CjGeorgio Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Τι Bluetooth hands-free να πάρω ώστε να μπορώ και της ομιλίες από το Facebook να της δέχεται; Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Να σας ρωτησω βρε παιδια κατι που προσεξα σημερα.Οταν ειναι σβηστη η οθονη πανω αριστερα και διπλα απο τις 2 καμερουλες αχνοφαινεται πολυ ελεφρα ενα φως.Λεω εκει που ειναι η δευτερη οθονη.Εαν το κανετε ελαφρως λοξα προς τα αριστερα φαινεται καλυτερα.Ετσι ειναι και σε σας η εχω προβλημα; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Να σας ρωτησω βρε παιδια κατι που προσεξα σημερα.Οταν ειναι σβηστη η οθονη πανω αριστερα και διπλα απο τις 2 καμερουλες αχνοφαινεται πολυ ελεφρα ενα φως.Λεω εκει που ειναι η δευτερη οθονη.Εαν το κανετε ελαφρως λοξα προς τα αριστερα φαινεται καλυτερα.Ετσι ειναι και σε σας η εχω προβλημα; Έτσι είναι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Έτσι είναι. Προσωπικά δεν με ενοχλεί. Καλημερα.Ωραια αμα ειναι ετσι δεν υπαρχει προβλημα.Ουτε εμενα με ενοχλει,ευχαριστω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Έτσι έτσι Όλα δυστυχώς κι φαίνεται σε απόλυτο σκοτάδι Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Καλημερα παιδια.Πως ρυθμιζουμε την καμερα στην γρηγορη εκκινηση με διπλο πατημα του πισω πληκτρου εντασης να ξεκιναει μονο και να μην τραβαει φωτογραφια,γιατι κολλησα και δεν το θυμαμαι?Ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Πας στις ρυθμίσεις που λέει πλήκτρο σύντομευσης και κλείνεις την γρήγορη λήψη! Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Δεν έχει έρθει ακόμα Sent from my LG-H960 using Tapatalk Στο δίκαρτο μοντέλο έχει έρθει μια αναβάθμιση περίπου 180MB πριν από λίγες μέρες. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170110/ea0e2088e02199d19734b533304a4378.jpg "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifoke Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παρέδωσα 5/12 το v10 μου στο μαγαζι με το οποιο συνεργαζεται η procordia στη πολη μου για αλλαγη οθονης (στην εγγύηση φυσικα). Το κινητό εστάλη αθηνα και με δεδομένο των αργειων (φωτων και σαββατοκυριακο) προχτες μου εγραφε received και σημερα ετοιμο. Λογικά μεχρι Παρασκευή θα το εχω. Προσωπικά πρωτη φορά χρειάστηκα την procordia και η συμπεριφορά τους ηταν αψογη και η εξυπηρέτηση Πολύ γρηγορη. Για ποιότητα εργασίας οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παρέδωσα 5/12 το v10 μου στο μαγαζι με το οποιο συνεργαζεται η procordia στη πολη μου για αλλαγη οθονης (στην εγγύηση φυσικα). Το κινητό εστάλη αθηνα και με δεδομένο των αργειων (φωτων και σαββατοκυριακο) προχτες μου εγραφε received και σημερα ετοιμο. Λογικά μεχρι Παρασκευή θα το εχω. Προσωπικά πρωτη φορά χρειάστηκα την procordia και η συμπεριφορά τους ηταν αψογη και η εξυπηρέτηση Πολύ γρηγορη. Για ποιότητα εργασίας οταν το παραλαβω θα ενημερωσω. Τι θέμα είχε η οθόνη σου αν επιτρέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παίδες καλησπέρα.. Έχουμε κρούσματα με bootloop και στο LGV10; διαβάζω διάφορα εδώ και εκεί και δεν μπορώ να το πιστέψω... :( Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παίδες καλησπέρα.. Έχουμε κρούσματα με bootloop και στο LGV10; διαβάζω διάφορα εδώ και εκεί και δεν μπορώ να το πιστέψω... :( Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαντακώθηκε ένα όμορφο τηλέφωνο με αρκετές δυνατότητες. Κρίμα lg. Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Είχε κάποια το καλοκαίρι πολύ πολύ λίγα αλλά μετά από μια μικρή αναβάθμιση τον Σεπτέμβρη αν θυμάμαι καλά εξλειφθηκε πλήρως το πρόβλημα Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παθών τρεις φορες. Αλλα μετα τον Σεπτέμβρη ολα καλά. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τι θέμα είχε η οθόνη σου αν επιτρέπετε? Image retention φιλε μου. Σημερα μου γραφει invoiced....οποτε μαλλον αυριο θα το εχω να δω τι εκαναν απο εργασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeHellas Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Να ρωτήσω κάτι. Την 6.0.1 δεν την πήρε το κινητό Ε; Εγώ έχω την v20c, βγήκε καμία πιο καινούρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Αν και κανω κατάχρηση του χωρου εχω μια αγγελια για ζητηση ενος v10 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7043719#post7043719 Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Να ρωτήσω κάτι. Την 6.0.1 δεν την πήρε το κινητό Ε; Εγώ έχω την v20c, βγήκε καμία πιο καινούρια; Όχι ακόμα κατα Μάρτιο λένε για nougat Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Kαλημερα.Βρε παιδια μυστηρια πραματα..Πηγα σημερα να περασω απο το pc μου μια εφαρμογη αλλα στην αντιγραφη-επικολληση στον φακελλο download δεν την βαζει. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Kαλημερα.Βρε παιδια μυστηρια πραματα..Πηγα σημερα να περασω απο το pc μου μια εφαρμογη αλλα στην αντιγραφη-επικολληση στον φακελλο download δεν την βαζει. Εφαρμογη εκτος πλε ι?μη την βαζεις. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Εφαρμογη εκτος πλε ι?μη την βαζεις. Kαλημερα.Γιατι, τι μπορει να δημιουργησει μια εξωτερικη εφαρμογη εκτος του google play; Ενημερωτικα ενταξει την περασα την εφαρμογη.Δεν ηταν σωστα κατεβασμενο το αρχειο. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifoke Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ΚΑΛΗSPERA μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 ΚΑΛΗSPERA μου εχει ερθει η v20c-sep-09-2016 152.43 mb την κανω ληψη παταω εγκαταστση κανει επανακινηση και στο 3% μου βγαζει σφαλμα καμια βοηθεια το update απο που το κάνεις? μέσω LG Bridge η μέσω κινητού ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το δικό μου δίκαρτο έπαθε bootloop και δεν επανέρχεται με τίποτα. Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts