kosrafpar Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 εκτός και κάνει λάθος το σαιτ https://www.frequencycheck.com/models/ARXmv/lg-v10-h900#frequencies με boot loop έχει θέμα τώρα το πολλές η λίγες είναι σχετικό Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4G bands: LTE band 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), LTE B3 (1800 +) Yes LTE B7 (2600) Yes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 4G bands:LTE band 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 12(700), LTEB3 (1800 +)Yes LTEB7 (2600)Yes που είναι η b20 στα 800mhz οεο? που όλες οι εταιρίες πλέον την βάζουν με το τσουβαλι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 που είναι η b20 στα 800mhz οεο? που όλες οι εταιρίες πλέον την βάζουν με το τσουβαλι Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατι χρειαζεται κι αυτη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Γιατι χρειαζεται κι αυτη; σου απάντησα ήδη είναι η πιο βασική μπάντα πλέον κατά την γνώμη μου και ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων παίζει μόνο αυτή 4G,Κρήτη που είμαι για παράδειγμα όλες οι εταιρίες παίζουν σχεδόν αποκλειστικά μόνο B20 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 28, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 σου απάντησα ήδη είναι η πιο βασική μπάντα πλέον κατά την γνώμη μου και ειδικά εκτός μεγάλων πόλεων παίζει μόνο αυτή 4G,Κρήτη που είμαι για παράδειγμα όλες οι εταιρίες παίζουν σχεδόν αποκλειστικά μόνο B20 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αουτςςς. Δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 ψάξε βρες το H960A αν θέλεις και ράδιο Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosrafpar Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 ψάξε βρες το H960A αν θέλεις και ράδιο Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει και η h901 αλλα η παραγγελια εχει γινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εχει και η h901 αλλα η παραγγελια εχει γινει θαρρώ πως δεν έχει ράδιο αλλά ναι έχει την B20,είναι για την T-Mobile Αμερικής τέλος πάντων αφού έπεσε η παραγγελία ...... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) μόνο εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο του ακουστικού κατά την διάρκεια εισερχόμενης κλήσης?εκεί που άκουγα πεντακάθαρα τον συνομιλητή μου τώρα πλέον ακούγεται πολύ μέτρια και αν πατήσω το volume+ γεμίζει η μπάρα αλλά στην ουσία δεν αυξάνεται και ο ήχος,αν μπορεί κάποιος ας το δοκιμάσει και να μου πει Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 31, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Akalos εχεις απόλυτο δίκιο και σε μενα κάνει το ίδιο.Πάντως μετά απο hard reset οτι κολλήματα είχε το κινητό εξαφανίστηκαν.Πετάει το τηλέφωνο λέμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtom44 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Κι εμένα άρχισε να κολλάει και να μην είναι σβέλτο σταδιακά μετά την αναβάθμιση! Έπραξα όπως ο ανωτέρω (hard reset) και το τηλέφωνο έστρωσε και πετάει και πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα. Η απόσυρση της nougat από ΟΤΑ έχετε μάθει που οφείλεται? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 κάποιος με cosmote έχει το σηματακι 4.5G? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
infrared Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Καλημέρα. Η απόσυρση της nougat από ΟΤΑ έχετε μάθει που οφείλεται? Δυστυχώς ο λογος ειναι αγνωστος αλλα μεσω lg bridge ειναι διαθεσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 κάποιος με cosmote έχει το σηματακι 4.5G? Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε γραφει 4,5 4+ δειχνει. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Οποίος έχει Nougat στο θηρίο και Viber μπορεί λίγο να μου πει πως του συμπεριφέρεται το Viber όταν κάνεις έξοδο; Εμένα κλείνει και σε λιγότερο από δευτερόλεπτο ανοίγει πάλι μόνο του!Πρέπει να κάνω force close για να μείνει κλειστό. Εννοείται δοκίμασα διαγραφή/επανεγκατάσταση αλλά τα ίδια. Όσο για το σηματακι και μένα 4G+ δείχνει. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 στην τουρκική έδειχνε κανονικά όπως και στο cu 4.5G, ψιλό πράγματα θα μου πεις Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 παιδια και εγω μετα απο φορματ ειδα διαφορα ... το κινητο εγινε σφαιρα ..ενω πριν μου εκανε κατι τρελα ...(μικρα βεβαια αλλα και παλι ...) τωρα ειναι σαν καινουργιο και παλι ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. August 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2017 Είχατε κρατήσει back up μέσω lg backup για τις εφαρμογές? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Είμαι ακόμα με τη 6. Μέχρι να ακούσω καθολική αποδοχή θα περιμένω την ΟΤΑ. Από την αρχή έχω το εξής ενοχλητικό θέμα που φαντάζομαι είναι κοινό. Αν έχω ένα μήνυμα ή μία αναπάντητη κλήση και την βλέπω σαν ειδοποίηση, όταν πατάω clear φεύγει προσωρινά αλλά επανεμφανιζεται. Αν δεν το δω (μήνυμα, ειδοποίηση) δεν θα φύγει. Υπάρχει τρόπος με το clear να μην ξαναεμφανιζεται? Χρειάζεται ίσως καμία 3rd party εφαρμογή? Ευχαριστώ. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 στη nougat τουλάχιστον έχει διορθωθεί,τουλάχιστον αυτό δεν το έχω Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Είχατε κρατήσει back up μέσω lg backup για τις εφαρμογές?Εγώ ναι σε συγκεκριμένες όμως ζόρικες.. Τις περισσότερες τις έβαλα ξανά από την αρχή. Το κινητό πάει σφαίρα τώρα.. Γενικά πολύ ευχαριστημένος με την nougat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. August 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2017 Εγώ ναι σε συγκεκριμένες όμως ζόρικες.. Τις περισσότερες τις έβαλα ξανά από την αρχή. Το κινητό πάει σφαίρα τώρα.. Γενικά πολύ ευχαριστημένος με την nougat Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντικειμενικά μετα το hard reset που πρεπει να γινει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ειναι σαν να εχεις αγορασει καινουριο τηλεφωνο,πραγματικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Αντικειμενικά μετα το hard reset που πρεπει να γινει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ειναι σαν να εχεις αγορασει καινουριο τηλεφωνο,πραγματικα.Συμφωνώ.. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.. Άψογο το κινητάκι μας.. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 (edited) μετά από δύο χρόνια,ακόμα στα top των μουσικόφιλων http://www.androidauthority.com/best-phone-for-music-lovers-785425/ Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 7, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts