Jump to content

Lenovo Tab 2 A10-70

vassar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα και απο εμενα. Κατοχος και εγω ενος lenovo a10-70 L θελω να ρωτησω κατι. Εχω την εφαρμογη ote tv go. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω να εχω δυο καρτες sim με τον ιδιο τηλεφωνικο αριθμο. Τη μια να την εχω στο κινητο και την αλλη στο ταμπλετ. θα υπαρχει προβλημα με τις κλησεις και τα μυνηματα ??? θα υπαρχει καποια αλλη δυσλειτουργια ??? αυτη τη στιγμη εχω μια καρτοσυνδεση στο ταμπλετ αλλα θελει συνεχως ενεργα δεδομενα για να βλεπεις στην συγκεκριμενη εφαρμογη. ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπορείς απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν θα ενεργοποιείται στο κινητό θα απενεργοποιείται στο ταμπλετ και το αντίστροφο. το κόστος είναι περίπου 5€ κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει.

μπορείς απλά δεν μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα. όταν θα ενεργοποιείται στο κινητό θα απενεργοποιείται στο ταμπλετ και το αντίστροφο. το κόστος είναι περίπου 5€ κάποια στιγμή που είχα ρωτήσει.

Το εχεις δοκιμασει η επειδη το λενε αυτοι που τις πουλανε;

Σε ενημερωνω οτι εχω δυο καρτες με ιδιο αριθμο και δουλευουν και οι δυο μαζι απλα οταν σε καλουν δεν χτυπαει συγχρονως και στις δυο καρτες μαζι.

Το δοκιμασα εγω και χτυπησε στο κινητο και την ωρα που μιλουσα, απο το ταμπλετ μπορουσα να κανω κλησεις κανονικα...

Το δοκιμασα με mls tablet γιατι το lenovo δεν κανει κλησεις...αρα αυτο που λενε οι πωλητες ειναι μουφα ασε που ειναι και εντελως ασχετοι σε πολλα θεματα

5 ευρω εχει η καθε καρτα

Το εχεις δοκιμασει η επειδη το λενε αυτοι που τις πουλανε;

Σε ενημερωνω οτι εχω δυο καρτες με ιδιο αριθμο και δουλευουν και οι δυο μαζι απλα οταν σε καλουν δεν χτυπαει συγχρονως και στις δυο καρτες μαζι.

Το δοκιμασα εγω και χτυπησε στο κινητο και την ωρα που μιλουσα, απο το ταμπλετ μπορουσα να κανω κλησεις κανονικα...

Το δοκιμασα με mls tablet γιατι το lenovo δεν κανει κλησεις...αρα αυτο που λενε οι πωλητες ειναι μουφα ασε που ειναι και εντελως ασχετοι σε πολλα θεματα

5 ευρω εχει η καθε καρτα

Παιδες και εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στους πωλητες. λενε πολλες μουφες γενικοτερα. παλιοτερα μου ειχαν πει οτι οταν παρω την καινουργια καρτα θα μπορω να τη βαλω και σε ταμπλετ κανονικα..δεν μου ειπε για δυσλειτουργιες κτλ... προχθες ο πωλητης μου ειπε οτι πρεπει να ειναι κλειστο.. απλα ρωταω αν καποιος το εχει δοκιμασει γιατι ειναι κριμα καθε λιγο και λιγακι να παιρνω καρτα ενω εχω συμβολαιο

Με τι εταιρεία? Εγώ με κοσμοτε πρέπει να κλείσω την μια
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Με τι εταιρεία? Εγώ με κοσμοτε πρέπει να κλείσω την μια

Με.whats up ανοιχτο και οι δυο καρτες σε ταμπλετ και κινητο και δουλευουν κανονικα απλα οπως ειπα παλι οταν σε καλουν χτυπαει σε ενα απο τα δυο...:lol:

Με.whats up ανοιχτο και οι δυο καρτες σε ταμπλετ και κινητο και δουλευουν κανονικα απλα οπως ειπα παλι οταν σε καλουν χτυπαει σε ενα απο τα δυο...:lol:

μπορείς να έχεις δεδομένα ανοιχτά στην μία και να κάνεις τηλέφωνο από την άλλη; γιατί με f2g δεν γίνεται.

Εμένα η twin sim της Vodafone δεν δουλεύει ταυτόχρονα. Πρέπει μια από τις 2 να είναι κλειστές

Sent from my m2 note using Tapatalk

Επειδή έχουμε κουβέντα για sim...

Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη... Χρειάζεται κάποια ρύθμιση ή απλά τοποθετώ τη sim και ενεργοποιώ τα δεδομένα;

Έχω ήδη ένα whats up. Γίνεται να ζητήσω 2η sim και να δουλεύει;

Μια ακόμη διευκρίνιση. Χρειάζεται απενεργοποίηση το τηλέφωνο για να δουλεύει στο tablet ή απλά όταν μιλάω στο τηλ δε μπορώ στο tablet μέχρι να κλείσει η γραμμή και όταν δουλεύω στο tablet δεν έχω τηλέφωνο; Το έχει ξεκαθαρίσει κανείς;

Όποιος θέλει να συνδεσει το ταμπλετ με την τηλεόραση πάρτε αυτό εδώ

http://www.geekbuying.com/item/MiraScreen-WIFI-Display-Dongle-Miracast-DLNA-Airplay-AM8252-802-11-b-g-n-HDMI-1080P-356888.html

χαζη ερωτηση αλλα θα την κανω γιατι δεν το πολυκατεχω το αθλημα κιολας.....

υπαρχει τροπος να αλλαχτει το serial number της συσκευης????

Αλλο πράγμα η Alfa...

Υπαρχει τρόπος να εμφανιστεί στον υπολογιστή όταν συνδέεται με καλώδιο η μνήμη του ταμπελτ χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την κάρτα μνήμης ;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:w00t:

Υπαρχει τρόπος να εμφανιστεί στον υπολογιστή όταν συνδέεται με καλώδιο η μνήμη του ταμπελτ χωρίς να χρειάζεται να βγάλω την κάρτα μνήμης ;

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και βεβαια, συνδεσε το ταμπλετ με το καλώδιο usb στον υπολογιστη καθως ενεργοποιησε τον εντοπισμό σφαλματων usb.

Σου εχω και ενα αλλο τροπο πολυ καλύτερο χωρίς καλώδια , κατέβασε την εφαρμογή wifi droid και βαλε την ip σε ενα browser και βλεπεις ολα τα αρχεια του ταμπλετ και της κάρτας.

Πρέπει όμως να είσαι συνδεμένος σε δίκτυο με wifi για να δουλεψει

Όποιος θέλει να συνδεσει το ταμπλετ με την τηλεόραση πάρτε αυτό εδώ

http://www.geekbuying.com/item/MiraScreen-WIFI-Display-Dongle-Miracast-DLNA-Airplay-AM8252-802-11-b-g-n-HDMI-1080P-356888.html

...ώπα, μισό...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, χωρίς να έχουμε smart tv, απλά συνδέουμε αυτό το γκατζετάκι σε κάποια είσοδο HDMI της τηλεόρασής μας κι έχουμε κατευθείαν mirroring μέσω wifi; (και μάλιστα σε 1080p)

Edited by GVangos
Sent from my Ericsson 198.

...ώπα, μισό...

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, χωρίς να έχουμε smart tv, απλά συνδέουμε αυτό το γκατζετάκι σε κάποια είσοδο HDMI της τηλεόρασής μας κι έχουμε κατευθείαν mirroring μέσω wifi; (και μάλιστα σε 1080p)

Καλά καταλαβες:lol:

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bpT62xnO0tA

Και βεβαια, συνδεσε το ταμπλετ με το καλώδιο usb στον υπολογιστη καθως ενεργοποιησε τον εντοπισμό σφαλματων usb.

Σου εχω και ενα αλλο τροπο πολυ καλύτερο χωρίς καλώδια , κατέβασε την εφαρμογή wifi droid και βαλε την ip σε ενα browser και βλεπεις ολα τα αρχεια του ταμπλετ και της κάρτας.

Πρέπει όμως να είσαι συνδεμένος σε δίκτυο με wifi για να δουλεψει

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου !

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:w00t:

Πολύ καλό!

Ευχαριστώ.

Ξέρω ότι το τάμπλετ υποστηρίζει USB OTG. Γνωρίζει κανείς αν χρησιμοποιώντας adaptor micro USB to RJ45 (ethernet) μπορώ να έχω ενσύρματα ίντερνετ στη συσκευή;

Κι αν ναι, μπορώ να κάνω (με αυτή την ενσύρματη σύνδεση) το τάμπλετ hotspot για άλλες συσκευές;

Πολύ καλό!

Ευχαριστώ.

Ξέρω ότι το τάμπλετ υποστηρίζει USB OTG. Γνωρίζει κανείς αν χρησιμοποιώντας adaptor micro USB to RJ45 (ethernet) μπορώ να έχω ενσύρματα ίντερνετ στη συσκευή;

Κι αν ναι, μπορώ να κάνω (με αυτή την ενσύρματη σύνδεση) το τάμπλετ hotspot για άλλες συσκευές;

Δουλευει κανονικα ο αντατορας, έχω εγώ ανταπτορα και όλα δουλεύουν ρολόι, τώρα για το αν κάνει hotspot απο οτι γνωριζω γενικα η lollipop εχει καποιο θεμα και δεν συνδέονται, και σε ένα φίλο μου που έχει το xperia z3 tablet τα ιδια κολπα του κανει οποτε το θέμα οφείλετε καθαρά στη lollipop

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=adapter+usb+to+rj45&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xotg++to+rj45.TRS0&_nkw=otg++to+rj45&_sacat=0

Edited by MadboyAgr

Δουλευει κανονικα ο αντατορας, έχω εγώ ανταπτορα και όλα δουλεύουν ρολόι, τώρα για το αν κάνει hotspot απο οτι γνωριζω γενικα η lollipop εχει καποιο θεμα και δεν συνδέονται, και σε ένα φίλο μου που έχει το xperia z3 tablet τα ιδια κολπα του κανει οποτε το θέμα οφείλετε καθαρά στη lollipop

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=adapter+usb+to+rj45&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xotg++to+rj45.TRS0&_nkw=otg++to+rj45&_sacat=0

Οκ, αντιληπτό.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!:thanks:

Πως το κάνω unroot???
Αν το έχεις κάνει με Kingroot, το κάνεις μέσα από την εφαρμογή.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Βαλτε αυτό το προγραμματακι και τρεξτε τις επιλογές, θα δείτε μεγάλη διαφορά στη μπαταρία στη ταχύτητα του ταμπλετ και γενικά στη συμπεριφορά

http://www.easybytez.com/2gr0xg75h9ll

Edited by MadboyAgr

Βαλτε αυτό το προγραμματακι και τρεξτε τις επιλογές, θα δείτε μεγάλη διαφορά στη μπαταρία στη ταχύτητα του ταμπλετ και γενικά στη συμπεριφορά

http://www.easybytez.com/2gr0xg75h9ll

Χρειάζεται root για αυτο; τί ακριβώς κάνει;

....και κάτι ακόμη. όταν ανοίγεις το τηλέφωνο τρέχει αυτόματα ή θέλει εκτέλεση;

Edited by nickpapag

Χρειάζεται root για αυτο; τί ακριβώς κάνει;

....και κάτι ακόμη. όταν ανοίγεις το τηλέφωνο τρέχει αυτόματα ή θέλει εκτέλεση;

Το κάνεις εγκατάσταση και πηγαίνεις σε κάθε επιλογή και το τρέχεις

Speed για ταχύτητα του ταμπλετ

Battery για καλύτερη αυτονομία

Stability για συμπεριφορά του ταμπλετ

Κάνε τις 3 τελευταίες από κάτω επιλογές που είναι για 100% απόδοση

Πρέπει να είσαι root, μερικοί λένε δουλεύει και χωρίς root, δοκίμασε να δεις