποίηση του Android. Βελτιστοποίηση εφαρμογών __ από __ . Μην κλείσετε το κινητό" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Στην οθόνη αυτή έμεινε πάνω από μισή ώρα, ίσως και 45', οπότε με είχαν φάει τα φίδια ότι ήρθε η κακιά ώρα... Τελικά άνοιξε κανονικά, και μάλιστα μετά λειτουργούσε σφαίρα !! Μιλάμε άψογο ! Σήμερα το πρωί και αφού έχω κάνει μια κλήση στο σπίτι όπου μιλάω κανονικά με την σύζυγο, μετά ανακαλύπτω ότι στις επόμενες κλήσεις δεν ακούω τίποτα !! Ευτυχώς το δούλεψα με bluetooth ακουστικό και εκεί άκουγα κανονικά. Του κάνω ένα reboot και μου ξαναπετάει το μήνυμα περί "βελτιστοποίησης android" και "εφαρμογής 1 από 1 κ.λ κ.λ." και μένει πάλι εκεί (σ' αυτή την οθόνη) κάνα 20'λεπτο τουλάχιστον... Μετά άνοιξε κανονικά και τώρα δουλεύει πάλι κανονικά και σφαίρα !! Περίεργα πράγματα... :rolleyes: Αυτή την οθόνη την έχει δει κανείς άλλος ?? Μήπως προέκυψε τώρα τελευταία από καμιά ενημέρωση ? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 (edited) όχι,μετά την nougat καμμία ενημέρωση,κάτι μου θυμίζει από το Nexus 5 που είχα,κάποια εφαρμογή μου την έκανε εμένα την ζημιά αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ποια ήταν η αν ήταν κάποιο service της Google... Edited May 8, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Αυτα που λετε δε "στεκουν" επειδη 100 ,300 ,5000,παθανε ξαφνικο θανατο σημαινει οτι μισο εκατομμυριο πχ πουλημενα κινητα θα το παθουν; μη τρελαθουμε. Εγω το δικο μου κοσμημα το κλαιω μεταξυ περαματος σαλαμινας αλλα το φιλαρακι που το πηραμε μαζι πριν 2 ετη μια χαρα δουλευει, επισης ενα ξαδερφακι εχει το g4 απο τοτε σχεδον πού πρωτοβγηκε και δεν ιδρωνει καν εκτος οτι ρουφαει την μπαταρια και ψιλοζεστενεται οποτε ας μη το εχουμε δεδομενο οτι ντε και ΚΑΛΑ θα μας ψοφησουν μια μερα. Ναι το προβλημα υπάρχει αλλα μη το γενικευουμε. :) υπαρχει θεμα εδω ....ακομη και για 100 κινητά που λες ... (που το νουμερο ειναι πολυ μεγαλυτερο ) σου πουλανε κατι σαπιο και ασχετα αν η εγγύηση εχει τελειωσει πρεπει μετα να το αναγνωρίσουν ... στο φιλο μου εμεινε κινητο στο χερι γιατι οπως ειπα η εγγύηση ειχε ληξει σχεδον 3 βδομαδες πριν .. αναγνώρισαν οι ιδιοι οτι το κινητο ηταν απο την αρχη ελαττωματικό ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ (το ξαναλεω η κληση ειναι ηχογραφημένη ) αλλα σου λενε η να πληρώσεις η να το πεταξεις ..:mad: αυτο εγω το θεωρω αλητεια η να στο πω αλλιως το θεωρω οτι εκλεψαν τα λεφτα του ανθρωπου που αγόρασε το κινητο ... (κοντα στο 500ρικο ηταν η αρχικη αποδειξη ..)! κανονικα ειναι για φτύσιμο η lg και ομαδικη καταγγελία το θεμα .. επισης κανε μια βολτα απο facebook και xda και θα παθεις σοκ απο ποσες συσκευες εχουν παθει bootloop .. ειναι πολυ μεγαλυτερο το νουμερο απο οτι νομιζεις ... εμεις καλα τα λεμε εδω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Την προηγούμενη εβδομάδα το V10 μου ήταν "άρρωστο" :D , φοβερά λαγκαρίσματα σε όλες τις λειτουργίες του. Αν θυμάστε το είχα ξαναδεί το έργο πριν κάνα 3-4μηνο και περίμενα πότε θα συνέλθει... Το Σάββατο ήμουν όλη μέρα (από τις 8,30) στην πίστα των Μεγάρων για το event του ΜΟΤΟ και έφυγα με φουλ την μπαταρία στο V10. Στην πίστα και στην γραμματεία συγκεκριμένα είχα Wi-Fi σύνδεση, ελάχιστη χρήση στο κινητό, ούτε κλήσεις ούτε φωτό, λίγο viber μόνο... Κατά τις 3,30-4 παίρνω χαμπάρι ότι το κινητό είναι σβηστό ! Προσπαθώ να το ανοίξω, τίποτα... Το συνδέω με ένα power bank και ναι, ανοίγει !! Άρα είχε μείνει από μπαταρία, πράγμα εντελώς απροσδόκητο με την χρήση που του είχα κάνει ... Δεν ανοίγει όμως κανονικά !! Για πρώτη φορά στην εκκίνηση του κινητού (και πριν ζητήσει pin) βλέπω οθόνη που αναφέρει "Βελτιστοποίηση του Android. Βελτιστοποίηση εφαρμογών __ από __ . Μην κλείσετε το κινητό" ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων. Στην οθόνη αυτή έμεινε πάνω από μισή ώρα, ίσως και 45', οπότε με είχαν φάει τα φίδια ότι ήρθε η κακιά ώρα... Τελικά άνοιξε κανονικά, και μάλιστα μετά λειτουργούσε σφαίρα !! Μιλάμε άψογο ! Σήμερα το πρωί και αφού έχω κάνει μια κλήση στο σπίτι όπου μιλάω κανονικά με την σύζυγο, μετά ανακαλύπτω ότι στις επόμενες κλήσεις δεν ακούω τίποτα !! Ευτυχώς το δούλεψα με bluetooth ακουστικό και εκεί άκουγα κανονικά. Του κάνω ένα reboot και μου ξαναπετάει το μήνυμα περί "βελτιστοποίησης android" και "εφαρμογής 1 από 1 κ.λ κ.λ." και μένει πάλι εκεί (σ' αυτή την οθόνη) κάνα 20'λεπτο τουλάχιστον... Μετά άνοιξε κανονικά και τώρα δουλεύει πάλι κανονικά και σφαίρα !! Περίεργα πράγματα... :rolleyes: Αυτή την οθόνη την έχει δει κανείς άλλος ?? Μήπως προέκυψε τώρα τελευταία από καμιά ενημέρωση ? Ναι το έχει βγάλει και σε εμένα 1-2 φορές αλλά κυρίως οταν κανω hard reset και στήνω το κινητό απο την αρχή.Μεσα σε ένα κυκλακι και σου γράφει βελτιστοποίηση εφαρμογών αλλα οχι και 45' κανένα 10λεπτο. Όσον αφορά το ακουστικό εγω δυστυχώς κάηκε πλακέτα την άλλαξα και μεσα αε μια βδομάδα το ξανα έστειλα γιατι δεν με ακούγανε οι άλλοι.Μονο με ανοιχτή ακρόαση η με Bluetooth.Ξανα αλλαγή πλακέτας και ησύχασα.Τωρα εδω και 3 μήνες που έγινε αυτο το τηλεφωνο ειναι οπως την Πρωτη μερα που το πήρα.Ουτε lag ουτε τπτ..Βέβαια εχω παντα 2η μπαταρία + powerbank και εχω ξεγνοιασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) υπαρχει θεμα εδω .... κανονικα ειναι για φτύσιμο η lg και ομαδικη καταγγελία το θεμα .. .. μου κάνει εντύπωση ότι τώρα ανακάλυψες την Αμερική και μας παροτρυνεις να της επισκεφθούμε..... γνωστά χιλιοειπωμενα πράγματα αρκετό καιρό πρίν,απορώ τι σε έπιασε ξαφνικά αφού αρκετά μέλη έχουν αναφέρει το πρόβλημα κάντε ομαδική ,δεν θα ιδρώσει το αυτί της,φτυστε την το καλύτερο Edited May 9, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Φίλε Akalos μίλησα ήδη και αύριο θα έρθει κούριερ να το παραλάβει και να τους το πάει για έλεγχο. Και βλέπουμε...πάντως το παλικάρι στο support μου είπε "όλα το κάνουν κάποια στιγμή, υπάρχει ενημέρωση από την εταιρεία, είναι φυσιολογικό" και φυσικά του ανταπάντησα πως "αν δηλαδή χειροτερέψει η κατάσταση αφού λήξει η εγγύηση σε λίγες ημέρες, θα αναγνωρίσετε ελάττωμα μιας και πρωτοπαρουσιάστηκε εντός εγγύησης;". Η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική :lol::lol: Τες πα, θα κάνω το καλό να το στείλω και βλέπω τι θα γίνει. Αν θέλετε, θα σας ενημερώσω και για την έκβαση της υπόθεσης.Ενημερωση για την ιστορια: παρελαβα σημερα με σημειωση "τα ειδωλα δεν ειναι βλαβη δυμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρεια" κ οπως την εστειλα ετσι την παρελαβα. Φωτεινωτητα στο φουλ η μονη αλλαγη, μαλλον απο τις δοκιμες που εκαναν. Κοστος παντως συνολικα 0€. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 μου κάνει εντύπωση ότι τώρα ανακάλυψες την Αμερική και μας παροτρυνεις να της επισκεφθούμε..... γνωστά χιλιοειπωμενα πράγματα αρκετό καιρό πρίν,απορώ τι σε έπιασε ξαφνικά αφού αρκετά μέλη έχουν αναφέρει το πρόβλημα κάντε ομαδική ,δεν θα ιδρώσει το αυτί της,φτυστε την το καλύτερο δεν το ειχα ζησει ποτε πριν ..τωρα που το ειδα και βλεπω τι φρικη ειναι να σου μεινει ενα τετοιο κινητο στο χερι και να σου κανουν την παπια καταλαβα ποσο ασχημο πραγμα ειναι .. δεν αντεχω στην ζωη μου να με κοροϊδεύουν ετσι τρελαινομαι .. ειδικα για κινητο που αγοραστηκε 490 ευρώ,.,. το αυτι της θα ιδρωσει γιατι νομιζω οτι κανενας απο ολους αυτους δεν θα αγορασει ξανά lg ..(φαινεται και απο τις πωλησεις πλεον ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Μα ποιος θα αγοράσει LG όταν υπάρχει η Xiaomi ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 (edited) Μα ποιος θα αγοράσει LG όταν υπάρχει η Xiaomi ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρώτος και καλύτερος αν μ'αρεση απ' όλα τα άλλα ξέρεις τι είναι να έχω ένα κινητό που να μη μ'αρέσει και να το τρώω όλη μέρα στη μάπα μου?σκέψου το να δεις ότι κάπου έχω δίκιο,σκέτη φρίκη ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν το ειχα ζησει ποτε πριν ..τωρα που το ειδα και βλεπω τι φρικη ειναι να σου μεινει ενα τετοιο κινητο στο χερι και να σου κανουν την παπια καταλαβα ποσο ασχημο πραγμα ειναι .. δεν αντεχω στην ζωη μου να με κοροϊδεύουν ετσι τρελαινομαι .. ειδικα για κινητο που αγοραστηκε 490 ευρώ,.,. το αυτι της θα ιδρωσει γιατι νομιζω οτι κανενας απο ολους αυτους δεν θα αγορασει ξανά lg ..(φαινεται και απο τις πωλησεις πλεον ..) στο ξανά λέω αν ιδρωνε θα έκανε αυτό που έπρεπε Edited May 9, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 παιδια ακομη και εγω που ειμαι "παλιουρας" στα κινητα δεν ειχα παρει χαμπάρι οτι τα Lgv10 ειχαν τοσο έντονο θεμα με bootloops ..νομιζα οτι ηταν κυριως στο g4 αυτό .. τελος παντων τι κουβεντιαζουμε τωρα ..καλό φοβερο κινητο το δεκαρι αρκει να μην σου μείνει στα χερια κάηκες .. λυπαμαι ολους αυτους τους ανθρώπους που εσκασαν λεφτα τα αγορασαν και τωρα τα κοιτάνε .... (και ειναι δυστυχώς πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζουμε ...) εγω μετα απο ολα αυτα lg ξανα με το μακαρόνι ... θα το λιωσω το δεκαρι (γιατι ασχετα με ολα αυτα παραμενει κινηταρα) αλλα ηδη ψάχνομαι/μαζευω λεφτα για το επομενο .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Μα ποιος θα αγοράσει LG όταν υπάρχει η Xiaomi ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ένα V30 το αγόραζα χαλαρά... ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια ακομη και εγω που ειμαι "παλιουρας" στα κινητα δεν ειχα παρει χαμπάρι οτι τα Lgv10 ειχαν τοσο έντονο θεμα με bootloops ..νομιζα οτι ηταν κυριως στο g4 αυτό .. τελος παντων τι κουβεντιαζουμε τωρα ..καλό φοβερο κινητο το δεκαρι αρκει να μην σου μείνει στα χερια κάηκες .. λυπαμαι ολους αυτους τους ανθρώπους που εσκασαν λεφτα τα αγορασαν και τωρα τα κοιτάνε .... (και ειναι δυστυχώς πολλοί περισσότεροι απο ότι νομίζουμε ...) εγω μετα απο ολα αυτα lg ξανα με το μακαρόνι ... θα το λιωσω το δεκαρι (γιατι ασχετα με ολα αυτα παραμενει κινηταρα) αλλα ηδη ψάχνομαι/μαζευω λεφτα για το επομενο .. Για V30 σε κόβω...:D Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Με πολύ λύπη και εγώ αναγκαστικά αποχαιρετώ την παρέα... Μετά από 2μιση χρόνια με το V10, ήρθε ξαφνικά σήμερα το πρωί χωρίς κανένα προηγούμενο, να με χτυπήσει η κατάρα του bootloop και της green screen... Κρίμα γιατί το είχα αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλο κινητό... Πάμε για άλλα (V30;););))...... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Με πολύ λύπη και εγώ αναγκαστικά αποχαιρετώ την παρέα... Μετά από 2μιση χρόνια με το V10, ήρθε ξαφνικά σήμερα το πρωί χωρίς κανένα προηγούμενο, να με χτυπήσει η κατάρα του bootloop και της green screen... Κρίμα γιατί το είχα αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλο κινητό... Πάμε για άλλα (V30;););))...... εχει να χτυπήσει ακομη κοσμο αυτη η καταρα ....εδω θα ειμαστε .... εγω για αυτο κοιταω για αλλο κινητο απο τωρα ... θα το κλαψει πολυ κοσμος ακόμη ... στην procordia κλαινε απο την χαρα τους που το δεκαρι τους εβγαλε τα 2 χρονια σε αντίθεση με το g4 ... στα π@π@ρια τους ολα αυτα που θα σβηνουν χωρις εγγύηση απο δω και περα ... δημόσιοι υπάλληλοι ..δεν ξερουμε τιποτα εμεις η εγγύηση τελειωσε κτλ ... εγω ντρέπομαι που εδωσα τα λεφτα μου σε αυτη την εταιρία ... και ειμαι και παλιουρας παναθεμα με ..την πατησα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 εχει να χτυπήσει ακομη κοσμο αυτη η καταρα ....εδω θα ειμαστε .... εγω για αυτο κοιταω για αλλο κινητο απο τωρα ... θα το κλαψει πολυ κοσμος ακόμη ... στην procordia κλαινε απο την χαρα τους που το δεκαρι τους εβγαλε τα 2 χρονια σε αντίθεση με το g4 ... στα π@π@ρια τους ολα αυτα που θα σβηνουν χωρις εγγύηση απο δω και περα ... δημόσιοι υπάλληλοι ..δεν ξερουμε τιποτα εμεις η εγγύηση τελειωσε κτλ ... εγω ντρέπομαι που εδωσα τα λεφτα μου σε αυτη την εταιρία ... και ειμαι και παλιουρας παναθεμα με ..την πατησα ... Τι νοοτροπια ειναι αυτη; η προκορντια ειναι ενα μαγαζακι σερβις αφου ληξει η εγγυηση τι θες να κανουν να χρεωνονται αυτοι για σενα; ετσι συμβαινει με ολες τις ηλεκτρκες συσκευες. Απλα επρεπε να μπορει να μηνυθει η lg κορεας παγκοσμιως απο ενα συλογο νομικων; κατι τελος παντων να καλυπτει η να αντικαθιστα τις ******** που εκανε. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 +1000000000000 αρχίζει και ξεφεύγει η συζήτηση ή μου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ε, ναι... βαρέθηκα να διαβάζω την κλάψα, την γκρίνια, τις κατάρες και τους κοψοχέρηδες εδώ μέσα... BASTA !! :mad: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Τι νοοτροπια ειναι αυτη; η προκορντια ειναι ενα μαγαζακι σερβις αφου ληξει η εγγυηση τι θες να κανουν να χρεωνονται αυτοι για σενα; ετσι συμβαινει με ολες τις ηλεκτρκες συσκευες. Απλα επρεπε να μπορει να μηνυθει η lg κορεας παγκοσμιως απο ενα συλογο νομικων; κατι τελος παντων να καλυπτει η να αντικαθιστα τις ******** που εκανε. Ωραια συμφωνω ...παραφέρθηκα πανω .. πες μου τωρα ενας που την παταει με την παλιοεταιρια αυτη πως θα βρει το δίκιο του .. μιλαμε για συσκευές των 500 ευρω τωρα ..γιατι τοσο αγοράστηκαν ... κατανοώ οτι εληξε η εγγύηση ομως το κινητο ηταν σαπιο απο την αρχη ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ε, ναι... βαρέθηκα να διαβάζω την κλάψα, την γκρίνια, τις κατάρες και τους κοψοχέρηδες εδώ μέσα... BASTA !! :mad: αν βαρεθηκες να πατησεις ignore .. και αν δεν θελεις γκρίνια να φρόντιζε η εταιρία να αναλάβει τις ευθύνες της .. μιλαμε για κινητα ναυαρχιδες που αγοράστηκαν πανακριβα .. εγω οσο περναει το χερι μου θα το φωναζω μην την πατησει και αλλος κοσμος .. φοβερα κινητα το g4 και το lgv 10 κτλ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ... ουτε τζαμπα να τα πάρεις ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Ωραια συμφωνω ...παραφέρθηκα πανω .. πες μου τωρα ενας που την παταει με την παλιοεταιρια αυτη πως θα βρει το δίκιο του .. μιλαμε για συσκευές των 500 ευρω τωρα ..γιατι τοσο αγοράστηκαν ... κατανοώ οτι εληξε η εγγύηση ομως το κινητο ηταν σαπιο απο την αρχη ... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν βαρεθηκες να πατησεις ignore .. και αν δεν θελεις γκρίνια να φρόντιζε η εταιρία να αναλάβει τις ευθύνες της .. μιλαμε για κινητα ναυαρχιδες που αγοράστηκαν πανακριβα .. εγω οσο περναει το χερι μου θα το φωναζω μην την πατησει και αλλος κοσμος .. φοβερα κινητα το g4 και το lgv 10 κτλ ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ ... ουτε τζαμπα να τα πάρεις ... Fredara ρε φιλε πραγματικά απο τα 10 σου μυνήματα στα 8 λες οτι είσαι παλιουρας και τέτοια συναφή.Πραγματικά ΕΛΕΟΣ πάρε αλλη συσκευή ΜΗΝ ξαναπάρεις LG ΠΟΤΕ γιατί έχεις κουράσει.Λόγια χιλιοειπωμένα και τουλάχιστον εσυ δεν έχεις πάθει τίποτα τουλάχιστον σε σχέση με εμένα που χρειάστηκα 3 φορές αλλαγή πλακέτας και όμως δε γέμισα ενα section φανφάρες.. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζι σου αλλα θεωρώ οτι το θέμα πλέον περί Bootloop και LG γενικότερα θεωρείται ΛΗΞΑΝ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Fredara ρε φιλε πραγματικά απο τα 10 σου μυνήματα στα 8 λες οτι είσαι παλιουρας και τέτοια συναφή.Πραγματικά ΕΛΕΟΣ πάρε αλλη συσκευή ΜΗΝ ξαναπάρεις LG ΠΟΤΕ γιατί έχεις κουράσει.Λόγια χιλιοειπωμένα και τουλάχιστον εσυ δεν έχεις πάθει τίποτα τουλάχιστον σε σχέση με εμένα που χρειάστηκα 3 φορές αλλαγή πλακέτας και όμως δε γέμισα ενα section φανφάρες.. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζι σου αλλα θεωρώ οτι το θέμα πλέον περί Bootloop και LG γενικότερα θεωρείται ΛΗΞΑΝ! Δεν θεωρείτε τίποτα λήξαν από την στιγμή που ακόμη και τώρα μένουν κινητά στο χέρι ανθρώπων που τα έχουν και απλά.. τα πετάνε .. Και κανείς δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.. Κατά τα άλλα το κινητό είναι εργαλείο τρελό.. Κάμερα κορυφή ακόμη και σήμερα πολύ γρήγορο.,ράδιο κτλ κτλ εδώ δεν διαφωνεί κανένας.. Το παλιουρας τον εαυτό μου ειρωνεύομαι.. Τεσπα δεν θα ασχοληθώ άλλο εδώ (μέχρι να σκάσει και το δικό μου).. Καλές φωτογραφίες κτλ.. Στην ζωη μου γενικώς αν με κοροϊδεύουν τρελαινομαι.. (στην LG πάει αυτό) Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 αν βαρεθηκες να πατησεις ignore . δεν είναι αυτός τρόπος,δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας,σαν Παλιούρας που ισχυριζεσαι ότι είσαι.τελεια. τέλος από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 δεν είναι αυτός τρόπος,δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας,σαν Παλιούρας που ισχυριζεσαι ότι είσαι.τελεια. τέλος από μέναΔεν έχω κανένα θέμα φίλε.. Τελος και απο μένα το θέμα.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Fredara τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο... Μιλάμε για μία συσκευή τριετίας η οποία έχει κάνει πλήρως τον κύκλo της... Και μιλάς πάντα για μία συσκευή στην οποία έχει λήξει η εγγύηση.. Τι άλλο περιμένεις δηλαδή;; Άμα είχες service την arvato Που στις μισές συσκευές βγάζουν πως έχουν υγρασία Τι θα έκανες δηλαδή;; Θα τους έβαζες βόμβα;; Μιλάς συνέχεια λες και το κινητό ήταν καινούργιο και δεν στο κάλυψαν... Πέρασε η εγγύηση τέλος.... Και δεν σημαίνει δηλαδή πως άμα ενα κινητό έχει 500 ευρω θα είναι και πιο γερό ή δεν θα χαλάει εύκολα.. το ίδιο θα ναι Και με ένα των 200 ευρώ ,δεν έχουν διαφορά... Όταν παίρνεις ακριβή συσκευή το ρίσκο είναι τεράστιο.. Εγώ πάντως κάθε κινητό που παίρνω είμαι ευχαριστημένος Άμα δεν έχω πρόβλημα στα 2 χρόνια της εγγύησης... Από κει και πέρα ότι και να βγάλει το θεωρώ ως ένα σημείο φυσιολογικό Και δεν κάθομαι να σκάσω για αυτό και δεν δίνω πάνω από 350 ευρώ για κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 Fredara τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο... Μιλάμε για μία συσκευή τριετίας η οποία έχει κάνει πλήρως τον κύκλo της... Και μιλάς πάντα για μία συσκευή στην οποία έχει λήξει η εγγύηση.. Τι άλλο περιμένεις δηλαδή;; Άμα είχες service την arvato Που στις μισές συσκευές βγάζουν πως έχουν υγρασία Τι θα έκανες δηλαδή;; Θα τους έβαζες βόμβα;; Μιλάς συνέχεια λες και το κινητό ήταν καινούργιο και δεν στο κάλυψαν... Πέρασε η εγγύηση τέλος.... Και δεν σημαίνει δηλαδή πως άμα ενα κινητό έχει 500 ευρω θα είναι και πιο γερό ή δεν θα χαλάει εύκολα.. το ίδιο θα ναι Και με ένα των 200 ευρώ ,δεν έχουν διαφορά... Όταν παίρνεις ακριβή συσκευή το ρίσκο είναι τεράστιο.. Εγώ πάντως κάθε κινητό που παίρνω είμαι ευχαριστημένος Άμα δεν έχω πρόβλημα στα 2 χρόνια της εγγύησης... Από κει και πέρα ότι και να βγάλει το θεωρώ ως ένα σημείο φυσιολογικό Και δεν κάθομαι να σκάσω για αυτό και δεν δίνω πάνω από 350 ευρώ για κινητό.. ωπα ωπα περιμενε λιγο .... τα καταλαβαινω ολα αυτα που λες δεν ειμαι βλακας .. υπαρχει τεραστια διαφορα εδω .. οταν λες εκανε το κυκλο του τι εννοεις ? ο πατερας μου εχει το πρωτο sgii ...που ειχα παρει τοτε ..λειτουργει ακομη κανονικα .. ο ανιψιος μου επισης το ιδιο κινητο απο τον πατερα του .. εχω τα samsung galaxy note 1 ,2 3, και edge τα οποια ολα λειτουργουν κανονικα και ανοιγουν ακομη και σημερα .. το νοκια ν8 που ειχα δωσει τοτε σε κολλητο μου επισης ανοιγει κανονικα και με τον νομο .. εχω ακομη της νοκια το μεμο n900 το οποιο ανοιγει κανονικα .. ολα αυτα τα κινητα που σε λεω τα εχω Λ Ι Ω Σ Ε Ι ..πανω απο 3 χρονια .. τετοιο πραγμα να μενει κινητο στο χερι και να μην ανοιγει πρωτη φορα βλεπω .. και δεν μιλαμε για ενα η 2 αλλα για χαμο ..(πανε στο ξαναλεω μια βολτα απο facebook η xda θα παθεις σοκ ..)! εδω πλεον εχουμε προβλημα ..σου πουλησαν σαπια συσκευη και επρεπε να το αναγνωρισουν απο την αρχη .. και lg που πηρα και procordia αλλα και στο μαγαζι που αγοραστηκε (το τονιζω ξανα 480) μου ειπαν το ιδιο πραγμα... εχετε δικιο (σου το λεω λαικα) ναι οι συσκευες αυτες εχουν θεμα διαδεδομένο μαλιστα (σου πουλησαμε σαπιο πραγμα δηλαδη ) αλλα πεταξτε το δεν εχετε εγγύηση ..(3 βδομαδες ειχε που ειχε λήξει ..)! αλλo βγαζει μια συσκευη προβλημα και αλλο να σκαει η μια πισω απο την αλλη εχει τεραστια διαφορα .. στα τοσα χρονια που ειμαι εδω στο φορουμ σπανια θα γκρινιαξω η θα φωναξω για κατι τοσο εντονα .. ε ναι οταν με κοροϊδεύουν τελος δεν ανεχομαι τιποτα ..... συμφωνω οτι μπορει να κουρασα (αν και το θεμα ειναι να μιλαμε για το συγκεκριμένο κινητο με τα καλα και τα κακα του ) το αφηνω εδω θα κραζω/λεω την αποψη μου στο αναλογο τοπικ στο g4 που ειναι για τα bootloop... σιγα μην χαλασουμε και τις καρδιες μας τωρα για την lg ...και την καθε lg .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts