Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλο ενα δειγμα της κορυφαιας καμερας του lg v 10 ..μαζι με το lg v 4 απο τα καλυτερα camera phones που εχω πιασει στα χερια μου ..

πραγματικα δεν σε απογοητευει ποτε ..

37599387085_c7c853a272_m.jpg2017-11-14 11.26.52 by φρεντυ dyfre, on Flickr

Πολυ over exposed θα ελεγα...Ισως ενα κλικ το ev πιο κατω θα ηταν καλυτερα:cool:

:innocent:

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολυ over exposed θα ελεγα...Ισως ενα κλικ το ev πιο κατω θα ηταν καλυτερα:cool:

Συμφωνώ, αλλά δεν παύει (πέρα από την ταχύτητα focus σε μέτριο φωτισμό και κινούμενα αντικείμενα), να έχει μία κάμερα που μπορείς να βασιστείς τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο και γενικά.

Και αν το δούμε και σαν συνολική εικόνα, δεν σου κάνει κέφι (ειδικά όταν δεν σου περισσεύουν) να κοιτάξεις αλλού.

Πλήρες και πανέμορφο.

Εχω και το Huawei 6p αλλά το κρατώ ως 2ο και μόνο για πορτραίτα και δύσκολες φωτό, όπου εκεί δεν "παίζεται"....

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Συμφωνώ, αλλά δεν παύει (πέρα από την ταχύτητα focus σε μέτριο φωτισμό και κινούμενα αντικείμενα), να έχει μία κάμερα που μπορείς να βασιστείς τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσο και γενικά.

Και αν το δούμε και σαν συνολική εικόνα, δεν σου κάνει κέφι (ειδικά όταν δεν σου περισσεύουν) να κοιτάξεις αλλού.

Πλήρες και πανέμορφο.

Εχω και το Huawei 6p αλλά το κρατώ ως 2ο και μόνο για πορτραίτα και δύσκολες φωτό, όπου εκεί δεν "παίζεται"....

Εγω νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα χαρτιά της lg μετά το g2 που Ακομα οργωνει και πιθανον το v30 να ειναι ακομα μια καλη στιγμη της lg μαζι με το παντιμιο g6. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

την τραβηξα εντελως ολα στο αυτοματο και πανω στο ποδηλατο φιλε ..! :)

γενικα εγω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με το κινητο σαν συνολο ..

Εγω νομιζω οτι ειναι απο τα καλυτερα χαρτιά της lg μετά το g2 που Ακομα οργωνει και πιθανον το v30 να ειναι ακομα μια καλη στιγμη της lg μαζι με το παντιμιο g6. :)

Απλά είναι πιο σύγχρονα (V30, G6). Αλλά όταν 2 χρόνια αργότερα μου πήγαν σε μικρότερους σένσορες και με software (κυρίως) πάνε να κάνουν τη διαφορά, προσωπικά πάντα, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχοντας το V10 δεν μου δημιουργούν την "ανάγκη" για αγορά.

IR, και πίσω κουμπιά είναι κάτι που ναι μεν κάποια στιγμή αναγκαστικά θα αποχωριστώ, αλλά θα το κρατήσω μέχρι να "λειώσει".

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Απλά είναι πιο σύγχρονα (V30, G6). Αλλά όταν 2 χρόνια αργότερα μου πήγαν σε μικρότερους σένσορες και με software (κυρίως) πάνε να κάνουν τη διαφορά, προσωπικά πάντα, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχοντας το V10 δεν μου δημιουργούν την "ανάγκη" για αγορά.

IR, και πίσω κουμπιά είναι κάτι που ναι μεν κάποια στιγμή αναγκαστικά θα αποχωριστώ, αλλά θα το κρατήσω μέχρι να "λειώσει".

+1000!Συμφωνω απολυτα...

:innocent:

το μονο μειον για μενα ειναι η μπροστινη σελφι καμερα ..

υπαρχει τροπος με καμια αλλη εφαρμογη να την "βελτιώσουμε" λιγο ?

γιατι πραγματικα πολλες φορες το αποτελεσμα ειναι εκτος τοπου και χρονου ..

νέο look!!!

https://www.apkmirror.com/uploads/?q=lgelectronics

8c0dce7934230073a9b3752c6d7cd368.jpg

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

Edited by akalos

Το 4τζι κλειδωμενο δε γινεται δεν κανει κλησεις. Για να ηρεμησετε που συνεχεια τα ριχνετε στο τηλεφωνο μαθετε οτι την τελευταια βδομάδα οι εταιρειες κινητης κανουν αναβαθμισεις και αναδρομολογησεις στα δικτυα τους οποτε υπαρχει ακομα και διακοπή σήματος και το τηλεφωνο να δειχνη 5 γραμμές πχ. :)

Και όμως φίλε... εδώ κάτι δεν πάει καλά!

Κατ' αρχάς το 4G δεν γίνεται να κλειδώσει μόνο του. Τουλάχιστον στην Μ.Μ που ακόμα είμαι (δεν πείθομαι ακόμα καλώς ή κακώς για μετάβαση στην 7) το μενού επιλογής δικτύου είναι αυτό :

http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/0a23e5c0-65da-43fc-8b5b-d2d7c19488d8_zps8yqohzfu.png

Δηλαδή - απ' ότι καταλαβαίνω τουλάχιστον - στην πάνω επιλογή είναι "αυτόματο GSM/WCDMA/LTE" και όχι "μόνο LTE"

Όταν λοιπόν είμαι στην δουλειά μου εδώ και πολύ καιρό όταν είμαι στο "αυτόματο GSM/WCDMA/LTE" χάνω κλήσεις γιατί δεν έχουμε καλό σήμα 4G. Μόλις το γυρίσω σε "μόνο GSM" - και εκεί το έχω μόνιμα πλέον αν δεν χρειάζομαι δεδομένα αλλού - δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις κλήσεις !

Δεν το αναφέρω σαν πρόβλημα του κινητού, το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα και είμαι σχεδόν απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά σαν γεγονός...

Edited by harmon17

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

όταν λέμε να κλειδώσουμε το κινητό

σε μια μπάντα ανεξάρτητα το G εννοούμε μέσα από το κρυφό μενού,σε 4G λοιπόν δεν κάνουμε ούτε δεχόμαστε κλήσεις

όταν το έχουμε στο αυτόματο όμως και δεχόμαστε κλήση και 4G να έχουμε, πέφτει αυτόματα σε 3G/2G για να απαντήσουμε και επανέρχεται.....αν δεν... έχουμε πρόβλημα

οι χαμένες κλήσεις είναι θέμα και δικτύου και τηλεφώνου, εξαρτάται....

θυμάμαι το s7 είχε κάποιο πρόβλημα για π.χ

παλαιότερα σε συγκεκριμένα σημεία με wind είχα αρκετά dropped calls,τώρα με Vodafone όχι....

Edited by akalos

όταν λέμε να κλειδώσουμε το κινητό

σε μια μπάντα ανεξάρτητα το G εννοούμε μέσα από το κρυφό μενού,σε 4G λοιπόν δεν κάνουμε ούτε δεχόμαστε κλήσεις

όταν το έχουμε στο αυτόματο όμως και δεχόμαστε κλήση και 4G να έχουμε, πέφτει αυτόματα σε 3G/2G για να απαντήσουμε και επανέρχεται.....αν δεν... έχουμε πρόβλημα

οι χαμένες κλήσεις είναι θέμα και δικτύου και τηλεφώνου, εξαρτάται....

θυμάμαι το s7 είχε κάποιο πρόβλημα για π.χ

παλαιότερα σε συγκεκριμένα σημεία με wind είχα αρκετά dropped calls,τώρα με Vodafone όχι....

Σ' ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις :)

Πάντως όταν λέω ότι έχω χαμένες κλήσεις στην δουλειά εννοώ ότι γίνεται το εξής : Ενώ το κινητό δεν το ακούω ότι με καλούν, βλέπω στην οθόνη του pc μέσω του airDroid την χαμένη κλήση και καπάκι μετά την βλέπω και στις αναπάντητες ! Την πρώτη φορά που έγινε αυτό - το καλοκαίρι που μας πέρασε - σκέφτηκα ότι ο καλών το έκελισε γρήγορα. Μετά όμως συνεχίστηκε το ίδιο βιολί, συνέχισε ο καλών να μου τηλεφωνεί και εγώ να μην παίρνω χαμπάρι από το κινητό... Μόλις το γύρισα στο "Μόνο GSM" άκουγα τις κλήσεις μου κανονικά...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Καλησπερα παιδες..

Πρασινη οθονη σημαινει bootloop χωρις επιστροφη??

Αντε τωρα να δω ποτε θα το φτιαξει η procordia..

άμα έχει ανταλλακτικά,λογικά σε μια βδομάδα θα είναι έτοιμο

μήπως παρατήρησες κάτι πιο πριν ανησυχητικό?

η κάτι ασυνήθιστο έστω

οχι κλασσικη χρηση.. μολις δεν εκανε restart στα πρωτα 20 δευτερα,μυριστηκα τον θανατο.

Μετα απο επανειλλημενα βγαλε-βαλε μπαταρια,εβγαλε πρασινη οθονη

κάνε ένα hard reset καλού κακού

μήπως και επανέλθει

http://www.hardreset.info/devices/lg/lg-v10-h960a/

Edited by akalos

Καλησπερα παιδες..

Πρασινη οθονη σημαινει bootloop χωρις επιστροφη??

Αντε τωρα να δω ποτε θα το φτιαξει η procordia..

Εμένα που έβγαλε πράσινη οθόνη πριν κανενα μήνα, μου το έφτιαξαν σε μια μέρα. Δεν ξέρω αν έχουν ακόμα ανταλλακτικά. Δεν μπορούσα ούτε hard reset να κάνω...

Φιλικά, Κατερίνα

δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε εγω.. το θεμα ειναι οτι δεν μου βγαζει συνεχεια πρασινη οθονη,αλλα μου το γυρναει και σε ΛΤΖΙ λογκο περισσοτερο... μακαρι να ειναι κανα ΚΖ φακελος,γιατι δεν αντεχω χωρις κινητο

Καλημερα συμφοριτες...σκεφτομαι να αγορασω για δευτερη φορα το θηριο μας. Εχετε καμια προταση για αγορα απο εξωτερικο ?? εδω πλεον εχει καινουριο 329 ...βρηκα αυτον τον πωλητη. https://www.ebay.co.uk/itm/LG-V10-H900-GSM-Unlocked-64GB-4G-LTE-Smartphone-BK-WT-Opal-BL-Ocean-BL-AT-T-UK/292304889320?hash=item440ebaa5e8:m:mwHVfLbGUqaa8YuXH01VcWA

θα ειναι ξεκλειδωτο για cosmote δικτυο ?? θα εχει τελωνειο ?? ευχαριστω πολυ αδερφια.

Καλημερα συμφοριτες...σκεφτομαι να αγορασω για δευτερη φορα το θηριο μας. Εχετε καμια προταση για αγορα απο εξωτερικο ?? εδω πλεον εχει καινουριο 329 ...βρηκα αυτον τον πωλητη. https://www.ebay.co.uk/itm/LG-V10-H900-GSM-Unlocked-64GB-4G-LTE-Smartphone-BK-WT-Opal-BL-Ocean-BL-AT-T-UK/292304889320?hash=item440ebaa5e8:m:mwHVfLbGUqaa8YuXH01VcWA

θα ειναι ξεκλειδωτο για cosmote δικτυο ?? θα εχει τελωνειο ?? ευχαριστω πολυ αδερφια.

δεν έχει Β20 όμως,αν δεν σε ενδιαφέρει προχώρα το,λογικά και ράδιο,δεν ξέρω και τι άλλο

edit:ααα...βασικά δεν είναι το h960a, άρα εγγύηση δεν παίζει Ευρώπη

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by akalos

να σαι καλα,εγγύηση δεν σε ενδιαφέρει?

έχω κάνει edit....

δες το 901 αν θέλεις αυτά που ανέφερα που καλύπτει την b20 και ράδιο,αλλά όχι και εγγύηση

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

akalos ευχαριστω ειλικρινα φιλε μου...πολυτιμη η βοηθεια σου...με ενδιαφερει εγγυηση αλλα τι να κανουμε...θα συμβιβαστω...θα ψαχτω για το 901...εδω το εχουν μονο κατοπιν παραγγελιας...στα 330 νομιζω...το ''phonegallery'', ειμαι με v20...αλλα σαν την καμερα του v10 και τον σχεδιασμο....