giannis25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Ευχαριστω πολυ αξιζει να την κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 κατά την ταπεινή μου γνώμη θα χρειαστεί και ένα reset μετά,λαβέ τα μέτρα σου... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Θα χρειαστεί σίγουρα ένα reset μετά για να καταλάβει την διαφορά.. Εγώ μετά το reset είναι σαν να έχω αγοράσει άλλο κινητό.. Πριν κάνω reset είχα θεματακια. με την μετάβαση.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Επειδή ούτε εγώ την έχω περάσει ακόμα, αλλά θα το κάνω λογικά σύντομα, λέγοντας reset εννοούμε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 σωσταα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 το έβαλα να κάνει το Update μέσω Bridge, αλλά κατεβαίνει πολύ αργά... με 200kb/sec... Τέλος πάντων αφού κατέβει, σε 3 ώρες, θα του κάνω ένα reset και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Καλησπέρα εκανα την αναβαθμίση ... Πολυ ωραιο αποτελεσμα αλλα γιατι πρεπει να κανω επαναφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 δεν είναι απαραίτητο,αλλά κάθεται πιο καλά κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Συμφωνώ..δεν είναι απαραίτητο το reset αλλά έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν βαριέσαι το κάνεις, αν βαριέσαι άστο για αργότερα αν σου παρουσιάσει κολλήματα δυσλειτουργίες κτλ. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis25 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Απλα θα το καθυστερήσω γτ δεν θυμαμαι καποιους κωδικους και θα μ σβησει τις εφαρμογές!! Παντως παει σφαίρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Συμφωνώ..δεν είναι απαραίτητο το reset αλλά έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα. Αν δεν βαριέσαι το κάνεις, αν βαριέσαι άστο για αργότερα αν σου παρουσιάσει κολλήματα δυσλειτουργίες κτλ. θα εχει κολληματα σε καποια φαση .. και τωρα να μην εχει θα του βγουν καποια στιγμη ....ειδικα αν εχει πολλες εφαρμογες ... εγω ειχα που μετα το reset δεν συναντησα ποτε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftaios Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Έχετε παρατηρήσει το εξής (nougat): αν έχετε στη δεύτερη οθόνη γρήγορες επαφές, κάποιες φορές οι φωτογραφίες τους περιστρέφονται και μένουν έτσι... Νομίζω ότι αυτό γίνεται μετά από εκκίνηση της κάμερας και τράβηγμα φωτο σε landscape και portrait. Δεν έχω βρει τρόπο να τις επαναφέρω όρθιες (πλην του reboot). Το έχει κάποιος άλλος αυτό. Θυμάμαι το ίδιο μου έκανε πριν το bootloop, το ίδιο κάνει και τώρα με τη νέα motherboard, επομένως πρέπει να είναι bug της nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 στο ακυρο εντελως, το κινητο σταματησε να αναγνωριζει τις sd. απο οτι φαινεται πρεπει να εχει σπασει καποια επαφη. ενω ζητημα να εχω βαλει και βγαλει 5 φορες την sd. το κινητο το πηρα δεκεμβριο του 16. το εστειλα για σερβις και περιμενω νεοτερα. εχει τυχει σε καποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Παιδιά καλησπέρα... υπάρχει κάποιος που δεν του έβγαλε πρόβλημα το κινητό.. μετά από 1 - 1,5 χρόνο? Εγώ το είχα και το έδωσα... αλλά τώρα το ξαναθελω!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 εκτός από boot loop μερικών δεν νομίζω ότι έχει βγάλει αλλα προβλήματα...απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 εκτός από boot loop μερικών δεν νομίζω ότι έχει βγάλει αλλα προβλήματα...απ ότι θυμάμαι τουλάχιστον Sent from my LG-H960 using Tapatalk Και όμως έχει βγάλει κάτι πλακετουλες... όπως σε μένα... που η LG δεν έχει και στο αντικαθιστά με G5 Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Και όμως έχει βγάλει κάτι πλακετουλες... όπως σε μένα... που η LG δεν έχει και στο αντικαθιστά με G5 τι εννοείς πλακετουλες έχει βγάλει ή μήπως λέμε το ίδιο πράμα? γιατί το Boot loop είναι το ίδιο,αλλαγή πλακέτας το δικό μου δουλεύει απροβληματιστα πάντως 1+ χρόνο ...ζωή να χει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited September 12, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Φτου φτου και εγώ δεν έχω θέμα.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 τι εννοείς πλακετουλες έχει βγάλει ή μήπως λέμε το ίδιο πράμα? γιατί το Boot loop είναι το ίδιο,αλλαγή πλακέτας το δικό μου δουλεύει απροβληματιστα πάντως 1+ χρόνο ...ζωή να χει Sent from my LG-H960 using Tapatalk Καλά εγω είχα άλλο θέμα... δεν έκαναν καλή επαφή τα ακουστικά και είχα δοκιμάσει πολλά... το πήγα εκεί νομίζοντας ότι θα αλλάξω το βύσμα των ακουστικών... αλλά που τέτοια τύχη. Πλακέτα μου είπαν, αλλαγή... Καλά δεν νομίζω ότι όλα τα bootloops είναι αλλαγή πλακέτας... νομίζω αρκετά επανέρχονται με hard reset Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 στο ακυρο εντελως, το κινητο σταματησε να αναγνωριζει τις sd. απο οτι φαινεται πρεπει να εχει σπασει καποια επαφη. ενω ζητημα να εχω βαλει και βγαλει 5 φορες την sd. το κινητο το πηρα δεκεμβριο του 16. το εστειλα για σερβις και περιμενω νεοτερα. εχει τυχει σε καποιον; Υποθέτω ότι την δοκίμασες την sd στο pc να τσεκάρεις αν είναι οκ γιατί υπάρχει η περίπτωση να τα "τίναξε" η sd. Δεν μου έχει τύχει με το V10 αλλά σε άλλα κινητά μου έχει συμβεί... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 καλησπερα! 200 ευρω σφραγισμενο αξιζει το 2017; σαν κινητο μαρεσει πολυ απλα φοβαμαι λιγο πως θα "γερασει" λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι ηδη 2 χρονια απο την κυκλοφορια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 με εγγύηση κάπου κάτω από τα 200€,για τα άλλα πρεπει να αποφασίσεις εσύ,από αναβαθμίσεις ότι πήρε πήρε χωρίς εγγύηση προσωπικά δεν ....όχι μόνο αυτό αλλά κανένα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 με εγγύηση κάπου κάτω από τα 200€,για τα άλλα πρεπει να αποφασίσεις εσύ,από αναβαθμίσεις ότι πήρε πήρε χωρίς εγγύηση προσωπικά δεν ....όχι μόνο αυτό αλλά κανένα Sent from my LG-H960 using Tapatalk μαλιστα. απλα σκεφτομαι οτι ο ανταγωνισμος του σε αυτη την τιμη ειναι τι; το redmi note 4; :P μονο μπαταρια ειναι κατωτερο το v10 και οπουδηποτε αλλου το παταει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 καλησπερα! 200 ευρω σφραγισμενο αξιζει το 2017; σαν κινητο μαρεσει πολυ απλα φοβαμαι λιγο πως θα "γερασει" λαμβανοντας υποψιν οτι ειναι ηδη 2 χρονια απο την κυκλοφορια του. Ενδιαφέρομαι και εγώ πάντως... ειδικά αν έχει και εγγύηση Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 μαλιστα. απλα σκεφτομαι οτι ο ανταγωνισμος του σε αυτη την τιμη ειναι τι; το redmi note 4; :P ααααα όχι φίλε μου,το v10 είναι μια κατηγορία μόνο του μη μας μπλέκει με σιαομια.... πάσο... έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που εμείς τουλάχιστον εκτιμήσαμε και εκτιμούμε Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts