giorgos1966 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάρω LG για 3 λόγους : 1) Το κλασσικό πρόβλημα με το ghosting. 2) Ανεπαρκείς υποστήριξη από devs στο xda. 3) Οσο άριστη ήταν σε αναβαθμίσεις με το G2, G3 & G5 άλλο τόσο τα σκ*τωσε με το V10. Όπως και να έχει αν το δώσω (μάλλον όχι άμεσα) θα μου λείψει η φοβερή κάμερα του και η ποιότητα κατασκευής, τίποτα άλλο. Το ίδιο κ εγώ μάλλον.Αντίο lg... Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 (edited) ποτέ μη λες ποτέ... ξέρω εγώ στο θέμα μας τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα από αυτά που λέτε και ειδικά το δεύτερο μου είναι εντελώς αδιάφορο αν δώσει και μία καλή nougat δεν έχω λόγο να μη το κρατήσω κι όσο πάει αν ξανά πάρω lg θα εξαρτηθεί από τα τότε δεδομένα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited March 8, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μια από τα ίδια και εγώ, συμφωνώ με akalos. Κλείνω ένα χρόνο σε λίγο και κανένα πρόβλημα με ghosting, retention και τέτοια... φτου μη το ματιάσω :lol: Ρολάρει όπως την 1η μέρα που το πήρα, πραγματικά απροβλημάτιστο ! Μου καλύπτει (σχεδόν) απόλυτα τα θέλω και τις ανάγκες μου. Ποτέ δεν ήμουν του ρουταρίσματος και του σκαλίσματος στα κινητά... Και ούτε είμαι του σπορ να αλλάζω κινητό κάθε 3 και λίγο... Οπότε υπό κ.σ. τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα θα το κρατήσω και βλέπουμε για το V30 :D Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) σύμφωνα με νέες φήμες μεταξύ Μαρτίου και Μαϊου θα βγει η nougat για τα κορεάτικα μοντέλα τώρα η global που ενδιαφέρει εμάς ... άγνωστο κι αν δοθεί....α ρε lg τι μας κάνεις.... The schedule is based on the Korean standard, and overseas will be announced separately for each country Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited March 9, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 σύμφωνα με νέες φήμες μεταξύ Μαρτίου και Μαϊου θα βγει η nougat για τα κορεάτικα μοντέλα τώρα η global που ενδιαφέρει εμάς ... άγνωστο κι αν δοθεί....α ρε lg τι μας κάνεις.... The schedule is based on the Korean standard, and overseas will be announced separately for each country Sent from my LG-H960 using Tapatalk Οντως θα παρουμε την Νougat http://www.androidauthority.com/heres-lg-g4-v10-will-get-android-7-0-nougat-754818/.Κατι ειναι και αυτο.:) Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μια από τα ίδια και εγώ, συμφωνώ με akalos. Κλείνω ένα χρόνο σε λίγο και κανένα πρόβλημα με ghosting, retention και τέτοια... φτου μη το ματιάσω :lol: Ρολάρει όπως την 1η μέρα που το πήρα, πραγματικά απροβλημάτιστο ! Μου καλύπτει (σχεδόν) απόλυτα τα θέλω και τις ανάγκες μου. Ποτέ δεν ήμουν του ρουταρίσματος και του σκαλίσματος στα κινητά... Και ούτε είμαι του σπορ να αλλάζω κινητό κάθε 3 και λίγο... Οπότε υπό κ.σ. τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα θα το κρατήσω και βλέπουμε για το V30 :D +1000000000 9 μήνες δεν έκανε κιχ...στην χρήση που το κάνω σπέρνει...μάλλον μέχρι να πεθάνει δεν τ αφήνω απ τα χέρια μου.:rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Παίδες καλημέρα,δίνω το ''θηρίο'',όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 παιδια καλησπερα, εχω το κινητο 4 μηνες, ανα περιοδους ειχα παρατηρησει καποια reboot που εκανε απο μονο του το κινητο. το εψαξα λιγο και διαπιστωσα οτι οφειλεται στην χρηση του αισθητηρα αποτυπωματων για ξεκλειδωμα. τωρα το εχω με μοτιβο και ειναι μια χαρα. ειναι hardware ή software το προβλημα; θα το εστελνα για σερβις αλλα φοβαμαι οτι θα κανει κανα διμηνο να ερθει. τι πιστευετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 παιδια καλησπερα, εχω το κινητο 4 μηνες, ανα περιοδους ειχα παρατηρησει καποια reboot που εκανε απο μονο του το κινητο. το εψαξα λιγο και διαπιστωσα οτι οφειλεται στην χρηση του αισθητηρα αποτυπωματων για ξεκλειδωμα. τωρα το εχω με μοτιβο και ειναι μια χαρα. ειναι hardware ή software το προβλημα; θα το εστελνα για σερβις αλλα φοβαμαι οτι θα κανει κανα διμηνο να ερθει. τι πιστευετε εσεις; με μαμά launcher είσαι? γιατί με Nova είναι buggy απλά δεν δουλεύει όμως όχι να κάνει reboot... επίσης έχεις περάσει τα τελευταία patches μήπως και φτιάξει? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) με μαμα. κανει reboot συχνα πυκνα, οχι καθε φορα. αλλα οταν το πιασει, κανει 2-3 μεσα σε ενα πενταλεπτο. οχι ακριβως συνεχομενα Edited March 16, 2017 by serjtankian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 στην θέση σου θα έσβηνα όλα τα δακτυλικά αποτυπώματα και θα έβαζα καινούριο,αν δεν έπιανε αυτό θα έκανα ένα reset της συσκευής πριν το στείλω για service Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serjtankian Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 (edited) εχω κανει reset αλλα δεν... ----- προσθήκη μηνύματος 117 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο τα 4 αποτυπωματα, τα 3 ειναι του ιδιου δαχτυλου για καλυτερη αναγνωριση (ετσι θεωρω τουλαχιστον) λετε να τρωει κανα σκαλωμα επειδη αναγνωριζει απο 2 3 ταυτοχρονα; ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λοιπον, κρατησα μονο ενα. εκανα καμια 30αρια ξεκλειδωματα, δεν εκανε reboot. θα το κρατησω ετσι και θα σας ενημερωσω. αμα ειναι αυτο ειμαι πολυ τυχερος. :X Edited March 16, 2017 by serjtankian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 απο τα 4 αποτυπωματα, τα 3 ειναι του ιδιου δαχτυλου για καλυτερη αναγνωριση (ετσι θεωρω τουλαχιστον) λετε να τρωει κανα σκαλωμα επειδη αναγνωριζει απο 2 3 ταυτοχρονα; :p :p δέν πάει έτσι Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπερα παιδια...Θα βαλω το κινητο προς πώληση...Αν ενδιεφερεται καποιος ας μου στειλει pm για πληροφοριες για τα παρελκόμενα και την εγγυηση...Ειναι το ασπρο...Το βαζω και εδω επειδη γνωριζετε ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του κινητου.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καλημερα.Υπαρχει η δυνατοτητα οταν τραβαμε βιντεο να κανουμε και snapshot σε καποια σκηνη; Η εαν δε γινεται υπαρχει τετοιο προγραμμα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) δηλ να τραβήξεις και φωτο ταυτόχρονα? δεν το βλέπω να το έχει σαν ρύθμιση... ίσως με app...δεν το ξέρω όμως Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited March 17, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 δηλ να τραβήξεις και φωτο ταυτόχρονα? Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ναι σωστα η αν δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα να υπαρχει προγραμμα να γινεται μετα την ληψη.Να επιλεγω εγω δηλαδη το snapshot Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αν δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα να υπαρχει προγραμμα να γινεται μετα την ληψη.Να επιλεγω εγω δηλαδη το snapshot κάποιοι players όπως ο vlc αν θυμάμαι έχουν αυτήν την δυνατότητα ψάξτο.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Φυσικά και γίνεται να τραβήξεις φωτογραφίες όσο τραβάς βίντεο με την stock camera, υπάρχει κουμπί. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Φυσικά και γίνεται να τραβήξεις φωτογραφίες όσο τραβάς βίντεο με την stock camera, υπάρχει κουμπί. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πού είναι κρυμμένο? δεν πιστεύω να λες το snap video Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καθώς τραβάς βίντεο εμφανίζεται μια φωτογραφική. Εκτός και αν δεν θέλετε αυτό και κατάλαβα λάθος. Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καθώς τραβάς βίντεο εμφανίζεται μια φωτογραφική. Εκτός και αν δεν θέλετε αυτό και κατάλαβα λάθος. Σε μενα δεν εμφανιζεται φιλε μου...που στο καλο ειναι.Στο manual εχω το βιντεο.:( Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 αυτό είναι .....νόμιζα ότι το γυρνάγε σε φωτογραφική μηχανή Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 (edited) Υπάρχει κανονικά και στο manual. Edited March 17, 2017 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Σε μενα δεν εμφανιζεται φιλε μου...που στο καλο ειναι.Στο manual εχω το βιντεο.:( τράβα video να στο δείξει αλλιώς θα σου δείχνει τις τελευταίες φωτο ωραίος ο Αμυνταιος!!!! Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts