GiannisSma Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 για όποιον δεν βαριέται, ας δοκιμάσει κάτι σχετικά με την μπαταρία, επειδή είδα μια μεγάλη βύθιση. ας φορτίσει μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσοστό ( πχ 45% ) ενώ είναι σε λειτουργία η συσκευή, ας απενεργοποιήσει τη συσκευή, να αφαιρέσει την μπαταρία και να την προσθέσει μετά από 2 λεπτά. το ποσοστό (όταν ενεργοποιηθεί η συσκευή) θα είναι το ίδιο με πριν; έκανα τα παραπάνω βήματα και είχε πέσει από 45% στο 30% . είμαι με R09. ευχαριστώ. Δεν είναι θέμα από την έκδοση που έχεις αλλά μάλλον θέμα του ανδροιδ. Πολύ συχνό φαινόμενο στην 4.4 και μετά. Κάπου είχα διαβάσει ότι είναι λόγο καλιμπραρισματος αλλά και ότι είναι σφάλμα του λειτουργικού. Πάντως συμβαίνει και με επανεκκίνηση όχι μόνο με την αφαίρεση της μπαταρίας! Σε διάφορα ποσοστά μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 το 'χω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές, από κινεζική αγορά αλλά και ευρωπαϊκή, δικές μου αλλά και σε νήματα που παρακολουθώ εδώ. μου έκανε εντύπωση όμως ότι ήταν μεγάλο το ποσοστό που έχασε. αν ήταν 3-4 %, άντε 5% δεν θα έδινα σημασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 το 'χω παρατηρήσει και σε άλλες συσκευές, από κινεζική αγορά αλλά και ευρωπαϊκή, δικές μου αλλά και σε νήματα που παρακολουθώ εδώ. μου έκανε εντύπωση όμως ότι ήταν μεγάλο το ποσοστό που έχασε. αν ήταν 3-4 %, άντε 5% δεν θα έδινα σημασία. Μέχρι 5% δεν είναι τίποτα! Και 40αρια και βάλε μου έχει τύχει στο duos μου! Τώρα που το λέμε το θυμήθηκα ότι στο duos μου το έκανε όταν το έτρεχα σε art και όχι σε dalvik. Ίσως και αυτό να παίζει ρόλο γιατί από την 5.0 και μετά υπάρχει μόνο το art. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημερα στην παρεα Αντιμετωπιζει καποιος προβλημα με το σημα κινητης τηλεφωνιας με sim cosmote?? Εχω την r09 μανισια.. Πιανει σημα μονο σε εξωτερικους χωρους και παλι με δυσκολια... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καλημερα στην παρεα Αντιμετωπιζει καποιος προβλημα με το σημα κινητης τηλεφωνιας με sim cosmote?? Εχω την r09 μανισια.. Πιανει σημα μονο σε εξωτερικους χωρους και παλι με δυσκολια... Ευχαριστω Κοίτα την σιμ σου αν έχει πολλές γρατσουνιές από τα βάλε βγάλε το τσιπάκι της και αν ναι πήγαινε για αντικατάσταση, 5 ευρώ κάνει και ίσως λυθεί το πρόβλημα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εμένα αυτό που μου έκανε πριν μέρες είναι το εξής. Είχα κάπου στο 60% μπαταρία. Το έσβησα και το έβαλα στο φορτιστή και έδειξε 30% κατά την εκκίνηση φόρτισης. Από τότε τι κάνει σχετικά συχνά να δείχνει μικρότερο ποσοστό από αυτό πού είχε πριν το κλείσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Κοίτα την σιμ σου αν έχει πολλές γρατσουνιές από τα βάλε βγάλε το τσιπάκι της και αν ναι πήγαινε για αντικατάσταση, 5 ευρώ κάνει και ίσως λυθεί το πρόβλημα σου! Το κανει με τρεις διαφορετικες sim cosmote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Το κανει με τρεις διαφορετικες sim cosmote... Ρυθμίσεις->περισσότερα->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->πρoτιμώμενος τύπος δικτύου και βάλε 3G αν πάλι δεν κλειδώνει κάπου για να έχεις σταθερά σήμα δοκίμασε 2G μήπως παίζει τίποτα με το δίκτυο στην περιοχή σου και αν έχει επιλεγμένο 4G ψάχνει συνέχεια να κλειδώσει σήμα σε 4G και δεν κλειδώνει σε κάποια μπάντα σταθερά. Δοκίμασε το. Αυτό είχα κάνει στην συσκευή του αδερφού μου και σε 2G ήταν εντάξει από σήμα όταν φύγει μακριά από την περιοχή εδώ αλλάζει σε 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ρυθμίσεις->περισσότερα->δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->πρoτιμώμενος τύπος δικτύου και βάλε 3G αν πάλι δεν κλειδώνει κάπου για να έχεις σταθερά σήμα δοκίμασε 2G μήπως παίζει τίποτα με το δίκτυο στην περιοχή σου και αν έχει επιλεγμένο 4G ψάχνει συνέχεια να κλειδώσει σήμα σε 4G και δεν κλειδώνει σε κάποια μπάντα σταθερά. Δοκίμασε το. Αυτό είχα κάνει στην συσκευή του αδερφού μου και σε 2G ήταν εντάξει από σήμα όταν φύγει μακριά από την περιοχή εδώ αλλάζει σε 3G.οταν κανω αναζητηση δικτυων μου βρισκει vodafone και wind κανονικα αλλα cosmote me τιποτα ...ενω αλλο κινητο διπλα του με cosmote εχει μια γραμμη ...παραξενο δεν ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 οταν κανω αναζητηση δικτυων μου βρισκει vodafone και wind κανονικα αλλα cosmote me τιποτα ...ενω αλλο κινητο διπλα του με cosmote εχει μια γραμμη ...παραξενο δεν ειναι??? Όντως είναι παράξενο. Μήπως είναι παλιές και οι σιμ που δοκιμάζεις? Κάνε μια επίσκεψη αύριο να στην αλλάξουν στον Γερμανό ή στον ΟΤΕ να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Όντως είναι παράξενο. Μήπως είναι παλιές και οι σιμ που δοκιμάζεις? Κάνε μια επίσκεψη αύριο να στην αλλάξουν στον Γερμανό ή στον ΟΤΕ να αποκλείσεις αυτό το ενδεχόμενο.μπα ...καινουργια ειναι... Αν βαλω την r12??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 σε άλλη περιοχή όπου το σήμα της cosmote είναι δυνατό, δοκίμασες; για παράδειγμα : εγώ μέσα στο σπίτι παίζω με 2 γραμμές 3g, εκτός σπιτιού (στον δρόμο, στη δουλειά κτλ) παίζω με full 4g στην κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 σε άλλη περιοχή όπου το σήμα της cosmote είναι δυνατό, δοκίμασες; για παράδειγμα : εγώ μέσα στο σπίτι παίζω με 2 γραμμές 3g, εκτός σπιτιού (στον δρόμο, στη δουλειά κτλ) παίζω με full 4g στην κοσμοτε. Υστερει σε συγκριση με ενα νοκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 επειδή έγραψες πριν "άλλο κινητό με κοσμοτε δίπλα του πιάνει μια γραμμή", και το δικό σου δεν βρίσκει την κοσμοτε, υποψιάζομαι ότι δεν έχει καλό σήμα η κοσμοτε στην περιοχή σου. γι αυτό έγραψα να δοκιμάσεις σε κάποια άλλη περιοχή, όπου ξέρεις ότι υπάρχει δυνατότερο σήμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Το κινητό είναι καινούργιο και αργεί απελπιστικά να φορτίσει (αν φορτίζει και ποτέ...) ενώ αντιθέτως ξεφορτίζει πολύ πολύ γρήγορα (όταν φορτίζει και μιλάω πέφτει το ποσοστό μπαταρίας). Ποιο service μου συστήνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Για αρχή δοκίμασε με άλλο φορτιστή/καλώδιο usb. Επίσης μην το δουλεύεις όσο φορτίζει. Βάλε το σε flight mode και έλεγξε αν φορτίζει το ίδιο αργά. Το πιθανότερο είναι πως δεν έχει κάτι η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Μεγάλο ρόλο παίζει το τι φορτιστή έχουμε, καλώδιο και μήκος καλωδίου, την έχω πάθει, έχω δει μεγάλες διαφορές στη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Για ακουστικα χρειαζονται συγκεκριμενα ή τα περισσοτερα κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondomio Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Για ακουστικα χρειαζονται συγκεκριμενα ή τα περισσοτερα κανουν? Ολα κάνουν, ανάλογα της ποιότητας και ο ήχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Εμένα αυτό που μου έκανε πριν μέρες είναι το εξής. Είχα κάπου στο 60% μπαταρία. Το έσβησα και το έβαλα στο φορτιστή και έδειξε 30% κατά την εκκίνηση φόρτισης. Από τότε τι κάνει σχετικά συχνά να δείχνει μικρότερο ποσοστό από αυτό πού είχε πριν το κλείσω. Τωρα που μιλαμε για μπαταριες θα ηθελα να παρω μια 2η ετσι για να την εχω αλλα θελω να την παρω απο Ελλαδα.Μηπως ξερει κανεις κανενα μαγαζι?(αν πουλαει & ζελατινες ακομα καλυτερα).ΑΝ & ΕΧΩ PAYPAL καρτα θελω να την παρω απο εδω(να βοηθησω & την οικονομια της χωρας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Δεν νομίζω να βρεις. Εγώ πήρα μια από Κίνα με 5-6€. Εδώ και να είχε κανείς, μπορεί και να είχε τη διπλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 (edited) Δεν νομίζω να βρεις. Εγώ πήρα μια από Κίνα με 5-6€. Εδώ και να είχε κανείς, μπορεί και να είχε τη διπλή τιμή. Οποτε απο κινα σου ηρθε κανονικα η μπαταρια ετσι? Γιατι εγω το 2014 πηρα μια μπαταρια απο αγγλια (Την ηθελα συντομα) για ενα samsung και δεν ηρθε ποτε. Μου εγινε αμεσα refund και εκ των υστερων στις πληροφοριες του tracking number του Royal Mail, ειχε επισημανση οτι μεταξυ αλλων, ΔΕΝ αποστελλονται μπαταριες κινητων με το ταχυδρομειο. http://prntscr.com/5cv2na Edited February 25, 2016 by vasilisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 φιλε μου εκανα αυτο που ειπες & τωρα παιρνω κλησεις & δεν ακουγεται τιποτα μα τιποτα ενω η κληση ειναι ενεργη.Μπωρω να αντιστρεψω την κατασταση & να ερθει το κιν οπως ηταν γιατι εχω μεγαλο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Παιδια διαβασα παραπανω ενα αρθρο ενοςφιλου και εγκατ/σα το ENGINNER MODE MTK για τις δονησεις κατα την κληση αλλα τωρα εχω ΜΕΓΑΛΟ προβλημα η οθονη παραμενει κλειστη οταν καλω.Επειδη δεν ειμαι γνωστης & μαλλον δεν ηθελα να κανω αυτη την αλλαγη ΠΑΡΑΚΑΛΩ οποιος ξερει πως να το επαναφερω οπως ηταν(δεν με πειραζουν οι δονησεις)ας με βοηθησει γιατι δεν μπορω να κανω ουτε μια κληση της προκοπης.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Οποτε απο κινα σου ηρθε κανονικα η μπαταρια ετσι? Γιατι εγω το 2014 πηρα μια μπαταρια απο αγγλια (Την ηθελα συντομα) για ενα samsung και δεν ηρθε ποτε. Μου εγινε αμεσα refund και εκ των υστερων στις πληροφοριες του tracking number του Royal Mail, ειχε επισημανση οτι μεταξυ αλλων, ΔΕΝ αποστελλονται μπαταριες κινητων με το ταχυδρομειο. http://prntscr.com/5cv2na Το κοίταξα ξανά. Επειδή από το συγκεκριμένο μαγαζί είχα αγοράσει 2 τηλέφωνα είχα κάποιους πόντους και μου έκαναν έκπτωση. Έδωσα 6,05€ περίπου και πήρα εκτός της μπαταρίας και ένα σετ tempered glass και θήκη. Χωρίς την έκπτωση έκαναν σχεδόν 9,5€. Ήρθαν όλα μαζί σε 1,5 μήνα περίπου(για κάτι φθηνό υποθέτω το στέλνουν ταχυδρομικά με τον πιο αργό τρόπο). Η μπαταρία ίδια με του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts