nikoseggo Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Πως το άλλαξες; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ξερουμε αν το V10 παρει την 8?? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Πως το άλλαξες; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδίκτυα κινητής τηλεφωνίας >ονοματα σημείου πρόσβασης>δεξια επάνω τις τρεις τελιτσες Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερουμε αν το V10 παρει την 8??δεν έχουμε επισημη ενημέρωση προς το παρόν Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Λοιπόν μετά από περίπου 18 μήνες χρήσης, το μεγαλύτερο όφελος που διαπιστώνω ότι μου έχει προσφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι το ότι με έχει απαλλάξει από τον εθισμό αλλαγής συσκευής κάθε 2 χρόνια. Πιάνω στα χέρια μου άλλες ναυαρχίδες φίλων μου, πχ S7 edge, S8+, IPhone X, και πραγματικά δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο να αντικαταστήσω το V10 για καμιά από αυτές, καθώς δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα το καινοτόμο. Πραγματικά η LG με το V10 κατασκεύασε μια συσκευή ΥΠΕΡΑΤΟΥ και αν είχε προσέξει λίγο περισσότερο κάποιες βλακειουλες όπως το image retention, που οκ διορθώνεται με το γνωστό τρόπο και τα bootloops ορισμένων συσκευών (μακριά από μας), θα μιλάγαμε για τηλέφωνο που πραγματικά θα αφήνε εποχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Λοιπόν μετά από περίπου 18 μήνες χρήσης, το μεγαλύτερο όφελος που διαπιστώνω ότι μου έχει προσφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι το ότι με έχει απαλλάξει από τον εθισμό αλλαγής συσκευής κάθε 2 χρόνια. Πιάνω στα χέρια μου άλλες ναυαρχίδες φίλων μου, πχ S7 edge, S8+, IPhone X, και πραγματικά δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο να αντικαταστήσω το V10 για καμιά από αυτές, καθώς δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα το καινοτόμο. Πραγματικά η LG με το V10 κατασκεύασε μια συσκευή ΥΠΕΡΑΤΟΥ και αν είχε προσέξει λίγο περισσότερο κάποιες βλακειουλες όπως το image retention, που οκ διορθώνεται με το γνωστό τρόπο και τα bootloops ορισμένων συσκευών (μακριά από μας), θα μιλάγαμε για τηλέφωνο που πραγματικά θα αφήνε εποχή! θα συφωνησω απολυτα ..κινηταρα .. βλεπω τις τιμες στα σημερινα κινητα και κλαιω απο τα γελια πραγματικα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Λοιπόν μετά από περίπου 18 μήνες χρήσης, το μεγαλύτερο όφελος που διαπιστώνω ότι μου έχει προσφέρει το συγκεκριμένο τηλέφωνο, είναι το ότι με έχει απαλλάξει από τον εθισμό αλλαγής συσκευής κάθε 2 χρόνια. Πιάνω στα χέρια μου άλλες ναυαρχίδες φίλων μου, πχ S7 edge, S8+, IPhone X, και πραγματικά δεν βρίσκω ουσιαστικό λόγο να αντικαταστήσω το V10 για καμιά από αυτές, καθώς δεν έχουν να μου προσφέρουν τίποτα το καινοτόμο. Πραγματικά η LG με το V10 κατασκεύασε μια συσκευή ΥΠΕΡΑΤΟΥ και αν είχε προσέξει λίγο περισσότερο κάποιες βλακειουλες όπως το image retention, που οκ διορθώνεται με το γνωστό τρόπο και τα bootloops ορισμένων συσκευών (μακριά από μας), θα μιλάγαμε για τηλέφωνο που πραγματικά θα αφήνε εποχή! Προσωπικά θα είναι το πρώτο κινητό (στον καιρό των smartphones) που δεν θα πουλήσω και θα κρατήσω έως το τέρμα του, είτε ως κύριο είτε ως δεύτερο (δύσκολο). Με τα νέα κινητά να τιμολογούνται στο Θεό, οι όποιες καινοτομίες τους, να είναι σχετικά (βάσει διαφοράς τιμής) ή σε απόλυτη αντιπαράθεση πολύ μικρές, ή ακόμα και υπέρ του V10, δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης πραγματικά. Edit :lol::p:) Την ώρα που το έγραφα δεν είχες απαντήσει συμφορουμίτη @freddaras. Συμπτίπτουν ακριβώς οι απόψεις μας... Edited December 3, 2017 by babill2004 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Να ρωτησω κατι ρε παιδια,επειδη σκεφτομαι να το παρω, οσοι το εχετε?Ειναι 32gb η εσωτερικη ή 64gb,γιατι απο βιντεακια στο yt εχω μπερδευτει,άλλος λεει 32 κι άλλος 64... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) το h960a EU που έχουμε εμείς όλοι σχεδόν με εγγύηση είναι 32gb αλλά μπορείς να του βάλεις εσύ εξωτερική Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 3, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 το h960a EU είναι 32gb αλλά μπορείς να του βάλεις εσύ εξωτερική Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αμεση απαντηση...;)To DAC το εχουν και το 32αρι και το 64αρι,ετσι?? Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 με πιανεις αδιαβαστο,το H960A EU σίγουρα,θαρρώ το έχουν όλα τα LG v10 καθώς Ευρώπη δεν ήρθε ποτέ 64αρι επίσημα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 με πιανεις αδιαβαστο,το H960A EU σίγουρα,θαρρώ το έχουν όλα τα LG v10 καθώς Ευρώπη δεν ήρθε ποτέ 64αρι επίσημα Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλυφθηκα.Σ ευχαριστω πολυ.Συντομα κι εγω στην παρεα σας..;) Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Προσωπικά θα είναι το πρώτο κινητό (στον καιρό των smartphones) που δεν θα πουλήσω και θα κρατήσω έως το τέρμα του, είτε ως κύριο είτε ως δεύτερο (δύσκολο). Με τα νέα κινητά να τιμολογούνται στο Θεό, οι όποιες καινοτομίες τους, να είναι σχετικά (βάσει διαφοράς τιμής) ή σε απόλυτη αντιπαράθεση πολύ μικρές, ή ακόμα και υπέρ του V10, δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης πραγματικά. Edit :lol::p:) Την ώρα που το έγραφα δεν είχες απαντήσει συμφορουμίτη @freddaras. Συμπτίπτουν ακριβώς οι απόψεις μας... ε μα ναι ..τι κουβεντιαζουμε πλεον φιλε μου ... κινηταρα ...Κ Ι Ν Η Τ Α Ρ Α ...και με λιγο ψαξιμο το βρίσκεις πλεον κατω απο 200 ευρω ... μονο η καμερα τελος για μενα ...! 'κανενα κινητο δεν αξιζει ολα αυτα τα λεφτα σήμερα ..ουτε το v30 ... εχουμε καμερα που βαζει ναυαρχίδες κατω dac ραδιο υπέρυθρες οθοναρα (που λυνεται οτι θεμα ghost εχει) δευτερη μπαταριά τρομερη κατασκευη απιθανο ηχειο και ενα κινητο που σε γενικες γραμμες ειναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΑΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ κτλ ...ενω κλεινει 2 χρονια ζωης .. το κινητο θα μεινει στο χερι μου μεχρι να λιωσει ..και οταν γινει αυτο παμε lg v 30 ..με σωστη αγγελία απο το φορουμ μεσα κτλ κατω απο την ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ που το εδιναν αρχικα (οπως εκανα και με το v10 ) ...υπαρχουν αξιόλογα παιδια και παντα θα υπαρχουν στις αγγελίες .. δεν θελει κοπο τροπο θελει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Αξιζει λετε η αγορα του σε καινουριο στα 327,50 απο σκρουτζαδικο ή να παω σε V20??Ιδου το διλλημα...:worry: Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Κι εκεί που λέγαμε για το πόσο κινητάρα είναι, ξαφνικά έσβησε και δεν λέει να ξανα-ανάψει. :mad::mad: Όταν το βάζω στη φόρτιση δεν δείχνει καμία ένδειξη, νεκρό εντελώς. Καμία ιδέα πριν το στείλω στην Procordia; Update: Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, έδειξε για λίγο το logo της Lg και μετά μια πράσινη οθόνη με κάτι ενδείξεις σφάλματος. Μου έγραφε να πατήσω το volume down για reset, το έκανα έδειξε ξανά για λίγο το logo της LG και μετά νέκρωσε και πάλι!! Τι γίνεται ρε παιδιά;; Update2: Ξαναέβγαλα και έβαλα τη μπαταρία, κατάφερε και έκανε εκκίνηση, μπήκε στην κεντρική οθόνη αλλά μετά κόλλησε, δεν ανταποκρινόταν σε καμία εντολή και έσβησε τελείως. Edited December 13, 2017 by Arachtos update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Κι εκεί που λέγαμε για το πόσο κινητάρα είναι, ξαφνικά έσβησε και δεν λέει να ξανα-ανάψει. :mad::mad: Όταν το βάζω στη φόρτιση δεν δείχνει καμία ένδειξη, νεκρό εντελώς. Καμία ιδέα πριν το στείλω στην Procordia; Update: Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, έδειξε για λίγο το logo της Lg και μετά μια πράσινη οθόνη με κάτι ενδείξεις σφάλματος. Μου έγραφε να πατήσω το volume down για reset, το έκανα έδειξε ξανά για λίγο το logo της LG και μετά νέκρωσε και πάλι!! Τι γίνεται ρε παιδιά;; Update2: Ξαναέβγαλα και έβαλα τη μπαταρία, κατάφερε και έκανε εκκίνηση, μπήκε στην κεντρική οθόνη αλλά μετά κόλλησε, δεν ανταποκρινόταν σε καμία εντολή και έσβησε τελείως. Πας για αλλαγη πλακετας δυστυχως...Κι εγω για V20 με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τα κρουσματα με τις πρασινες οθονες τελευταια.... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Πας για αλλαγη πλακετας δυστυχως...Κι εγω για V20 με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα για τα κρουσματα με τις πρασινες οθονες τελευταια.... Ωχ ψωνίσαμε από σβέρκο :mad: πόσο το κρατάνε στην αντιπροσωπεία γι αυτό το πρόβλημα; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 Ωχ ψωνίσαμε από σβέρκο :mad: πόσο το κρατάνε στην αντιπροσωπεία γι αυτό το πρόβλημα; ξέρει κανείς; Εξαρταται αν υπαρχουν ανταλλακτικα....Αν δεν υπαρχουν,δυστυχως περιμενεις αρκετα...Το αρκετα δεν ξερω ποσο μπορει να ειναι...Παρε εδω https://www.procordia.gr/ για να σου πουνε λεπτομερειες ... Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2017 (edited) Ωχ ψωνίσαμε από σβέρκο :mad: πόσο το κρατάνε στην αντιπροσωπεία γι αυτό το πρόβλημα; ξέρει κανείς; χριστουγεννιάτικα βρήκε? από ότι λένε.....από μια βδομάδα έως 1.5 μήνα για αντικατάσταση συσκευής ελπίζω το πρώτο edit: για δες με hard reset μήπως και.... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 13, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 παντως παιδια ακομη και σημερα δεν εχουμε ενημέρωση ποιες παρτίδες ειναι επικίνδυνες για bootloop ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 παντως παιδια ακομη και σημερα δεν εχουμε ενημέρωση ποιες παρτίδες ειναι επικίνδυνες για bootloop ετσι ? Μαλλον,ολες!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μαλλον,ολες!! ε πως ειναι δυνατον μερικοι να μην εχουν παθει τιποτα ...γ@μωτο το μονο που με χαλαει στο κινητο ειναι αυτο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 ε πως ειναι δυνατον μερικοι να μην εχουν παθει τιποτα ...γ@μωτο το μονο που με χαλαει στο κινητο ειναι αυτο ... Και μακαρι να μην παθουν ποτε αυτοι που δεν εχουν παθει ως τωρα..Αν ηξερα την απαντηση στην ερωτηση σου θα ημουν ή Ο Θεος,ή η Lg...;) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Κι εκεί που λέγαμε για το πόσο κινητάρα είναι, ξαφνικά έσβησε και δεν λέει να ξανα-ανάψει. :mad::mad: Όταν το βάζω στη φόρτιση δεν δείχνει καμία ένδειξη, νεκρό εντελώς. Καμία ιδέα πριν το στείλω στην Procordia; Update: Έβγαλα και ξαναέβαλα την μπαταρία, έδειξε για λίγο το logo της Lg και μετά μια πράσινη οθόνη με κάτι ενδείξεις σφάλματος. Μου έγραφε να πατήσω το volume down για reset, το έκανα έδειξε ξανά για λίγο το logo της LG και μετά νέκρωσε και πάλι!! Τι γίνεται ρε παιδιά;; Update2: Ξαναέβγαλα και έβαλα τη μπαταρία, κατάφερε και έκανε εκκίνηση, μπήκε στην κεντρική οθόνη αλλά μετά κόλλησε, δεν ανταποκρινόταν σε καμία εντολή και έσβησε τελείως. Τελικά μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός. Το πήγα στην Procordia και μου έκαναν αντικατάσταση πλακέτας αυθημερόν! Έτσι τώρα έχω άλλα 2 χρόνια εγγύηση στην πλακέτα σε περίπτωση που ξαναπαθει κάτι. Ευτυχώς που συνέβη αυτό τώρα, γιατί σε 4 μήνες έληγε η εγγύηση και θα πήγαινε άκλαφτο το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τελικά μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός. Το πήγα στην Procordia και μου έκαναν αντικατάσταση πλακέτας αυθημερόν! Έτσι τώρα έχω άλλα 2 χρόνια εγγύηση στην πλακέτα σε περίπτωση που ξαναπαθει κάτι. Ευτυχώς που συνέβη αυτό τώρα, γιατί σε 4 μήνες έληγε η εγγύηση και θα πήγαινε άκλαφτο το τηλέφωνο. Μπράβο ρε φίλε ! Καλό νέο που είχαν πλακέτα και μάλιστα την άλλαξαν αυθημερόν. Τέλος καλό, όλα καλά ! :) Δεν πιστεύω να σου είπαν κάτι σχετικά με το γιατί "χτύπησε" η πλακέτα ε? Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Τελικά μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός. Το πήγα στην Procordia και μου έκαναν αντικατάσταση πλακέτας αυθημερόν! Έτσι τώρα έχω άλλα 2 χρόνια εγγύηση στην πλακέτα σε περίπτωση που ξαναπαθει κάτι. Ευτυχώς που συνέβη αυτό τώρα, γιατί σε 4 μήνες έληγε η εγγύηση και θα πήγαινε άκλαφτο το τηλέφωνο. Αυτό είναι ένα μεγάλο + στην LG. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και στη Huawei... Στα Samsung ξέρει κανείς τι ισχύει? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts