giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Υπάρχει κανονικά και στο manual. Ενταξει ειπαμε οτι ειμαι μπάρμπας.... :lol: αλλα μεχρι στιγμης βλεπω...Μπορειτε παρακαλω να μου πειτε τι ακριβως παταω η εστω ενα screenshot στο manual και στο αυτοματο.Θα σαλταρω σημερα... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ενταξει ειπαμε οτι ειμαι μπάρμπας.... :lol: αλλα μεχρι στιγμης βλεπω...Μπορειτε παρακαλω να μου πειτε τι ακριβως παταω η εστω ενα screenshot στο manual και στο αυτοματο.Θα σαλταρω σημερα... για ανέβασε ένα δικό σου να δούμε κατέβασε την κουρτίνα και πάτα το capture+ για screenshot Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 για ανέβασε ένα δικό σου να δούμε κατέβασε την κουρτίνα και πάτα το capture+ για screenshot Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Είσαι σε UHD γι αυτό. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Είσαι σε UHD γι αυτό. Aαα μαλιστα.Και που να το ρυθμισω σε βιντεο ωστε να τραβαει kai καθαρα αλλα να εχει και το snapshot.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 σε μικρότερη ανάλυση Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Κοίτα δε γνωρίζω και πολλά πάνω σε αυτό.. Εγώ το έχω FHD και 30fps για να μη χάνω το OIS. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 σε μικρότερη ανάλυση Sent from my LG-H960 using Tapatalk Eνταξει την κατεβασα και εμφανιστηκε το ατιμο το εικονιδιο.Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα δε γνωρίζω και πολλά πάνω σε αυτό.. Εγώ το έχω FHD και 30fps για να μη χάνω το OIS. Εκει το εβαλα και εγω.Πηγα να αλλαξω μονο απο 30fps σε 60fps, αλλα χανουμε το stabilizer... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Ούτως ή άλλως και στο UHD που το είχες πάλι χάνεις το STEADY. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Τώρα δεν νομίζω να είναι τυχαίο. Μετά την αναβάθμιση έχω σημαντική βελτίωση της μπαταρίας. Έβγαζα δυόμιση ώρες ενεργή οθόνη μέχρι το 15% και τώρα είδα και τρεισήμισι. Πάλι καλά...... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αυτό είναι πολύ μεγάλη διαφορά... είσαι σίγουρη? μήπως φταίει κάτι άλλο? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Eνταξει την κατεβασα και εμφανιστηκε το ατιμο το εικονιδιο.Ευχαριστω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκει το εβαλα και εγω.Πηγα να αλλαξω μονο απο 30fps σε 60fps, αλλα χανουμε το stabilizer... Το OIS δεν χανεται σε καμία ανάλυση. Μάλιστα δεν υπάρχει δυνατότητα καν να απενεργοποιηθεί. Γκριζαρει το εικονίδιο του στα 60fps η στο UHD επειδή δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το steady shot (software σταθεροποίηση με crop της εικόνας). Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το steady γιατί και χάνω λίγο απο το εύρος του φακού αλλά και επειδή στα ματια μου πέφτει η ποιότητα της εικόνας (περίεργο bitrate). Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 17, 2017 by paokaras45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αυτό είναι πολύ μεγάλη διαφορά... είσαι σίγουρη? μήπως φταίει κάτι άλλο? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Δεν άλλαξα κάτι. Είχα απελπιστεί με τη μπαταρία. Έβαλα το greenify παρότι δεν το έχω rootαρει και είπα στην αρχή ότι βοήθησε αυτό. Αλλά έλα που το έβγαλα και πάλι έχω καλύτερη. Ξέρω και εγώ; Ίσως είχε φάει κανένα σκάλωμα. Και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το έδινα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Σε μενα δεν εμφανιζεται φιλε μου...που στο καλο ειναι.Στο manual εχω το βιντεο.:( Δε στο βγάζει γιατί έχεις την ανάλυση της κάμερας στο UHD, εάν το βάλεις FHD θα το δείς ;) ***Είχε απαντηθεί είδη, μετά το είδα. Ας σβηστεί το ποστ μου. Edited March 17, 2017 by _dimdim_ Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το OIS δεν χανεται σε καμία ανάλυση. Μάλιστα δεν υπάρχει δυνατότητα καν να απενεργοποιηθεί. Γκριζαρει το εικονίδιο του στα 60fps η στο UHD επειδή δεν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το steady shot (software σταθεροποίηση με crop της εικόνας). Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το steady γιατί και χάνω λίγο απο το εύρος του φακού αλλά και επειδή στα ματια μου πέφτει η ποιότητα της εικόνας (περίεργο bitrate). Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρα μπορουμε και στα 60fps;Καλυτερα δεν ειναι; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Και κατά την αναπαραγωγή του video μπορούμε να έχουμε snapshots :D Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Και κατά την αναπαραγωγή του video μπορούμε να έχουμε snapshots :D μα αυτό ήταν το ζητούμενο έξ αρχής Harmon Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Δεν άλλαξα κάτι. Είχα απελπιστεί με τη μπαταρία. Έβαλα το greenify παρότι δεν το έχω rootαρει και είπα στην αρχή ότι βοήθησε αυτό. Αλλά έλα που το έβγαλα και πάλι έχω καλύτερη. Ξέρω και εγώ; Ίσως είχε φάει κανένα σκάλωμα. Και για να είμαι ειλικρινής αυτός ήταν ο κύριος λόγος που το έδινα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί θα πάνε σε άλλο κινητό. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) διαφωνώ φίλε μου, μερικώς τουλάχιστον,οι περισσότεροι έχουν το μικρόβιο της αλλαγής και του πόσο πιο μακρυά την έχει το άλλο :p 808 βλέπεις... και παραβλέπουν τα καλά αυτής της συσκευής,dac, ir,κτλ Edited March 18, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το κινητό είναι πολύ καλό. Το μόνο ελάττωμα είναι η κατανάλωση μπαταρίας. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Άρχισαν και τα μικρό σκαλωματα που και που σε διάφορα άτομα. Είναι από της πιο ωραίες συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου. Αλλά τώρα η για galaxy s7 edge θα πάω η για s8+... Άλλους 2 μήνες θα χαίρομαι το V10.. Πλάκα πλάκα το 64Gb 560€ στο skroutz. Πόσο θα το πουλήσουμε εμείς το δικό μας 450€; Χαχαχαχαχα... Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν το δώσεις πάνω από 300€ να είσαι ευχαριστημένος. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αν το δώσεις πάνω από 300€ να είσαι ευχαριστημένος. Κάτσε να έρθει ο καιρός. Έχει γίνει συλλεκτικό το κινητό.. Όσο πιάσει Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Το δικό μου πάντως στα 280€ δεν το ζήτησε κανείς..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 μα αυτό ήταν το ζητούμενο έξ αρχής Harmon Sent from my LG-H960 using Tapatalk "Καλημερα.Υπαρχει η δυνατοτητα οταν τραβαμε βιντεο να κανουμε και snapshot σε καποια σκηνη; Η εαν δε γινεται υπαρχει τετοιο προγραμμα;" Η αρχική ερώτηση ήταν αυτή... ;) Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Φιλε harmon17 Εχω κατεβασει και βαλει την εφαρμογη της καμερας του v10 στο g4. Στο manual video καθως κανει εγγραφη, συνεχιζει να εμφανιζεται το κουμπι της φωτογραφικης μηχανης. Αν το πατησω καθως γραφει βιντρο, τραβαει και ληψεις φωτογραφιας ταυτοχρονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts