Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μια χάρη, μπορείτε να δοκιμάσετε λίγο το ραδιόφωνο να μου πείτε αν οι σταθμοί παίζουν κανονικά; Σε μένα έχουν κάποια παράσιτα αρκετοί ραδιοφωνικοί σταθμοί (όταν βγαίνω έξω από το σπιτι καλυτερεύει η κατάσταση) και δεν έχω άλλο κινητό με ραδιόφωνο να δοκιμάσω να δω αν φταίει το κινητό ή όχι.

Δυστυχώς δεν είναι εικονικό. Ξέρεις τί είναι να κοιμάσαι με 60% μπαταρία και να ξυπνάς με 30? Και να το βλέπεις πρώτο στην κατανάλωση με 25%?

Επειδή το παιδί παίζει παιχνίδια για μωρά στο κινητό, το adguard κόβει τις διαφημίσεις τους. Και επειδή μετά αυτά τα παιχνίδια μένουν στη μνήμη, το adguard λειτουργεί συνέχεια. Ε δεν είμαι όλη την ώρα πάνω από το κινητό για να του κάνω εκκαθάριση....

"V" for V10

Σε μένα πάντως με το adguard να λειτουργεί συνέχεια δεν πέφτει παραπάνω από 2-3% το βράδυ η μπαταρία και στα στατιστικά της μπαταρίας φαίνεται πρώτη εφαρμογή με μεγάλο ποσοστό κατανάλωσης!

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως δεν έχει κουμπωσει καλά το βύσμα;

Για τσέκαρε... Θέλει λίγο δύναμη (όσο είναι καινούργιο)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ενα άλλο το αντγκουαρντ το δωρεάν κάνει δουλειά ;

Στη δωρεαν έκδοση κόβει μόνο από browsers.

Για να κόψει από παντού θέλει το premium.

Εναλλακτικά υπάρχει το block this κόβει από παντού & είναι δωρεάν

Παιδιά χρησιμοποιεί κάποιος άλλον dialer και κάποιο battery widget?

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Μήπως δεν έχει κουμπωσει καλά το βύσμα;

Για τσέκαρε... Θέλει λίγο δύναμη (όσο είναι καινούργιο)

Θα το κοιτάξω και θα επανέλθω.

Εμείς άραγε θα πάρουμε την 7.0;

Εμείς άραγε θα πάρουμε την 7.0;

Βάση της τακτικής των κατασκευαστών android, η λογική λέει πως θα την πάρει, αλλά μετά τέλος.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα την δωσει και δεν θα απογοητεύσει.

Στην πράξη εχεις δει διαφορα ή στα στατιστικα?

Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω!

Η τιμη του βεβαια ειναι αρκετα δελεαστικη και αν ισχυει οτι θα βγει το V20 τον Σεπτεμβρη τοτε θα πεσει κι αλλο.

Βάση της τακτικής των κατασκευαστών android, η λογική λέει πως θα την πάρει, αλλά μετά τέλος.

Ελπίζω Παρασκευα να επαληθευτεί η σκέψη σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση η απογοήτευση θα είναι μεγάλη:( βλέπε G flex1, επίσης και στην υλοποίηση στον τομέα της μουσικής θέλω να δω τι χαρακτηριστικά θα έχει γιατί στο g5 το module ήχου κοστίζει έξτρα 126 ευρώ, ενώ στο v10 έχει δωθει ενσωματωμένα με εκπληκτικά αποτελέσματα με αξιόλογα ακουστικά:)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Μακάρι. Το G3 πήρε 3 updates αν δεν κάνω λάθος. Το V10 γιατί να το αφήσουν στην μοίρα του;

Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω!

Η τιμη του βεβαια ειναι αρκετα δελεαστικη και αν ισχυει οτι θα βγει το V20 τον Σεπτεμβρη τοτε θα πεσει κι αλλο.

Προβλέπω σε 2-3 μήνες να είναι στην τιμή του G4 και κάπου εκεί θα τελειώσει μια και καλή (το G4) αφού πλέον το v10 θα θεωρείται VFM.

Ελπίζω Παρασκευα να επαληθευτεί η σκέψη σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση η απογοήτευση θα είναι μεγάλη:( βλέπε G flex1, επίσης και στην υλοποίηση στον τομέα της μουσικής θέλω να δω τι χαρακτηριστικά θα έχει γιατί στο g5 το module ήχου κοστίζει έξτρα 126 ευρώ, ενώ στο v10 έχει δωθει ενσωματωμένα με εκπληκτικά αποτελέσματα με αξιόλογα ακουστικά:)

Αν και δεν μπορώ να συγκρίνω την σειρά GFlex με τη σειρά "V" (θέλω να) ελπίζω πως η LG θα το στηρίξει όπως και το G2,G3,G4.

Ελπίζω Παρασκευα να επαληθευτεί η σκέψη σου γιατί σε αντίθετη περίπτωση η απογοήτευση θα είναι μεγάλη:( βλέπε G flex1,

Αυτός ειναι ο λογος που κραταω επιφυλαξεις, μιας και η lg πλην των βασικων G (g2, g3) δεν εχει κρατησει το βασικο χρονοδιαγραμμα των 2 μεγαλων update. :confused:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μακάρι. Το G3 πήρε 3 updates αν δεν κάνω λάθος. Το V10 γιατί να το αφήσουν στην μοίρα του; .

2 μεγάλα update πήρε & πιστεύω τέλος πλεον, θεωρω απίθανο να δει Ν το g3.

Παρομοιως, για v10 εχει παρει ενα μεγαλο update (σ.σ. η Μ.), πιστεύω θα πάρει και Ν & τέλος.

Παιδιά χρησιμοποιεί κάποιος άλλον dialer και κάποιο battery widget?

Battery widget οχι. Dialer έχω τον Exdialer με θέμα G4

Φιλικά, Κατερίνα

Μαγκες καλησπερα,το κινητο μου παρουσιασε bootloop 2η φορα,την πρωτη το εστρωσα με hard reset αλλα δεν γινεται καθε φορα αυτο,ξερουμε αν υπαρχει γενικα θεμα,και τι μπορει να φταίει;

Μαγκες καλησπερα,το κινητο μου παρουσιασε bootloop 2η φορα,την πρωτη το εστρωσα με hard reset αλλα δεν γινεται καθε φορα αυτο,ξερουμε αν υπαρχει γενικα θεμα,και τι μπορει να φταίει;

Όχι δεν υπάρχει θέμα. Μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η δική σου μόνο.

"V" for V10

Όχι δεν υπάρχει θέμα. Μεμονωμένες περιπτώσεις όπως η δική σου μόνο.

"V" for V10

Να μιλησω με lg δηλαδη;

Καλημέρα αν ισχύει ειναι για κλάματα. http://www.phonearena.com/news/Specs-for-the-LG-V20-leak-for-the-first-time_id83734 Μικρότερη οθόνη, fhd ανάλυση,και λιγότερη ram εμπρος προς τα Πίσω. Edited by hittman

Καλημέρα αν ισχύει ειναι για κλάματα. http://www.phonearena.com/news/Specs-for-the-LG-V20-leak-for-the-first-time_id83734 Μικρότερη οθόνη, fhd ανάλυση,και λιγότερη ram εμπρος προς τα Πίσω.

Στις 5.5" δε θα καταλάβεις διαφορά στην οθόνη. Η FHD όμως με την 4000mah μπαταρία θα κρατάει για πάνω από 6-7 ώρες οθόνης. Οπότε καλά κάνει και την βάζει.

Αυτό που δε μου αρέσει είναι αν συνεχίσει (που δεν έχει λόγο να το αλλάξει) να έχει on screen buttons και η 5.5" γίνει ακόμα μικρότερη.

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμα μέχρι να βγάλουμε συμπεράσματα.

"V" for V10

Sorry κιολας αλλα διαφωνώ κάθετα Δεν θέλω μικρότερη οθόνη Δεν θέλω μικρότερο resolution Θελω μεγαλύτερη μπαταρία αν ειναι να το πετσοκόψει για να βγάζω 5 η 6 ώρες δεν θα παρω ευχαριστώ.

Sorry κιολας αλλα διαφωνώ κάθετα Δεν θέλω μικρότερη οθόνη Δεν θέλω μικρότερο resolution Θελω μεγαλύτερη μπαταρία αν ειναι να το πετσοκόψει για να βγάζω 5 η 6 ώρες δεν θα παρω ευχαριστώ.

Καλημέρα :) συμφωνώ απόλυτα, όταν μάθεις σε μεγάλη οθόνη δύσκολα επιστρέφεις σε κάτι μικρότερο, από τις 6,4' του ultra υποχώρησα στις 5,7' του v10 χαρην της ιδιαιτερότητας του πακέτου που το κάνει ξεχωριστό, τώρα 5,5' χωρίς δεύτερη οθόνη γειά χαρανταν και αμύγδαλα:lol:

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

κάτοχος κι εγώ από σήμερα κι ας ήθελα δίκαρτο...

ελπίζω να μην το μετανιώσω (για το δίκαρτο εννοώ)

S.P.

Αμα βγάλει την 2η οθόνη απλά απαράδεκτη. Και τις ίντσες δεν πρέπει να τις κατεβάσει... Για να δούμε...

Αντε να βγει το καινούργιο το v20 να πάρουμε σειρά κ εμείς για το v10! Προβλέπω μέχρι το Νοέμβριο να κάνει γύρω στο 300αρι που είναι το ταβάνι μου για αγορά κινητού...

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Παρηγγειλα αυτο το τριποδα χθες για φωτογραφιες ειδικα για νυχτερινες ληψεις!Για να δουμε! :)

http://www.ebay.co.uk/itm/272154962187?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Αντε να βγει το καινούργιο το v20 να πάρουμε σειρά κ εμείς για το v10! Προβλέπω μέχρι το Νοέμβριο να κάνει γύρω στο 300αρι που είναι το ταβάνι μου για αγορά κινητού...

Είσαι στο μυαλό και μαγικό.....

Από Σεμπτέβιο με Οκτώμβριο θεωρώ πως θα παίζει στα 300 κατοστάρικα πάντως. :D

Παρηγγειλα αυτο το τριποδα χθες για φωτογραφιες ειδικα για νυχτερινες ληψεις!Για να δουμε! :)

http://www.ebay.co.uk/itm/272154962187?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Μιας και ανέφερες για τις λήψεις έχω μείνει έκπληκτος με την ποιότητα των φωτογραφιών του τηλεφώνου. Δεν υπάρχουν πραγματικά!

Έχω δει κάποιες φωτογραφίες από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812 που έχεις ανεβάσει εσύ και άλλα παιδιά που έχουν το κινητό και εντυπωσιάστηκα. Θα ασχοληθώ και εγω λίγο παραπάνω με την κάμερα του εν τω μεταξύ!