Exposed_Bone Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Χαχαχαχα.. σωστός αλλά δυστυχώς η καριέρα του λογικά τελειώνει τον Σεπτέμβριο...:worry: Ναι δεν θα πάρει iOS 14. Γενικά οι εφαρμογές υποστηρίζουν για καιρό την αμέσως προηγούμενη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2020 Να σου δώσω να καταλάβεις πχ η τελευταία έκδοση του messenger αυτή την στιγμή υποστηρίζεται από το iOS 9 και πάνω,το Facebook από το iOS 10 και πάνω και το YouTube από iOS 11 και πάνω. Όποτε έχουμε ψωμί ακόμα :cool: Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να εχώ emoji και δυο γλώσσες χωρίς να προσθέσω 3η γλώσσα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Εσάς σε τι κατάσταση βρίσκεται η μπαταρία; Εμένα η υγεία της εχει πέσει στο 79% και το έχω από τον Νοέμβρη του 2016 και δεν έχει κλείσει από τότε :D Ώρες ώρες όταν είναι στο 50% σβήνει,αλλά τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω :) Σκεφτόμουν κάποια στιγμή για αντικατάσταση της μπαταρίας αλλά είναι λίγο παλούκι γιατί πρέπει να ξεκολλήσεις την οθόνη :D Αλλά εντάξει δεν χρειάζεται ακόμα αντικατάσταση. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις μετά από 3.5 χρόνια εμπειρίας. Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η αλήθεια είναι ότι αφού ώρες ώρες όπως λες σου κλείνει παρόλο που το ποσοστό είναι στο 50%... χρειάζεται ήδη αλλαγή η μπαταρία σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Και μένα κλείνει κάπου στο 30 ώρες ώρες. Επίσης , έχει στραβώσει και λίγο. Σκέφτομαι και γώ την αλλαγή του κάποια στιγμή μιας και το έχω και γώ από 2016. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η μπαταρία είναι για αλλαγή εάν έχει αρχίσει να κλείνει ξαφνικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από τον Γενάρη του 2018. Ενδιάμεσα έχω αλλάξει σχεδόν όλη την σειρά των νέων iPad και iPad Pro αλλά το mini έμενε πάντα μαζί μου. Με ευλαβικές φορτίσεις (20-100%) πάντοτε με τον δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο χωρίς να έχει σταματήσει σχεδόν ποτέ σύμφωνα με το iMazing μου δείχνει σήμερα Battery Health -όσο απίθανο και να φαίνεται!!- 94%!!!! Παλικάρι που θα παραμείνει μαζί μου και φέτος! :) Edited April 12, 2020 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 To ότι φθείρονται η μπαταρίες είναι φυσιολογικό. Αλλά γιατί κλείνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 To ότι φθείρονται η μπαταρίες είναι φυσιολογικό. Αλλά γιατί κλείνει; δεν εχει αρκετη ταση η μπαταρια και ο επεξεργαστης ειναι ετσι φτιαγμενος που οταν δεν εχει την καταλληλη ταση κανει αυτα τα αποτομα κλεισιματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ισχύει αυτό που λες,σβήνει όταν πάω να το ξεκλειδώσω ενώ είναι stand by ώρες... Ευτυχώς δεν το κάνει συνέχεια... Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μια ερωτηση αν παρω το ipad mini 2019 (wifi+LTE) και βαλω την SIM καρτα μου θα δουλευει και σαν κινητο?...δηλ. θα μπορω να κανω και να λαμβανω κλησεις, sms κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μια ερωτηση αν παρω το ipad mini 2019 (wifi+LTE) και βαλω την SIM καρτα μου θα δουλευει και σαν κινητο?...δηλ. θα μπορω να κανω και να λαμβανω κλησεις, sms κλπ? Όχι Δεν έχουν λειτουργία τέτοια τα iPad Μόνο για Ίντερνετ είναι η κάρτα Από εκεί μετά μπορείς να κανείς κλήσεις αλλά FaceTime και iMessage όχι κανονικές κλασικές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Μια ερωτηση αν παρω το ipad mini 2019 (wifi+LTE) και βαλω την SIM καρτα μου θα δουλευει και σαν κινητο?...δηλ. θα μπορω να κανω και να λαμβανω κλησεις, sms κλπ? Όχι, μόνο data θα έχεις από τη sim σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο από τον Γενάρη του 2018. Ενδιάμεσα έχω αλλάξει σχεδόν όλη την σειρά των νέων iPad και iPad Pro αλλά το mini έμενε πάντα μαζί μου. Με ευλαβικές φορτίσεις (20-100%) πάντοτε με τον δικό του φορτιστή και το δικό του καλώδιο χωρίς να έχει σταματήσει σχεδόν ποτέ σύμφωνα με το iMazing μου δείχνει σήμερα Battery Health -όσο απίθανο και να φαίνεται!!- 94%!!!! Παλικάρι που θα παραμείνει μαζί μου και φέτος! :) ... και απ'ότι βλέπω ανακοινώθηκε ότι θα πάρει και το iPad OS 14! Μπράβο και πάλι μπράβο για την τόσο μακροχρόνια υποστήριξη από την Apple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 ... και απ'ότι βλέπω ανακοινώθηκε ότι θα πάρει και το iPad OS 14! Μπράβο και πάλι μπράβο για την τόσο μακροχρόνια υποστήριξη από την Apple! Και γώ δεν το περίμενα! Να δούμε πως θα συμπεριφέρεται όταν έρθει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Και γώ δεν το περίμενα! Να δούμε πως θα συμπεριφέρεται όταν έρθει. Πιστεύω το έχουν τεστάρει και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία στην λειτουργία του. Αλλιώς δεν θα το έδιναν καθόλου και δεν θα τους κατηγορούσε και κανένας λόγω παλαιότητας του A8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Πιστεύω το έχουν τεστάρει και δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή δυσκολία στην λειτουργία του. Αλλιώς δεν θα το έδιναν καθόλου και δεν θα τους κατηγορούσε και κανένας λόγω παλαιότητας του A8... Μένει να το δούμε στην πράξη σε μερικούς μήνες!!! Can’t wait!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2020 Όχι, μπράβο της! Με ποιο κουράγιο δεν θα ξανά πάρω iPad; Δεν είναι μεν PC αλλά έχουν μια αυθύπαρκτη ευκολία και χρησιμότητα...:happy: Τελικά πάντως οι φήμες είναι πια ένα φθηνό περιεχόμενο για τους δήθεν αρθρογράφους. Ούτε καν εκτιμήσεις δεν το λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2020 Πέρασα την 13.6. Αρκετά πιο σβέλτο το βλέπω και μπαταρία σίγουρα καλύτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Πέρασα την 14. Μάλλον με το ζόρι την αντέχει. Η κάθε εφαρμογή δουλεύει καλά αλλά νιώθω σέρνεται έτσι και αλλάξω εφαρμογή ή πάω στην home και μετά κάπου άλλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Πέρασα την 14. Μάλλον με το ζόρι την αντέχει. Η κάθε εφαρμογή δουλεύει καλά αλλά νιώθω σέρνεται έτσι και αλλάξω εφαρμογή ή πάω στην home και μετά κάπου άλλου... 14.0.1 έχεις; Θα διορθωθούν αρκετά προβλήματα ακόμα είναι πολύ νωρίς Αναμονή τουλάχιστον ένα δυο μήνες για αποτελέσματα που να αγγίζουν στο 95% και πάνω της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 14.0.1 έχεις; Θα διορθωθούν αρκετά προβλήματα ακόμα είναι πολύ νωρίς Αναμονή τουλάχιστον ένα δυο μήνες για αποτελέσματα που να αγγίζουν στο 95% και πάνω της συσκευής Δεν ισχύει αυτό για το 4άρι με τον Α8 που ζοριζόταν έτσι κι αλλιώς με την 13.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 Η iOS 13 δεν ήταν και τόσο άσχημη... μάκαρι να βελτιωθεί πάντως η 14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Αποχαιρέτησα το iPad Mini μου, μετά από 1 ώρα συνεχόμενου skype, έκλεισε απότομα και δεν ανοίγει με το power-off. Αν το συνδέσω στον φορτιστή ανοίγει μέχρι το λογότυπο και ξανά κλείνει, και ξανά ανοίγει και ξανά κλείνει μέχρι να αποσυνδέσω. Δεν νομίζω να πάω για service... λέτε να αποδυνάμωσε η μπαταρία τόσο που δεν αντέχει να παρέχει σταθερή ισχύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts