Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλα αυτά που ζητάς τα κάνει τέλεια. Μη το σκέφτεσαι. Από τα πιο "καθαρά" κινέζικα για το μέσο χρήστη.

Σχετικά με το root λένε στο xda ότι κάποιοι users που κάναν αναβάθμσιση ΟΤΑ στην έκδοση R05-2015-09-15 (όπως εγώ), δεν μπορούν να κάνουν root μέσω του wireless updates. Οπότε ίσως φταίει αυτό.

Μπα δεν νομιζω,εγω εκανα κανονικα root,και εκανα εννοειται αναβάθμιση στην έκδοση R05-2015-09-15

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όλα αυτά που ζητάς τα κάνει τέλεια. Μη το σκέφτεσαι. Από τα πιο "καθαρά" κινέζικα για το μέσο χρήστη.

Σχετικά με το root λένε στο xda ότι κάποιοι users που κάναν αναβάθμσιση ΟΤΑ στην έκδοση R05-2015-09-15 (όπως εγώ), δεν μπορούν να κάνουν root μέσω του wireless updates. Οπότε ίσως φταίει αυτό.

Εκει που ενθαρρύνεις με αρχίζεις στα κινέζικα και με μπερδεύεις. Κανένας άλλος χρήστης να μου πει την γνώμη του.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Εκει που ενθαρρύνεις με αρχίζεις στα κινέζικα και με μπερδεύεις. Κανένας άλλος χρήστης να μου πει την γνώμη του.

Χεχε, αυτό με το root πήγαινε σε άλλον.

Μην ανησυχείς και γω άσχετος είμαι, το κινητό το πήρα για τη γυναίκα μου και αφού αυτή είναι ευχαριστημένη σημαίνει πως δεν υπάρχει πρόβλημα.

Το κινητό δεν χρειάζεται καθόλου πείραγμα, δουλεύει άψογα όπως έρχεται και δεν έχει καθόλου κινέζικες εφαρμογές μέσα.

Και εγώ έκανα με το πρωτοανοιξα το κινητό αναβάθμιση στην R05.Μετά προσπάθησα να κάνω root με όλα τα γνωστά εργαλεία για κινέζικα.Δε δούλεψε κανένα.Μετά μου έρχεται η ιδέα να φλασάρω το update.zip μέσα απο τις ρυθμίσεις-->ενημερώσεις συστήματος μιας και σε μένα δεν υπήρχε το recovery του κινητού του kaboomzer

Φλασάρω λοιπόν το αρχείο απο εκει και βλέπω στις εφαρμογές μου το supersu το οποίο όμως ζητούσε αναβάθμιση που δε μπορούσα να κάνω.Τότε ξανατρέχω το Kingroot και μου έδωσε αυτόματα root.Αυτά.

Μετά κάποια στιγμή φόρτωσα μέσω sp flash tools την R05 και δούλεψε κατευθείαν το update.zip

Αυτο για ποιον ακριβως λογο το εγραψες φιλε μου??

αλλος λογος περαν απο τον προφανη δεν υπαρχει.

η μικρη λιστα με τα χαρακτηριστικα ειναι ξεκαθαρη.

ισως βοηθησει καποιους που σκεφτονται αγορα.

συγκεντρωνει στοιχεια που αναφερθηκαν πιο πανω συν ενα-δυο ακομα.

Λοιπόν θα το πάρει το ποτάμι και θα το παραγγείλω. Μερικές ερωτήσεις:

1. Το μαύρο χρώμα είναι με τα χρυσά γράμματα ή όχι; Από χρώμα ποιο δείχνει καλύτερο;

2. Η θήκη που δίνει στα 2.99$ είναι με αυτοκόλλητο ή έχει θήκη που μπαίνει το τηλέφωνο;

3. Το tempered glass τι είναι; Να το αγοράσω;

4. Το μήνυμα με τα κλασσικά (Install Google Play Store and Google apps κτλ) σε ποιο σημείο της παραγγελίας το γράφουμε;

5. Κάτι που πρέπει να προσέξω κατά την παραγγελία. π.χ. Την μετατροπή από $ σε € που επιλέγω να μου την κάνει η τράπεζα και όχι το paypall. Θα υπάρξει καμιά έξτρα χρέωση;

Οποιος γνωρίζει ας μου πει ώστε μέχρι το απόγευμα να το χτυπήσω. Λέω να πάρω αυτό.

http://www.vickmall.com/doogee-x5-pro-4g-lte-mtk6735-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-ips-hd-screen.html

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο νουμπάς στο θέμα, το update.zip το βάζουμε στην sdcard του τηλεφώνου, σωστά; Όχι σε εξωτερική κάρτα..

Δεν πιστεύω να κάνω βλακείες τόσες μέρες...

Ρε παιδιά επειδή είμαι λίγο νουμπάς στο θέμα, το update.zip το βάζουμε στην sdcard του τηλεφώνου, σωστά; Όχι σε εξωτερική κάρτα..

Δεν πιστεύω να κάνω βλακείες τόσες μέρες...

Σε 4 που ρουταρα στην sdcard το εβαζα,αλλα καποιον ρολο δεν παιζει.

Καταρχήν απο την στιγμή που το κινητό σου έχει το 3e stock recovery θα το κάνεις με τον τρόπο που σου έδειξα πιο πίσω στο βίντεο.Οι υπόλοιποι το κάναμε αναγκαστικά απο ρυθμίσεις-->ενημερώσεις συστήματος γιατι δεν είχαμε recovery σαν το δικό σου

Eκτος και αν θέλεις να βάλεις και twrp οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις sp flash tools.Αν όμως σε ενδιαφέρει το σκέτο root δοκίμασε όπως δείχνει το βίντεο για το y100 pro

Η παραγγελία έφυγε πριν λίγο με vickmall μέσω paypall. Μαύρο χρωματάκι με μαύρη θήκη.

Αναμένουμε... :D

Edited by karlosamos

Με το καλό να παραλάβεις, και το δικό μου (για λογαριασμό φίλου)είναι ήδη στο δρόμο σύμφωνα με το 17track !!!
Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Επανέρχομαι στο θέμα για να πω ότι όσο κι αν προσπάθησα δεν ξανακατάφερα να μπω στο στοκ recovery e3.

Όταν ξεκινάω το κινητό με VolUp + Pwr, μου βγάζει επιλογή για recovery , αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει το ρομποτάκι ξαπλωμένο με κόκκινη πινακίδα και από κάτω λέει "No command", ενώ πριν δούλευε κανονικά.

Μετά το μόνο που δουλεύει είναι να το αφήσω κανά 5λεπτο και κάνει μόνο του reboot κανονικά.

Δοκίμασα πάλι μέσω του μενού των ενημερώσεων , αλλά πάλι στη μέση κολλάει και βγάζει σφάλμα.

Τι να πω...

Μάλλον ματιασμένο είναι το δικό μου.

Τέλος πάντων δεν το ξαναπειράζω για να μην το μπρικάρω και μετά ποιος ακούει τη σύζυγο (δικό της είναι).

Επανέρχομαι στο θέμα για να πω ότι όσο κι αν προσπάθησα δεν ξανακατάφερα να μπω στο στοκ recovery e3.

Όταν ξεκινάω το κινητό με VolUp + Pwr, μου βγάζει επιλογή για recovery , αλλά όταν το επιλέγω μου βγάζει το ρομποτάκι ξαπλωμένο με κόκκινη πινακίδα και από κάτω λέει "No command", ενώ πριν δούλευε κανονικά.

Μετά το μόνο που δουλεύει είναι να το αφήσω κανά 5λεπτο και κάνει μόνο του reboot κανονικά.

Δοκίμασα πάλι μέσω του μενού των ενημερώσεων , αλλά πάλι στη μέση κολλάει και βγάζει σφάλμα.

Τι να πω...

Μάλλον ματιασμένο είναι το δικό μου.

Τέλος πάντων δεν το ξαναπειράζω για να μην το μπρικάρω και μετά ποιος ακούει τη σύζυγο (δικό της είναι).

Ναι φιλε μου αστο γιατι μετα.........:lol:

Τεσπα ρουταρα αλλα 2 χωρις κανενα προβλημα.

Ενα εχω να πω για το κντ......εξαιρετικο σε ολα του,εαν αναλογιστη κανεις τα λεφτα που ζητα για την αγορα του.

Μονο τα καλυτερα εχω να πω.

Ναι φιλε μου αστο γιατι μετα.........:lol:

Τεσπα ρουταρα αλλα 2 χωρις κανενα προβλημα.

Ενα εχω να πω για το κντ......εξαιρετικο σε ολα του,εαν αναλογιστη κανεις τα λεφτα που ζητα για την αγορα του.

Μονο τα καλυτερα εχω να πω.

+1 το κινητό ειναι ότι καλύτερο εχω πάρει μέχρι στιγμής σε τιμή κάτω απο 100€.Αν μπορώ να βρω ένα μειονέκτημα είναι η αργή του φόρτιση και το γεγονός ότι θα ήθελα η μπαταρία να μου βγάζει 6.30-7 ωρες χρήση οθόνης απο το πρωι μέχρι το βράδυ.Γιαυτο το λογο παρήγγειλα απο e-bay μια 2η μπαταρία (ακριβή μεν στα 14.99$ για doogee μπαταρία αλλα απο aliexpress δεν πέρασε η κάρτα μου) και με την πατέντα που έχω για γρήγορη φόρτιση στον εξωτερικό φορτιστή θα φορτίζω σε κάτι παραπάνω απο 1 ώρα πλήρως την μπαταρία.

Δεν έπαιρνες ενα power bank να σου έμενε και για το επόμενο κινητο.

Εχω power bank ένα 10000mah και άλλο ένα 5200mah αλλά και πάλι φορτίζουν αργά το κινητό και ειναι ουσιαστικά ένα έξτρα βάρος να το κουβαλώ ενώ με την μπαταρία που φορτίζει μεσω πατέντας ταχύτατα,με βολεύει περισσότερο Edited by bbbb

Εχω power bank ένα 10000mah και άλλο ένα 5200mah αλλά και πάλι φορτίζουν αργά το κινητό

Δοκιμασες με καποιον πιο γρηγορο φορτιστη???

Ναι έχω έναν στα 5v 2mah και πάλι δε φορτίζει πιο γρήγορα.Θέλει περίπου 3+ ώρες να φορτίσει απο το 0 στο 100.Αν η θύρα του κινητού δεν παίρνει παραπάνω ρεύμα,τι να κάνει ο φορτιστής; Δε νομίζω να είναι τυχαίο που η doogee έβαλε στη συσκευασία φορτιστή 5v 700mah. Περιμένω επίσης απο ebay το εργαλείο που μετράει τα mah και τα volt για να βλέπω με πόσο φορτίζουν οι συσκευές μου Edited by bbbb

Σημερα μου ηρθε μια αναβαθμιση η R05-2015.09.15 στο Pro, γυρω στα 19,3ΜΒ.

Δοκιμασα να την κατεβασω, την κατεβασε, πατησα εγκατασταση αλλα δυστυχως μου εβγαλε μηνυμα οτι εχει καταστραφει η ασυρματη ενημερωση (πιθανως λογω root και / ή TWRP). Ξερουμε τροπο να την εγκαταστησουμε? Αν τη κατεβασουμε και τη σωσουμε τοπικα, μπορουμε πιστευω απο τις τοπικες ενημερωσεις να την εγκαταστησουμε. Καποιος που να μπορει να μας τη διαθεσει ? :confused:

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Η R05 ειναι αυτή που έχουμε.Η καινούρια όπως βλέπω είναι η R07-2015.10.08.Πήγα να την εγκαταστήσω και μου έβγαλε το ίδιο μήνυμα με σένα.Υποθέτω πως η μόνη λύση ειναι να φλασάρουμε μεσω sp flash tools την R05 και μετα θα πάρει και την R07 και επειτα ξανακάνουμε root και ξαναβάζουμε twrp.Kαι βλακεία μου που όταν κατέβηκε δεν έψαξα να την βρω κάπου μεσα στο κινητό και τώρα δε με αφήνει να την ξανακατεβάσω Edited by bbbb

Έχεις δίκιο, αυτή που φοράμε είναι η R05-2015.09.15.

Αν φλασαρουμε την R05, σημαίνει ότι τα χάνουμε όλα και ξανά μανα από την αρχή ... :wacko:

Μπα δεν το κάνω, μια χαρα είμαι και έτσι .... ;)

Aυτό ακριβώς.Για μένα το κινητό αυτή την στιγμή λειτουργεί τέλεια.Εχω ήδη android 5.1,root + xposed.Aν μας δώσει την 6αρα τότε θα ασχοληθώ με στήσιμο απο την αρχή.

Εγώ πάλι xposed δεν έβαλα, αλλα και έτσι μια χαρα :p

Αν παρόλα αυτά θέλω να δοκιμάσω, εγκαθιστώ πρώτα το XposedInstaller_3.0_arm.apk η το XposedInstaller_3.0_alpha4.apk ? Ποιο είναι τελικά το σωστό ?

Edit : Τελικά εγκατέστησα το XposedInstaller_3.0_arm.apk, έβαλα το xposed-v75-sdk22-arm.zip και έκανε reboot και έχει εδώ και καμια 20αρια λεπτά οπου κάνει συνεχεια τη βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από χχ, φτάνει σε κάποιο σημείο, κάνει μερικά reboot στο ενδιάμεσο και εκεί κοντα στο 1 από 28 και reboot και ξανά μανα .....

Φοβάμαι οτι στο τέλος θα ξεμείνει από μπαταρια στα ενδιάμεσα της ενημέρωσης και τι κάνουμε μετά ....

Αλήθεια, κατά τη διάρκεια της βελτιστοποίησης δεν μπορώ να το έχω συνδεμένο με το φορτιστή ρευματος για να μη ξεμείνω ?

Edited by kwnana