sakisliako Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Όντως και εγώ προσεξα ακόμα και στο κατάστημα ότι η οθόνη τ g5 είναι καλύτερη αν κ υστερει σε μέγεθος..το v10 έχει και αρκετό πρόβλημα υπερθέρμανσης .πήγα να βγάλω μία φώτο 360 μοιρών και σταμάτησε λόγο θερμοκρασίας..ακόμα και κλειστό στο αμάξι ανεβάζει θερμοκρασία σε ζεστό περιβάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Χθές βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει σε ασύρματη φόρτιση. Η θερμοκρασία καποια στιγμή έφθασε στα ύψη. Το τηλέφωνο κόλλησε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και του έβγαλα την μπαταρία. Στην επανεκκίνηση έπεσε σε bootloop. Δεν κατάφερα να το επαναφέρω παρά μόνο με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ευτυχώς είχα κάρτα μνήμης. Επανήλθε και τώρα δουλεύει κανονικά. Με τον δικό του φορτιστή δεν ζεσταίνεται τοσο πολύ. Είναι δύο μηνών κινητό και δεν θέλω να το στείλω για επισκευή ακόμα. Πάντως το θέμα υπερθέρμανσης και bootloop καραδοκεί. Είχα το G4 έξι μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχετε κάποια σχετική εμπειρία; Μπορεί να φταίει ο ασύρματος φορτιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 είχα και εγώ θέμα με bootloop κατά την διάρκεια τις φορτίσης με τον δικό του φορτιστη..επανηλθε με hard reset ..δεν έπαιζα παιχνίδια κατά την διάρκεια της φόρτισης αλλά εξερευνουσα τ κινητό .έκαιγε πραγματικά.ειδικα γύρω απο την κάμερα που λογικά θα είναι η θέση τ επεξεργαστή. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Χθές βράδυ έβαλα το κινητό να φορτίσει σε ασύρματη φόρτιση. Η θερμοκρασία καποια στιγμή έφθασε στα ύψη. Το τηλέφωνο κόλλησε δεν μπορούσα να κάνω τίποτα και του έβγαλα την μπαταρία. Στην επανεκκίνηση έπεσε σε bootloop. Δεν κατάφερα να το επαναφέρω παρά μόνο με επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Ευτυχώς είχα κάρτα μνήμης. Επανήλθε και τώρα δουλεύει κανονικά. Με τον δικό του φορτιστή δεν ζεσταίνεται τοσο πολύ. Είναι δύο μηνών κινητό και δεν θέλω να το στείλω για επισκευή ακόμα. Πάντως το θέμα υπερθέρμανσης και bootloop καραδοκεί. Είχα το G4 έξι μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχετε κάποια σχετική εμπειρία; Μπορεί να φταίει ο ασύρματος φορτιστής; Οτι φταίει φταίει και το nexus 5 έκαιγε πολύ ασύρματα...δεν ξέρω ομως αν είναι σύνηθες όταν φορτιζουν ασύρματα τα κινητά η είναι θέμα των ασύρματων φορτιστων... LG V10 ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) https://mega.nz/#!j0gx0RKB!xwKfehKUajHpYBz8LeA9VoVEiRGxRWzWAXjJpoUfIJE https://mega.nz/#!68AgRI6T!9XnCziBNCNAmUZymeawIA16wP9RgGE91unQXcZbfP_U https://mega.nz/#!uhAUwCaQ!69aGSTCVsWf205FrAnBwBbg_p5OD9zrduA_nX9p-n6c Τι γνώμη έχετε για αυτά τα στατιστικά; Edited September 17, 2016 by sakisliako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Παιδια σας ευχαριστω για ολα!:) Το κινητο απο βδομαδα θα πωληθει,κι εγω πλεον θα "παιζω" με το S7 Edge! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ισως σου φανεί περιεργο αλλα περισσοτερο παιζω με το V10 παρα με το s7 edge. Παρόλα αυτά ειναι πολυ ομορφο και δυνατο κινητο. Εαν τα εχεις στα χερια σου ταυτόχρονα πες μου εαν εχω δικιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Ισως σου φανεί περιεργο αλλα περισσοτερο παιζω με το V10 παρα με το s7 edge. Παρόλα αυτά ειναι πολυ ομορφο και δυνατο κινητο. Εαν τα εχεις στα χερια σου ταυτόχρονα πες μου εαν εχω δικιο... Κατσε,ακομα το μαθαινω!;):p Οντως το V10 ειναι πολυ παιχνιδιαρικο,αλλα αυτη η μπαταρια του, μου τα χαλαει!:( Το S7 τωρα το μαθαινω,και οι πρωτες εντυπωσεις απο εναν απλο χρηστη οπως εγω ειναι πολυ καλες! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Αν την ανεβάζες στο flickr θα την βλέπαμε και σε φουλ ανάλυση. Εχει ομως αρκετο θορυβο, ειδικα στον ουρανο. Θα έπρεπε να ρήξεις το iso κάτω από το μισό και να παίξεις με το κλείστρο. Εφόσον είναι και στατική η φωτό, είχες και την δυνατότητα να πειραματιστείς. Πιστεύω ότι στα 2 δεύτερα θα ήταν οκ. Είναι όμορφη όμως και έχει ατμόσφαιρα. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Τις ρυθμίσεις που βάζουμε στο manual στη φωτογραφική, πως τις βγάζουμε; Reset to default πως γίνεται; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραίος! Σύμφωνα όμως με το exif, αυτή η φωτογραφία δεν παίρνεται χωρίς τρίποδο. Έχει κλείστρο 2 δευτερόλεπτα (ήδη) και το iso είναι 700(!). Για να το πάμε σε ένα 100αρι για να μην σου βγάλει θόρυβο, δεν βγαίνει η φωτογραφία χωρίς τρίποδο., με το κλείστρο που θα θέλει. Ίσως να μπορούσε να γίνονταν κάτι ελαφρά καλύτερο αλλά όχι κάτι σοβαρό. Οπότε με τις συνθήκες που την τραβηξες είναι μια χαρά. Και από "ατμόσφαιρα" είναι πολύ καλή. Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Μετα ειδα το exif και γω.. Εκανα λαθος... Οπως ειπα στηριγμενο σε πετρα και με timer 3 sec για να μην το κουνήσω.. Ελειψει τριποδου Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Καλησπέρα ..όταν τραβαμε βίντεο και πειραζουμε τις ρυθμίσεις για μεγαλύτερο κλείστρο ή χαμηλότερο iso εμφανίζει γραμμές η οθόνη γιατί συμβαίνει αυτό;επίσης πολύς θόρυβος σε βίντεο σε εσωτερικό χώρο με κανονικό φωτισμό..καμιά λύση; Πόσες μπαταρίες χρειάζονται την ημέρα για αυτό το κινητο αναρωτιέμαι;εμένα μ βγάζει max 3 ώρες sot μπορεί κ 2 όταν χρησιμοποιείται εξω..απογοητευτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Νομιζω οτι πολλοι υπερβαλεται.Σας ειπε κανεις οτι οταν το φορτιζουμε μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια;τι θα κανει το ταλαιπωρο δε θα αναψει;Αφηστε το κονητο απο τα χερια σας εχετε "αποχαυνωθει"τελειως ?Βλεπω παρεες ολοκληρες στα καφε και αντι να μιλανε οοολοι ειναι παμω σε ενα κινητο φανταζομαι στο σπιτι τους.Το v10 το πηρα απο τους πρωτους το χρησιμοποιω οταν το χρειαζομαι και για τα παντα τηλεφωνα σερφ βιντεο φωτο κλπ αλλα ολα εχουν ενα οριο δεν ξερω αν το εσ7 αντεχει καλυτερα γιατι εχω διαβασει οτι και αυτο με παραλογες χρησεις ψηνεται κινητα ειναι οχι αντιδραστηρες σκεφτητε το λιγο φιλοι μου και μη παρεξηγουμαι γιατι οντως εχουμε χασει το μετρο.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 σε νορμάλ χρήση κινητού αυτή την στιγμή έχω 24 ώρες χρήσης κινητού με οθόνη 3 ώρες και 5 λεπτά, η μπαταρία είναι στο 13% κια μου δίνει ακόμα 4 ώρες που δεν το πιστεύω γιατί είμαι με data άρα θα κλείσει αν συνεχίσω σε καμία ώρα. Όταν το βάζω πρίζα δεν το πειράζω γιατί ανεβάζει θερμοκρασίες.. δεν χρειάζεται να το λιώνω και εγώ,αλλωστε σε 1 ώρα έχει γεμίσει κια μπορώ να περιμενω. Το θέμα όμως νορμαλ χρήσης είναι διαφορετικό για τον καθένα... εγώ από χθες είμαι συνέχεια σχεδόν σε ίντερνετ με WiFi φωτογραφίες αρκετές, και Facebook μόνο από Explorer αφού δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή. είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό αλλά γνώριζα τα θέματα του. Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Νομιζω οτι πολλοι υπερβαλεται.Σας ειπε κανεις οτι οταν το φορτιζουμε μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια;τι θα κανει το ταλαιπωρο δε θα αναψει;Αφηστε το κονητο απο τα χερια σας εχετε "αποχαυνωθει"τελειως ?Βλεπω παρεες ολοκληρες στα καφε και αντι να μιλανε οοολοι ειναι παμω σε ενα κινητο φανταζομαι στο σπιτι τους.Το v10 το πηρα απο τους πρωτους το χρησιμοποιω οταν το χρειαζομαι και για τα παντα τηλεφωνα σερφ βιντεο φωτο κλπ αλλα ολα εχουν ενα οριο δεν ξερω αν το εσ7 αντεχει καλυτερα γιατι εχω διαβασει οτι και αυτο με παραλογες χρησεις ψηνεται κινητα ειναι οχι αντιδραστηρες σκεφτητε το λιγο φιλοι μου και μη παρεξηγουμαι γιατι οντως εχουμε χασει το μετρο.:) Έτσι ακριβώς ! Η υπερβολή απο πολλούς σε όλο της το "μεγαλείο"... Λένε ότι δεν βλέπουν πάνω απο 2-2,5 ώρες οθόνη και μου έρχεται αμέσως στον νου η εικόνα τους να είναι "αφοσιωμένοι" με τις ώρες στο κινητό σε παιχνίδια ή στο fb ή όπου αλλού... Ε, ναι ρε άνθρωπε... τι θες να κάνει το κινητό ? και 4000 να είχε μπαταρία άντε να σου κράταγε κάνα 15λεπτο ακόμα.. Ε, και ? Ζεσταίνεται λέει... Ε, αφού το λιώνεις, δεν το "σέβεσαι" σαν συσκευή... Αλλά πάνω από όλα δεν σέβονται την ίδια τους την ζωή. Εκεί ! Όλη την ώρα να κοιτάνε και να χειρίζονται ένα κινητό ! Σαν να μην υπάρχει ζωή πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν άνθρωποι να πουν, να ανταλλάξουν μια κουβέντα, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντο στην ζωή τους... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Έτσι ακριβώς ! Η υπερβολή απο πολλούς σε όλο της το "μεγαλείο"... Λένε ότι δεν βλέπουν πάνω απο 2-2,5 ώρες οθόνη και μου έρχεται αμέσως στον νου η εικόνα τους να είναι "αφοσιωμένοι" με τις ώρες στο κινητό σε παιχνίδια ή στο fb ή όπου αλλού... Ε, ναι ρε άνθρωπε... τι θες να κάνει το κινητό ? και 4000 να είχε μπαταρία άντε να σου κράταγε κάνα 15λεπτο ακόμα.. Ε, και ? Ζεσταίνεται λέει... Ε, αφού το λιώνεις, δεν το "σέβεσαι" σαν συσκευή... Αλλά πάνω από όλα δεν σέβονται την ίδια τους την ζωή. Εκεί ! Όλη την ώρα να κοιτάνε και να χειρίζονται ένα κινητό ! Σαν να μην υπάρχει ζωή πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν άνθρωποι να πουν, να ανταλλάξουν μια κουβέντα, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντο στην ζωή τους...[/quote Εμένα μ έχει ζεσταθεί χωρις να παίζω παιχνίδια.. συγκεκριμένα ακουγα μουσική από τα ακουστικά και είχα ανοιχτό το gps γιατί έκανα τζοκινγκ.πηγα να βγάλω μία 360 μοιρών φωτό και έβγαλε μην υπερθέρμανσης..εντάξει έχει τα θεματακια τ δεν παύει όμως να είναι ένα καλό κινητό με πολύ καλό desing και κάμερα..αν είχε διορθώσει 3 θέματα θα βρισκόταν στην κορυφή.η κάμερα δυστυχώς εμφανίζει θόρυβο στο βίντεο σε εσωτερικούς χώρους..περιμένουμε την εξέλιξη με ποιο μεγάλους αισθητήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Κοίτα, δεν αναφέρομαι μόνο στο V10, αλλα γενικά στην σχέση μας με τα κινητά... Τώρα σχετικά με την υπερθέρμανση που λες δεν ξέρω... Μήπως το χτύπαγε ο ήλιος και έκανε και ζέστη ταυτόχρονα? Λέω τώρα... Όσο για τον θόρυβο σε βίντεο σε εσωτερικούς χώρους δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό μου, οι εγγραφές του είναι άψογες. Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Έτσι ακριβώς ! Η υπερβολή απο πολλούς σε όλο της το "μεγαλείο"... Λένε ότι δεν βλέπουν πάνω απο 2-2,5 ώρες οθόνη και μου έρχεται αμέσως στον νου η εικόνα τους να είναι "αφοσιωμένοι" με τις ώρες στο κινητό σε παιχνίδια ή στο fb ή όπου αλλού... Ε, ναι ρε άνθρωπε... τι θες να κάνει το κινητό ? και 4000 να είχε μπαταρία άντε να σου κράταγε κάνα 15λεπτο ακόμα.. Ε, και ? Ζεσταίνεται λέει... Ε, αφού το λιώνεις, δεν το "σέβεσαι" σαν συσκευή... Αλλά πάνω από όλα δεν σέβονται την ίδια τους την ζωή. Εκεί ! Όλη την ώρα να κοιτάνε και να χειρίζονται ένα κινητό ! Σαν να μην υπάρχει ζωή πέρα από αυτό, δεν υπάρχουν άνθρωποι να πουν, να ανταλλάξουν μια κουβέντα, δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντο στην ζωή τους...[/quote Εμένα μ έχει ζεσταθεί χωρις να παίζω παιχνίδια.. συγκεκριμένα ακουγα μουσική από τα ακουστικά και είχα ανοιχτό το gps γιατί έκανα τζοκινγκ.πηγα να βγάλω μία 360 μοιρών φωτό και έβγαλε μην υπερθέρμανσης..εντάξει έχει τα θεματακια τ δεν παύει όμως να είναι ένα καλό κινητό με πολύ καλό desing και κάμερα..αν είχε διορθώσει 3 θέματα θα βρισκόταν στην κορυφή.η κάμερα δυστυχώς εμφανίζει θόρυβο στο βίντεο σε εσωτερικούς χώρους..περιμένουμε την εξέλιξη με ποιο μεγάλους αισθητήρες Προφανώς και ίσως είχες λειτουργία τέρμα φωτεινοτητας και το gps από μόνο του σε όλα τα κινητά καψωνει ,γιαυτό σου έβγαλε και το μήνυμα για μένα μία χαρά συσκευή είναι. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πάντως σε μένα το κινητό σε διαδρομή ~160 χλμ με το GPS ανοιχτό συν μια app που δείχνει ταχύτητα & στατιστικά διαδρομής και με data ανοιχτά δεν ανεβάζει θερμοκρασίες. Φυσικά δεν το χτυπά ήλιος και δεν έχει ζέστη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε άλλες συνθήκες δεν το έχω δοκιμάσει... Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Νομιζω οτι πολλοι υπερβαλεται.Σας ειπε κανεις οτι οταν το φορτιζουμε μπορουμε να παιζουμε παιχνιδια;τι θα κανει το ταλαιπωρο δε θα αναψει;Αφηστε το κονητο απο τα χερια σας εχετε "αποχαυνωθει"τελειως ?Βλεπω παρεες ολοκληρες στα καφε και αντι να μιλανε οοολοι ειναι παμω σε ενα κινητο φανταζομαι στο σπιτι τους.Το v10 το πηρα απο τους πρωτους το χρησιμοποιω οταν το χρειαζομαι και για τα παντα τηλεφωνα σερφ βιντεο φωτο κλπ αλλα ολα εχουν ενα οριο δεν ξερω αν το εσ7 αντεχει καλυτερα γιατι εχω διαβασει οτι και αυτο με παραλογες χρησεις ψηνεται κινητα ειναι οχι αντιδραστηρες σκεφτητε το λιγο φιλοι μου και μη παρεξηγουμαι γιατι οντως εχουμε χασει το μετρο.:) Respect!! Εδώ λες 2-3 πολύ σωστά και σοβαρά πράγματα! Δυστυχώς αυτά βλέπω και εγώ, ολοένα και συχνότερα! Η ανθρώπινη επικοινωνία έχει αρχίσει να χάνεται. Και το εντελώς κουλο? Είναι δίπλα-δίπλα και αντί να μιλάνε απευθείας μιλάνε μέσω fb (!) Εντάξει, τι να πει κανείς! Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos965 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αν εχει 17 ευρω στην προκορντια αξιζει να κανεις διαδικασιες αγορας και αναμονη απο εξω δεν εχει τρελη διαφορα λεω εγω τωρα!!!:) τόσο έχει, την αγόρασα κι εγώ Παράθεση S.P. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Εκτινάχτηκε η τιμή πάλι αγγίζωντας τα 4,5 κατοσταρια.... :eek: Στάλθηκε από το RN3 Pro Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gawain1978 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Αυτο ειναι καλο για εμας τους ηδη κατοχους :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 εάν είναι τόσο υψηλή είναι άκρως υπερβολική Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts