Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε νομίζω θέμα εφαρμογής γιατί μου το κάνει σε όλες .Στο note 3 που έχω σαν πρώτο τηλέφωνο δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Προφανώς είναι θέμα ρομ. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές συσκευές με λολλιποπ το παρουσιάζουν..

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δε νομίζω θέμα εφαρμογής γιατί μου το κάνει σε όλες .Στο note 3 που έχω σαν πρώτο τηλέφωνο δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Προφανώς είναι θέμα ρομ. Έχω παρατηρήσει ότι πολλές συσκευές με λολλιποπ το παρουσιάζουν..

Αρα ειναι θεμα rom,εχεις την εργοστασιακη?Το εχεις κανει root?Aλλα δεν στο κανει παντα,οπως λες και εσυ,οποτε δυσκολο το βλεπω και για rom.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Aκριβώς αυτό.Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μόνο όμως με whatsapp.Viber,fb messenger λειτουργούσαν κανονικά με την προυποθεση οτι τα αφηνα να τρέχουν στο παρασκηνιο.Το whatsapp ακομη και αν το αφηνα,παλι δεν μου εμφανιζε ειδοποιησεις μετα απο καμμια ώρα στην αναμονή.Και καπου-καπου δεν συγχρόνιζε με gmail app και έχανα σημαντικά mails.Οποτε έβαλα k9 mail και συγχρόνιζα μεσω pop3 ανα 10 λεπτα και γιαυτο φυσικα δε μου εβγαζε η μπαταρια μεχρι το απογευμα μαζι με την υπολοιπη κανονικη χρηση..Με greenify επισης αν τα εκανα hibernate δεν ερχονταν καθολου ειδοποιησεις.Ενα lg l9 ii που εχω με kitkat δουλευει κανονικοτατα.Το ιδιο προβλημα εχω και στο homtom ht6 αλλά δε με απασχολεί πλεον γιατι με τη μπαταρια που έχει ακομη και με όλα ανοιχτά βγάζω μιαμιση μερα χαλαρά..

Στην εφαρμογη που εχει το κινητο για τα sms, στη κατω αριστερη γωνια, εχει ενα τριγωνακι κοκκινο με ενα θαυμαστικο. Το εχει απο τοτε που πηρα το τηλεφωνο. Προβλημα με τα μηνυματα δεν εχω. Το εχει και σε εσας? Ξερει κανεις τι ρολο παιζει?

Αρα ειναι θεμα rom,εχεις την εργοστασιακη?Το εχεις κανει root?Aλλα δεν στο κανει παντα,οπως λες και εσυ,οποτε δυσκολο το βλεπω και για rom.

Την εργοστασιακή, εντελώς απειραχτη . Δεν το κάνει όταν μένει στο παρασκήνιο. Τι μπορεί να είναι?

Edited by telmakris

Στην εφαρμογη που εχει το κινητο για τα sms, στη κατω αριστερη γωνια, εχει ενα τριγωνακι κοκκινο με ενα θαυμαστικο. Το εχει απο τοτε που πηρα το τηλεφωνο. Προβλημα με τα μηνυματα δεν εχω. Το εχει και σε εσας? Ξερει κανεις τι ρολο παιζει?

Μια από τα ίδια. Το εμφανίζει και σε μένα μερικές φορές. Κάποιο bug θα είναι.

Μόλις σβήσω κάποια ή όλα τα μηνύματα φεύγει μέχρι να λάβω πάλι μερικά sms.

Τώρα που το τσέκαρα πάντως παρόλο που έχω αρκετά sms δεν το εμφανίζει.

Την εργοστασιακή, εντελώς απειραχτη . Δεν το κάνει όταν μένει στο παρασκήνιο. Τι μπορεί να είναι?

Εχω παρατηρήσει ότι στην lollilop αν κλείσεις την εφαρμογή απο τη διαχείριση εργασιών -->κρατημένο το home τότε οι εφαρμογές κλείνουν τελείως και όχι οπως στην kitkat που όσες είχαν background service το κρατούσε.Οποτε λογικό να μην λαμβάνει τις ειδοποιήσεις έτσι.Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον στο whatsapp ακομη και στο παρασκήνιο να το αφήσεις,κάποια στιγμή θα κολλήσει και δε θα λαμβάνει.Δοκιμασα και την εφαρμογή pnf και δεν έκανε κάτι.Τώρα δοκιμάζω την push notification status για να δω αν θα δουλέψει.

Εχω παρατηρήσει ότι στην lollilop αν κλείσεις την εφαρμογή απο τη διαχείριση εργασιών -->κρατημένο το home τότε οι εφαρμογές κλείνουν τελείως και όχι οπως στην kitkat που όσες είχαν background service το κρατούσε.Οποτε λογικό να μην λαμβάνει τις ειδοποιήσεις έτσι.Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον στο whatsapp ακομη και στο παρασκήνιο να το αφήσεις,κάποια στιγμή θα κολλήσει και δε θα λαμβάνει.Δοκιμασα και την εφαρμογή pnf και δεν έκανε κάτι.Τώρα δοκιμάζω την push notification status για να δω αν θα δουλέψει.

Καλησπέρα. Τελικά βρήκες τίποτα για να βελτιωθεί?

Πάντως όσο αναφορά τις ειδοποιήσεις εγώ μόνο με το Viber είχα θέμα το οποίο μετά από update της εφαρμογής έστρωσε! Τώρα και με hibernated όλες τις εφαρμογές με πληρωμένο greenify όπως είπα και πριν δεν έχω θέμα. Και το heads-up notifications που έχω για ειδοποιήσεις στην lock screen δουλεύει κανονικά και έχω και το vibration notifier όπου επίσης κανένα θέμα!

Ειχα παρατηρήσει και με το x5 pro ότι κάποιες φορές όταν συνδεόμουν στο vdsl zte router της δουλειάς ότι η σύνδεση μετα απο καποιο διάστημα έκανε διαφορα "κολπα".πχ ενω ήταν συνδεδεμενο και άνοιγε σελίδες,δε μπορούσε να παίξει youtube και δε λειτουργούσε σωστά και ο αυτόματος συγχρονισμός και γενικά ειχε κάποιες περίεργες καθυστερήσεις.Με μια σύνδεση-αποσύνδεση ή reboot του router το πρόβλημα λυνόταν για κάποιες ημέρες και έτσι δεν είχα μπει στον κοπο να το ψάξω περαιτέρω.Σήμερα όμως με αφορμή το ποστ του συμφορουμίτη για τις ειδοποιήσεις και επειδη έχω το ιδιο θέμα στο ht6 το έψαξα και βρήκα πολλούς να αντιμετωπίζουν με lollipop το ίδιο θέμα.

Και απο ότι φαίνεται η αιτία γιαυτο είναι το ipv6 πρωτόκολλο που αν το router μας ή η σύνδεση δεν το υποστηρίζει σωστά θα έχουμε τέτοια προβλήματα.Βάζοντας την εφαρμογή push notifications status διαπίστωσα ότι με wifi σύνδεση το GCM service που είναι υπεύθυνο για τις ειδοποιήσεις,δε μπορεί να συνδεθεί και έτσι έχουμε προβλήματα.

Κάνοντας την διαδικασία που βρήκα εδώ για την απενεργοποίηση του ipv6 πρωτοκόλλου μιας και στο router είδα ότι ήταν ήδη απενεργοποιημένο φαίνεται πως πλέον όλα λειτουργούν όπως πρέπει.Φυσικά για να γίνει το fix στο κινητό θέλει root.. και αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι android χωρίς root είναι μισό κινητό λόγω κάποιων τέτοιων χαζοbugs-"features" που συνεχίζουν να υπάρχουν στο λειτουργικό

Ειχα παρατηρήσει και με το x5 pro ότι κάποιες φορές όταν συνδεόμουν στο vdsl zte router της δουλειάς ότι η σύνδεση μετα απο καποιο διάστημα έκανε διαφορα "κολπα".πχ ενω ήταν συνδεδεμενο και άνοιγε σελίδες,δε μπορούσε να παίξει youtube και δε λειτουργούσε σωστά και ο αυτόματος συγχρονισμός και γενικά ειχε κάποιες περίεργες καθυστερήσεις.Με μια σύνδεση-αποσύνδεση ή reboot του router το πρόβλημα λυνόταν για κάποιες ημέρες και έτσι δεν είχα μπει στον κοπο να το ψάξω περαιτέρω.Σήμερα όμως με αφορμή το ποστ του συμφορουμίτη για τις ειδοποιήσεις και επειδη έχω το ιδιο θέμα στο ht6 το έψαξα και βρήκα πολλούς να αντιμετωπίζουν με lollipop το ίδιο θέμα.

Και απο ότι φαίνεται η αιτία γιαυτο είναι το ipv6 πρωτόκολλο που αν το router μας ή η σύνδεση δεν το υποστηρίζει σωστά θα έχουμε τέτοια προβλήματα.Βάζοντας την εφαρμογή push notifications status διαπίστωσα ότι με wifi σύνδεση το GCM service που είναι υπεύθυνο για τις ειδοποιήσεις,δε μπορεί να συνδεθεί και έτσι έχουμε προβλήματα.

Κάνοντας την διαδικασία που βρήκα εδώ για την απενεργοποίηση του ipv6 πρωτοκόλλου μιας και στο router είδα ότι ήταν ήδη απενεργοποιημένο φαίνεται πως πλέον όλα λειτουργούν όπως πρέπει.Φυσικά για να γίνει το fix στο κινητό θέλει root.. και αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι android χωρίς root είναι μισό κινητό λόγω κάποιων τέτοιων χαζοbugs-"features" που συνεχίζουν να υπάρχουν στο λειτουργικό

Εμένα μου το κάνει και με τα data του κινητής όμως... Επίσης έχω παρατηρήσει άλλο ένα θέμα, ενώ έχω βάλει το SwiftKey πολλές φορές βγαίνει και μπαίνει της ρομ, και πρέπει να το αλλάξω πάλι...

Εγώ με τα data πρόβλημα είχα/εχω μόνο στο whatsapp.Θα έλεγα για αρχή να βάλεις την εφαρμογή push notification να την ρυθμίσεις να τρέχει πχ καθε 10 λεπτά και στα data δηλαδή no στο run only over wifi και no στο wifi pause και να δεις αν σου έρχονται ειδοποιήσεις στην ώρα τους

Και σημαντικό είναι να μην κλείνεις εντελώς τις εφαρμογές αλλά να τις αφήνεις στο παρασκήνιο.

Εμένα μου το κάνει και με τα data του κινητής όμως... Επίσης έχω παρατηρήσει άλλο ένα θέμα, ενώ έχω βάλει το SwiftKey πολλές φορές βγαίνει και μπαίνει της ρομ, και πρέπει να το αλλάξω πάλι...

Και εγώ το ίδιο πληκτρολόγιο έχω αλλά δεν έχω τέτοιο θέμα

Μανώλης

Εγώ με τα data πρόβλημα είχα/εχω μόνο στο whatsapp.Θα έλεγα για αρχή να βάλεις την εφαρμογή push notification να την ρυθμίσεις να τρέχει πχ καθε 10 λεπτά και στα data δηλαδή no στο run only over wifi και no στο wifi pause και να δεις αν σου έρχονται ειδοποιήσεις στην ώρα τους

Και σημαντικό είναι να μην κλείνεις εντελώς τις εφαρμογές αλλά να τις αφήνεις στο παρασκήνιο.

Ποτέ δεν συμπάθησα την λολλιποπ λόγω αυτού του προβλήματος. Μέχρι και στο νοτε 3 υπήρχε, όσπου έβαλα μια custom και ηρεμησα... Τώρα αυτο που λες μακάρι να λειτουργήσει, αλλά με ξενερωνει λίγο...

Εγώ από τη στιγμή που υπάρχει λύση δε με ξενερώνει καθόλου.Και από ότι φαίνεται αφήνοντας στο παρασκήνιο να τρέχει το push notification με έλεγχο σύνδεσης ανά 30 λεπτά και απενεργοποίηση του ipv6 πρωτοκόλλου (αφού έτσι και αλλιώς δεν το υποστηρίζουν πολλά wifi router) το πρόβλημα λύνεται.Και απο χθες το βράδυ που το τρέχω στις 9.00 περίπου ώρες το wake up ήταν μόλις 22 λεπτά και ολες οι ειδοποιήσεις έρχονται στην ώρα τους.

Εγώ θα ξενέρωνα αν έβλεπα ότι υπάρχει λύση αλλά το κινητό έχει κλειδωμένο bootloader,knox κτλ και δε μπορώ να δοκιμάσω την λύση χωρίς δυνατότητα πλήρους επαναφοράς στην εργοστασιακή κατάσταση.

Για όσους σκέπτονται να κάνουν πάλι αγορές με PayPal.

Απο το site του PayPal:

"On January 1st, 2016, PayPal Instant Top Up service in Greece will no longer be provided by TrustPay (not on December 18th, 2015, as earlier communicated). Should you decide you do not wish to use PayPal anymore you can close your account immediately without incurring any additional charges by following these steps:

Log into your PayPal account at http://www.paypal.com

Click Profile near the top of the page

Select My Settings

In the “Account Type” section, click “Close account” and follow the instructions"

Απ οτι καταλαβαίνω όποιος πρόλαβε πρόλαβε....

Eγώ καταλαβαίνω ότι δε θα μπορείς να συνδέσεις απευθείας τον τραπεζικό σου λογαριασμό για αγορές και άμα σου στείλει κάποιος χρήματα στο balance δε θα μπορείς να τα μεταφέρεις στο λογαριασμό.Ολα τα υπόλοιπα δηλαδή μέσω κάρτας θα λειτουργούν κανονικά

Eγώ καταλαβαίνω ότι δε θα μπορείς να συνδέσεις απευθείας τον τραπεζικό σου λογαριασμό για αγορές και άμα σου στείλει κάποιος χρήματα στο balance δε θα μπορείς να τα μεταφέρεις στο λογαριασμό.Ολα τα υπόλοιπα δηλαδή μέσω κάρτας θα λειτουργούν κανονικά

Μάλλον πλέον δεν θα δέχεται χρήματα ( με το αζημίωτο φυσικά) στο balance , μέσω του οποίου μπορούσες να πληρώσεις στο εξωτερικό για αγορές. :(

Βρήκα αυτό :

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147561

Καταρχήν εδώ δεν είναι το θέμα για το paypal και 2ον άλλη διαδικασία το top up και άλλη με την κάρτα ή μέσω της διαδικασίας που κάνουμε όπου δεν περνάει απευθείας η κάρτα.

Καλησπέρα παιδιά, και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;;;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε άλλη συσκευή δουλεύουν κανονικά? Ίσως είναι θέμα εφαρμογής όπως όταν συζητούσαμε για το Viber. Εγώ με greenify πληρωμένο που έχω και όλες οι εφαρμογές είναι hibernated δεν έχω κανένα θέμα όλα χτυπάνε κανονικά!

Καλησπέρα παιδιά, και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει όταν έχω κλειστές τις εφαρμογές δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις...ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;;;

Edited by ralf123

Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι: όταν μιλάω στο τηλέφωνο, σχεδόν πάντα η κλήση μου μπαίνει σε αναμονή, προφανώς λόγω υπερευαισθησίας της οθόνης. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω;

Για να μπει στην αναμονή μια κλήση πρέπει να πατηθεί το πλήκτρο με την παύση, το οποίο είναι και σχετικά μικρό. Επιπλέον, φυσιολογικά η οθόνη όταν καλείς και πλησιάζεις τη συσκευή στο αυτί, σβήνει για να μην πατηθεί τίποτα καταλάθος. Μήπως έχεις επιλέξει κάτι και δεν σβήνει;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eπειδή έχεις κλειστές τις εφαρμογές και καλώς κατά την γνώμη μου γίνεται αυτό γιατι για κάποιον που δε καιγεται να έχει τις ειδοποιήσεις στην ώρα τους,έχει την επιλογή να τις κλείνει άμεσα και γρήγορα απο τον task manager χωρίς greenify κτλ καθως πολλές απο αυτές δεν έχουν κουμπί exit.Αφηνε τες στο παρασκήνιο και το 90% των εφαρμογών θα δουλεύει οκ.Το άλλο 10% ισως χρειαστεί για να λειτουργεί σωστά να βάλεις να τρέχει στο παρασκήνιο και να ανανεώνει τη σύνδεση ανά κάποια ώρα το push notification

Για να μπει στην αναμονή μια κλήση πρέπει να πατηθεί το πλήκτρο με την παύση, το οποίο είναι και σχετικά μικρό. Επιπλέον, φυσιολογικά η οθόνη όταν καλείς και πλησιάζεις τη συσκευή στο αυτί, σβήνει για να μην πατηθεί τίποτα καταλάθος. Μήπως έχεις επιλέξει κάτι και δεν σβήνει;

Αυτό γίνεται, πατιέται το πλήκτρο με την παύση, όμως η οθόνη δε σβήνει όταν πλησιάζει στο αυτί (ούτε συνέβαινε αυτό σε άλλες συσκευές που είχα)

Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Όταν μιλάς με το τηλέφωνο (χωρίς ακουστικό ενσύρματο ή bluetooth), ο αισθητήρας εγγύτητας (βρίσκεται αριστερά σε μικρή απόσταση από το ακουστικό στο Χ5/Χ5 Pro) μόλις αντιληφθεί ότι πλησιάζεις το τηλέφωνο κοντά στο κεφάλι πρέπει να σβήνει την οθόνη. Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές Android, και με οθόνες αφής γενικότερα. Το πιο απλό για δοκιμή είναι να πάρεις έναν άσχετο αριθμό (π.χ. 12345) και μόλις αρχίσει να σου λέει ότι δεν υπάρχει κλπ να πλησιάσεις το χέρι σου κοντά στη συσκευή, σκεπάζοντας όλη την περιοχή που είναι δίπλα από το ακουστικό. Φυσιολογικά πρέπει να σβήσει η οθόνη. Αν δεν γίνεται έτσι, δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα από το playstore που τεστάρει τους αισθητήρες. Αν στον proximity sensor δεν βλέπεις αντίδραση, τότε ίσως είναι ελαττωματικός...