elephant Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Η δεύτερη κάρτα δεν υποστηρίζει 4G ; Είναι σίγουρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Παιδια σκεφτομαι να παρω το κινητο.Η χρηση που θα κανω ειναι τα βασικα,internet browsing,facebook,adobe acrobat(βιβλια).Δεν κολλαει σε αυτα ετσι? Και αυτο που με ανησυχει ειναι η μπαταρια του,μια μερα εστω τη βγαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδια σκεφτομαι να παρω το κινητο.Η χρηση που θα κανω ειναι τα βασικα,internet browsing,facebook,adobe acrobat(βιβλια).Δεν κολλαει σε αυτα ετσι? Και αυτο που με ανησυχει ειναι η μπαταρια του,μια μερα εστω τη βγαζει? Λοιπόν αδερφέ, επειδή βλέπω δεν απαντάει κανείς και δεν ξέρω γιατί (περίμενα να δω και την γνώμη των άλλων για το εν λόγω κινητό) θα σου πω την.δικη μου άποψη. Για τα 230€ που έδωσα περίμενα κάτι περισσότερο (περιττό να πω ότι είναι το πρώτο μου και το τελευταίο μου σονυ) όχι επειδή δεν είναι καλό,αλλά επειδή θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Τώρα για την χρήση που το θες εσύ σε υπερκαλυπτει!! Και η μπαταρία εμένα τώρα που δεν το καίω στα παιχνίδια λόγω σχολής μου βγάζει μια μερουλα μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υποστηρίζουν και οι δυο κάρτες 4G; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ευχαριστω, @ratatouis.Κατι επιπλέον που παρατηρησα ειναι οτι καποια reviews στο skroutz μιλανε για μοντελα με ελλατωματικη οθονη.Θα πρεπει να προσεξω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Ευχαριστω, @ratatouis.Κατι επιπλέον που παρατηρησα ειναι οτι καποια reviews στο skroutz μιλανε για μοντελα με ελλατωματικη οθονη.Θα πρεπει να προσεξω κατι? Αυτό είναι θέμα τύχης...εμένα δεν παρουσίασε κάτι. Αν και θα σε καλύψει η εγγύηση αν σου τύχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Το έχω ρωτήσει ξανά αλλά δεν απάντησε κανείς. Η δεύτερη κάρτα SIM υποστηρίζει 4G; Δεν εννοώ ταυτόχρονα με την πρώτη κάρτα. Αν όμως έχω πχ ελληνική κάρτα στην πρώτη θέση και βάλω στη δεύτερη, κάρτα ξένου δικτύου στο εξωτερικό, θα μπορώ να έχω δεδομένα 3G / 4G από τη δεύτερη κάρτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Παιδιά γεια χαρά, έχουμε το απλό c4 από χθες και είναι τέλειο, βέβαια πρέπει να κάνουμε την κάρτα nano sim για να χωρέσει στο κινητό, έχω διαβάσει ότι επίκειται αναβάθμιση στην 6.0 οπότε να ξέρουμε πότε θα την περιμένουμε με το καλό... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Επανέρχομαι πάλι αφού δεν πήρα απάντηση, θέλω να εισάγω την κάρτα σίμ που την έφτιαξα nano αλλά δεν έχει tray και δεν χωράει εύκολα, θα με παιδέψει οπότε τι να κάνω? πως θα βάλω κάρτα να δουλέψει το κινητό? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Επανέρχομαι πάλι αφού δεν πήρα απάντηση, θέλω να εισάγω την κάρτα σίμ που την έφτιαξα nano αλλά δεν έχει tray και δεν χωράει εύκολα, θα με παιδέψει οπότε τι να κάνω? πως θα βάλω κάρτα να δουλέψει το κινητό? Θα πας σε ένα κατάστημα και θα βγάλεις nano. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Το έχω ρωτήσει ξανά αλλά δεν απάντησε κανείς. Η δεύτερη κάρτα SIM υποστηρίζει 4G; Δεν εννοώ ταυτόχρονα με την πρώτη κάρτα. Αν όμως έχω πχ ελληνική κάρτα στην πρώτη θέση και βάλω στη δεύτερη, κάρτα ξένου δικτύου στο εξωτερικό, θα μπορώ να έχω δεδομένα 3G / 4G από τη δεύτερη κάρτα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Από ότι ξέρω η δεύτερη κάρτα είναι μόνο για 3G, κατα τα άλλα περιμένω nano sim. Επίσης να δούμε πότε θα αναβαθμιστεί το κινητό μας.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Μπορείς να το δεις στις ρυθμίσεις του κινητού σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλημέρα σας. Εχθές ήρθε στα χέρια μου απο φίλο ένα C4. Μου αρέσει πολύ γενικά σαν συσκευή και δεν λείπει τίποτα αν και λίγο η μπαταρία είναι κάπως μικρή σε σχέση με ένα xiaomi που έχει η κόρη μου. Αυτό που βλέπω είναι πως έχει την 5,1 έκδοση android ακόμα. Εχετε κάποια πληροφορία γι αυτό? Υπάρχει τρόπος να το πάω στην 6? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Καλημέρα σας. Εχθές ήρθε στα χέρια μου απο φίλο ένα C4. Μου αρέσει πολύ γενικά σαν συσκευή και δεν λείπει τίποτα αν και λίγο η μπαταρία είναι κάπως μικρή σε σχέση με ένα xiaomi που έχει η κόρη μου. Αυτό που βλέπω είναι πως έχει την 5,1 έκδοση android ακόμα. Εχετε κάποια πληροφορία γι αυτό? Υπάρχει τρόπος να το πάω στην 6? Έχει βγει αναβάθμιση σε 6 απλώς δεν έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα (τουλάχιστον σε E5303 μοντέλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Σε ευχαριστώ, ελπίζω πάντος να έρθει κάποια στιγμή. Αυτό που δεν μου άρεσε στο κινητό είναι πως δεν δίνει δικαιώματα να απενεργοποιήσεις ας πούμε την δυνατότητα των apps για πρόσβαση στο ιντερνέτ και επίσης γενικά έχει λίγες ρυθμίσεις ας πούμε στο τι app θα έχουν συντομεύσεις στο κλείδωμα οθόνης. Ας πούμε θέλω να έχω ένα εικονήδιο για φακό εκεί. Λέτε με κάποιο άλλο launcher ας πούμε με τον NOVA αυτό να γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Παιδί τι κάνουμε γι να μην καταναλώνει μπαταρια κλειστό; Edited November 24, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Το ρωτάω για 4η φορά, η 2η κάρτα υποστηρίζει 4G;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Παιδί τι κάνουμε γι να μην καταναλώνει μπαταρια κλειστό; Βάλε Greenify ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ρωτάω για 4η φορά, η 2η κάρτα υποστηρίζει 4G;;; Ταυτόχρονα λογικά όχι, αλλιώς μάλλον ναι(δν ξέρω σίγουρα, έχω με την μια σιμ). Π.χ την πρώτη σιμ GSM και την 2η LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα ratatouis, έλαβες μήπως την έκδοση 6? Σκέφτομαι να το κάνω root, βαρέθηκα να περιμένω. Τουλάχιστον να κάνω κάποιες ρυθμίσεις που θέλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Καλησπέρα ratatouis, έλαβες μήπως την έκδοση 6? Σκέφτομαι να το κάνω root, βαρέθηκα να περιμένω. Τουλάχιστον να κάνω κάποιες ρυθμίσεις που θέλω. Καλησπέρα φίλε μου! Όχι,ακόμη δεν έλαβα τίποτα. Έχω βαρεθεί και γω πλέον. Ωστόσο θα περιμένω μέχρι μετά τα Χριστούγεννα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://xpericheck.com/device/E5303 Στην E5303 την οποία έχω κ γω,τελευταία ενημέρωση βλέπω έγινε στην Νότια Αφρική... Πριν 2 εβδομάδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Ε5303 έχω κι εγώ. Να πάρει... χειρότερα κι απο την Αφρική μας έχουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Ψάχνω να βρω κάτι στο επίσημο σαΐτ αλλά δεν έχει κάτι ενδιαφέρουν...για την αναβάθμιση... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Βαρέθηκα να περιμένω και εδώ και δυο μέρες το ρουτάρισα, τελικά πράγματι από την έκδοση 5.1 και μετά το android είναι τόσο σταθερό και βελτιστοποιημένο που το root είναι χαμένος κόπος και δεν κερδίζεις κάτι σημαντικό. Τα apps που έχει βάλει ο κατασκευαστής δεν πιάνουν σημαντικό χώρο και εύκολα απενεργοποιούνται, οπότε ποιο πολύ ζημιά μπορεί να κάνει κάποιος αφαιρωντας τα στην σταθερότητα του λειτουργικού παρά να κερδίσει κάτι. Έτσι το ξερουτάρησα και το επανέφερα στην εργοστασιακή ρύθμιση, ευτυχώς δεν χάθηκε η υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Βαρέθηκα να περιμένω και εδώ και δυο μέρες το ρουτάρισα, τελικά πράγματι από την έκδοση 5.1 και μετά το android είναι τόσο σταθερό και βελτιστοποιημένο που το root είναι χαμένος κόπος και δεν κερδίζεις κάτι σημαντικό. Τα apps που έχει βάλει ο κατασκευαστής δεν πιάνουν σημαντικό χώρο και εύκολα απενεργοποιούνται, οπότε ποιο πολύ ζημιά μπορεί να κάνει κάποιος αφαιρωντας τα στην σταθερότητα του λειτουργικού παρά να κερδίσει κάτι. Έτσι το ξερουτάρησα και το επανέφερα στην εργοστασιακή ρύθμιση, ευτυχώς δεν χάθηκε η υποστήριξη. Έβαλα και γω εδώ και μερικές μέρες το kingroot. Απλά για να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές. Έχει πειραμετιστει κανείς με custom roms κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts