agamithite Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η συσκευή δεν υποστηρίζει θέματα όπως το G4? Για να αλλάζουν τα εικονίδια? Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Γεια χαρα σε ολους! Κατοχος μεχρι τωρα ενος απροβληματιστου G3 σκεπτομαι την αγορα ενος V10 εχοντας παρακολουθησει ολο το νημα και τις εντυπωσεις ολων που γραφουν για ενα τηλεφωνο πολυ καλο και απροβληματιστο! Πηρα τηλ σε ενα σκρουτζομαγαζο που εχει ετοιμοπαραδοτο σε BLACK TITAN και ρωτησα χωρα προελευσης και μου ειπαν Ουγγαρια! Εχει παρει καποιος απο εδω ουγγαρεζικο για να μου πει? Ολα οκ? Ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Γεια χαρα σε ολους! Κατοχος μεχρι τωρα ενος απροβληματιστου G3 σκεπτομαι την αγορα ενος V10 εχοντας παρακολουθησει ολο το νημα και τις εντυπωσεις ολων που γραφουν για ενα τηλεφωνο πολυ καλο και απροβληματιστο! Πηρα τηλ σε ενα σκρουτζομαγαζο που εχει ετοιμοπαραδοτο σε BLACK TITAN και ρωτησα χωρα προελευσης και μου ειπαν Ουγγαρια! Εχει παρει καποιος απο εδω ουγγαρεζικο για να μου πει? Ολα οκ? Ευχαριστω προκαταβολικα! παρτο σουπερ τηλεφωνο Μανώλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 παρτο σουπερ τηλεφωνο Μανώλη. Γιωργαρε φιλε,εχω διαβασει τα καλυτερα!:) Επειδη ειναι ουγγαρεζικο και δεν ξερω τι παιζει με αυτα γι'αυτο και ρωτησα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Γιωργαρε φιλε,εχω διαβασει τα καλυτερα!:) Επειδη ειναι ουγγαρεζικο και δεν ξερω τι παιζει με αυτα γι'αυτο και ρωτησα! Τί να παίζει δηλαδή ρε Μανώλη? Κάποια τηλέφωνα προορίζονται για την Ιταλία, αλλά για τη Γαλλία, αλλά για τη Ρουμανία και άλλα για την Ουγγαρία. Όλα ίδια είναι. Μην ψάχνεις για φαντάσματα. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Τί να παίζει δηλαδή ρε Μανώλη? Κάποια τηλέφωνα προορίζονται για την Ιταλία, αλλά για τη Γαλλία, αλλά για τη Ρουμανία και άλλα για την Ουγγαρία. Όλα ίδια είναι. Μην ψάχνεις για φαντάσματα. Στάλθηκε από το LG V10 μου Ενταξει κανενα προβλημα!:) Απλα ειπα να ρωτησω!:O Το τσιμπαω σημερα εκτος απροοπτου!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ενταξει κανενα προβλημα!:) Απλα ειπα να ρωτησω!:O Το τσιμπαω σημερα εκτος απροοπτου!:up: Παρτο αβλεπι,ειναι τρομερη συσκευη,το δικο μου ειναι απο Ρουμανία Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Καλημέρα στην παρέα :) και το δικό μου Ρουμανικο:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ενταξει κανενα προβλημα!:) Απλα ειπα να ρωτησω!:O Το τσιμπαω σημερα εκτος απροοπτου!:up: αντε με το καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μολις το πηρα! Πολυ ωραιο φαινεται! Απο αυριο που θα το "ψαχουλεψω" θα αναφερω εντυπωσεις,αν και τα παιδια που το εχουν παρει εχουν γραψει τα καλυτερα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Αν θέλεις να αλλάξεις μόνο τα εικονίδια και όχι όλο το περιβάλλον, δεν χρειάζεσαι launcher. Δοκίμασε την εφαρμογή Zedge. Εκεί θα βρεις μια πληθώρα από εικονίδια που μπορούν να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την βοήθεια! Ακριβώς αυτό ζητούσα, και είχα την εντύπωση ότι γίνεται μόνο με την εγκατάσταση launcher. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια χαρα σε ολους! Κατοχος μεχρι τωρα ενος απροβληματιστου G3 σκεπτομαι την αγορα ενος V10 εχοντας παρακολουθησει ολο το νημα και τις εντυπωσεις ολων που γραφουν για ενα τηλεφωνο πολυ καλο και απροβληματιστο! Πηρα τηλ σε ενα σκρουτζομαγαζο που εχει ετοιμοπαραδοτο σε BLACK TITAN και ρωτησα χωρα προελευσης και μου ειπαν Ουγγαρια! Εχει παρει καποιος απο εδω ουγγαρεζικο για να μου πει? Ολα οκ? Ευχαριστω προκαταβολικα! Εγώ φίλε μου και στο ίδιο ακριβώς χρώμα! Αν σου έχει κάνει κλικ, πάρτο χωρίς δεύτερη σκέψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μολις το πηρα! Πολυ ωραιο φαινεται! Απο αυριο που θα το "ψαχουλεψω" θα αναφερω εντυπωσεις,αν και τα παιδια που το εχουν παρει εχουν γραψει τα καλυτερα! καλοριζικο Μανώλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ρε παιδια μόνο εγω το εχω παρει σε λευκό;;; Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μανώλη με γειά, καλομιλητο:) @pafimal και το δικό μου λευκό, Αρχοντιά σκέτη:D:D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλοριζικο Μανώλη! Ευχαριστω πολυ φιλε!:) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μανώλη με γειά, καλομιλητο:) @pafimal και το δικό μου λευκό, Αρχοντιά σκέτη:D:D Ευχαριστω πολυ φιλε Αρχοντα!:) Μαυρο το πηρα εγω! Με χαρα διαπιστωνω μεχρι τωρα,οτι ολοι ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Να είσαι καλά φίλε μου να το χαρείς:) μια εβδομάδα στα χέρια μου το έχω ευχαριστηθεί :D μουσικές, ταινίες κτλπ είναι μια χαρά, και η αποσπωμενη μπαταρία μεγάλο πλεονέκτημα όπως και γρήγορη φόρτιση:happy: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Ευχαριστω πολυ φιλε!:) ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστω πολυ φιλε Αρχοντα!:) Μαυρο το πηρα εγω! Με χαρα διαπιστωνω μεχρι τωρα,οτι ολοι ειστε ευχαριστημενοι απο το κινητο!;) Μας πληρωνει η lg γιαυτο το λογο χαχαχαχα Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μας πληρωνει η lg γιαυτο το λογο χαχαχαχα Σας δινει καλο χαρτζιλικι?:lol: Εγω και απο το G3 που ειχα/εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος,κανενα προβλημα!:up: Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Σας δινει καλο χαρτζιλικι?:lol: Εγω και απο το G3 που ειχα/εχω ειμαι πολυ ευχαριστημενος,κανενα προβλημα!:up: 3 μηνες το εχω και δε με προβληματισε ποτε και πουθενα και η μπαταρια τα παει αρκετα καλα με τη χρηση που κανω εγω νομιζω το πιο αρτιο κινητο μετα το g2 το οποιο δεν αποχωριζομαι βεβαιως βεβαιως. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 3 μηνες το εχω και δε με προβληματισε ποτε και πουθενα και η μπαταρια τα παει αρκετα καλα με τη χρηση που κανω εγω νομιζω το πιο αρτιο κινητο μετα το g2 το οποιο δεν αποχωριζομαι βεβαιως βεβαιως. Φιλε εχω διαβασει τα σχολια σου,οπως και απο αλλους χρηστες,και δεν σου κρυβω οτι ηταν ενας σημαντικος λογος που το αγορασα!;):) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μετά από περίπου 3 εβδομάδες χρήσης και παρόλο που στην αρχή μου έκατσε ελαττωματικό μοντέλο (παίζει να είμαι και ο μόνος) το οποίο και μου αντικατεστησαν, και παρ όλες τις αρχικές επιφυλάξεις μου προς την LG, ερχόμενος από Samsung, οφείλω να ομολογήσω ότι το κινητό αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent. Σήμερα έπιασα στα χέρια μου και δούλεψα λιγάκι ένα S7 edge ενός συναδέλφου και ειλικρινά, παρόλο που γνωρίζω ότι το S7 edge είναι καλύτερο σε αρκετούς τομείς, δεν το "ζήλεψα" καθόλου σε σχέση με το δικό μας. Πραγματικά όσοι το σκέφτονται για την αγορά του V10 να προχωρήσουν άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Έχει υπόψη του κανείς κάποιο καλό icons pack (εκτός του Zedge), που να μην απαιτεί παράλληλα και την εγκατάσταση launcher? Σκοπεύω να αλλάξω τα εικονίδια των εφαρμογών, και θα 'θελα απόψεις από όσους τυχόν το έχουν επιχειρήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lgl90Realezos Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 καλησπερα στην ομαδα.. λοιπον. κατεβασε awesome icons, και μετα κατεβασε οτι πακετο εικονιδιων θες, ειναι πολυ ευκολο και γινετε σε δευτερολεπτα η αλλαγη και χωρις αλλαγη launcher.. θα σας φανει πολυ χρησιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Εδω επισυναπτω ενα βιντεο που τραβαει το κινητο μας σε σχεδονπολυ λιγο φωτισμο και μακρια απο την αμυδρα φωτισμενη σκηνη στο τελειως αυτοματο στο χειροκινητο θα κανει αγγελους. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ftaios Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Μολις το πηρα! Πολυ ωραιο φαινεται! Απο αυριο που θα το "ψαχουλεψω" θα αναφερω εντυπωσεις,αν και τα παιδια που το εχουν παρει εχουν γραψει τα καλυτερα! Καλορίζικο!! Κι εγώ εδώ και 1 εβδομάδα, απο σφουγγαρία! Με το LG Bridge από χτες σε marshmallow. Δεν υπάρχει αυτό το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts